2028
A MEGHÍVÓKÉRŐ ÜZENETEK AUTOMATIKUSAN TÖRÖLVE LESZNEK!!!
-
#1704 a kvízpart alkalmazás működik vkinek? :) -
noti83 #1703 a szívecskés ismerőseim-ikon sztem túlzás...
meghát továbbra sem az igazi az elrendezés, de az alkalmazásokat jól oldották meg -
#1702 ez jó -
Gorgooo #1701 Nem frissíti magát de meg lehet csinálni az a lényeg!
Amúgy hozzá lehet szokni az új felületéhez! -
#1700 Van IwiwTools az új stílushoz is, csak nem frissíti magát.
http://userscripts.org/scripts/show/24506 -
#1699 Isteni ez a ziwiw!
-
#1698 Szerintem sem lesz vele gond. Csak jöjjön ki hozzá az új iwiwtools:D Addig magamnak tiltogattam le a reklámokat a főoldalon. Kicsit talán túlzásba vitték a hirdetési felültekkel.:S -
#1697 felbonás még mindig szar, jobb oldlaon ott van egy hatalmas fehér csik, pedig nem is széles ez a laptop.:S -
IcEnergy #1696 Nekem nagyon tetszik. Bár szerintem még félig van csak kész, mert majd az alkalmazásokkal együtt lesz teljes :) Én nagyon örülök, hogy fejlődik az iwiw. -
#1695 jobb mint volt bár lehetne még finomítani -
#1694 szerintem teljesen ok, a régi már elég fapados volt -
#1693 jó szar :| -
#1692 megváltozott az iwiw! -
#1691 %-DDD -
#1690 Elhiszem. -
#1689 Merelli Sara kepetol megijedtem. -
#1688 ok, de attól még koppintás az egész szinte -
#1687 leszarom a facebookot -
#1686 thx -
#1685 lold, még az alkalmazások ikonjai is ugyanazok mint facebookon kb -
#1684 március 26.
Sziasztok!
Április közepétől átalakul az iWiW kezdőoldala. A jelenlegi design 4 évvel ezelőtt készült, ami az akkori elvárásoknak és funkcióknak megfelelően lett kialakítva. A folyamatosan bővülő szolgáltatáskínálat hatékony és kényelmes eléréséhez azonban szükségessé vált a formai frissítés. Az átalakítás elsődleges célja az áttekinthető megjelenés és a könnyebb kezelhetőség.
Először csak a címlapot és a felhasználói adatlapokat érinti a ráncfelvarrás, a későbbiekben azonban a teljes portál új megjelenést kap. Az indulásig a http://iwiw.hu/ujoldal címen ismerkedhettek meg az új megjelenést és a funkciók elhelyezkedését bemutató oldallal.
-
#1683 kezd fészbúkosodni -
#1682 mikortól? -
#1681 hát nem sokat változik, de az a jó. nekem a régi rendszer is király:) -
#1680 Így fog kinézni az új IWIW. -
#1679 bejelöltelek. x) -
#1678 az -
#1677 újrekkK -
#1676 visszatértem iwiwre. tessék megjelölni.
iwiw adatlap -
#1675 kösz! -
#1674 itt
install gombra katt -
#1673 hol? és hogy? mert mikor először beléptem kiírta, de Én kinyomtam:D azóta meg nem ajánlja fel... -
#1672 frissítsd az iwiw tools-t. most lett kijavítva a hiba, viszont a script csak 3naponta ellenőrzi a friss verziót. -
#1671 fenntvan iwiwtools, de nem jeleníti meg az üzenőfalat... pedig be van állítva, hogy jelenítse meg az egész oldalon, de csak ennyi van belőle:
ez miért van? 2 napja még megjelenítette az egészet... -
#1670 nem egyértelmű a kérdésed
ha be szeretnél jutni szólsz az ismerőseidnek akik már fent vannak, hogy küldjenek neked meghívót
ha te szeretnél meghívót kapni és már tagja vagy az oldalnak akkor a meghívó/meghívó kérése menüpont alatt tudsz igényelni meghívót... elég sok idő míg megkapod
-
kukorica #1669 hogy lehet meghívot kapni? -
#1668 üzenetküldés másnál is szünetel? -
#1667 e! -
elevenelfecske #1666 Lenne rajt mit fejleszteni... -
#1665 :D