2028
A MEGHÍVÓKÉRŐ ÜZENETEK AUTOMATIKUSAN TÖRÖLVE LESZNEK!!!
  • Danny1987
    Hi régen néztem fel iwiwre és van ilyen értesités hogy:

Egy ismerősöd válaszolt az alábbi kérdésre: 'Szerinted danny1987 jól néz ki?'. Ha érdekel milyen vagy barátaid szemében, kattints ide!

Most akkor meg lehet nézni hogy milyenre értékelnek vagy mi a f.szom ez?
  • Dyrtyho
    Lehet,hogy nem ide tartozik,de ahogy az iwiw,úgy már a myvip is iszonyatos rohamban kezd romlani,talán még a myspace,meg a hi5 az ami még úgy ki nézz...de ezek :S
  • Dynamic
    Nekem az alkalmazások szoktak szarakodni. Azok viszont elég gyakran. Szintén mobilnet.
  • Braveheart
    Szerintetek az normális hogy nekem napi 24 órából 20-ban karbanrartás miatt nem elérhető az iwiw? Már gyanakszom vmire... (mobilnetem van, nemtom befolyásolja-e, másnál nincs ilyen)
  • Dean Winchester
    "mások véleménye rólad ? ez a legnagyobb féregség - - a hátam mögött alkotnak véleményt a "barátok" ismerősök ?!"
    igy is megalkotják a véleményt hidd el igy meg legalább láthatod is körülbelül
  • Casillas
    "mások véleménye rólad? ez a legnagyobb féregség"

akkor minek raktad fel? nem kötelező
  • akyyy
    pedig én is elkezdtem twitterezni.

egyébként jó lenne a iwiw, de az a baj tuklságosan Tés, és elfogult, ahelyett hogy jobban kihasználná a külföldi jó oldalakat, mint youtube és társai:D
  • precision
    ja én se értem ezt a sok alkalmazást...

lassan már minden apró jelentéktelen eseményről hírt adnak magukról az emberek... mintha ez vmi kényszer lenne, kb ilyenek hogy "vajaskenyeret ettem de leesett a földre, és újat kellett csinálnom"

bezzeg régen áram nélkül is vígan elvoltak az emberek :D:D
  • akyyy
    facebookon még több felesleges funkció van.
  • öregember
    minden egyes kib... fejlesztés után szarabb lesz az iwiw, beleraktak egy rakat felesleges funkciót
    mások véleménye rólad ? ez a legnagyobb féregség - - a hátam mögött alkotnak véleményt a "barátok" ismerősök ?!
    a másik meg, jön egy levél, válaszolnék rá (+eredeti törlése) és nem törlődik az eredeti ... ez fejlesztés ???

1734-es tényleg ennyire ostoba ?
  • Coldplayer
    Hi!

Nekem kéne egy meghívó erre a címre: [email protected]
    Plz!

Kösz!
  • szucsy89
  • banok
    van egy meghívóm, ha kell valakinek szóljon.
  • Dean Winchester
    megvan eszembe jutott csak a gond az hogy nem müködött rendesen az iwiw nálam:D
  • Dean Winchester
    üdv.egy kérdésem lenne :D iwiwről hogyan tudom törölni a feltöltött képeim ? mert rendezni akartam előre vagy hátra és nem sikerült :D na mondom letörlöm és felteszem ujra sorban erre nem találtam a törlés gombocskát.
    ill albumot sem tok törölni :S
  • szucsy89
    de ő nem kérte, épp ezaz >)
  • matyi0323
    A bannerba már nem lehet nagyobb betükkel írni vazze^^ leszakadna a monitor ha nagyobbal lenne kiírva..láma^^
  • zola2000
    Ha valaki nem tudna, az ne küldjön iwiw meghívót a zoltszalay kukac. gmail pont com címre! Nagyon nem lenne fontos! ;)
  • ForzaInter
    kösz
  • szucsy89
    mondtam h sztem kamu:D
  • Dynamic
    Na? Hol van a nagy leleplezés?
  • Dynamic
    Gondolom a Hírfolyamra gondolsz:)

A híreket egyrészt kézzel törölheted a Profil szerkesztés->Hírfolyam szerkesztés menüpontban.

Másrészt letilthatod, hogy egy alkalmazásra vonatkozó "cselekedeteid" megjelenjenek. Ezt pedig úgy kell, hogy az alkalmazás jobb felső sarkában rányomsz az Alkalmazás jogosultságaira, és alul a Beállításoknál kiveszed a pipát a Hírfolyamok elől(majd klikk Módosít).
    Ezután elvileg bármit csinálsz az adott alkalmazással(belépsz, törlöd stb.) nem jelenik meg a Hírfolyamban.

Amúgy köztünk szólva ez a Hírfolyam elég nagy faszság :DDD
  • totya24
    Tényleg nagyon belassult.. Egy hete nem érkezett még meg a címzettekhez egy klub körlevelem.. azóta már tárgytalan is...
  • ForzaInter
    xy xy[xy™®] kíváncsi, hogy milyennek látod. 5 napja

nincs bekapcsolva ez a vmi, de ezt írja ki az adatlapomon, de nem lehet kikapcsolni hogy nem vagyok rá kiváncsi?
  • Dynamic
    Ezt hol olvastad? Kamu.

Mellesleg irgalmatlanul tetű, szar egy csomó alkalmazás. Van amelyiket be sem tölti, csak sokperces szenvedés után kiírja, hogy hiba. A nagy újításnak egy lassú, használhatatlan és idegesítő foshalom lett a vége. Hát gratulálok!
  • akyyy
    nekem jó lenne, kiderülne ki volt az a fuck, aki mindegyikre 1-est nyomott amint bekapcsoltam:D
  • xxdani
    szerintem tuti fake. legalábbis remélem:) . már csak azért is mert gondolj bele hogy valahol személyiségi jogokat sértene hisz úgy reklámozták hogy "Név nélkül" zajlik az egész és sehol se volt ott hogy név nélkül 1 hónapig. Na jó igazából magamat nyugtatom :)
  • szucsy89
    állítólag szerdán felfedik az egymás szemében alkalmazás neveit. de sztem fake
  • qtab986
    iwiw-en van olyan, hogy találsz valakit akit ismersz, és egy gombnyomással letölteted a képeit és videóit? Vagy csak a CTRL-S van?
  • banok
    az új alkalmazások berakása óta ilyen tetü lassú
  • DjDano
    Tetű lassú jelenleg a keresés, állandóan alaphelyzetbe áll a kapcsolat...
  • ForzaInter
    Köszi a segítséget.
  • xxdani
    Előszőr is Firefoxot kell hogy használj hozzá.
    Másodszor : https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/748 ezt letölt feltesz
    Harmadszor: http://userscripts.org/scripts/show/24506 itt közép fent az installra katt feltesz majd utána ezentúl jobb lent lesz egy majom fej amivel ki lehet kapcsolni az egészet ha nem tetszik. (logikusan ha szürke a fej kikapcsolva ha majomfej színű akkor be van kapcsolva.) Utána mész az iwiw-re és lesz egy új menüpont ahol állítgathatod amit szeretnél
  • ForzaInter
    És hogy lehet ezt letölteni/feltelepíteni?
  • xxdani
    azt hiszem a myvip-re gondolsz ott van egy új funkció de nem biztos
  • szucsy89
    van meghívóm ha érdekel valakit
  • Newyorker
    asszem az is valami wiw végződésű
  • Newyorker
    Sziasztok!

Mi a címe annak az oldalnak, ami uilyen mint az iwiw, csak randikat tudsz felajánlani, meg randira bejelentkezni?
  • xxdani
    igen. sajnos így van az új dolgokkal iwiw-éknél. ha van valami új dolog azt bedobják hogy megmaradjon az iwiw népszerűsége és utána kell pár hónap mire rendeződik az egész. Amikor az új képfeltöltési rendszert felavatták azzal is várni kellett hogy rendesen működjön...illetve hogy egyáltalán lehessen használni. (amúgy meg ha nagyon fontos akkor éjféltől használd amikor kevesen iwiw-eznek:) akkor tűrhető a sebesség
  • banok
    nekem egy csomó alkalmazás nem működik, be se tölti (pl. a csajozós) de a ami betölt az is k. lassú.