2028
A MEGHÍVÓKÉRŐ ÜZENETEK AUTOMATIKUSAN TÖRÖLVE LESZNEK!!!
-
#943 elégé ő nem is tudom...szomorú,vagy vicces inkább,hogy valaki a meghívóját ilyen hülyeségekre pazarolja,miközben alig osztogatnak meghívókat! tehát ha valamelyik ismerősöm azt mondaná,hogy adjam neki a meghívómat,mert beakar regelni Kovács Pingvinember,vagy Lakatos Kétarc néven,akkor lehet,sőt biztos azt mondanám,hogy keress mást...akkor inkább olyannak adom,akinek tényleg szüksége van rá -
#942 tegnap volt a fókusban, hogy micimackótól kezdve a natúr joghurtig már minden van az iwiwen... -
#941 engem sziget fesztivál jelölt be tegnap! -
#940 nem semmi engem már zuglo is bejelolt pedig nem is ott lakom! -
Daza500 #939 Tegnap bejelölt Bob Sinclar.
Erre csak azt tudom mondani: LOL
De azért visszaigazoltam. -
#938 sajnos -
#937 lenne olyan, aki elhiszi...
-
#936 -
#935 ja,kemény vagyok...majd odaírom a képhez,hogy ez én vagyok a Hortobágyon puskával,és bőr cuccban -
#934 :DDD -
#933 mácsó -
#932 hát ha neki ebből az jön le,hogy én vagyok! :SS -
lehet azt hitte te vagy az?? :S -
#930 a Mel Gibsonos képem a Mad Maxből?:D -
#929 ott mindenki jelöl mindenkit...
lehet tetszettél neki! :) -
#928 engem olyan is bejelöl,aki nem is ismer! tegnap is bejelölt myvipen valami csaj,soha a büdös életbe nem hallottam a nevét -
#927 Van aki csak arra megy, hogy minél több ismerőse legyen bejelölve. Lehet ,hogy 2 szót beszélt az illetővel 5 éve, lehet csak látásból ismeri, mégis bejelöli. Azt hiszik ettől menőbbek lesznek ,hogy 500 ismerősük van, s lehet ebből csak 10 olyan avn, aki a barátja....... -
#926 az iwiw "meghívótlansága" szerencsére szelektál
myvip katasztrófa tényleg... azért van csak mert lehet ott is találok embert ha esetleg keresek. még képet sem töltöttem fel! :D
arra az újra lennék kiváncsi hogy miylen ilyen szempontból! (milgram.hu)
amugy az orkut a legjobb ISMERKEDÉS szempontjábol, mert ott tényleg jönnek hozzád külföldről aki mondjuk volt már Magyarországon és kérdezgetnek hogy mi a helyzet itt. Aranyosak! :) -
#925 iwiwen szüröm ezeket, ha vmki ismeretlen felvesz, megnézem msncimét felveszem és udvariasan megkérdezem h mégis ki ő és honnan ismer:D
aztán kiderült h eccer volt nálunk, lol..:D
myvip-n katasztrofálisabb a helyzet, ott már tényleg jelöl be minden flée névrokon meg ááá:CCCC -
#924 engem is most talált meg szerencsére egy olyan srác aki ált.isk.-ben volt osztálytársam és jó haverok voltunk cask kiköltözött külfödre!
ezért jó az iwiw... de hogy a sok marha adott esetben miért jelöl be arról fogalmam sincs, sőt ha meg merem kérdezni hogy bocs nem tom ki vagy akkor megsértődik, anyázik, de kapcsolatot nem töröl mert akkor neki kevesebb lenne, ezzel nekem okoz bosszúságot hogy keressem meg és töröljem és akkor erre is kapom az üzenetet hogy szemét vagyok miért töröltem... háttt.... pfff -
#923 volt osztálytársakkal ujra felveni a kapcsolatot, igy nagyon jó az iwiw:) persze egy 8-os most még nem sokat ér vele, de majd ugy 10 év mulva észreveszi miért is jó:) -
#922 A dolognak nem ez a lényege...csupán a közeli barátok miatt még nemigen lenne szüksége senkinek iwiw-re... -
#921 Hogy egyesek mire mennek 3-400 ismerossel?
De ezek tenyleg csak ismerosok,valoban szukseg van erre.
Nekem 20 olyan baratom van aki mondjuk egy birosagi targyalasra is elkiserni
merem allitani hogy tobbet er ez a husz mint 400 olyan -
#920 akinek van -
#919 akárki kűldhet meghivót iwiwről -
062020 #918 Ja bocs
nem láttam csak amikor már késő volt -
#917 nagybetűket el tudod olvasni? -
#915 ujabb bőr... -
vg #914 Legujabb ilyesmi oldal a milgram.hu, randivonal.hu-sok csinálják... -
#913 ja és helyesen: menj! -
#912 te egy magasan kvalifikált egyéniség vagy... SZÁNALMAS -
#911 mer' pöts -
#910 Akkor minek írod ki, ha tudod, hogy úgyis törölve lesz? :-D -
#908 most volt meghívó osztás, hogy amiket nem használtak fel, újra kiadják, ezzel megtömték az ujra éhes szájat, és mehetnek nyaralni! 3 hónapig elég valószinű h nem lesz semmi meghívó! -
cooldoc #907 Nagyon lassú - főleg a nagy képek letöltése a halálom:) -
DJviolin #906 Most már nekem is megy. -
cooldoc #905 Gond nélkül - ebben a pillanatban. -
DJviolin #904 Nektek megy az IWIW? Engem most nem enged be. :( Ezt írja ki:
"An error occured during the processing of this request and the page cannot be displayed." -
cooldoc #903 Ugyan, ez csak játék:) Nem láttál Te még "indulatokat elszabadulni"...
Kellemes ()Vidám:) Vasárnapot mindenkinek!
Az iwiw-ben utalás sincs arra, hogy esetleg új meghívók érkeznének. -
Daza500 #902 Ebben a topikban is elszabadulnak a zindulatok...