2028
A MEGHÍVÓKÉRŐ ÜZENETEK AUTOMATIKUSAN TÖRÖLVE LESZNEK!!!
  • Királylány
    már a testvérem is fent van...
  • The Hedgehog
    lakhely szerint főként, néha kiosztanak x számú meghívót egy-egy városban éleknek, de mostanában nem nagyon fordult elő
  • akyyy
    figyed a gépház üzeneteit és megtudod. legtöbbször aszerint, hogy hol laksz
  • repvez
    Azt lehet tudni hogy mi alapján kap az ember meghivot.egy bizonyos ismerös szám felett vagy hogyan müködik?
  • The Hedgehog
    ez sem egy rossz ötlet :D
  • The Hedgehog
    kölcsönös :D
  • PíszLávJuniti
    vagy ha az ismerősök új képet töltöttek fel, módosítottak magukról valamit akkor jelezné..
  • Királylány
    Én kíváncsi vagyok rád...
  • The Hedgehog
    mert csak... kiváncsi ember vagyok és érdekel, hogy a fene kiváncsi rám :D ennyi
  • neevous
    hello!
    Bithmenen meghívókat ha valaki fórumokon osztogat azért csúnya ban jár. Meg a "meghívó felelőséggel tartozik a meghivottért", szal sztem ezt nem sokan kockáztatná be. Ezt nem flémnek szántam, bocsi ha így jött le
  • Super Mario
    De miért? ^^
  • The Hedgehog
    igen, érdekel :D
  • akyyy
    én nem szeretném, ha xy látná h őt nézegettem, ez hüyleség,. már bocs. mi ez hotdog, h most ki nézte meg többször az adatlapod?
  • banok
    lol
  • Super Mario
    Miért érdekel, hogy ki érdeklődik utánad? ^^
  • The Hedgehog
    én az igazi fejlesztéseket hiányolom... sok hiányzó szolgáltatás van még, pl jó lenne, hogy láthatnám, hogy ki nézi meg az adatlapom (álá Barátikör vagy Milgram)
  • DJ Skyline
    ez egy jó ötlet lenne pedig!
  • lacapa
    Kár,hogy nem nyitnak egy oldalt, a meghívóra várakozóknak,mint pölö.a baratikor.com-on.Lehet,hogy hamarabb megtalálnának a bentlévő ismerőseim,s nem nekem kéne lenyomozni,hogy kinek van fölös meghívója.Ha már igy meg van szigorítva a bejutás.
  • H0ri
    bejelölt hitler :/ de sajna én nem ismerem személyesen :(( :DD
  • jappy
    hi
  • cooldoc
    Ez mire jó? Mennyi ütődött állat! Hogy van erre idejük?
  • desigo
    téker:)
  • akyyy
    nálam vagy 2-3 ilyen fake reg van bejeölve ismerősnek.
    egy debreceni netkávézó, dédestapolcsány, a (volt) sulim, meg borsodisör..
    azóta próbált egykét iyeln álreg bejelölni, mint pl debrecen, meg valami fotozás valami, de visszautasítottamn... nekem nem kellenek ilyenek:) gondolkodom h amik be vannak is visszavononm a jelöléseimet...

jah meg régebben bejelöltem zöldszart, de mikor megtudtam h kié, visszavontam gyorsan:S
  • The Hedgehog
    de sztem amúgy szarnak rá :D
  • The Hedgehog
    általában így van... nálam Dolph Lundgren-t a második jelentés után törölték :D
  • armageddon666
    jah. de azért zavaró mikor bejelölnek ilyenek... azthiszem tényleg vmi ismerős erre valami iskola/egyház meg nemtommik jelölnek be... ráadásul olyan amiről még nem is hallottam... de azért a piros lapda meg az egyéb ilyen hülyeséget lehet jelenteni? amugy ez hogy megy? jelentjük, megnézik, és ha tényleg fakenek bizonyul akkor törlik?
  • The Hedgehog
    lehetnek... nem rossz az ilyen gyűjtő"ismerős" csak ezeket meg kellene valahogy különböztetni a normál személyektől... bár az iwiw-nél az új szolgáltatások fejlesztése vhogy meghalt
  • armageddon666
    iwiw sztem azért jobb mert kevesebb rajta a fake a korlátozott meghivok miatt. multkor valami katolikus egyház vagy mi jelölt ismerősnek... én jelentettem mint fake. mert sztem intézményeknek nem kéne ott lenniük...
  • H0ri
    iwiw sokkal jobb mint a myvip éss myvipet csak kopintásnak érzem :D

és nekem inkább iwiwen vannak ismerőseim :D
  • Királylány
    azér...
  • The Hedgehog
    oh igen... szórakozott vagyok mint mindég'
  • Királylány
    Elég, ha a keresőbe beírod a nevem ;)
    De már megvagyunk egymásnak, nem?
  • The Hedgehog
    kedves Tőled, de még nem vagyok megvígasztalva...
    hmm majd azért priviben megadhatnád az iWiW elérésed :)
  • Királylány
    Szia Süni!
    Végre itt is.
    Csak ezért nyitottam a topikot ;)
  • The Hedgehog
    elfogyott
  • zintan
    Azért megdobhatnál eggyel, legfeljebb letagadsz :)
  • The Hedgehog
    én maradok a wiw-nél... bár milgram-ot próbáltam most, egész jó, sőt sok mindenben jobb, de sajnos a wiw mellett nem fog labdába rúgni
  • akyyy
    szerintem meg a ppl meg egyéb dolgok kaphatják be... myvip oké, szar, lassú, de ismerőseim közül kb 40% ott található, csak ott...
  • The Hedgehog
    meghívásos alapon...
    viszont kevés szabad meghívó van már, lehetőleg ne itt kérj :D
  • zintan
    hogy lehet belépni, vagy regelni az iwiw-re