iwiw

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus
en kerek elnezest

a nagy testvér mindent lát! <#hawaii><#email>

amúgy még mindig nem értem min parázik mindenki. A Magyar Telekom csoport mindig is ott volt a háttérben, már a legelején is tudni lehetett hogy fel fogja vásárolni az egészet.

Az index-es cikkre reagálva pedig szvsz. Gyenis Balázs egy idióta okoskodó gyökér. Nem tudom min aggódik, mikor bármikor lehallgathatják a mobilját eleve, tudják méterre pontosan hol tartózkodik, az adatait minden cég tárolja. Ilyen világban élünk.

nem lesz, mivel az portálba fogják beolvasztani, oda pedig illik a kékes dizájn.

Dying Soul
Lehet userdel lesz.. :/

cikk az indexen!

Pluskast
Neem:) CSak az õ nevét tudom meg ismerem is és tartom vele a kapcsolatot. Viszont õ nincs az iwiwen és a többiek teljes nevére nem emlékszem:)

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

hykao
Az "magenta", ahogy angolmajmolósan mondják, nem pedig rózsaszín...(amúgy én simán bíbornak mondanám...)
HiPPoNaX
allitolag a design marad, remeljuk nem csak igeret :D

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

magus
nah, iwiw is bugyirozsaszin lesz, kiraly

DjDano
Nem tudom minek háborogtok, a Telekom legalább rendbeteszi az egészet... na meg akkor az elõzõ tulajdonosra is lehetne haragudni, aki jó pénzért eladta...

HiPPoNaX
Tudom, de nem is en hisztizem a tulajdonosvaltas miatt, csak osszefoglaltam a haborgo ismerosi korom velemenyet :]

egy idõ után ugyanez történt volna a régi tulajdonossal is. lsd. Fanta Szõlõ AD.

küldjek?

HiPPoNaX
"Ami t-konszern, az tragya" cimu altalanos megiteles elojon asszem itt is. Amiben talan bizhatunk az az, hogy rendes szerverparkot pakol ala az uj tulaj, ami viszont felo, hogy meginkabb eluzletesiedik ezaltal az egesz: tobb reklam, stb. Akinek meg adatvedelmi aggodalmai vannak, azoknak ezen felelmuk nem hiszem, hogy a tulajdonosvaltas miatt kene elojojjon..

hykao
Kifejtenétek bõvebben az aggodalmatokat?
desigo
Szánalmas,hogy nincs benne magyarország összes települése.
Aki végre kap meghívót ki se tudja választani,hogy hol lakik..
Nevetségesen gagyi...
BiG G
#445-#446 szerintem is o_O

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Szabi84
gyerekek én úgy érzem most rábasztunk

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

csak nehogy olyan legyen,mikor egy jól menõ kis rádiót valami külföldi befektetõ vásáról meg, aztán onnantól kezdve pont olyan xar lesz, mint a többi!

detto
BiG G
Gyorsabbnak biztos hogy gyorsabb lesz, ebben nem kételkedek. De rossz elõérzetem van...

Alien
Szerintem ez jó, mert így legalább stabilabb lesz remélhetõleg és lesznek új funkciók, bár arra kiváncsi leszek, hogy lesz-e majd valamilyen formában emeltdíjas szolgáltatás.

BiG G
Kedves iWiW felhasználók!

Mivel – a jogi folyamatok miatt – eddig nem volt lehetõségünk értesíteni benneteket a közösség életét befolyásoló hírrõl, engedjétek meg, hogy ezúton tájékoztassalak az iWiW-nél bekövetkezett változásokról. Elõször is, mint azt bizonyára már sokan tudjátok, a hír igaz; a T-Online Magyarország Zrt. a mai nap megvásárolta a legnagyobb magyar közösségi portált.
Elsõnek a jelenlegi funkciók és a használhatóság rendbetételét tûztük ki célul. A késõbbiekben pedig az észrevehetõ változás annyi lesz, hogy folyamatosan bõvülnek a funkciók és szolgáltatások, továbbá fokozatosan gyorsabbá válik az oldal. Design marad! :) Az újdonságokkal kapcsolatban itt az iWiW-en olvashattok majd elõször.

A célok elérésében Tóthmátyás Tibor, a T-Online Magyarország portáligazgatója, Weyer Balázs, az fõszerkesztõje és Várady Zsolt, az iWiW alapítója és "szellemi atyja" is segédkezik.

Mindenkit köszöntök,
Simó György vezérigazgató

T-Online Magyarország Zrt.

OMG <#wilting>

I.C.ram
Gyerekkori szerelem? :D
Alien
Timbo
wáá sosem jutok fel iwiwre:S már 1 hónapja próbálkozok:S nincs 1 ismerõsöm sem akinek lenne meghívója:S

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Királylány
nyilván...

Pluskast
Tudod személyesen tudsz nekem is üzenetet írni, mert most nem fogom ide beírni a teljes nevem.

Pluskast
igen:)

Királylány
"ide privibe"???

Pluskast
Aki esetleg 90és93 között a Czabán Samu általános iskolába járt és Ismerte Király Veronikát az írjon már nekem ide privibe plíz!

http://picaboy.com/?p=74
bizonyos idõközönként kapnak azok akiknek még soha nem volt meghívójuk (újregek)

BiG G
nekem mindig hibaüzikkel jön a kurvaannyát :@@@@@

ja cucli, amúgy ok :D csak elfelejtettem ott írni^^

armageddon666
pff nem találtam senkit akinek lenne... gáz... hogyan lehet meghivot szerezni? sorsolással kapunk? vagy bizonyos idõközönként? (Budapesti vagyok)

@

Dying Soul
Nekem kifagyott :/

hm. uccsó nagy leállás óta tökgyors az iwiw (Y)

http://thenamelessphoto.com/

armageddon666
thx
megyek probálkozni

@

Nemrég minden pécsi kapott 10-et. Ha van ottani ismerõsöd nála próbálkozz

armageddon666
:S csak az a gáz hogy 1ik ismerõsömnek sincs...

@

nem kapsz regisztrációkor. Kérjél mástól egyet, mivel át lehet adni egymásnak

armageddon666
Miért van az hogy nemtudok meghívót küldeni? regisztrációnál kéne kapnom 1et nem? <#help> vagy ha nem akkor hogyan tudok szerezni? (ez nem meghivokérõ üzenet.)

@

Fülüke
De nem bírom a meghívókérõket!

De k*rvajó géped van istenem....

Királylány
myvipék karbantartanak...

FtranX
akkor úgy látszik, hogy 220 K-ig bírta a rendszerük. Ez az iwiw behozásához kevés lesz.

gandal
Nagyon akadozva...vagy pedig leáll és újra bekell lépni:)...

pedig megy

btw a myvip sem megy már :P

az az üzenõfal valóban kula :|