iwiw

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
volt osztálytársakkal ujra felveni a kapcsolatot, igy nagyon jó az iwiw😊 persze egy 8-os most még nem sokat ér vele, de majd ugy 10 év mulva észreveszi miért is jó😊

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

hykao
A dolognak nem ez a lényege...csupán a közeli barátok miatt még nemigen lenne szüksége senkinek iwiw-re...
Trade
Hogy egyesek mire mennek 3-400 ismerossel?
De ezek tenyleg csak ismerosok,valoban szukseg van erre.
Nekem 20 olyan baratom van aki mondjuk egy birosagi targyalasra is elkiserni
merem allitani hogy tobbet er ez a husz mint 400 olyan

pedestrian
akinek van

Pheaper
akárki kûldhet meghivót iwiwrõl

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Ja bocs
nem láttam csak amikor már késõ volt

"Everything that happens, happens for a reason"

N3TuddKi
nagybetûket el tudod olvasni?<#banplz>

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

t0mmy
ujabb bõr... <#wilting>

Legujabb ilyesmi oldal a milgram.hu, randivonal.hu-sok csinálják...
N3TuddKi
ja és helyesen: menj!<#wilting>

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

N3TuddKi
te egy magasan kvalifikált egyéniség vagy... SZÁNALMAS

Királylány
mer' pöts

Super Mario
Akkor minek írod ki, ha tudod, hogy úgyis törölve lesz? :-D

https://supermario4ever.wordpress.com

akyyy
most volt meghívó osztás, hogy amiket nem használtak fel, újra kiadják, ezzel megtömték az ujra éhes szájat, és mehetnek nyaralni! 3 hónapig elég valószinû h nem lesz semmi meghívó!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Nagyon lassú - fõleg a nagy képek letöltése a halálom😊

Fortuna fortes adiuvat.

Most már nekem is megy.

Gond nélkül - ebben a pillanatban.

Fortuna fortes adiuvat.

Nektek megy az IWIW? Engem most nem enged be. 😞 Ezt írja ki:

"An error occured during the processing of this request and the page cannot be displayed."

Ugyan, ez csak játék😊 Nem láttál Te még "indulatokat elszabadulni"...
Kellemes ()Vidám😊 Vasárnapot mindenkinek!
Az iwiw-ben utalás sincs arra, hogy esetleg új meghívók érkeznének.

Fortuna fortes adiuvat.

Ebben a topikban is elszabadulnak a zindulatok...

Armikám, sokat olvasok - iwiwet keveset-, de ahhoz, hogy választékosan ÉS változatosan fogalmazz, nem kell plagizálni. Elvileg (Nálad is) a csontos koponyába zárva van szürkeállomány. Haználd, tornáztasd! Minden héten nézz meg (streamin') kettõ tetszõleges "Mindentudás Egyeteme"-elõadást, fejts kereszterejtvényt, oldj meg fizika -és algebra példákat (csinálj üzleti tervet😊.
Annak az idõnek egy részét, amit TV-re, PC-re szánsz, allokáld olvasásra, különféle elméncségekre. Nagy kár, hogy ellaposodik, kiürül, igénytelen jassznyelvvé válik gyönyörû magyar nyelvünk. S lám, az a rendhagyó, ha valaki igyekszik nem szóismétlésekbe bocsátkozni, hanem Uram bocsá' még nehány allegóriát vagy metaforát is segítségül hív mondandójához.
Pax vobiscum!😊

Fortuna fortes adiuvat.

Nem- a vér szerinti Faterod😊

Fortuna fortes adiuvat.

armageddon666
XD ez még jobb volt XD ezt olvasod valahol? vagy nyelvész professzor vagy?

@

Dying Soul
Egyszerûen csak egy hülye újreg, 1 év múlva talán kinövi.

Nézd, szerintem Matyinak is meg kell adni a lehetõséget. Attól, hogy a Fermat-sejtés, vagy az általános relativitáselmélet kvantummechanikai egyesítése nem tartozik a legszûkebb prioritásai közé, még lehet , hogy társadalmunk oszlopos, hasznos (adófizetõ?) tagja. Ha meg fiatal, majd csiszolódik...
Lehet, hogy elvesztette a türelmét, valami felbaszta az agyát és nem számolt tízig.
Bárkivel elõfordult már (én vezetés közben vagyok Csák(Azértis) Norris😊.
Ami a "faszkalap" szintahmát illezti, ezen leginkább a játékosra átmeneti balesetmegelõzõ - kármentõ szintetikus anyagot értheti Mátyás.
Persze, a "Te koton!" exclamtio kevéssé vulgáris...

Fortuna fortes adiuvat.

armageddon666
<#taps> Ez tetszet, de komolyan!

@

menny=heaven. Imperativus-ban: menj, such as: go! get lost! fuck off! etc.
Olyan jó kis haven (menedék!) ez a hely, mi a pénisznek személyeskedtek?
Aki pedig csodálatos magyar nyelvünk alapvetõ helyesírási szabályaival sincs tisztában, az elõbb sajátítsa el ezen készségeket! Nem kell Kölcseynek, vagy Aranynak lenni, de azért van egy szint, Urak!
Mindenkinek Szép Napot!

Fortuna fortes adiuvat.

Látom ismét megmutatkozott az értelmiség...<#bdead>

armageddon666
<#banplz><#lama>-t <#bdead> THX

@

Keménynek hiszed magad te kis faszkalap ? Akkor menny és dugd meg a 3 éves kishugodat ha annyira el vagy vele szállva.
akyyy
nekem volt egy ilyen meghívóm, hogy meghívtam valakit, erre más is meghívta õt, és amásika thasználta fel az enyémet meg nem... és igy benne sincs az "akiket meghívtam"nál a cime, mégse kaptam most semmit se, szal ez vag yparaszt vakítás, vagy nemtudom(mellesleg vmikor augusztusba járt le volna)

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

atomboy
Gephaz uzenete azoknak, akik nem olvassak a sarga keretes szoveget a fooldalon:
A mai nappal egy fontos újítás került ki az oldalra: minden 2006. július 28-a után lejáró, és fel nem használt meghívó visszaszáll a küldõjére, aki újra felhasználhatja azt.
Ezzel egyidõben a mától kiküldött meghívók érvényességét 2 hétre csökkentettük, tehát ha pl. a címzetthez valamilyen oknál fogva nem érkezik meg, 2 hét elteltével újra kiküldheted.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

N3TuddKi

t0mmy
a marhák 😛

N3TuddKi
OFF

sz matytól kaptam egy nagyon megindító privát üzenetet, amiért írtam itt a fórumon. #882 hsz-em nem tetszett neki.
pü: "Te nekem pofázol?"

Na látod, ennyire vagy SÖTÉT, mint az éjszaka, hogy
1. olvasni NEM tudsz.
2. szánalmas, hogy ezt privátban írod, mert nem mered vállalni önmagad.
kérdezem én: 3 éves vagy? annyi biztos nem, mert a 3 éves unokahugom is értelmesebbnek tûnik nálad.

ON

t0mmy
én a vodát hallottam hogy megvatte a pannont is meg a t-t is, és a t-vel egyutt az iwiwet! de az egészet csak az iwiw miatt csinálta hogy meg tudja szuntetni mert a vezetoségbol az egyik lánya nagyon akart meghivot és apuci ezt nem tudta elintézni és hogy ne szégyenkezzen inkább megvette az egészet és megszuntette...

akyyy
nem a pannon?😄

armageddon666
T-Mobillal együtt <#zavart1>

@

N3TuddKi
úgy tudom megvette a myvip az egészet. :Ð

N3TuddKi
matyi menj el szemorvoshoz.
késõbb meg fogod köszönni 😊

t0mmy
tegnap meszunt az iwiw...😛

t0mmy
szerintem az lesz a törlésem pillanata... :S😄😄😄

desigo
Most is rengeteg idióta reg van.
Ha kiosztanak még pár száz ezer meghívót akkor még gagyibb lesz.
Végre egy újabb tudatra ébredt ember! Ahogy már írták nekem is lejjebb. 😄

t0mmy
azon gondolkozom hogy letörlöm magam arrol a szarról mert komolyan kezd már egy kicsit idegesitõ lenni... Mert akik "bejutnak" oda sem teljesen százasok... (elég ha csak a körleveleket nézzük... )

Tiszta gáz ez a kunyera. Azért mert trendi? Vagy úgy már valakinek érzi magát a lúzer? RIDICULOUS...Én is véletlenül kaptam - qrvára nem ez volt a legfõbb gondom. Azóta is a gmail-en külön filter van ezekre a levelekre - jó, ha 3 naponta bekukkantok.

Fortuna fortes adiuvat.

t0mmy
mi a francnak akar valaki iwiw meghívót ha egy ismerõsének sincs?? :S

vagy ez ennyire bonyolult??

N3TuddKi
biztos nem ismer itt senki.

desigo
DJ Skyline
hogy jobbra balra föl le?
jobbra = right
balra = left
föl = up
le = down

na de ne offoljuk szét az iwiw topikot! :|