2028
A MEGHÍVÓKÉRŐ ÜZENETEK AUTOMATIKUSAN TÖRÖLVE LESZNEK!!!
-
zoolee #1144 Halee...
Nekem most küldtek egy meghívót és ott van 2 link a felső nem jó az alsónál még bejön az , hogy másold be a kódot de ott leokézom akor ugyan az mint a fenti linken.
Mi lehet a hiba??
Ez valami jelenlegi hiba vagy valami rossz a meghívóval...? -
#1143 nálam napok óta egy kalpa száraz falevéllel egyenlő az iwiw! vagy lassú mint a franc, vagy be se jön az oldal! csoda mikor van egy olyan fél nap, hogy normálisan működik! ha rákattintok a kijelentkezésre, az természetesen hibátlanul működik! :D -
#1142 én elég sok volt oszt- társat leltem már meg mindkét oldalon, de mos tis jó, hogy vége a középsulinak, és vannak oylanok akikkel tudom, hogy nem igazá fogjuk a kapcsolatot tartani, mégis már az ismerősimközött vannak, igy ha pl majd osztálytalálkozó lesz, nem lesz nagy kavarás:)
egyedül ami most bosszant, hogy az új suliba jelölnek egy csomoan:C:C:C -
#1141 a többi leírtal egyetértek. pláne ha az ember baráti ismeretségi köre kicsit is szétszóródik... -
#1140 az utolsó információval nemdicsekednék feltéve ha nem 10 évesek -.- -
#1139 szerintem jó dolog. fent van egy csomó adat, képek ismerőseimről, és tök jó nézegetni a képeiket a 10 éve nem látott barátaimnak. amúgy meg meg lehet ismerni embereket iwiwen. spec én legutóbbi csajommal annak segítségével jöttem össze. sőt! ha már ebben a netes ismerkedésben nem hiszel, akkor még azt is elmondom, hogy tesóm meg a pasija a teveclubon keresztül jöttek össze:D -
#1138 Nem tudom mit esznek az emberek az iwiwen, meg a myvipen, és társaikon.Én is rajta vagyok myvipen, milgramnál pedig az is örökkévalóságnak tűnt mire a regisztráció a végére ér.Pedig mindig csak a kihagyom-ra mentem.Szoval a lényegüket nem teljesen értem.Arra jó, hogy lenyoomozok valakit, hogy tényleg az akinek mondja magát.Anak nem látom értelmét, hogy bejelelölgetem kit ismerek,, hogy aztán mutogathassam ennek annak.Megismerni pedig nem lehet iwiwen keresztül senkit.Legalábbis vannak erre jobb módserek -
#1137 msnes cimre nem mennek el meghívók -
#1135 Éppen 4 napot késnek a levelek, ne türelmetlenkedj. -
#1134 az nem tudjátok miért van, hogy hiába küldök valakinek meghívót, az nem kapja meg? már írtam az iwiwnek is, de gondolom basznak rá válaszolni. -
#1133 egy csomó kép nem jön be.
új ablakot nyitneki, azt átis méretezi, majd néhány sec múlva visszaveszi, és közli hogy done, üres ablakkal... -
K.András #1132 Ez az iwiw egy nagy kalap szar, semmit nem tud hi5-hoz képest sem, nem beszélve arrol, hogy állandoan terhelt sokszor még egy képet sem tud behozni, ez a szar haldoklik szerintem idö kérdése, hogy mikor válik teljesen használhatatlanná! -
#1131 miért is lenne? nem mi adnánk meg a város nevét... csupán egy kultúráltabb ORSZÁG - MEGYE - TELEPÜLÉS lebontást szeretnék ennyi -
#1130 a milgram érdekes mód milyen jól be tudta dobni az összes magyar települést egy legördülőbe... kiválasztod Győr-Moson-Sopron megyét és máris jönnek a települései...
ez a szavazás csupán egy felesleges feature -
#1129 Meg hogy ne legyen nem letezo varos se. -
#1128 ha egy kisfaluban egy emebernek van iwiwe, akkor azért nem fognak új települést létrehozni..sztem -
#1127 nem ér semmit... televágták pár AJAX-os megoldással a rendszert, szépítettek a keresőn, de még mindig nevetséges és meg nem értett számomra, hogy miért kell szavaztatni egy település bekerüléséről... -
#1126 Hát ez a hangulatos dolog a "leghasznosabb". Még jó hogy ilyen szarra pazarolják az erőforrásokat. -
#1125 Hello!
Figyi szeretném kérdezni hogy tegnap ugye fejlesztettek valamit a keresőkön de nálam nem akar keresni, beütök egy nevet és 1 óráig tölt és akkor sem hoz ki semmit csak folyamatosan tölt?? -
#1124 és általában basznak is rá :) -
#1123 jelenteni kell, ha nem tetszik. -
#1122 pont ugyanaz, mint chuck norris-nak, borat-nak, micimackónak, robotzsarunak, vagy éppen különböző szórakozóhelyek adatlapjainak -
#1121 Szerintetek mi értelme van annak, hogy anime karakterek is szerepelnek az iwiwen? pl InuYasha, Chii, Son Goku, meg még kitudja, melyik -
#1120 Én írtam nekik és kaptam egy olyan infót, hogy folynak fejlesztések... A keresést dolgozzák picit át. Okosabbra.
Bár szerintem lenne más is amivel érdemesebb lenne foglalkozni! -
DJviolin #1119 drasztikusan = drasztikusak -
DJviolin #1118 Azért ennyire drasztikusan ne legyünk.
akyyy és atomboy!
Köszönöm a válaszokat. -
#1117 Csak olyan megoldas van, hogy az egesz uzenzofalat blokkolja. -
#1116 nem sajnos ugy nem lehet:( pedig jó lenne ha megcsinálnák... de mostanába szarnak bele az iwiwbe a drágalátos rencergazdák -
DJviolin #1115 Hát ez az. PM-et nem akarom elvágni, csak az üzenőfalas szófosását. Nekem már az is jó lenne, ha az FF "kigyomlálná" ezeket az üziket, de mindettől eltekintve ott lennének, csak nem látom őket. -
#1114 hÁt EleVE lE LEHet tIltaNI ŐkET oNnAN, IGAz AkKor pm üZenETeKET sE kaPSZ TŐLük -
DJviolin #1113 Sziasztok!
Nem tudtok egy olyan Firefox modult IWIW-hez, amellyel lehetne egyes felhasználók üzenőfalra került üzijeit blokkolni? Már csömöröm van a szófosásos egyedektől. -
#1112 (Y) ésték -
#1111 vki szórakozott velem msnen, kértem h küldjön képet, és küldött egy ien iwiwes képet, de "rossz az msn-e" és mindig "megszakadt" küldés közbe:D és igy kép nevéröl gondoltam hátha meglehet keresni:D és sikerült is, kiderült h vki tényleg szórakozik..:D msnen zsófinak mondja magát a csaj, iwien meg a kép Vivienhez tartozik..:D -
#1110 miér tkellet?^^ -
#1109 úú kösszi szépen!!:D nem is gondoltam volna:D -
#1108 dehogynem.
pl user_911911911_123456789
ez monjduk a kép neve, akkor ez a http://iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=911911911 című userhez fog tartozni:) -
#1107 hellóó!
ha iwiwröl lementke egy képet akkor ugye egy user_számok_számok.jpg kép alapbol a neve, valahogy nemlehet egy ijen képet megkeresni iwiwen, h kihez tartozik?:D -
#1106 Van olyan közvetlen e-mail cím amivel el lehetne érni az iwiw fejlesztőcsapatát?
Igazából kínos, hogy egyáltalán nem fejlesztik és javítják a rendszert. Az az érzésem, mintha ülnének rajta :S -
#1105 regisztrálj és utána összetett keresés ;) -
dia #1104 nem vagyok tag a főoldal jön be...