iwiw

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
mer ratettek a renszert egy ipodra amig atviszik a tonlinehoz😄😄😄😄
CSOCSO
ez jo😄
LSL
Végre be tudtam lépni a levelimhez. Szóval egy kreatív anti körlevél:

Szia!

Viktor vagyok, és bûntudatom van, mert nem továbbítottam kb. 50 milliárd körlevelet, amit olyan emberek küldtek, akik tényleg elhiszik, hogy ha továbbküldik, akkor egy szerencsétlen dél-amerikai gyermek, akinek melle nõtt a homlokára, elég pénzt gyûjthet a mûtétjére, még mielõtt a szadista, pénzéhes szülei eladnák egy vándorcirkusznak.
Te tényleg elhiszed, hogy Bill Gates mindenkinek (neked is) 1000 dolcsit fog adni, ha továbbítod a levelét? Hová süllyedhetünk még? Na nézd csak!!!
Ha legördítem ezt az oldalt és kívánok egyet, akkor a Playboy összes cicáját megtöcskölhetem tíz évre visszamenõleg!!! Micsoda baromság.
Lényegében arról van szó, hogy mindenki bekaphatja a bal nagylábujjamat, akinek nincs jobb dolga, mint ostoba láncleveleket továbbítani nekem.
Lehet, hogy az éjszaka leple alatt eljön értem a gonosz körlevél-manó és álmomban seggbekúr, csak azért, mert félbeszakítottam egy láncot, amelyet Szent Péter kezdett el Krisztus után 5-ben, és ebbe az országba törpenövésû zarándokokkal érkezett a húsvéti körmenettel. Le van szarva.
Ha már továbbítasz valamit, legalább küldjél valami minimálisan szórakoztatót!
Az olyan típusú emileket, mint "küldd ezt tovább a 10 legjobb barátodnak, és akkor ez a nyomorult, szerencsétlen embercsökevény valahogy majd kap két fillért valami mindenható lénytõl", na ezeket már kb.900-szor láttam!!! Kurvára nem érdekel. Mutasd meg, hogy intelligens vagy és gondold végig hogy mihez járulsz hozzá ezekkel a levelekkel.Feltehetõleg a saját népszerûtlenségedhez. És akkor mit csinálj? Ha olyan levelet kapsz, amely életveszéllyel, vagy szerencsétlenséggel fenyeget most és
mindörökké, TÖRÖLD KI. Ha vicces, küldd tovább. Ne bosszantsd föl az
embereket azzal, hogy bûntudatot ébresztesz bennük valami fogatlan botswanai leprás iránt, akit 27 éve odakötöztek egy döglött elefánthoz, és PONT az az öt forint fogja megmenteni, amit akkor kaphat meg, ha továbbküldöd ezt a levelet, de azonnal. Most pedig küldd tovább ezt a levelet mindenkinek akit ismersz, különben holnap reggelre fogakat növeszt a nadrágod és szétmarcangolja a nemi szervedet.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

mukika
csekkold a fõoldalt... sok barom meg bedõlt neki.

Dying Soul
Kiírták, hogy kamu.

desigo
Durva 4130😊
Bandew
Jah amúgy mi ez a körlevél amit küldözgetnek? Hogy adjam tovább mindenkinek, mert így ellenõrzik azt, hogy aktívak vagyunk-e. Ez komoly? Csakmert nem látom túl sok értelmét, ha egyszer a rendszer látja, hogy mikor léptem be utoljára. Szal ez csak valami ökörség?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Nézd meg Csonka Andrást. <#smile>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

desigo
Kóka János --1103 ismerõs <#wow1>
magus
ezzel en is talalkoztam ma parszor, nekem most az a hiba jelent meg, hogy vki bejelolt ismerosnek, leokeztam, nem jott be oldal. frissitettem, kijelentette hogy nem ismeros. bejeloltem ismerosnek, megint lehalt, kov refreshenl mar ismeros is volt es fuggo kapcsolat is. de csak jobb felul fuggo amugy nem jelzi ki. gg...

Szega87
Az esetem egyéni , de nagyon bosszantó , küldtem 1 csajra jellölést hogy ismerem , visszajelölt , dobtam rá egy üzit , hogy "lenne e kedve velem találkozni ?" , ott villog a válasz a postafiokba de nem tudom megnyitni !!!!!!!!!
ennyi jön be álllandóan :

Van megoldás ? Holnap szép lesz felszállni a buszra anélkül hogy tudnám ***

****1 suliba járok vele és 1 busszal megyünk/jövünk <#idiota>****

LSL
Nem birom megnézni a leveleimet sem. Amennyi vas van alatta nem kéne így befosnia állandóan. Jó sazrul írták meg ezt a progit

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

amióta mgetörtént a tulajdonosváltás, esküszöm alig tudok fellépni a iwiw-re. Most is elég labilis a rendszer, elõtte sokkal tirkábban volt ilyen nálam.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

CSOCSO
par honappal ezelott cisnaltam ilyen anti korlevelet.. elkuldtem mindenkinek.. de nemhiszem hogy tovabbment volna
Szabi84
Sikerült belassítani!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

mukika
nekem az a 2x 20at takar. 😮

aztán még a végén meghal az egész tonline, ha így folytatódik. |)

armageddon666
én is most kaptam 2dszorra... sztem mi okosok meg küldjük körbe hogy kamu az egész és ne küldözgessék.

@

LSL
Ezt a sok pöcst, már 6 embertõl megkaptam. nem kéne engedni, hogy egyszerre 10 embernél többnek küldhess egy levelet! Még ennyi ;&#[]}]#-t

mukika
nekem most iszonyat lassú... gondolom a sok faszláma miatt akik tényleg elküldték ennyiszer ezt a szar ütenetet. <#falbav>

mukika
hát jah... én is kaptam vagy 2x ilyen körlevelet. asszem csupa bolonddal vagyok körbevéve. <#unalmas>

CSOCSO
mar nem emlexem miota nem kaptam semmifele buzi korlevelet.. erre ez az inaktiv faszsag itt van.. geci nem fogom fel.. eskuszom mintha 80 eves oregekkel neteznek akik elhisznek mindent... MINDENT!!!!!!!!!!!!!!!!
sok hulye fasz!
armageddon666
valahogyan selytettem 😄

@

N3TuddKi
kigyire meg oliverspy-ra gondoltam csak megelõztek 😊

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

N3TuddKi
ti ketten biztos nem tudtok olvasni...<#banplz>

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

armageddon666
A MEGHÍVÓKÉRÕ ÜZENETEK AUTOMATIKUSAN TÖRÖLVE LESZNEK!!!
+elvileg "HAMAROSAN" lesz olyan meghivás mint myvipen... vaygis nincs korlátozva...

@

kösz! már alapból behozza 😊

armageddon666
frissits... nekem is kiirta és utána bejött

@

XML-feldolgozási hiba: nem jól formázott
Hely: http://iwiw.hu/pages/main/index.jsp?clearsession=true
50. sor, 373. oszlop:<!-- Adverticum zona: 26923 --></div></td></tr><tr><td id="center-cell"><div class="home" id="conte

akyyy
nekem most be se jön...

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

hykao
Már ott a hivatalos "gépház" cáfolat a fõoldalon...
akyyy
cáfolja hogy lassú az iwiw.... pedig az... ki tudja még mibe hazodozik össze vissza a magentaimádó emberkéje

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Lteebee
Én is megkaptam.
Valahogy már a szövegbõl is kiderül szvsz.
Még túl sok logika sem kell hozzá.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

N3TuddKi

cenobite
Én is kaptam ilyet, nem t'om, komoly -e. Azért néztem be ide a fórumba is, hátha vannak itt nálam okosabbak. 😊

Valaki?

gamertag: kenobita

N3TuddKi
már megint spam?
ez az inaktív felhasználós hülyeség ez most komoly?

hykao
Már megy, de elég lassúnak tûnik újfent...
BiG G
elképzelhetõ hogy most van szervercsere

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

N3TuddKi
iwiw még mindig nem megy. a t-online-so emailem sem megy. a t-eamil-es címem meg egésznap elérhetõ volt...

most már igen...

N3TuddKi
hát a t-emailjeimet meg tudom nézni...

azé nem megy, mert leállt a t csoport szervere
valami hülyegyerek kívülrõl betámadott

CeeZee
Csatlakozom! Nálam se megy egyik sem. Bár ilyen tájban az iwiw még sose ment nekem, most már a myvip se. 😞

\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"

Lteebee
Nálam sem megy iwiw.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

hmm... csak nálam nem mûxik egyik sem?
Timbo
ja és kb 1 milliárd huf 😉

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Timbo
pontosan 4 millió euro <#nezze>

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

desigo
Nem semmi..
azt hallottam, hogy 1 milliárd

FtranX
700-1000 guriga