2028
A MEGHÍVÓKÉRŐ ÜZENETEK AUTOMATIKUSAN TÖRÖLVE LESZNEK!!!
-
#656 Belegondoltak vajon, akik megkapták, és tovább küldték, hogy miért lenne akadály egy szaros körlevél továbbküldése abban, hogy fizetős legyen? :D -
#655 lol ha így is lenne,én tuti nem fizetnék havonta 2000-et csak azért,hogy pár ismerős adatlapját tudjam nézegetni,meg keresgélni 10 éve nem látott emberek után... -
#654 már falramászok az ilyenektől... -
#653 Most küldte egyik ismerősöm! Az emberek tényleg nem okulnak! -
#652 Szánalmas! Ma kaptam!
Hogy még mennyi ilyet fognak kitalálni és mennyi parazst fog bedölni.....?
Sziasztok!
>
> Várady Zsolt vagyok, az iWiw vezérigazgatója.
> Mint azt nyilván sokan tudjátok, a T-Online felvásárolta az
> iWiw-et, és azt tervezik, hogy fizetőssé tegyék. Ez kb.
> 2000 forintnyi összeget jelentene havonta.
> Sikerült azonban elérnünk, hogy azoknak, akik ezt a levelet
> továbbküldik legalább 25 ismerősüknek (az iWiw-en belül)
> 2006 június 15-éig, a portál továbbra is ingyenes maradjon.
> Ezért megkérünk, hogy minél előbb továbbítsd ezt a levelet
> minél több partnerednek!
> Elnézést a kellemetlenségekért, további kellemes nézegetést:
-
#651 Most megy. -
#650 Az nem működik mostanság :-S -
#649 nálatok sem megy a kit ismerhetek funkció? -
React #648 én is mindig elrejtőzök-msn is- :) -
#647 De miért jó elrejtőzni? Vállald fel önmagad ;-) -
#646 nem szeretnem h lassak h olvastam e egy levelet vagy nem... -
#645 nemtudom de örülök hogy itt legalább nincsennek ilyenek... bírnám, küldenék körbe privibe hogy fizetős az sg -
#644 mekkora tirpak ikutlan fasznak kell lenni ahhoz hogy elhiggye az ember es tovabbkuldje az ilyen korleveleket mint ez a 2ezer forintos bullshit????
(iq)
-
React #643 ilyet nem lehet, és sztem nem is nagyon lesz ilyen... -
#642 Az miert jo? -
#641 alapveto szolgaltatasok hianyoznak, pl miert nem lehet rejtve bejelentkezni -
#640 Aze' jo lenne tudni :P -
#639 Szerintem nem. (legalábbis remélem :-P) -
#638 Az lenne a kerdesem hogy en azt meg tudom nezni valahol hogy kicsoda nezte meg eddig az en profilomat anelkul hogy ismerosnek jelolet volna?
Naon fontos lenne megtudnom. Elore is koszi! -
#637 Csak azok a szerencsétlen pénzéhesek (hogy kultúráltan fejezzem ki magam) abba nem gondolnak bele, hogy elveszti az értékét egy ilyen honlap, minél több ilyen van. -
#636 marketingesek paradicsoma :) -
#635 Semmire.. tönkre fogják baszni az egész értelmét. Végén az lesz, hogy lesz 1 millió ilyen szar, aztán mindegyiken 10 ember. -
#634 a másik meg h myVipen meghívta magát v 5X. ennek mi értelme? -
Coco #633 pff... 3-at pedig nem fogok lesni én sem az tutkó -.- -
#632 nekem iWiW és MyVIP van. Amugy rájöttem hogy nem lenne jó a korlátlan meghivo... méghozzá azért mert ha az lenne akkor mindenki ész nélkül meghivna bárkit... igy hogy limitálva van csak nem hiv meg az ember egy vad idegent mert ugye most étéke van a meghivonak... mondjuk ezt a havonta 1-t kevésnek tartom... -
#631 Egy kell, mert ha mindenütt más ismerősök vannak, akkor nem lehet számon tartani. -
#630 na megegy, ppl.hu, oda is kaptam meghivot egy vadidegentol. mire jo ezermillio ilyen portal... -
#629 Ne már! -
DJviolin #628 Hát igen:
Üzenet küldője: [SYSTEM]
Címzett(ek): xxxxx, xxxxx
Téma: Bugyi ismerősnek jelölt
Feladás dátuma: május 31., 17:58
Üzenet szövege:
Kedves xxxxx!
Bugyi ismerősnek jelölt és várja visszaigazolásod, hogy valóban ismered. Kattints ide, ha meg akarod tekinteni Bugyi adatlapját.Üdvözlettel:
iWiW -
#627 Szar a wiw, nekem is beirta oda vmiert automatan, amikor benyogtem neki, hogy a szuletesi datumom ne legyen publikus :D -
Zséé #626 10-ből 7 ember biztos hogy eltéveszti :) -
#625 Azt bírom, hogy sokan összekeverik és születési név helyett születési évet olvasnak, és a születési név mezőbe a születési évüket írják be :-D -
#624 és hova?
-
#623 nem küldtem már? -
#622 utalj már át légyszi 1et nekem:) -
#621 adtak uj meghivokat:) -
cooldoc #620 Nézd meg a kiterjesztéseid, ha Adblock-ot használsz, és az objekt-blokkolás élesítve van, az meggátolhatja a bejelentkezésed.
Bezavarhat még a "No Script" kitetrjesztés, és nézd meg a Java-beállításaid! -
cooldoc #619 Nekem is jól fut a Tűzrókával! Érdekesség gyanánt:
Egy esetben nem lehet bejelentkeznem - ha az Outpost 3.5 tűzfalamnál az aktivált pluginek közül fut a "Hirdetésblokkolás". Ez mindig letiltja az iwiw logót (objektként), és nem enged be, bármilyen trükkel próbálkozom.
Ezért a Firefox Adblock Plus-ja fut nálam,de az iwiw-nél letiltottam a funkciót.
Hadd hirdessenek a cégek, hisz' az iwiw is ebből él(t). -
#618 Köszi a választ. Ez félig megnyugtatott. -
#617 Ha nem reagálnak, ott maradnak, ha elutasítanak akkor viszont eltűnnek.