2028
A MEGHÍVÓKÉRŐ ÜZENETEK AUTOMATIKUSAN TÖRÖLVE LESZNEK!!!
  • Super Mario
    Szerinted is? Mert én is így gondolom. Meg ezek a külföldi sztárok nevei is nagyon idegesítenek. Mondjuk én csatlakoztam a Szabó Eszter fan Clubhoz, mert szeretem Esztit, de különösen én sem rajongok az ilyenekért. Ha én lennék a fő-fő, úgy kipenderíteném az ilyeneket, hogy csak füstölnének.
  • sapkafej
    hát sztem ez elkúrt szánalmas, amikor iskoláknak csinálnak accot meg zenekari fankluboknak :|
  • BiG G
    hát lehetne úgy, hogy aki SG-s, annak be kell irnia ide a nevét vagy nemtom, és akkor van visszaigazolva:)
    vagy pedig mindenkit visszaigazolunk, csak akkor lehet benne kamu is, meg mostanában nagyon divat hogy mindenki felvesz mindenkit, ami egy kicsit kaotikus :-\
  • Királylány
    és aki működteti azt az accountot, honnan fogja tudni, hogy kit ismer?
    vagy csak visszaikszel mindenkit?
  • Barbyca
    oks :)
  • BiG G
    Itt nem sűrűn fogsz kapni, keresd meg egy ismerősöd akinek van :)
  • BiG G
    arcok csinálni kéne SG nevű accot az iwiwen :) már töksok fórumnak meg sulinak van
    [csinálna, mer az tokjo]
  • Super Mario
    Ez egy olyan honlap, ahol mindenki a valós nevével regisztrál, és megkeresheted rég elveszett osztálytársaidat, barátaidat, és kapcsolatban léphetsz velük.
  • Barbyca
    Helló!
    Milyen az az iWiW?
  • I.C.ram
    Nem nagy szám. Mindenki így kezdte, de az iwiw kicsit más mint egy Yahoo, google, imdb, vagy MS... sokkal kisebb piac, sokkal kisebb disznóól.
  • nyami
    majd megkérdezem ha józan leszek [ismeri az egyik alapítót]
  • hykao #725
    Csupán arra akartam rávilágítani, hogy milyen könnyen rávetül néha emberekre, hogy "tele vannak lével", holott közben ezeknek a fele sem igaz...
    ...ettől még persze lehet, hogy ebben az esetben most tényleg jól bekeresett 3 ember...
  • joebacsi
    jó, igazad van, elég sok helyről támadható az az eredetileg bens üzenetére frappánsnak szánt válaszom, de reméltem nem leszel ilyen kitartó, de vesztettem :)
  • hykao #723
    Ki tudja?! Lehet, hogy jól jártak, de nem biztos, hogy ők zsebelték be a nagy pénzt...
    Ki tudja milyen üzemeltetési, fenntartási, stb. költséggel járt az egész buli, illetve az, hogy x,y cégtől megvesznek valamit, az még nem jelenti feltétlenül azt, hogy a tulajdonosai hipp-hopp multimilliomosok lesznek...
    Persze lehet, hogy azért önmagukhoz képest jól jártak...én spec. azt sem tudom, hogy a dolog kiagyalói és létrehozói milyen anyagi helyzetben voltak korábban...
  • joebacsi
    jó, akkor csak rongyos 80 milla fejenként 5 év alatt...hát igen, elvesztegették az idejüket, nemhogy valami haszonasabb dologgal foglalkoztak volna :)
  • Lteebee
    Gógyisabbak a haverjaid:)
  • Sephi
    Amit meg en tudok az a www.imdb.com oldalrol van. Az a ket csavo aki 99-ben ugy kezdte hogy hobby mara multimilliomosok. Lattam a D-en egy dokumentum filmet.
  • hykao #719
    Hát, hogy mennyire jártak jól nem tudom, de mégha 1 milliárdért is vették meg az iwiw-et, akkor sem lett az egész pénz az iwiw-et elindító 2-3 emberé, hisz tudtommal már egy jó ideje belevontak valami más céget, akiknek 75%-os részesedésük volt...
  • joebacsi
    jó, persze csak pletyka, hogy ennyit kaptak a nagy rózsaszíntől, de akkor is annyira rosszul nemhiszem, hogy jártak :)
  • FtranX
    ez igaz, de én rendszer összedobásához szükséges szaktudásra céloztam. Ezzel nagyon jól fizető állást lehet kapni bárhol.
  • hykao #716
    Na persze...
  • vg
    Jah igazad van! Akik csináltak az iwiw-et most simán vehetnek házat, kocsit, plazmatévét, és még az állásuk is a régi, csak más a háttér... Ügyesek voltak!
  • FtranX
    hát én ha ilyet tudnék tervezni, akkor leszarnám az egyetemet és betegre keresném magam.
  • joebacsi
    ezzel a szutyadékkal 3 srác csinált magának 1 milliárdot durván 5 év alatt :)
  • LSL
    Látod, ezért van az, hog az egyetem sem érvadó, és még az sem az életre készít fel. Ha mégis, akkor alkoholista lesz belőlem az elmúlt két év alapján :)
  • desigo
    kb

nem tud ellátni pár százezer tagot
  • bens
    ez az iwiw gyerekek ez olyan szar, hogy az egyetemen 2-est adnának rá program tervezésből...
  • armageddon666
    de akkor átok száll rá enm? hisz megszakit egy láncot... ráadásul egy olyat amit még el sem kezdtek
  • LSL
    Akkor csak egy újabb körlevelet csinálnál. szerintem, el sem olvassák csak látják, h körlevél és küldik. Inkább csinálj, egy időgépet és nyird ki a körlevél feltalálóját.
  • bociub
    Ez nagyon jó 5let csak akkor valósitsd is meg én meg majd szólok ha hozzám ért...
  • I.C.ram
    Egyébként van egy ötletem a körlevelek ellen :) Kéne írni egy olyan körlevelet, hogy az IWIW soha nem küld körlevelet, és küldje tovább x ismerősnek :) Hátha akkor megértik. Kutyaharapást szőrével.
  • I.C.ram
    Valóban.
  • Zséé
    senkinél se megy. De ki van írva a főoldalra...
  • I.C.ram
    Csak nálam nem megy a közös ismerős funkció?
  • LSL
    Azt nem látják. Nézd meg a te ismserőseidnél sem látszik egyiknél se.
  • Super Mario
    Nekem egy olyan kérdésem van, hogy ha csoportba rendezem az ismerőseimet (osztálytársak, barátok, rokonok, stb...) akkor más is látja, hogy milyen csoportba tettem őket, vagy nekik továbbra is alfabetikus sorrendben jelenik meg?
  • Super Mario
    Nem tudom miért, de engem Hála Istennek, elkerültek az ilyen körlevelek.
  • bociub
    VAlaki mondja má meg nekem h miért küldi tovább a sok kretén a körleveleket. Legújabb szokásom az h akitől körlevelet kapok azt eccerüen letörlöm.
    Mellesleg ha felhasználó aktivitás vizsgálatát nem körlevéllel fogják vizsgálni. Sokkal eccerübb ha megnézik h ki mikor volt bejelentkezve utoljára oszt aki pl 5 hónapja nem volt azt kitörlik.
    És a budös életben nem lesz fizetős mert a kapcsolattartó portálok ingyenesek(myvip) és ha az iwiw fizetőssé tenné magát mindenki átmmenne egy másikhoz az iwiw meg nem lenne pénze kifizetni a villanyszámlát.
    Mellesleg ha valamit üzenni akarnak azt majd központilag mindenki egy címről fogja megkapni.
  • hykao #698
    Ok, engem nem zavar az a dolog, csak személy szerint nem nagyon érdekel. Ettől még gondolom sokaknak tetszik, és örülnek neki.
  • LSL
    koliban haver meg én felelünk, h ki legyen vetítve majdnem minden meccs. Mostanában kezdem megszeretni a szurkolást is. Azért jobb hangulata van, ha 40en szurkoltok... Szal nekem teccik ez a kis fogadásosdi, már csk azért is mert nem vesztek rajta pénzt :) csak a meccsek alatt a sör árát, na meg a cigit.
    De iwnek ez a húzása szimpi mert, aktuális. Nem reklámoz, nem fizettet, ha játszani akarsz (emelt díjas fosok). és még csak nem is villogja tele a főoldalt magát reklámozva, csak egy szolid gomb jelzi.