2028
A MEGHÍVÓKÉRŐ ÜZENETEK AUTOMATIKUSAN TÖRÖLVE LESZNEK!!!
-
#1103 összetett keresés. nm -
dia #1102 sziasztok
kellene egy sürgős és nagy segítség
nagyon meg kellene találjam egy ismerősömet aki iwiwen van...
akinek van ötlete küldjön egy privit
köszi:) -
#1101 Húú ezért jár egy nagy KÖSZI!:) -
#1100 hálás köszönetem:) -
#1099 Az IWIW-ben felhasználható smileyk (szmájlik) -
#1098 hm nem vágom, mit kell beütni? bocsi kicsit láma vagyok:P -
#1097 Imho puszi-smilevel. -
#1096 nem tom látszik-e az amelyiknél a fejecske a szíveket fujja ki -
#1095 Hali mindenkinek!
iwiw-en ezt a szmájlit milyen billentyű parancsal lehet beírni? -
#1094 engem meg egyre több régi ismerősöm vesz fel, tök jó:D -
#1093 érdekes egy hely még mindig.még mindig olyan sok ember vesz fel,akit nem is ismerek ! nemrég vett fel egy roma,undorito hlye nével,szöveggel az alján...aztán csomo disco,meg minden csaj gyerek felvett.egyiktöl megis kérdeztem,hogy ismerjük egymást? mondtam nem...csak hogy több ismeröse legyen...
szánalom... -
#1092 remélem nem épp a körüzit akarod 66 embernek elküldeni, hogy kapjál egy új meghívót... -
#1091 Ha csoportokba vannak szedve az ismerőseid, akkor tudsz 1 kattintással az adott csoportban lévőknek küldeni. Ha nem, akkor is van egy pipálgatási lehetőség a nevek mellett, azzal talán egyszerűbb, mint kiválasztani az adott embereket. -
#1090 Help!
Iwiw-en hogyan tudok egyszerre több embernek üzenetet küldeni?
Nekem csak úgy sikerült, hogy jobb oldalt egyenként kattintgattam,de gondolom van könnyebb megoldás is. -
#1089 Az komoly! :) -
#1088 tapasztalatok szerint nem. vagy soha nem hallottak optimalizálásról, teljesítmény elosztásról. -
#1087 40 webszerver nem elég? -
#1086 ja, és amúgy fiú. és én is. -
#1085 Jaj. Bejelölt ismerősnek egy Kraj2 Fanclub nevű gyerek. Életemben nem halottam róla, írtam is neki egy levelet. Üzenetem, meg a válasza:
mert helyes vagy.
üdv,karj2
---------------------------------------------------------
> na, minek köszönhetem, hogy bejelöltél? mert hogy soha nem
> hallottam rólad az is biztos.
>
> üdv, lev
-
#1084 nagyon is komoly gépek szolgálják ki az iwiwet... (a gépházban le van írva) A kód a szar! -
#1083 Nekem heti 1-2 alkalommal sikerült, 1 embernél megnéznem, már feladtam a próbálkozást, nézem kicsiben. :( -
#1082 más sem tudja megnézni a képek nagyobb változatát, vagy csak én vagyok szerencsétlen? 3 böngészővel is próbáltam. mindegyiknél tölt vagy 2 percig, aztán piros x. -
#1081 Már csak azért is kamu, mert százszor és ezerszer megkaptam már ezt a levelet, mindig kitöröltem, és még mindig iwiw tag vagyok ^^ -
#1080 Az viszont igaz, hogy tetű lassú az egész rendszer. Normális vasat tehetnének a szolgáltatás mögé.. -
#1079 köszönöm a kimeritő választ. -
#1078 Szerintem kamu.
Egyrészt mert a főoldalon ki van írva, hogy nem lveleznek a felhasználókkal, hanem a gépház üzenbe írják az ilyen dolgokat,
másrészt azért, mert az inaktív felhasználók nem csinálnak semmit, tehát nem terhelhetik a szervert, az a pár bájt, meg amit az adataik foglalnak nem hinném, hogy bárkinek is gondot okoz.
Harnadrészt ha valóban szűkösek az erőforrások, nem terhelnék a rendszer tovább ilyen hatalmas mennyiségű üzenettel.
Negyedrészt az hogy ki aktív ránézésre kiderül, ugyanis a rendszer regisztrálja a bejelentkezéseket.
Ötödrészt pedig mert lesír róla. -
#1077 szerintetek ez hülyeség?:
Üzenet szövege
Kedves Felhasználó!
>
> Ezúton szeretnénk segítségedet kérni, a rendszer, tovább
> fejlesztése érdek Nyilván te is észrevetted már, hogy az
> utóbbi időszakban a szolgáltatás sebessége lényegesen
> lassabb lett, illetve sok funkció nem elérhető. Ennek az az
> oka, hogy sok inaktív felhasználó van rendszerben. Ezek
> sajnos az aktív felhasználóktól veszik el az amúgy is
> szűkös erőforrásainkat. Hogy kiszűrjük ezeket a
> felhasználókat, a TE segítségedre is szükségünk van!
> Kérjük, küld tovább ezt a levelet az összes ismerősödnek.
> Az üzeneteket regisztrálni fogjuk, és ezzel teljes
> biztonsággal meg tudjuk állapítani, hogy tényleg aktív
> felhasználó vagy. Fáradozásaidat minden 50 elküldött üzenet
> után egy Új meghívóval jutalmazzuk
>
> Ezt az üzenetet küld tovább ismerőseidnek, minden 66. után
> meghívot küldünk! Ha 3héten belül nem küldöd el ezt az
> üzenetet egy ismerősődnek sem, akkor sajnos kapcsolatodat
> törölnünk kell a rendszerből, hogy így újabb meghívokat
> adhassunk!
BOCSI AZ ÜZENETÉRT!
-
#1076 meddig tart még kapok most meghívót? mert 1 hónapja oké hamar kaptam mert rögtön elsőkként jelentkeztem szinte, de most mikor már mindenkinek kell? -
#1075 Meg szeretném nézni a régi jelszavamat, de nemtudom. Új jelszót szeretnék megadni, de nem tudom a régit. Már kértem egy e-mailt, oda kaptam is egy jelszó változtató kódot, amit az e-mailhez csatolt linken kell megadni. Ott megadom, a jelszót, rá megyek, hogy "mehet", de nem történik semmi. Valaki tudja hogy mi a baj, vagy van valami más módszer is? -
DJviolin #1074 Úristen XDDDDDDDDD
Ez a kód XDDDDDDDD -
Kingsley #1073 Annyira hülye nem vagyok, hogy itt ne tudjam :) szóval jah, ott. -
Ben C #1072 valszeg ja.
-
#1071 hol? az iwiwen? -
Kingsley #1070 Hello...
Biztos hülye kérdés, de nem tudja valaki, hogy lehet megnézni milyen smileyk vannak? -
#1069 sux. -
#1068 és akkor mivan? :| megdughatóak?:o -
cooldoc #1067 Agreed. -
#1066 Sztem kamu. -
#1065 fájna ha közvetlen linket adnál? : \ -
pepemol #1064
Olyan csajok gyűjteménye, akik meztelen képeket raktak fel magukról az IWIW-re!!!
iwiw.4u.hu