2028
A MEGHÍVÓKÉRŐ ÜZENETEK AUTOMATIKUSAN TÖRÖLVE LESZNEK!!!
-
#1023 már a testvérem is fent van... -
#1022 lakhely szerint főként, néha kiosztanak x számú meghívót egy-egy városban éleknek, de mostanában nem nagyon fordult elő -
#1021 figyed a gépház üzeneteit és megtudod. legtöbbször aszerint, hogy hol laksz -
#1020 Azt lehet tudni hogy mi alapján kap az ember meghivot.egy bizonyos ismerös szám felett vagy hogyan müködik? -
#1019 ez sem egy rossz ötlet :D -
#1018 kölcsönös :D -
#1017 vagy ha az ismerősök új képet töltöttek fel, módosítottak magukról valamit akkor jelezné.. -
#1016 Én kíváncsi vagyok rád... -
#1015 mert csak... kiváncsi ember vagyok és érdekel, hogy a fene kiváncsi rám :D ennyi -
#1014 hello!
Bithmenen meghívókat ha valaki fórumokon osztogat azért csúnya ban jár. Meg a "meghívó felelőséggel tartozik a meghivottért", szal sztem ezt nem sokan kockáztatná be. Ezt nem flémnek szántam, bocsi ha így jött le -
#1013 De miért? ^^ -
#1012 igen, érdekel :D -
#1011 én nem szeretném, ha xy látná h őt nézegettem, ez hüyleség,. már bocs. mi ez hotdog, h most ki nézte meg többször az adatlapod? -
#1010 lol -
#1009 Miért érdekel, hogy ki érdeklődik utánad? ^^ -
#1008 én az igazi fejlesztéseket hiányolom... sok hiányzó szolgáltatás van még, pl jó lenne, hogy láthatnám, hogy ki nézi meg az adatlapom (álá Barátikör vagy Milgram) -
#1007 ez egy jó ötlet lenne pedig! -
lacapa #1006 Kár,hogy nem nyitnak egy oldalt, a meghívóra várakozóknak,mint pölö.a baratikor.com-on.Lehet,hogy hamarabb megtalálnának a bentlévő ismerőseim,s nem nekem kéne lenyomozni,hogy kinek van fölös meghívója.Ha már igy meg van szigorítva a bejutás. -
#1005 bejelölt hitler :/ de sajna én nem ismerem személyesen :(( :DD -
#1004 hi -
cooldoc #1003 Ez mire jó? Mennyi ütődött állat! Hogy van erre idejük? -
#1002 téker:) -
#1001 nálam vagy 2-3 ilyen fake reg van bejeölve ismerősnek.
egy debreceni netkávézó, dédestapolcsány, a (volt) sulim, meg borsodisör..
azóta próbált egykét iyeln álreg bejelölni, mint pl debrecen, meg valami fotozás valami, de visszautasítottamn... nekem nem kellenek ilyenek:) gondolkodom h amik be vannak is visszavononm a jelöléseimet...
jah meg régebben bejelöltem zöldszart, de mikor megtudtam h kié, visszavontam gyorsan:S -
#1000 de sztem amúgy szarnak rá :D -
#999 általában így van... nálam Dolph Lundgren-t a második jelentés után törölték :D -
#998 jah. de azért zavaró mikor bejelölnek ilyenek... azthiszem tényleg vmi ismerős erre valami iskola/egyház meg nemtommik jelölnek be... ráadásul olyan amiről még nem is hallottam... de azért a piros lapda meg az egyéb ilyen hülyeséget lehet jelenteni? amugy ez hogy megy? jelentjük, megnézik, és ha tényleg fakenek bizonyul akkor törlik? -
#997 lehetnek... nem rossz az ilyen gyűjtő"ismerős" csak ezeket meg kellene valahogy különböztetni a normál személyektől... bár az iwiw-nél az új szolgáltatások fejlesztése vhogy meghalt -
#996 iwiw sztem azért jobb mert kevesebb rajta a fake a korlátozott meghivok miatt. multkor valami katolikus egyház vagy mi jelölt ismerősnek... én jelentettem mint fake. mert sztem intézményeknek nem kéne ott lenniük... -
#995 iwiw sokkal jobb mint a myvip éss myvipet csak kopintásnak érzem :D
és nekem inkább iwiwen vannak ismerőseim :D -
#994 azér... -
#993 oh igen... szórakozott vagyok mint mindég' -
#992 Elég, ha a keresőbe beírod a nevem ;)
De már megvagyunk egymásnak, nem? -
#991 kedves Tőled, de még nem vagyok megvígasztalva...
hmm majd azért priviben megadhatnád az iWiW elérésed :) -
#990 Szia Süni!
Végre itt is.
Csak ezért nyitottam a topikot ;) -
#989 elfogyott -
zintan #988 Azért megdobhatnál eggyel, legfeljebb letagadsz :) -
#987 én maradok a wiw-nél... bár milgram-ot próbáltam most, egész jó, sőt sok mindenben jobb, de sajnos a wiw mellett nem fog labdába rúgni -
#986 szerintem meg a ppl meg egyéb dolgok kaphatják be... myvip oké, szar, lassú, de ismerőseim közül kb 40% ott található, csak ott... -
#985 meghívásos alapon...
viszont kevés szabad meghívó van már, lehetőleg ne itt kérj :D -
zintan #984 hogy lehet belépni, vagy regelni az iwiw-re