2028
A MEGHÍVÓKÉRŐ ÜZENETEK AUTOMATIKUSAN TÖRÖLVE LESZNEK!!!
-
#1784 nincs mit ;) -
Nothing117 #1783 vagyis gergő bocs -
Nothing117 #1782 kössz Máté -
Nothing117 #1781 sziasztok tudna valaki egy meghívót küldeni a [email protected] címre
kössz -
#1780 :D -
#1779 múltkor mintha láttam volna egy játékboltban a polcon -
#1778 Illetve most már nem is olyan helyeske:),az előző képe szebb volt! -
#1777 Az iwiw tools kicsit megkönnyíti a dolgod, lépkedhetsz a profilok között egyesével (quick view funkció).. Persze a megye szerinti kereső szerintem sem hülyeség. -
#1776 Apropó,ezt a csajt nem ismeri valaki?Helyeske:P -
#1775 Bakker csak felbaszom magam az iwiwvel,miért nem lehet egy megye-szerinti keresőt belerakni?Most vagy végigszenvedem az összes olyan nevű embet(mert mást nem tudok róla),vagy egyesével a megyén belüli településeket végignézem.Háááááát gratulálok! -
Dean Winchester #1774 pfff ezt hülyeségnek tartom :D mintha olyan sokan kérnének meghívót xD
illetve másmilyen szavakkal is lehet kérni és mégsem kér az illető szóval ez hülyeség de oké :D -
noti83 #1773 sziasztok!
"nem" rendelkezem meghívóval...
"nem" küldöm el annak aki jelzi h. "semmiképp" se kell neki.
-
öregember #1772 hol olvastad h felraktam ? -
öregember #1771 A MEGHÍVÓKÉRŐ ÜZENETEK AUTOMATIKUSAN TÖRÖLVE LESZNEK!!! -
#1770 Miért van az, hogy nem tudok új alkalmazásokat felvenni? Ha változtatni akarok, hogy ne jelenjen meg a hírfolyamban, akkor újratöltődik az oldal és nem tudom "kiszedni a pipát" a checkboxból..
Csak nálam jelentkezik ez a probléma, vagy az iwiw a hibás?:) -
Dean Winchester #1769 nem vette sehonnan sem :) Kérdezte!
de ja ahogy mondod az iwiwnél még nem látja más ha megnézzük az adatlapjá :D
Lehet egyszer odajutunk,hogy ők is bevezetik ... -
#1768 Ezt honnéd veszed?
Én nem találtam sehol olyan menüpontot ehol meg lehetne nézni a ki látogatta meg az adatlapod.
Kevered a baratikorrel. -
#1767 Van egy meghívom ha kell valakinek még pár napig él... -
#1766 iwiwen nemhiszem hogy tud róla :) nem jelzi ki, mint myvipen -
#1765 aha -
#1764 Ha megnézem valaki adatlapját az tud erről? -
Narusco #1763 neked is
(imádom amikor jönnek csetelni sgre :D:DD:D:D:DD::) -
bobo22 #1762 sziasztok
egy iwiw meghívóra lenne szükségem
aki tud, légyszi küldjön erre a címre:
[email protected] -
embertervez #1761 hali -
#1760 franc tudja én be nem írom oda a jelszavamat:D -
Dean Winchester #1759 ne hari de ezzel nem az emberek jelszavát lehet kicsalni ?:@ -
#1758 lépj be itt, itt be lehet rejtve -
Dean Winchester #1757 -
#1756 Nálam még ott van. -
Dean Winchester #1755 amiko beakarsz jelentkezni.
beleeht jelölni,hogy jegyezze meg a jelszó,a felhasználónevet és votl egy olyan ,hogy rejtett bejelentkezés ---na ez tűnt el. -
#1754 nem vagy vele egyedül. de tényleg nem ide tartozik -
#1753 mi? -
Dean Winchester #1752 igaz nem ide tartozik,de nekem a myvipon eltűnt a rejtve bejelentkezés kipipálni való kocka :D -
#1751 igen, nekem is szokott -
#1750 ja... -
plump #1749 Föl voltam regelve, az emailt nem látogattam ezért törlődött, és fel se enged a ziwiwre, ebben az esetben az iwiw-es adatlap is törlődik?
LoL -
#1748 Nektek is állandóan kijelentkezik magától az iwiw? -
#1747 akkor úgy néz ki hogy nem tárolja el csak akkor ha fent van az app... magyarul az a szavazat elveszett az éterben, a mostantól érkező szavazatokat már látni fogod -
#1746 Azt irja hogy nincs tárolt statisztika rólam de akkor mi a faszom ez az üzenet? -
#1745 az alkalmazások menüpont alatt rakd fel az "egymás szemében" nevü applikációt, és látni fogod igen