iwiw
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
install gombra katt
Bazinga!
Yo, Bitch!
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
ez miért van? 2 napja még megjelenítette az egészet...
Yo, Bitch!
ha be szeretnél jutni szólsz az ismerõseidnek akik már fent vannak, hogy küldjenek neked meghívót
ha te szeretnél meghívót kapni és már tagja vagy az oldalnak akkor a meghívó/meghívó kérése menüpont alatt tudsz igényelni meghívót... elég sok idõ míg megkapod
Bazinga!
Csá!
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Miröl dumcsiztok itt?
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Már elküldött üzenetet, vissza lehet valahogy vonni, hogy akinek küldtem mégse kapja meg?
Bár gondolom nem.
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
azon kívül,hogy üzenetek-új- majd klikkelgetni duplán sokszor a jobb oldalt lévõ kis dobozban az összes névre 😄
vagy máshogy kérdezem, létezik belõle yahoo -s verzió? 😊
Bazinga!