iwiw
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
illetve másmilyen szavakkal is lehet kérni és mégsem kér az illetõ szóval ez hülyeség de oké 😄
"nem" rendelkezem meghívóval...
"nem" küldöm el annak aki jelzi h. "semmiképp" se kell neki.
<#ravasz1>#ravasz1><#awink>#awink>
Csak nálam jelentkezik ez a probléma, vagy az iwiw a hibás?😊
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
de ja ahogy mondod az iwiwnél még nem látja más ha megnézzük az adatlapjá 😄
Lehet egyszer odajutunk,hogy õk is bevezetik ...
Én nem találtam sehol olyan menüpontot ehol meg lehetne nézni a ki látogatta meg az adatlapod.
Kevered a baratikorrel.
Live for nothing or die for something.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
(imádom amikor jönnek csetelni sgre 😄😄D😄😄😄D:😊
egy iwiw meghívóra lenne szükségem
aki tud, légyszi küldjön erre a címre:
[email protected]
beleeht jelölni,hogy jegyezze meg a jelszó,a felhasználónevet és votl egy olyan ,hogy rejtett bejelentkezés ---na ez tûnt el.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
LoL
\"Túl sok ember foglalkozik a biztonsággal ahelyett, hogy a lehetőségekkel foglalkozna. Úgy tünik, ők nem is a haláltól félnek igazán, hanem az élettől\"
Bazinga!
Bazinga!
Egy ismerõsöd válaszolt az alábbi kérdésre: 'Szerinted danny1987 jól néz ki?'. Ha érdekel milyen vagy barátaid szemében, kattints ide!
Most akkor meg lehet nézni hogy milyenre értékelnek vagy mi a f.szom ez?
War. War never changes.
igy is megalkotják a véleményt hidd el igy meg legalább láthatod is körülbelül
akkor minek raktad fel? nem kötelezõ
Vivimos por ti, vence por nosotros.
egyébként jó lenne a iwiw, de az a baj tuklságosan Tés, és elfogult, ahelyett hogy jobban kihasználná a külföldi jó oldalakat, mint youtube és társai😄
lassan már minden apró jelentéktelen eseményrõl hírt adnak magukról az emberek... mintha ez vmi kényszer lenne, kb ilyenek hogy "vajaskenyeret ettem de leesett a földre, és újat kellett csinálnom"
bezzeg régen áram nélkül is vígan elvoltak az emberek 😄😄
Bazinga!
mások véleménye rólad ? ez a legnagyobb féregség - - a hátam mögött alkotnak véleményt a "barátok" ismerõsök ?!
a másik meg, jön egy levél, válaszolnék rá (+eredeti törlése) és nem törlõdik az eredeti ... ez fejlesztés ???
1734-es tényleg ennyire ostoba ?
Na csá p*cs*k... Én leléptem
ill albumot sem tok törölni :S
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
A