2028
A MEGHÍVÓKÉRŐ ÜZENETEK AUTOMATIKUSAN TÖRÖLVE LESZNEK!!!
-
#616 akinek nem kell a meghívója nekem adjhatja!! -
#615 én ma regeltem... -
#614 Volna egy kis problémám. Nem olyan nagy,csak egy kicsit aggódok rajta. Van egy pár ember, akit még május elején bejelöltem ismerősként, és még azóta sem jeleztek vissza. Pedig külön beikszeltem, hogy arról is kapjak értesítést, ha esetleg elutasítanak. No most egy olyan kérdésem van, hogyha ez az eset állna fent, akkor ott marad a függő kapcsolatok között, vagy törlődik onnan. -
#613 "na erre gyorsan reagáltak, már jó" -
#612 nekem bejön firefoxal -
#611 na erre gyorsan reagáltak, már jó
viszont tényleg kurvalassú, erre megint kiosztanak XX százezer meghívót
hát gratulálok -
#610 ja
másik meg, hogy kib@szott lassú.......... -
#609 na ilyet se szartam még
a mocskos ie-vel bejön az iwiw, a firefoxxal meg nem .@@@ -
#608 pont ez a lényege, hogy csak az ismerőseidét láthatod. minek üzennél vadidegeneknek? -
#607 Én is kaptam, nagyon örülök neki, mert valaki már régóta rágja a fülemet, hogy szeretne már iwiw-tag lenni :-D -
Grusi #606 Mindenki kapott. -
Zséé #605 énis kaptam :) Sztem mindenki kapott 1-et -
#604 teljesen mindegy, mivel továbbküldheti az iwiw meghívót is, mármint a mailt. -
#603 Hogy érted, hogy kapott meghívót? Valaki küldött neked vagy mindenki kapott az iWiW-en? -
Grusi #602 Öhh, nemtom, mennyire reklám, de a ma reggel megkapott meghívómat boldogan elcserélném egy bithumen-meghívóra :) -
#601 elolvasod, majd kitörlöd a leveleket... -
#600 Ebben egyetértek, ez nekem se tetszik. Nálam is van 2 ember, aki folyton üzenget egymásnak. Habár mentségük lehet az, hogy csak 200 levél engedélyezett, de akkor is, nem vagyok kíváncsi rá. -
#599 Engem kicsit idegesít, hogy sokan arra használják, hogy egymásnak üzenjenek. Mármint, hogy egy adott embernek. Amire ott van a privát üzenet lehetősége. Rohadtul nem érdekel, hogy milyen jó lenne, ha találkoznának, stb. -
#598 követhetetlen lenne, és még felesleges is, legtöbbször csak bánatukat sírják el ott, meg unatkoznak és tele-floodolják.... aztán keresse meg mindenki azt ami tényleg érdekli... -
#597 Erről van szó. Elég az ismerőseim üzeneteit olvasni :-D -
#596 Huh, belegondolni is rossz, hogy mennyi hozzászólás lehet percről-percre összesen az üzenőfalon... -
#595 Meg szerintem tök fölösleges. -
#594 Szerintem sehogy. -
#593 Hy all!
Arra lennék kíváncsi, hogy hogyan tudom az egész üzenőfalat látni és nem csak az ismerőseim hozzászólásást? -
#592 Dehogynem, nem töltöd ki amit nem akarsz, h ne tudjanak. Ennyi -
#591 Szívesen. ;-) -
#590 Az automatice nem látszik
nem is tudtam htx -
#589 Az automatice nem látszik :-D De ha arra vagy kíváncsi, hogy hogyan lehet a többi elérhetőséget elrejteni, az adatlapok, profilok alatt van egy lakat a szövegmező mellett, és ha lezárod, akkor nem látják csak az ismerősök. De olyat, hogy senki ne lássa, olyaat nem lehet. -
#588 télleg hol lehet beállítani, h az adatlapon ne látszódjon az e-mail cím -
#587 A profilodnál lehet. -
#586 helló! az iwiw ben át lehet állítani az e-mail címem valahol ami a bejelentkezéshez is kell? -
#585 phö -
#584 énis (H) -
#583 Akkor kivételes személyiség vagyok, hogy bent lehetek? -
#582 A myvip szerverparkja összehasonlíthatatlanul kisebb, mint az iwiwé és azért már 450 ezren vannnak, a sebesség pedig nem rossz. -
#581 pont ezt akartam mondani :D mertr igy tök király hogy jelent valamit ha iWiWesek vagyunk, mivfel nehéz bejutni a rendszerbe. -
#580 sztem is igy van
iwiwnek meg azonkivul h nem birja a rendszer oriasi reklamot jelent az hogy nem kerulhet be csak ugy akarki, jelenleg meg ha akarna sem -
#579 Mert már 650000-nél tartanak. Szerintem bővíteni kell a szervert. Amúgy most így elgondolkodva, szükséges rossznak tartom a meghívók korlátozását, mert a myvip ugyan zsákszámra szórja a meghívókat, de lehet, hogy egy idő után annyian lesznek ott, hogy szétesik a szerver. Szóval hosszútávon szerintem az iwiw megszorításai kifizetődőbbek. -
#578 Mert túl van terhelve a szerverpark, sztem. Jó lenne tudni mikor adnak megint meghívót... -
#577 Vagy úgy. :-)