iwiw
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Live for nothing or die for something.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
bracsekkel mi is próbálgattunk, bár én csak hátteret tettem be magamnak:D
úgy látszik kivették, de mérget vennék rá, ez lesz a nagy újitás, fogadok emelt dijas smszéssel:S
egy kódot dobott ki az oldal, amit ha bemásolt az ember az adatlapján a munkahely webcímére már mûködött is a dolog
az egész cucc az iwiw biztonsági hiányosságait használta ki
de már nem lehet megcsinálni mert az iwiw-esek észrevették: ezért lett a régi megint az iskola/munkahely sor
ma pedig a xim.hu oldala is felszívódott<#idiota>#idiota>
úgy néz ki nem csak nekem nem tetszett ha visszaálltak a régi sima begépelõs iskola adatokhoz
Bazinga!
kíváncsi vagyok, milyen újítások lesznek.. bár nem fûzök hozzá nagy reményeket... az a durva, hogy a fiatalok körében már divatosabb a myvip...
Az iskoláknál idáig úgy volt, hogy be lehetett állítani, hogy mettõl meddig most meg belépek és asszongya adjam meg ezeket az adatokat. Értetlenül elkezdtem megadni, de most megint úgy van mint régen, hogy csak az iskola nevét kell megadni. Mi történt?
Nem csoda hogy egyre tobben mennek at Feszbuk-ra.
az iwiw-jel ötféleképpen van betéve, szal gondolom a kockát csak akkor rajzolja ki, ha pontosan a "kocka" szó kerül be, így, kisbetûvel végig
Vivimos por ti, vence por nosotros.
"Kedves Felhasználó!
Az Ön által megadott e-mail címen nem került törlésre felhasználó, a rendszerben nem található ilyen e-mail címmel adatlap.
Üdvözlettel, Gépház "
akkor biztos elnyelte a fekete lyuk :)
1749-ben is hasonló probléma
közben ezt a mailt küldték:
"Kedves Felhasználó!
Törölt adatokat a rendszer nem tárol,ezért visszaállításukra sincs mód.
Üdvözlettel, Gépház "
ezt a kamu dumát
kötelesek tárolni a rendõrség miatt
bármikor kérhetnek adatokat
Maxt azt tudom elkepzelni, hogy meguntak a sok mailer daemon levelet arrol a mar nem letezo cimrol.
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
A c2-es fiókba be kell lépni 3 havonta,hogy ne töröljék.
A 3 hónap pont akkor járt le amikor nyaraltunk.
Törölték is az emailt.
Erre a buta láma iwiwesek letörölték az egész felhasználót úgy ahogy van.
Írtam a staffnak emailt.Kíváncsi leszek lesz-e eredmény...
Pluto/Lv 40+/full int lightning, cold
Nem véletlenül van az a szöveg ott...hisz ugye az iwiw-en nincs korlátlan meghívás...igényelsz, jó esetben néhány hét után kapsz meghívót...akinek van fölös, az beírhatja ide, és arra rá lehet repülni priviben...ennyi...
Mellesleg aki csak úgy beírkálja egy nyilvános fórumra a mailcímét, az ha meghívót nem is, ám jónéhány kéretlen levelet azt kaphat... :)
meg akkor mgé alig volt meghívozási lehetõség. most meg bárkinek lehet meghívója már.
A MEGHÍVÓKÉRÕ ÜZENETEK AUTOMATIKUSAN TÖRÖLVE LESZNEK!!!
Hova lehetne irni egy szivhezszóló levelet, hogy valamit alkossanak már azzal a keresómotorral mert igy nagyon gáz.
Meg berakhatnának egy megye szintü szükitést, hogy ne keljen magyarország után egyból pontos lakhelyet beirni ha valakit meg akarok találni.Mert ha nem tudom hogy hol lakik pontosan akkor bukott az egész mutatvány mert az egész országban lehet több ezer kovács vagy kiss nevezetû, ha meg rossz helyet adok meg akkor meg az életben nem ad jo eredményt ezért lenne jo ha megyére is lehetne keresni.
Meg vissza lehessen lépni arra akeresési feltételekre ha megnéztünk egy oldalt és nem ö volt az akit kerestünk.
lehet hogy nem ide kéne ezt irnom de most egy kicsit ingerült lettem hogy nem lehet használni normálisan .
beszólsz meghalsz
beszólsz meghalsz
kössz
beszólsz meghalsz
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"