iwiw
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Haver rendszergazda az iwiw-nel es mikor meghallotta, lefordult a szekrol :D
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
Valaki tudna adni egy meghívót? Biztos fenn van pár ismerõsöm akit rég nem láttam, csak miként beszéljek velük ha nem jutok be? Ha valaki mégis küldene egy meghívót, akkor priviben megadom az emil címemet.
Amúgy nem arról volt szó, hogy nemsokára nem kell meghívó, bárki regelhet?
Az e-mail címem [email protected]
Igazából tegnap halottam az IWIW-rõl elõször az egyik ismerõsömtõl,aki ugyan be van jelentkezve,de most éppen nem tud meghívót küldeni. Ezért keresek valakít,aki fel tud ajánlani egy meghivót.
A segítséget elõre is köszönöm.
Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.
áprilistól ugyis lesz megint meghívó...aki eddig nincs bent, az majd akkor megkér egy ISMERÕSÉT hogy küldjön neki...nem forumokon kunyerál...szerintem
Bazinga!
\"Az élet egy olyan játék, amit végig kell játszanod.Soha nem adhatod fel!\"
igazán megdobhatna valaki egy meghívóval engem is... nagyooooon pussz érte
[email protected]
\"Az élet egy olyan játék, amit végig kell játszanod.Soha nem adhatod fel!\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
viktor amugy kétszer is benne van:D
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
És miért? MERT A NÕK CSADOR NÉLKÜL JELENNEK MEG BENNE...

KoЯn
Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
amúgy ettõl függetlenül lehet felhasználnak onnan olyan információkat, amiket nemnagyon szeretnénk (multik, különbözõ felmérésekhez, bár ezt is csak késõbb sztem), és nemnagyon hangoztatják...de ez benne van...meg ha megadod a lakhelyed, egy telefonkönyv segítségével akárki képes megtalálni, szóval ha valakinek valami rejtegetnivalója van, az lehet bölcsebben teszi, ha kimarad belõle :)
Ha minden paranoiás sejtése bejött volna, már rég mindenki meglett volna b@szva :)
Erdekes info jutott el nemreg hozzam. A sokak altal kedvelt es ismert iWiW uzemeltetoje allitolag az NBH, magyarul a Nemzetbiztonsagi Hivatal.
Szellemes modja ez az informaciogyujtesnek, es az egyes szemelyek kore szervezodo kapcsolati halok felderitesenek, nemde? Szokatlanul szellemes. A magyar f*szfejektol nem is vartam volna ilyen humoros es talalekony megoldast. En mindenesetre most torlom magam onnan.
...nos, figyelve vagyunk jól! <#hawaii>#hawaii><#alien>#alien>
Sztem a meghívók letiltásakor sem gondolt pár hétnél hosszabb idõre. :)
Bazinga!