2028
A MEGHÍVÓKÉRŐ ÜZENETEK AUTOMATIKUSAN TÖRÖLVE LESZNEK!!!
  • cooldoc
    Armikám, sokat olvasok - iwiwet keveset-, de ahhoz, hogy választékosan ÉS változatosan fogalmazz, nem kell plagizálni. Elvileg (Nálad is) a csontos koponyába zárva van szürkeállomány. Haználd, tornáztasd! Minden héten nézz meg (streamin') kettő tetszőleges "Mindentudás Egyeteme"-előadást, fejts kereszterejtvényt, oldj meg fizika -és algebra példákat (csinálj üzleti tervet:).
    Annak az időnek egy részét, amit TV-re, PC-re szánsz, allokáld olvasásra, különféle elméncségekre. Nagy kár, hogy ellaposodik, kiürül, igénytelen jassznyelvvé válik gyönyörű magyar nyelvünk. S lám, az a rendhagyó, ha valaki igyekszik nem szóismétlésekbe bocsátkozni, hanem Uram bocsá' még nehány allegóriát vagy metaforát is segítségül hív mondandójához.
    Pax vobiscum!:)
  • cooldoc
    Nem- a vér szerinti Faterod:)
  • armageddon666
    XD ez még jobb volt XD ezt olvasod valahol? vagy nyelvész professzor vagy?
  • Dying Soul
    Egyszerűen csak egy hülye újreg, 1 év múlva talán kinövi.
  • cooldoc
    Nézd, szerintem Matyinak is meg kell adni a lehetőséget. Attól, hogy a Fermat-sejtés, vagy az általános relativitáselmélet kvantummechanikai egyesítése nem tartozik a legszűkebb prioritásai közé, még lehet , hogy társadalmunk oszlopos, hasznos (adófizető?) tagja. Ha meg fiatal, majd csiszolódik...
    Lehet, hogy elvesztette a türelmét, valami felbaszta az agyát és nem számolt tízig.
    Bárkivel előfordult már (én vezetés közben vagyok Csák(Azértis) Norris:).
    Ami a "faszkalap" szintahmát illezti, ezen leginkább a játékosra átmeneti balesetmegelőző - kármentő szintetikus anyagot értheti Mátyás.
    Persze, a "Te koton!" exclamtio kevéssé vulgáris...
  • armageddon666
    Ez tetszet, de komolyan!
  • cooldoc
    menny=heaven. Imperativus-ban: menj, such as: go! get lost! fuck off! etc.
    Olyan jó kis haven (menedék!) ez a hely, mi a pénisznek személyeskedtek?
    Aki pedig csodálatos magyar nyelvünk alapvető helyesírási szabályaival sincs tisztában, az előbb sajátítsa el ezen készségeket! Nem kell Kölcseynek, vagy Aranynak lenni, de azért van egy szint, Urak!
    Mindenkinek Szép Napot!
  • Hajnalcat
    Látom ismét megmutatkozott az értelmiség...
  • armageddon666
    -t THX
  • Sz Matyi021
    Keménynek hiszed magad te kis faszkalap ? Akkor menny és dugd meg a 3 éves kishugodat ha annyira el vagy vele szállva.
  • akyyy
    nekem volt egy ilyen meghívóm, hogy meghívtam valakit, erre más is meghívta őt, és amásika thasználta fel az enyémet meg nem... és igy benne sincs az "akiket meghívtam"nál a cime, mégse kaptam most semmit se, szal ez vag yparaszt vakítás, vagy nemtudom(mellesleg vmikor augusztusba járt le volna)
  • atomboy
    Gephaz uzenete azoknak, akik nem olvassak a sarga keretes szoveget a fooldalon:
    A mai nappal egy fontos újítás került ki az oldalra: minden 2006. július 28-a után lejáró, és fel nem használt meghívó visszaszáll a küldőjére, aki újra felhasználhatja azt.
    Ezzel egyidőben a mától kiküldött meghívók érvényességét 2 hétre csökkentettük, tehát ha pl. a címzetthez valamilyen oknál fogva nem érkezik meg, 2 hét elteltével újra kiküldheted.
  • N3TuddKi
    még egy épületes iwiw totyik
  • t0mmy #888
    a marhák :P
  • N3TuddKi
    OFF

sz matytól kaptam egy nagyon megindító privát üzenetet, amiért írtam itt a fórumon. #882 hsz-em nem tetszett neki.
    pü: "Te nekem pofázol?"

Na látod, ennyire vagy SÖTÉT, mint az éjszaka, hogy
    1. olvasni NEM tudsz.
    2. szánalmas, hogy ezt privátban írod, mert nem mered vállalni önmagad.
    kérdezem én: 3 éves vagy? annyi biztos nem, mert a 3 éves unokahugom is értelmesebbnek tűnik nálad.

ON
  • t0mmy #886
    én a vodát hallottam hogy megvatte a pannont is meg a t-t is, és a t-vel egyutt az iwiwet! de az egészet csak az iwiw miatt csinálta hogy meg tudja szuntetni mert a vezetoségbol az egyik lánya nagyon akart meghivot és apuci ezt nem tudta elintézni és hogy ne szégyenkezzen inkább megvette az egészet és megszuntette...
  • akyyy
    nem a pannon?:D
  • armageddon666
    T-Mobillal együtt
  • N3TuddKi
    úgy tudom megvette a myvip az egészet. :Ð
  • N3TuddKi
    matyi menj el szemorvoshoz.
    később meg fogod köszönni :)
  • t0mmy #881
    tegnap meszunt az iwiw...:P
  • t0mmy #879
    szerintem az lesz a törlésem pillanata... :S:D:D:D
  • desigo
    Most is rengeteg idióta reg van.
    Ha kiosztanak még pár száz ezer meghívót akkor még gagyibb lesz.
  • Hajnalcat
    Végre egy újabb tudatra ébredt ember! Ahogy már írták nekem is lejjebb. :D
  • t0mmy #876
    azon gondolkozom hogy letörlöm magam arrol a szarról mert komolyan kezd már egy kicsit idegesitő lenni... Mert akik "bejutnak" oda sem teljesen százasok... (elég ha csak a körleveleket nézzük... )
  • cooldoc
    Tiszta gáz ez a kunyera. Azért mert trendi? Vagy úgy már valakinek érzi magát a lúzer? RIDICULOUS...Én is véletlenül kaptam - qrvára nem ez volt a legfőbb gondom. Azóta is a gmail-en külön filter van ezekre a levelekre - jó, ha 3 naponta bekukkantok.
  • t0mmy #874
    mi a francnak akar valaki iwiw meghívót ha egy ismerősének sincs?? :S

vagy ez ennyire bonyolult??
  • N3TuddKi
    biztos nem ismer itt senki.
  • desigo
    kattint-megnéz-mosolyog
  • DJ Skyline
    hogy jobbra balra föl le?
    jobbra = right
    balra = left
    föl = up
    le = down
    [segít:) ]

na de ne offoljuk szét az iwiw topikot! :|
  • Hajnalcat
    Azt gondoltam, a futó szöveget ki is próbáltam, de a paraméteres dolog valahogy nem megy, mivel nem tudok angolul, csak németül. Na mind1. :D Inkább hagyom.
  • DJ Skyline
    ezt elnyomtam és szerkeszteni se tudom :DD (nem akartam,hogy mozogjon a szöveg)
    mind1 az alul lévő maqruee dologgal kell trükközni!
  • DJ Skyline
    van a mehet gomb amivel eklüldöd az üzenetet!
    alatta olyan,hogy makrók! megkeresed a Marquee részt (legalul),majd a kódot [marquee direction=right,stb kimásolod az üzenet beviteli mezőre (fú),majd a két ][ közé beteszed a szmájli,vagy kép linjét...tehát [marquee direction=right ]képlink[ /marquee]
  • Hajnalcat
    Amikor iwiw-re be voltam jelentkezve, ez volt nekem is az egyik fő bajom, hogy lónagy képeket töltött fel az illető, és százezer évig tartott, mire bejött. Komolyan, ennyire bénák, hogy nem tudják lekicsinyíteni? Ha igen, akkor meg miért használnak egyáltalán számítógépet?
  • Hajnalcat
    Ezt hogy csináltad? Mutasd már meg!
  • netmesterke
    Köszönöm szépen!
  • cooldoc
    Ha kapok, küldök, promise:) Van kettőm, de ez már le van zsugázva. Szép napot mindenkinek.
  • DJ Skyline
    meg az is jó lenne ha megszabnának egy maximális kép méretet! vannak olyanok akik feltesznek 2 megás képet,amit ha megnyitok,akkor csak a negyede látszik teljes méretben! meg lehetne szabni,hogy max 1024*768,és 200kbyte...és így nem lenne az,hogy az amúgy is gyors iwiw 3 percig töltene egy képet!
    de van egy másik véglet is,amikor ilyen kis mütyűr képeket tesznek fel,és akkor az vagyok én! néha nem értem az embereket,vagy nekem nagyok az elvárásaim
    nem tudom erről kinek mi a véleménye
  • DJ Skyline
    természetesen mikor hal be az iwiw? amikor valaki ismerősnek jelöl,és megakarnám nézni,hogy ki az!
  • t0mmy #861
    csák norisz egyszer ütött mellé... Akkor az eget találta el! :P