2028
A MEGHÍVÓKÉRŐ ÜZENETEK AUTOMATIKUSAN TÖRÖLVE LESZNEK!!!
  • cooldoc
    Ja. A rendszer olyan, amilyenné tesszülk, tartalommal fel-ill. megtöltve. A myvip viszont kedvemre alakul. People haldoklik, baratikor.hu-t nem ismerem.
  • joebacsi
    hogyismondják ezt a madarat tolláról, embert barátjáról/ismerőseiről akármit? :P
    lehet hogy nem a rendszerben kéne a hibát keresni?
  • N3TuddKi
    félévig bírtam. töröltem magam ;)
    elég volt a hülyékből...
  • ÁjjLe BoBBi
    és még csak egyre inkább válik azzá
  • joebacsi
    megmondtam már, hogy az iwiw egy marketinges álom :)
  • bertino
    lál!
  • ngcsnet
    lol engem mindenféle szar reklám parfümök ismerősnek jelölnek
  • Daza500
    Mostmár igazán megcsinálhatnák, hogy ne fagyogasson, meg ne lassuljon be :-/
  • joebacsi
    húvazz, dobd ki azt a nagyontorzító rózsaszín szemüvegedet :)
  • Super Mario
    De talán érnek valamit. És talán egyszer az egész világ látni fogja. Mert azt veszem észre, hogy nagyon sokan látták, hisz külön topicja van az SG-ben
  • GetRedy
    én is megkaptam nem csak az a hülye aki csinálja hanem az ia aki küldözgeti ráadásul az ilyen "kampányok" finoman fogalmazva szart se érnek.
  • Super Mario
    Az. Én nem gondolom, hogy ennyire kegyetlen lenne, de jó intőjel. Én őszintén megmondom, hogy férfi létemre sírva néztem végig.
  • DJ Skyline
    az,amikor megnyúzzák meg minden!
  • Super Mario
    Én szőrmebundás körlevelet kaptam. Borzasztó volt.
  • Sephi
    Nam... muti a linket.
  • DJ Skyline
    ti is kaptatok mosómacis körlevelet? nagyon durva az a videó!
  • armageddon666
    megkell küzdened csákkal hogy továbbjuss vkihez? XD [viccel]
  • akyyy
    régen tök jó volt a legrövidebb út, de mióta tele van iylen csáknoriszokkal, és megnézek egy illetőt hogy kíváncsiságból "hogyan jutok el hozzá", elég rossz ha csáknoriszon keresztül:(
  • Hanga
    vannak jó fórumok, jó a csapat:)itt néha nemistudom mire nyitok rá...
  • nyamiag #800
    htx az igazan kedves felajánlásért de tekk :|
  • EOX
    myspace.com, sokkal igényesebb mint az iwiw, meghívó sem kell
  • atomboy
    Nem. Ellenorzik azert. De ha feltunoen fake juzerol van szo, egybol toroltek, nem foglalkoztak jogi baromsagokkal, mint a mostani rozsaszin kotsogok. Az uj tulajoknak nincs hidegveruk...
  • armageddon666
    oh ezt akyyynak címeztem volna :D
  • Super Mario
    Nahát, ez annyira szép kérdés, hogy ebből egy szót sem értek. ^^
  • armageddon666
    tényleg az a kis bogár hogy "jelentem" az erre szolgál hogy kitöröljék a fake regeket? de ha vkinél akinek mondjuk rendes regje van, véletlen kattintok rá? akkor az is törlődik?
  • Super Mario
    Mert meghívót kell kérj egy már regisztrált ismerősödtől.
  • torrente111
    Sziasztok.Nem tudok regelni az iwiwre tudjátok miért????!!!! Segitsetek,hogy sikerüljön
  • akyyy
    én folyamatosan "jelentem fel" ezeket a tisztelt usereket:) csak miota T-slett, nem látom törlődve őket
  • Super Mario
    2002. április 14.-én osztották ki az első meghívót. Ezt is csak onnan jegyeztem meg, mert születésnap nekem ^^
  • atomboy
    Talan azok regelhettek meghivo nelkul, akiknek az adatlapjan ez szerepel: Meghívót küldte [nem áll adat rendelkezésre].
    2002 aprilis-majus korul lehetett. Azota van meghivo. :/
    Fake user: nem lehet pontosan megmondani, csak annyi, hogy rengeteg meghivo el lett pazarolva baromsagokra.
  • cooldoc
    Majd megkérdem, valamelyik ismerősömnek van-e egy karitatív meghívója, rendben?
  • hykao #788
    Hát én úgy tudom, hogy eleinte bárki regelhetett még anno. Amúgy szvsz a teljes létszám tükrében talán max. 5-10% lehet fake user.
  • atomboy
    Eddig is csak meghivoval lehetett regelni.
    Amugy ha nem lennenek ennyi fake juzer( akiknek celjuk ujabb fake juzereket letrehozni es zaklatni masokat), akkor nem lenne ilyen meghivasi problema.
  • hykao #786
    Ez a rendszer azért ilyen jelenleg, mert a mostani létszám mellett is igen zötyögősen működik az iwiw, hát mégha hirtelen ugrásszerűen megnőne a létszám...
    Szóval ezért nem regelhet bárki egyelőre.
  • gergelyanevem
    várnod kell, én is egyszercsak kaptam egy ismerősömtől, aztán én is adtam tovább az ismerőseimnek a meghívót
  • csati75
    Helloka! Én nem igazán értem ezt az iwiw rendszert.
    Ugyanis ha keresek egy régi ismerőst hogy keressem meg ha még csak be sem tudok
    lépni.Tőle valószínüleg nem fogok meghívót kapni,merthogy én keresem őt és nem ő engem. Vagy várjak a szerencsémre hogy valakinek hiányzok és meghív.Én türelmes ember vagyok de ezt én sem tudnám kivárni.
    Aztán lehet hogy én értem félre a lényegét és ez egy remek dolog.
    Valakinek ötlete,hogy tudok belenézni ebbe a rendszerbe,hátha van bent ismerős?
  • cooldoc
    Én rajta vagyok ezen az iwiw-en, és egyetlen pozitívumának azt tartom, hogy nagyon rég látott, szinte elfeledett ismeretségek revitalizálódnak. Ettől eltekintve trendi, felszínes és adatvédelmi szempontból minimum kétes vállalkozás.
    Nevetséges és szánalmas az ismeretség-halmozás. Bár ez teljesítménykényszeres, számok bűvöletében élő sekélyes világunk valósághű lenyomata. Mátrix-kicsiben.
    2 db meghívóm még ráadásul megvan, és különösebben nem is ambicionálom magam, hogy ismeretleneket meghívogassak.
    Legyen szép napotok!
  • Slayerboy
  • ngcsnet
    A MEGHÍVÓKÉRŐ ÜZENETEK AUTOMATIKUSAN TÖRÖLVE LESZNEK!!!
  • Super Mario
    Pedig nem lett volna annyira rossz ötlet. Tehát akkor az iwiw kizárólag magyar lett?