2028
A MEGHÍVÓKÉRŐ ÜZENETEK AUTOMATIKUSAN TÖRÖLVE LESZNEK!!!
-
#696 Mondjuk nagyon nem remegek erre a "Kit ismerhetek?" dologra, csak írtam, hogy azért minden nem megy az oldalon...focifogadás meg még hidegebben hagy... :) -
#695 még jó,hogy térerő van
lol
minek vette ezt meg a T-Com ha full nem foglalkozik vele? -
Zséé #694 állítólag szoftverhiba -
#693 foci -
#692 Most milyen telhetetlenek vagytok már?! Lehet fogadni focira. Egyártelmű, hogy ez elvon erőforrásokat, így le kell kapcsolni felesleges dolgokat. -
Zséé #691 az már régóta nem üzemel, de maga az oldal műxik. Képeket is szinte egyből behozza (még a nagyon nagyokat is)
Meg a közös ismerősök funkció se megy jóideje, de majd megcsinálják gondolom -
#690 Kivéve a "Kit ismerhetek?" funkció... -
Zséé #689 nemtom mivan nálatok, de nálam simán megy minden... -
#688 Mostanában vacakol
Biztos ez is a kormány megszorítása:)))) -
#687 Mikor jó? -
Coco #686 megint fos =/ -
#685 De még mennyire! Ötször frissítettem, mire beléptem! -
#684 Persze megint vacak. -
#683 Az igaz, de VB végére pont aktuális lesz. -
#682 Most osztottak. Nekem már szinte minden ismerősöm fent van (najó ez erős túlzás) de azok közül, akiknek küldenék meghívót.
Inkább adjanak pár rekesz sört a vb végéig :) -
#681 Én azt hittem, hogy iwiw meghívók is lesznek a nyeremények között :-S -
#680 hátöö annyi meccs van h örülök, ha kijövök naponta a sörárából :) -
#679 ha nyerni is akarsz, akkor tippmixelj -
#678 Hm ez a foci vb-s fogadás dolog biztos jól fellendíti a forgalmat. De azért nevetséges, hogy nem képesek csak 5 iw-polót kiosztani, meg 5 labdát. T-onlájnban nincs péz? -
#677 Hm? -
#676 ne emesen, használni Klipp! -
#675 Igaza van, csak én pont nem illek be az általa jellemzett felhasználók közé, mert az egy dolog, hogy megtaláltam régi osztálytársakat, de a cikkel ellentétben felvettem őket msn-re, és azóta is nagyon jókat beszélgetünk. -
#674 nol cikk -
#673 Hát, nagyon remélem. -
React #672 gondolod számít az valamit? -
#671 Hála a Jó Istennek, engem eddig megkíméltek ezektől az üzenetektől. De most már ki is van írva a kezdőlapra, hogy semmi valóságalapjuk nincs. -
#670 szánalom..... -
#669 De bejön az, csak lassan. Többször kell újrafrissíteni, be fog az jönni :-) -
#668 nem igaz mé nem müxik???????? -
#667 akik ezeket a hülye hoaxokat küldik tovább, azok SOHA nem nézik meg a főoldalon mi van... -
#666 nem ártana
amúgy hülyeség az egész ilyen körlevelesdi,mert írják a gépházban,hogy:
"Körlevelek: kérem senki se küldjön tovább hoax üzeneteket, a rendszer üzemeltetői, tulajdonosai SOHA sem üzenetekben, hanem a nyitóoldalon keresztül kommunikálnak!"
2006.05.31. 23:53
ebből nem tudom mi igaz,mi nem -
#665 Szvsz szankciókat kéne életbe léptetni. Pl, aki ilyeneket írkál, azt 1 hétre bannolják. -
Üzenet szövege
Tisztelet!
> Jelenleg több millióan vagytok itt az -en!
>
> Ezt az üzenetet küld tovább ismerőseidnek, minden
> 66. után meghívot küldünk!
> Ha 3héten belül nem küldöd el ezt az üzenetet egy
> ismerősődnek sem, akkor sajnos kapcsolatodat törölnünk kell
> a rendszerből, hogy így újabb meghívokat oszthassunk ki!
>
> Köszönettel: CSAPAT
ezt most kaptam .dA_SA_:DSA:_DSAD_:ADS:_DSA:_DSAD_:SASD_:ADS_:SADA:_ADA:DSA_sa -
#663 most nálam is ok... -
#662 Nálam most megy. -
#661 alapból se megy, szal tökmind1... -
#660 pont azerrt nem megy mert a sok hulye ilyen szarokat kuldozget... -
#659 istenem, ez mekkora egy fos, de mostmár tényleg
pont akkor nem megy, mikor szükség lenne rá :@@@@ -
#658 Nah ennyit az iwiwről:D
65 találat 0 oldalon. A keresés -01,946 másodpercet vett igénybe. Megjelenített találatok: 1-24. -
React #657 Igen, egyértelműen hülyék, és sajnos meg se lehet velük értetni!
Nem is az, hogy akadály... de mi érdekük származna abból ha 1 gyökér továbbküldi 25 emberkének!??
Ja és ugye a kezdőlapon -mint a hülyegyerekeknek- sárga kis téglalapba bele van írva, hogy hamis körlevél terjeng! Nagy az Isten állatkertje, és kicsi a kerítés!