2028
A MEGHÍVÓKÉRŐ ÜZENETEK AUTOMATIKUSAN TÖRÖLVE LESZNEK!!!
-
#778 jah.( -
#777 Nincs. T-online vasarlasa elott volt, de az uj tulaj a magyart kiveve minden nyelvet torolte... -
#776 Van egy nemzetközi oldala az iwiwnek, csak arra nem tudunk belépni, szerintem. -
#775 sry a hülye kérdésért, de nincs 1 nemzetközi ismerettségi kör a neten? mert az iwiwen nagyrészt csak magyarok vannak fenn -
#774 én mostmár gondolkodás nélkül kizárok mindenkit, akitől körlevél jön. :| -
#773 Most kaptam meg 3 embertől, ugyanazt a kamu körlevelet. -
#772 a köcsög tbmoil mivel csak a magyar jogokat képviseli, igy leállították a külföldi iwiwet, ill a nyelvcserét:CC ekkrao egy köcsögséget.... áh elegem van a tgeci fasságaiból:( -
cooldoc #771 Nagyon helyes. Egyébként megint jó a "Kit ismerhetek?" funkció. -
#770 A MEGHÍVÓKÉRŐ ÜZENETEK AUTOMATIKUSAN TÖRÖLVE LESZNEK!!! -
#768 persze, flémkompatibilis ;) -
#767 csukott szemmel, hátrakötött kézel nem... -
#766 ég a lógód joebacsi :)))) -
#765 ok, sry, igazad van, direkt csinálták ilyen szarra, hogy kib@sszanak mindenkivel, meg azis igaz, hogy te csukott szemmel hátrakötött kézzel is 10szer jobb ugyanilyen oldalt kreálsz, de nemakarsz lassan lecuppanni a témáról, mer pötyikét röhejes vagy már :) -
#764 nem jó igy este netezni:D -
#763 feküdj vissza... -
#762 maximum respect -
#761 Te nem szoktad meg meg az ilyeneket itt? :D En mar reg :D -
#760 Úgy látom, hogy neked lételemed a kötekedés. Mindenhol ezt csinálod?
(ezt most főleg a parasztországra értem) -
#759 mikor ezt anno megcsinálták, akkor nem ekkora felhasználószámra tervezték, teljesen előlről pedig nem lehetett felépíteni a rendszert, (remélem) nyílvánvaló okok miatt.
Nagyobb vagy több szerverrel természetesen ki lehetne váltani, de nem lenne értelme, mert csak egy ideig lenne jobb a dolog, kb addig amíg megint nem adnak ki meghívókat, és özölnik mégtöbb ember az iwiw-re.
A megoldás kulcsa a meglévő rendszerek átszervezése, a gyenge pontok megerősítése, ezt csinálják már egy jó ideje, és sikerrel, mert gyorsabb lett, nincsenek kimaradások stb.
Amúgy pont ugyanezt írtam le a #743-as hsz-ben, sőt ugyanerről az iwiw blogon is olvashatsz. -
#758 téged aztán könnyű felhúzni.
de én hülye vagyok, úgyhogy légyszi áruld el, miért nem lehet több vagy nagyobb szerverrel működtetni egy ilyen progit. elhiszem hogy komplexebb, de attól még meg lehetne csinálni normálisra is. -
vg #757 Nem 10szer, hanem 100ezerszen annyian... -
#756 te most komolyan is veszed azt amit leírsz?
mégis hogy a rákba vagy képes egy skype-ot egy iwiw-vel összehasonlítani? Azt hiszem az utóbbi egy hangyafasznyit komplexxebb dolog mint egy sima VoIP beszélgetőrendszer, ahol ráadásul a feladatok egy részét maguk a kliens-gépek végzik...
Mellesleg ha nemtetszik nem kell használni, htxpy -
#755 mit kell ezen kivesézni?
miért nem lehet nagyobb szervert használni?
ez egy pofon egyszerű dolog...
a skype miért működik rendesen? kb 10szer annyian használják mint a fos iwiwet. -
#754 nem birtokol valaki fölös meghívoval?:D -
#753 Nagyon jó példa. De az enyém is, szóvbal engem is érdekel, hogy hogy lehet ilyet csinálni. -
#752 Remek pl az hogy ha van valami roszakarod akkor bekeverhet nalad.
Lasd a haver esetet. Elkezdett jarni egy lanyal de neki kozben volt egy harom honapos kapcsolata. A lanynak a volt baratja megtudta az iwiw-en keresztul az ismeroseit es elkezdett kerdezoskodni oszt rajott hogy van noje.
Ekkor a nocinek irt egy levelet hogy micsinal a baratja es atom botrany lett.
Tehat nem lehet mi? Megneznem en csak nekem nem jon be. -
#751 Nem is olyan nagy hülyeség. Bár nekem nincs rá szükségem, de nem rossz ötlet. Egy angol kifejezés választ ad a kérdésedre: Forbidden love -
#750 az miért is jó? -
#749 Jah meg valamit nem probaltam. IWiw -en el lehet dugni az ismeroseimet hogy mas ne lathassa? -
#748 sztem csak irigyek -
nikopol #747 Iwiwen megtalálhatod rég eltűnt barátaid, osztálytársaid, ismerőseid,
hogyaztánmegmutasdnekikkukacod :Ð -
#746 egyszerűen minden technika aspektusát kivesézte a témának :D -
#745 LoL! ez aztán a hozzáértő kritika! -
#744 átirányítás? több szerver? .....
úgy szar ahogy van, és nem foglalkoznak vele.
de inkább nem idegelem magam. (parsztország - parasztnet) -
#743 Itt nem a szerverek erősségéről van szó. Természetesen ki lehetne váltani erősebb szerverekkel a mostaniakat, de az is csak ideig-óráig lenne elég, pontosabban addig amíg megint nem kezdenek el osztogatni meghívókat.
A mostani vas is tökéletesen elég, csak most a meglévő rendszerben szervezik át a csoportokat, újabb szoftverekkel látják el a szervereket (persze egyesével, ezért van az hogy egyes funkciók néha kimaradoznak, vagy belassul az egész rendszer), és a gyenge pontokat (nagyobb szerverek közti csatornákat, átkapcsolásokat) erősítik meg, hogy növeljék a rendszer stabilitását.
Ezek összességével akarják a nyár közepéig elérni azt, hogy drasztikusabb látogatottság, és felhasználószám-növelés esetén is állni fogja a sarat a _jelenlegi vas_, max kis mértékben kell fejleszteni. -
#742 nemtom, hogy a bátyád és az évfolyamtársa ismeri-e az iwiw mögött álló hardvert és szoftvert..
egykis info:
http://iwiw.blog.hu/2006/02/10/technologia
http://iwiw.blog.hu/2006/02/12/technologia_ii_resz_szoftver
http://iwiw.blog.hu/2006/02/16/technologia_iii_resz_cache_1 -
#741 pláne,hogy a T-Online kezében van az iwiw,nem hiszem hogy gond lenne nekik egy erősebb szervert üzemeltetni -
#740 bátyám és egy évfolyamtársa épp arról beszélgetett, hogy ha ilyen programokat írnánk, mint az iwiw, nemhogy a netre nem raknák fel, de nem lenne képük másoknak mutogatni se.
nem is az a fő baj h igénytelen, de ha ennyien használják, mért nem lehet egy jobb szerverrel üzemeltetni... -
#739 Na jó, akkor a normálisabbak valós névvel regsiztrálnak ;-) Bár ami a nyelveket illeti, tényleg. Nagyon meglep, hogy ennyien tudnak zuluul, laosziul, Vietnámiul és egyebek... :-D
Még valami: Nektek feljön valami Tomcates hülyeség? Mi az? -
#738 "mindenki a valós nevével regisztrál" - jah...kivéve az ezernyi kamu nevet, meg kamu reget...a kamu tartózkodási helyekről és nyelvtudásokról már nem is beszélve... :)))