2028
A MEGHÍVÓKÉRŐ ÜZENETEK AUTOMATIKUSAN TÖRÖLVE LESZNEK!!!
-
#983 nem, csak hús-vér emberek... az ilyenekkel mint micimackó, chuck norris stb csak a "Kit ismerhetek" opciót találati esélyeit rontanám le
meg amúgy is tojok arra, hogy hány ismerősöm van, lényeg, hogy találjam meg azokat akiket tényleg ismerek -
#982 Sok ismerősöd van?
Ilyenek vannak,hogy micimackó stb..? -
#981 a myvip bekaphassa... csúnya és lassú -
#980 majd trécselek magammal... :D -
#979 van myvip-s is -
#978 Túl nagy életre ne számíts:) -
#977 nocsak wiw-es topik, jó tudni, hogy ilyen is van itt... irány a kedvencekhez :D -
#976 Delutan ne idegeskedj ezzel, tulterheltek a szerverek. -
CUCLI #975 üzenőfalon sehogyse jelenik meg a képem :( ez valami bug? lehet valahogy orvosolni? már próbáltam azt ,h minden képet töröltem és újra felraktam de sehogyse megy :| -
#974 de ezek már megszüntek, nem létezik -
#973 ezek torrent oldalak. és ha küldesz meghívót az valamelyikre, akkor megkapod. -
#972 ezek mik? iylen nem létezik? de nekem elküldheted a meghívódat:) -
#971 Nekem van egy IWIW-es meghívóm, egy endless-es, vagy bithumenes meghívóért cserébe elküldöm(meghívlak) vagy átadom(ha regisztrálva vagy már átadom, és te tudsz meghívni egy embert). a többit pm-ben. -
#970 jol van sracok!
en alulrol kezdtem az olvasast,es csak amikor elkuldtem az uzenetet,azutan lattam csak feljebb...na...bocs -
cooldoc #969 Majdcsak küld valaki...Szerintem magyarra és külföldön élőre egyaránt vonatkoznak a szabályok. Persze, ha valaki megsajnál - lelke rajta! -
Ben C #968 bestof:
csaj bejelöl Győrből (!! Nyíregyi vagyok).. látom irt levelet is.. nézem:
"van msncimed" -
#967 Miért?
-
#966 Ha tényleg külföldi, ezesetben lehetne kivételt tenni. -
#965 fent mi van kiirva, te se latod?: -
#964 halo mindenkinek!
en ugyan semelyikotoket nem ismerem,ti sem engem...
en kulfoldon vagyok,en az itteni magyarokat keresnem...
nekem ezert kellene egy meghivo...
ha valakinek volna egy szabad..megkoszonnem
-
#963 ez nemigaz. nekem is volt 10 meghívóm. -
Zséé #962 valaki jó viccnek gondolta a munkahelyén...
a jelszót meg valahogy megtudta -
#961 "Amúgy hallottam olyat is hogy ha valakinek van 10 meghívója akkor korlátlanul tud meghívót küldeni. Magyarán nem vonogatja le őket. Nem tudom hogy ez igaz e... :)"
Kamu volt az. Korlevel formaban kuldettek tovabb csak azert, hogy leterhelodjenek a szerverek. -
#960 hogy hogy letörölték?:S -
Zséé #959 Unokatesómnak pl volt 10 meghívója, mert a pécsiek nyertek valami városszavazáson aztán minden pécsi kapott jópár meghívót. Meg is volt neki mind a 10 addig amíg valaki ki nem törölte a regisztrációját poénból :DDDD
Amúgy hallottam olyat is hogy ha valakinek van 10 meghívója akkor korlátlanul tud meghívót küldeni. Magyarán nem vonogatja le őket. Nem tudom hogy ez igaz e... :) -
Daza500 #958 Hja, volt egy, abban én is részesedtem. Azóta is őrizgetem azt az egyet. -
#957 régebben egész pestmegye, illetve néhány déli megyeszékhely kapott! -
Daza500 #956 Azon is el lehet gondolkodni, vajon honnan van az a sok meghívó.
Én például akkor se kaptam egyet se, amikor felregisztráltam. -
Zséé #955 Egyeseknek milyen jó hogy ilyen sok felesleges meghívójuk van... :/ -
#954 rákerestem,van 3 Moszkva Tér! :\ -
Daza500 #953 Sajnos az egyetlen megoldás, ha jelentitek ezeket a baromságokat.
Én már bejelentettem egy kamu Gyurcsány profilt, ki is törölték, de 1 hétre rá valaki újra csinált egyet. -
#952 Engem nemrég megkapaszkodni omg LOL A MOSZKVA TÉR JELÖLT ISMERŐSNEK!!!!! -
Hoz_Hun #951 Én most regeltem. Szerintem elég jó.
Mondjuk kiábrándító, hogy regelve van Micimackó meg hasonlók, de ezt gondolom ugyse lehet fullra kiszűrni. -
#950 én vissza se írok,nem ismerem és kész! szerencsére nem vesznek fel minden nap,és ez is csak a myvip-en fordul elő,hogy bejelölgetnek -
carmen25 #949 Teljesen ismeretlem pasik rendszeresen ismerősnek jelölnek, mikor megkérdem, miért, leadnak egy tök halandzsa szöveget fotózásról, ismerkedésről stb. Mire jó ez? -
Hajnalcat #948 Én felkerestem őket. Némelyik szóba sem állt velem. Régi barátok, osztálytársak. Az utóbbiból elegem van. De persze lehetnek rendes emberek is a világon, akik hosszú évek után sem fordítják el a fejüket, ha köszönsz nekik... -
#947 videóó - fókusz iwiwről -
#946 szüksége van rá,mert szeretné felkeresni a régi barátait,osztálytársait,nem mindenki az ismerősgyűjtésre hajaz (bejelölök mindenkit)! :) ennyi -
Hajnalcat #945 Kérdeznék valamit. Miért van szüksége valakinek meghívóra? Divatból? Kíváncsiságból? Mert mást nem nagyon tudok elképzelni. Ezt a szüksége van rá szöveget úgy írtad, mintha írtó beteg lenne az illető, és szüksége lenne gyógyszerre. Vagy, ááá, tudom, az iwiw egy gyógyszer. :DDD Receptre is lehet kapni? -
#944 Ebbe semmi vicc nincs. Tényleg alig osztanak meghívót, és gyakran le van tervelve a rendszer. Nagyon kéne egy nagytakarítás.