2028
A MEGHÍVÓKÉRŐ ÜZENETEK AUTOMATIKUSAN TÖRÖLVE LESZNEK!!!
-
#860 hát remélem,hogy a 30 csák noriszból egy se marad! -
#859 jujj neked sincs iwiwed? -
#858 NEM IS LESZ! :D -
#857 Mert nincs meghivo se. De azt a fulest kaptam, hogy ma lep ervenyben az uj felhasznalo feltetel, es ezaltal a kamu juzereket torlik. Remeljuk, hogy igy lesz...
Akkor meg talan kapunk meghivot is, betolteni a keletkezo urt... -
netmesterke #856 ...nincs aki megszánjon... -
netmesterke #855 nekem az iwiw kellene mert ott részletesen is lehet keresni, de sajna nem tok bejutni (: -
netmesterke #854 myvipen fenn vok -
#853 a myvipes topikban kérhetsz oda meghívót -
netmesterke #852 Bocsi, most látom hogy nem lehet meghívot kérni, ezer bocs!!! -
netmesterke #851 ?? -
#850 átvegyük a nagy nyomtatott betűket? -
netmesterke #849 tudna nekem esetleg valaki egy iwiw meghívót küldeni? -
#848 hol-hol??
-
#847 igen,de sg-n nem jelöl ismerősnek Dárt' Véder'
itt a hülyék elkerülhetők,de ott meg felkeresnek! :D -
#846 hülyék mindenhol vannak
(még az esgén is, bizony!) -
#845 nekem van iwiw-em! de amikor kapok egy iq light körlevelet kitörlöm azt az ismerőst akitől jött! egyetlen egy ember nem vettem fel! Velem gyarapítják a kis "birodalmukat"! :P
a myvip meg még rosszabb szerintem ebből a szempontból... látszik hogy ott korlátlan a meghívó, sokkal hülyébbek is vannak fent! -
#844 és ezek néha jelölnek is engem,hogy bővüljön az ismerősi körük,mintha ez valami verseny lenne,hogy kinek van több ismerőse! myvipen is! myVIP klubba is nem a téma miatt csatlakozik,hanem beírja,hogy vegyetek fel ismerősnek! -
Daza500 #843 Én abban nagyon nem kedvelem az IWIW-et, hogy tele van kamu profilokkal.
Pl: Dagobert bácsi, Gyurcsány Ferenc, Cucu Malac, Füles, Charlie O' Brian, Farkas, A SÖR, stb...
Egy időben a Fanta szőlő is benne volt.
De hogy mi értelme ennek... -
#842 még egy "tudatra ébredt" ember :) -
Hajnalcat #841 Nem is teszem.:D Már régóta kijelentkeztem onnan. -
#840 Senki nem kötelez,hogy használd...
-
Hajnalcat #839 Kultúráltabban is kifejthetem, ha ezt szeretnéd. Az iwiw nem egy igényes oldal. Így már megfelel? -
#838 csak kulturáltan :/ -
#837 Köszönjük az építő jellegű hozzászólásodat!
Egy pár sorban kifejtenéd,hogy miért? -
Hajnalcat #836 Az iwiw egy sz*r. -
#835 Nahát, jó, hogy kaphatunk egyáltalán :-D -
Cat #833 Szabó Márton jelezte, hogy a tavaszi cégvásárlás óta kétszer kaptak meghívókat a felhasználók, s az idén biztosan lesz még egy ilyen alkalom. -
#832 Lehet, hogy mérlegelik, hogy mennyit bír el a rendszer, és annak arányában osztanak ki meghívókat. -
Oszkár46 #831 Qurvára sporlolnak a meghívóval. (szerintem) -
gergelyanevem #830 azt adják néha -
Sam87 #829 de nekem eleve egy se volt neki meg volt 1.
hogy kell meghivót szerezni -
gergelyanevem #828 anyád spórol vele, te nem :) -
Sam87 #827 heellóó!!
hogy kehet az hogy anyámnak van maghívója nekem meg nincs?? -
#826 De most már a MyVIP is kezd hülyülni -
cooldoc #825 Sokszor belassul, ha nagyon sokan vannak rajta egyszerre. Ezek szerint Te mindig jókor érkeztél. Gartulálok. -
#824 Nem tom nekem semmi bajom nem volt az iwiw sebességével , mindig is gyors volt. -
Daza500 #823 Mert ezek a szerencsétlenek nem képesek Beta verzióból tovább fejlődni :-/
Pedig már ideje volna. -
#822 De hogy miért? -
#821 persze megint szar az oldal.... -
#820 az ismeretlen hülyékből is elég volt. boldog boldogtalan küldözgetett mindenféle szart.
a maradék meghívóimat szétosztogattam :)