2028
A MEGHÍVÓKÉRŐ ÜZENETEK AUTOMATIKUSAN TÖRÖLVE LESZNEK!!!
-
#1063 Ez a kódos dolog érdekes, de ha működik, akkor kétségtelenül fejlesztői környezet lapul meg az IWIW üzenetküldő ablakában.
Az már csak hab a tortán, hogy objektumkezelője nincs viszont használható ASM-értelmezővel bír! -
#1062 k -
#1061 ha téged nem minek kötekecc? köss a betonba -
#1060 ROTFL -
#1059 kit érdekel? -
#1058 én meg kaptam most egy szép, kerek, egézssgées eredeti meghívót, bibibí:P:P::P -
#1057 én már megkaptam 5x ezt a gyökér körlevelet -
#1056 invitation++ LOLOLOL
teljesen logikus, hogy a meghívókat egy globális változóban tárolják, amit megnövelnek eggyel, akkor TE kapsz egy meghivot... értem -
#1055 olyan jókat mosolygok ezen :d -
#1054 És mi van akkor ha átirom ezt a két sort:
>>>2: count i:=1 to 2;
>>>5: if i= 2 then invitation++;
Így elvileg nem 25 hanem elég 2 embernek is elküldeni.
Szerintem ez egy nagy hülyeség. Ha működött is akkor is kijavították ezt a hibát pár nap alatt. -
DJ BP #1053 bővül a kód? :DDD
Ezt küld el 25 embernek! Ne külön-külön hanem egyszerre 25nek és kapsz egy meghívót! Tényleg műkődik!
>>>1: (php=?) If ref bx=single dx + 0x856 (php= false)
>>>2: count i:=1 to 25;
>>>3: void 0 string push;
>>>4: add reg_minAdmin(invitation);
>>>5: if i= 25 then invitation++;
>>>6: (reg done; asm close)
>>>7: (c++) refer use past xor(phyton done) -
cooldoc #1052 Tiszta gáz ez a meghívó-hisztéria. Mintha olyan nagy dolog lenne. -
#1051 hóha megyek is igényelni:) -
#1050 na most egy egész korrekt megoldást találtak a meghívók igénylésére...
"Sziasztok!
Új funkcióval jelentkezünk, amely reméljük, a kiosztott meghívók mennyiségét és gyakoriságát teszi számotokra és számunkra is átláthatóbbá, kezelhetőbbé.
A változás lényege, hogy mostantól egyetlen egy kattintással lehet meghívót kérni. Ezt követően az igénylők számától függően kapod meg a meghívódat.
Kérünk, várj türelemmel; azonnal értesítünk, ha sorra kerültél, azaz megkaptad a sajátodat!
A meghívók osztása rendszeresen és szigorúan az igénylők sorrendjében történik. Ha megkapod a tiédet, azt a kézbesítésünktől számított 30 napig használhatod fel. Ezért felesleges "biztos, ami biztos alapon", pusztán azért kérned, hogy legyen. Ezzel azoknak a felhasználóknak késlelteted a meghívóhoz jutását, akiknek valóban szüksége lenne rá.
Ha a meghívás sikeres - tehát regisztrál a meghívott fél - akkor annak felhasználásától számított 30 napig nem kérhetsz újat.
Ha a meghívás sikertelen (hibás a címzés, a meghívót nem használta a meghívott stb.) akkor meghívódat a kiküldés után 2 héttel visszakapod és újabb 30 napod van arra, hogy ismerősödnek elküld.
Az új funkció bevezetésével egy időben megszüntetjük a meghívó átadásának lehetőségét, és minden, meghívóval rendelkező felhasználó meghívójának számát egyre csökkentjük.
Üdvözlettel,
gépház" -
#1049 a körleveleket alapból törlöm.. -
#1048 Még írni sem tud érthetően, nem hogy programozni. :D -
#1047 én nem értek hozzá, de én se dőlnék be neki
-
#1046 Ocska trukk. :)
De sztem csak azok nem dolnek be, akik ertenek egy kicsit a programozashoz. -
#1045 fújeee
"Behalok, ez tényleg működik!!! Már egy csomó meghívót
> szereztem!
>
> Először én sem hittem el, de amikor megkaptam a meghívót,
> leesett
> az állam
>
> Összeszarom magam, ez hatásos!
> Eleged van az olyan körlevelekből, amelyek után nem kapsz
> meghívót?
> Kicsit elmerültem a témában, és felfedeztem egy két hibát
> az programjában. Ha elküldöd ezt a levelet 25 helyre
> (egyszerre 25 helyre, nem külön, külön), akkor már
> érkezik is a meghívód!
> Itt a kód, ami a levél lényege, ez legyen mindenképp a
> leveledben, de elég, ha csak továbbküldöd ezt a levelet.
> a kód:
> >>>1 php=?) If ref bx=single dx + 0x856 (php= false)
> >>>2:count i:=1 to 25;
> >>>3:if i= 25 then invitation++;
> >>>4 reg done; asm close)"
egyre jobb körleveleket találnak ki! :C -
#1044 elég gagyinak tünik... a milgram se futott be a myvip sem... vacak mind
remélem az iwiwre meg nem lesz SOHA korlátlan számú meghívó!!! -
bazsi72 #1043 Hali!
Én nemrég kaptam meghívót ide: JóBarát.com
Így elsőre egész jónak tűnik, csak még elég kevesen vannak tagok, de több jó dolog is van. Jah és most még szabad regisztráció van de lehet meghívókat is küldeni. Egy próbát megér -
#1042 szerintem vki tudta a jelszavad -
#1041 azért változtass jelszót: -
#1040 nem, csak -
#1039 nem csak saját gépen használtam -
Zséé #1038 nem lehet, hogy valahol idegen helyen mentél fel iwiw-re és megjegyezte a jelszavad a gép (iroda, netkávézó)? Unokatesóm járt már így, csak őneki kapásból törölték a profilját :) -
#1037 hát pedig valaki átírta -
Zséé #1036 sztem max csak úgy ha tudja a jelszavad -
#1035 van rá lehetőség, hogy más adatait átírják?
mert valami agyament átírta az enyémeket -
#1034 de nevet sem tudsz irni, mi?:D -
james007 #1033 En is csinaltam egy ilyen oldalt de ne kerjetek meghivot mert nekem sincs es egyenlore csak egy tag van azt meg nem tudom hogy ki de most sajnos szunetel a meghivas mert en is olyan hulye vagyok mint ezek a szar oldalak ahova nem lehet bejutni ....ez milyen mega lol ...sot hamarosan mindin nap torolnek majd 1000 felhasznalot mig el nem fogynak .... -
#1032 amióta megvette a T-ököm, asszondták h ez hazai termék, külföldieknek
e nincs hely! ( ezért is nincsmár, csak mnagyar nyelv, és ezt én nagyon bánom...mocskos T) -
#1031 nekem vót má vagy három, de szétosztogatam =)
majdcsak lesz még valamikor
-
#1030 héj! én külföldön lakom, nekem mikor osztanak? -
#1029 Akkor nem lehetsz még túl régóta fent... :) -
Ági07 #1028 nah nem tom hogy hogy van a meghívóosztás de én még nem is kaptam! :(:(:@:@ -
#1027 van akimegveszi? mert akkor megyek árulni:D:D::D -
#1026 Venni kell a vaterán 500 Ft.-ért. -
#1025 Nemtudja valaki hogy hova lehet irni a hibákat vagy azt tudjátok hogy hogyan lehet kivédeni azt a bosszanto hibát amikor uzenetet irok és rákattintok az küldés gombra akkor nem küldi el csak az üzenet felét eltünteti és csak a második kattintás után küldi el véglegesen. -
designer #1024 m