iwiw
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
teljesen felesleges... hacsak nem akarsz naponta órákat szarakodni vele 😊
football without ultras is nothing
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Próbáld meg üríteni a cachet meg a cookiekat, hátha segít.
kis homokóra és törli a jelszót, mintha rossz lenne...
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Ha kb 2 mp-ként frissítem a beérkezõ postaládát, elég nagy a szórása az eredményeknek attól függetlenül hogy nem volt se kimenõ se bejövõ levélforgalom az adott idõben:
Postaláda telítettsége:
Beérkezett: 41, Küldött: -7, Fennmaradó hely: 166
Postaláda telítettsége:
Beérkezett: 17, Küldött: 18, Fennmaradó hely: 165
Postaláda telítettsége:
Beérkezett: 18, Küldött: 17, Fennmaradó hely: 165
Postaláda telítettsége:
Beérkezett: 19, Küldött: 16, Fennmaradó hely: 165
Postaláda telítettsége:
Beérkezett: 14, Küldött: 21, Fennmaradó hely: 165
kicsit fura<#idiota>#idiota>
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
ez így kuva szahr :o
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Kezdem kicsit unni.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
De lehet, ez csak engem zavar
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
benne volt tvbe is, szal igazolva van hogy õ az😄😄D miért nem törlik😄DD
pár napon belül halottak lesznek az biztos😄
Your suffers will be legendary even in hell!
Igazából tegnap halottam az IWIW-rõl elõször az egyik ismerõsömtõl,aki ugyan be van jelentkezve,de most éppen nem tud meghívót küldeni. Ezért keresek valakít,aki fel tud ajánlani egy meghivót.
A segítséget elõre is köszönöm.