iwiw
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Amúgy milyen gyakorisággal osztanak meghívót?
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
@
Akkor azok is amik felajánlják nem?
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
cikk
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
@akyyy: én is találtam általános- és középiskolás tanárokat is ("ismerõsöm" is lett mindegyik)...és bazz az egyik általános iskolai tanárnõ a képek alapján szinte semmit sem változott azalatt a kb. 20 év alatt, mióta utoljára láttam!!! Fiatalabbnak néz ki, mint én...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
üzenõfal felett..
#551: oké, csak furcsa az egész,
nemrég még arról volt itt szó hogy minden magenta színû lesz
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
nálam is ugyanez volt
Lenne egy kis problémám iwiw-el kapcsban... körülbelül 3 napja nem tudok belépni, mert hiába írom be a címem és a jelszavam a login oldalon, miután rákattintok a bejelentkezésre nem csinál semmit csak tölt pár másodpercet és újra szabadon hagyja a jelszónak a mezõjét... ha már volt errõl szó a fórumban akkor sorry nem olvastam vissza... segítségeket elõre nagyon megköszönném...
...
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
május 9.
Sziasztok!
Végre egy jó hír: az új gépek beállításának köszönhetõen ismét mûködik a "Legrövidebb út" funkció, amely erõforrásgondok miatt már hetek óta ki volt kapcsolva.
Nem állunk meg itt, további két szervert üzemelünk be. Az átállás alatt az üzenetküldés átmeneti kiesésére lehet számítani, ezért elnézést kérünk.
Azt mi is tudjuk, hogy a meghívóküldés újraindulása jelzi majd a szerverbõvítési munka igazi sikerét - ezen dolgozunk most, és reméljük, hogy rövidesen újabb jó hírrel szolgálhatunk."
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Jól jártak a fejlesztõk, hogy megszabadultak ettõl. Bár egy cikkben az állt, hogy napi 2-3 óránál többet nem foglalkoztak vele. És 3an fejlesztették, ha jól emlékszem. Nem semmi mekkora õrületet sikerült nekik összehozni.
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD