2028
A MEGHÍVÓKÉRŐ ÜZENETEK AUTOMATIKUSAN TÖRÖLVE LESZNEK!!!
  • akyyy
    akinek nem kell a meghívója nekem adjhatja!!
  • banok
    én ma regeltem...
  • Super Mario
    Volna egy kis problémám. Nem olyan nagy,csak egy kicsit aggódok rajta. Van egy pár ember, akit még május elején bejelöltem ismerősként, és még azóta sem jeleztek vissza. Pedig külön beikszeltem, hogy arról is kapjak értesítést, ha esetleg elutasítanak. No most egy olyan kérdésem van, hogyha ez az eset állna fent, akkor ott marad a függő kapcsolatok között, vagy törlődik onnan.
  • BiG G
    "na erre gyorsan reagáltak, már jó"
  • akyyy
    nekem bejön firefoxal
  • BiG G
    na erre gyorsan reagáltak, már jó
    viszont tényleg kurvalassú, erre megint kiosztanak XX százezer meghívót
    hát gratulálok
  • bertino
    ja
    másik meg, hogy kib@szott lassú..........
  • BiG G
    na ilyet se szartam még
    a mocskos ie-vel bejön az iwiw, a firefoxxal meg nem .@@@
  • N3TuddKi
    pont ez a lényege, hogy csak az ismerőseidét láthatod. minek üzennél vadidegeneknek?
  • Super Mario
    Én is kaptam, nagyon örülök neki, mert valaki már régóta rágja a fülemet, hogy szeretne már iwiw-tag lenni :-D
  • Grusi
    Mindenki kapott.
  • Zséé
    énis kaptam :) Sztem mindenki kapott 1-et
  • BiG G
    teljesen mindegy, mivel továbbküldheti az iwiw meghívót is, mármint a mailt.
  • takraj
    Hogy érted, hogy kapott meghívót? Valaki küldött neked vagy mindenki kapott az iWiW-en?
  • Grusi
    Öhh, nemtom, mennyire reklám, de a ma reggel megkapott meghívómat boldogan elcserélném egy bithumen-meghívóra :)
  • BiG G
    elolvasod, majd kitörlöd a leveleket...
  • Super Mario
    Ebben egyetértek, ez nekem se tetszik. Nálam is van 2 ember, aki folyton üzenget egymásnak. Habár mentségük lehet az, hogy csak 200 levél engedélyezett, de akkor is, nem vagyok kíváncsi rá.
  • I.C.ram
    Engem kicsit idegesít, hogy sokan arra használják, hogy egymásnak üzenjenek. Mármint, hogy egy adott embernek. Amire ott van a privát üzenet lehetősége. Rohadtul nem érdekel, hogy milyen jó lenne, ha találkoznának, stb.
  • BiG G
    követhetetlen lenne, és még felesleges is, legtöbbször csak bánatukat sírják el ott, meg unatkoznak és tele-floodolják.... aztán keresse meg mindenki azt ami tényleg érdekli...
  • Super Mario
    Erről van szó. Elég az ismerőseim üzeneteit olvasni :-D
  • hykao #596
    Huh, belegondolni is rossz, hogy mennyi hozzászólás lehet percről-percre összesen az üzenőfalon...
  • Super Mario
    Meg szerintem tök fölösleges.
  • hykao #594
    Szerintem sehogy.
  • sza23
    Hy all!
    Arra lennék kíváncsi, hogy hogyan tudom az egész üzenőfalat látni és nem csak az ismerőseim hozzászólásást?
  • LSL
    Dehogynem, nem töltöd ki amit nem akarsz, h ne tudjanak. Ennyi
  • Super Mario
    Szívesen. ;-)
  • nyami
    Az automatice nem látszik

nem is tudtam htx
  • Super Mario
    Az automatice nem látszik :-D De ha arra vagy kíváncsi, hogy hogyan lehet a többi elérhetőséget elrejteni, az adatlapok, profilok alatt van egy lakat a szövegmező mellett, és ha lezárod, akkor nem látják csak az ismerősök. De olyat, hogy senki ne lássa, olyaat nem lehet.
  • nyami
    télleg hol lehet beállítani, h az adatlapon ne látszódjon az e-mail cím
  • Super Mario
    A profilodnál lehet.
  • xxdani
    helló! az iwiw ben át lehet állítani az e-mail címem valahol ami a bejelentkezéshez is kell?
  • nyami
    phö
  • BiG G
    énis (H)
  • Super Mario
    Akkor kivételes személyiség vagyok, hogy bent lehetek?
  • rotator
    A myvip szerverparkja összehasonlíthatatlanul kisebb, mint az iwiwé és azért már 450 ezren vannnak, a sebesség pedig nem rossz.
  • armageddon666
    pont ezt akartam mondani :D mertr igy tök király hogy jelent valamit ha iWiWesek vagyunk, mivfel nehéz bejutni a rendszerbe.
  • magus
    sztem is igy van

iwiwnek meg azonkivul h nem birja a rendszer oriasi reklamot jelent az hogy nem kerulhet be csak ugy akarki, jelenleg meg ha akarna sem
  • Super Mario
    Mert már 650000-nél tartanak. Szerintem bővíteni kell a szervert. Amúgy most így elgondolkodva, szükséges rossznak tartom a meghívók korlátozását, mert a myvip ugyan zsákszámra szórja a meghívókat, de lehet, hogy egy idő után annyian lesznek ott, hogy szétesik a szerver. Szóval hosszútávon szerintem az iwiw megszorításai kifizetődőbbek.
  • takraj
    Mert túl van terhelve a szerverpark, sztem. Jó lenne tudni mikor adnak megint meghívót...
  • Super Mario
    Vagy úgy. :-)