iwiw
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt gondoltam, a futó szöveget ki is próbáltam, de a paraméteres dolog valahogy nem megy, mivel nem tudok angolul, csak németül. Na mind1. 😄 Inkább hagyom.
ezt elnyomtam és szerkeszteni se tudom 😄D (nem akartam,hogy mozogjon a szöveg)
mind1 az alul lévõ maqruee dologgal kell trükközni!
mind1 az alul lévõ maqruee dologgal kell trükközni!
van a mehet gomb amivel eklüldöd az üzenetet!
alatta olyan,hogy makrók! megkeresed a Marquee részt (legalul),majd a kódot [ közé beteszed a szmájli,vagy kép linjét...tehát képlink[ /marquee]
alatta olyan,hogy makrók! megkeresed a Marquee részt (legalul),majd a kódot [ közé beteszed a szmájli,vagy kép linjét...tehát képlink[ /marquee]
Amikor iwiw-re be voltam jelentkezve, ez volt nekem is az egyik fõ bajom, hogy lónagy képeket töltött fel az illetõ, és százezer évig tartott, mire bejött. Komolyan, ennyire bénák, hogy nem tudják lekicsinyíteni? Ha igen, akkor meg miért használnak egyáltalán számítógépet?
Ezt hogy csináltad? Mutasd már meg!
Köszönöm szépen!
Ha kapok, küldök, promise😊 Van kettõm, de ez már le van zsugázva. Szép napot mindenkinek.
Fortuna fortes adiuvat.
meg az is jó lenne ha megszabnának egy maximális kép méretet! vannak olyanok akik feltesznek 2 megás képet,amit ha megnyitok,akkor csak a negyede látszik teljes méretben! meg lehetne szabni,hogy max 1024*768,és 200kbyte...és így nem lenne az,hogy az amúgy is gyors iwiw 3 percig töltene egy képet!
de van egy másik véglet is,amikor ilyen kis mütyûr képeket tesznek fel,és akkor az vagyok én! néha nem értem az embereket,vagy nekem nagyok az elvárásaim
nem tudom errõl kinek mi a véleménye
de van egy másik véglet is,amikor ilyen kis mütyûr képeket tesznek fel,és akkor az vagyok én! néha nem értem az embereket,vagy nekem nagyok az elvárásaim
nem tudom errõl kinek mi a véleménye
természetesen mikor hal be az iwiw? amikor valaki ismerõsnek jelöl,és megakarnám nézni,hogy ki az!<#levele>#levele>
Mert nincs meghivo se. De azt a fulest kaptam, hogy ma lep ervenyben az uj felhasznalo feltetel, es ezaltal a kamu juzereket torlik. Remeljuk, hogy igy lesz...
Akkor meg talan kapunk meghivot is, betolteni a keletkezo urt...
Akkor meg talan kapunk meghivot is, betolteni a keletkezo urt...
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
...nincs aki megszánjon...
nekem az iwiw kellene mert ott részletesen is lehet keresni, de sajna nem tok bejutni (:
myvipen fenn vok
Bocsi, most látom hogy nem lehet meghívot kérni, ezer bocs!!!
??
tudna nekem esetleg valaki egy iwiw meghívót küldeni?
igen,de sg-n nem jelöl ismerõsnek Dárt' Véder' <#idiota>#idiota>
itt a hülyék elkerülhetõk,de ott meg felkeresnek! 😄
itt a hülyék elkerülhetõk,de ott meg felkeresnek! 😄
nekem van iwiw-em! de amikor kapok egy iq light körlevelet kitörlöm azt az ismerõst akitõl jött! egyetlen egy ember nem vettem fel! Velem gyarapítják a kis "birodalmukat"! 😛
a myvip meg még rosszabb szerintem ebbõl a szempontból... látszik hogy ott korlátlan a meghívó, sokkal hülyébbek is vannak fent!
a myvip meg még rosszabb szerintem ebbõl a szempontból... látszik hogy ott korlátlan a meghívó, sokkal hülyébbek is vannak fent!
és ezek néha jelölnek is engem,hogy bõvüljön az ismerõsi körük,mintha ez valami verseny lenne,hogy kinek van több ismerõse! myvipen is! myVIP klubba is nem a téma miatt csatlakozik,hanem beírja,hogy vegyetek fel ismerõsnek!<#wilting>#wilting>
Én abban nagyon nem kedvelem az IWIW-et, hogy tele van kamu profilokkal.
Pl: Dagobert bácsi, Gyurcsány Ferenc, Cucu Malac, Füles, Charlie O' Brian, Farkas, A SÖR, stb...
Egy idõben a Fanta szõlõ is benne volt.
De hogy mi értelme ennek...
Pl: Dagobert bácsi, Gyurcsány Ferenc, Cucu Malac, Füles, Charlie O' Brian, Farkas, A SÖR, stb...
Egy idõben a Fanta szõlõ is benne volt.
De hogy mi értelme ennek...
még egy "tudatra ébredt" ember 😊
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Nem is teszem.😄 Már régóta kijelentkeztem onnan.
Kultúráltabban is kifejthetem, ha ezt szeretnéd. Az iwiw nem egy igényes oldal. Így már megfelel?
Az iwiw egy sz*r.
Lehet, hogy mérlegelik, hogy mennyit bír el a rendszer, és annak arányában osztanak ki meghívókat.
https://supermario4ever.wordpress.com
Qurvára sporlolnak a meghívóval. (szerintem)
Oszi
azt adják néha
de nekem eleve egy se volt neki meg volt 1.
hogy kell meghivót szerezni
hogy kell meghivót szerezni
anyád spórol vele, te nem 😊
heellóó!!
hogy kehet az hogy anyámnak van maghívója nekem meg nincs??
hogy kehet az hogy anyámnak van maghívója nekem meg nincs??
Sokszor belassul, ha nagyon sokan vannak rajta egyszerre. Ezek szerint Te mindig jókor érkeztél. Gartulálok.
Fortuna fortes adiuvat.
Nem tom nekem semmi bajom nem volt az iwiw sebességével , mindig is gyors volt.
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Mert ezek a szerencsétlenek nem képesek Beta verzióból tovább fejlõdni :-/
Pedig már ideje volna.
Pedig már ideje volna.