iwiw
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
De ezek tenyleg csak ismerosok,valoban szukseg van erre.
Nekem 20 olyan baratom van aki mondjuk egy birosagi targyalasra is elkiserni
merem allitani hogy tobbet er ez a husz mint 400 olyan
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
nem láttam csak amikor már késõ volt
"Everything that happens, happens for a reason"
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
https://supermario4ever.wordpress.com
Fortuna fortes adiuvat.
Fortuna fortes adiuvat.
"An error occured during the processing of this request and the page cannot be displayed."
Kellemes ()Vidám😊 Vasárnapot mindenkinek!
Az iwiw-ben utalás sincs arra, hogy esetleg új meghívók érkeznének.
Fortuna fortes adiuvat.
Annak az idõnek egy részét, amit TV-re, PC-re szánsz, allokáld olvasásra, különféle elméncségekre. Nagy kár, hogy ellaposodik, kiürül, igénytelen jassznyelvvé válik gyönyörû magyar nyelvünk. S lám, az a rendhagyó, ha valaki igyekszik nem szóismétlésekbe bocsátkozni, hanem Uram bocsá' még nehány allegóriát vagy metaforát is segítségül hív mondandójához.
Pax vobiscum!😊
Fortuna fortes adiuvat.
Fortuna fortes adiuvat.
Lehet, hogy elvesztette a türelmét, valami felbaszta az agyát és nem számolt tízig.
Bárkivel elõfordult már (én vezetés közben vagyok Csák(Azértis) Norris😊.
Ami a "faszkalap" szintahmát illezti, ezen leginkább a játékosra átmeneti balesetmegelõzõ - kármentõ szintetikus anyagot értheti Mátyás.
Persze, a "Te koton!" exclamtio kevéssé vulgáris...
Fortuna fortes adiuvat.
Olyan jó kis haven (menedék!) ez a hely, mi a pénisznek személyeskedtek?
Aki pedig csodálatos magyar nyelvünk alapvetõ helyesírási szabályaival sincs tisztában, az elõbb sajátítsa el ezen készségeket! Nem kell Kölcseynek, vagy Aranynak lenni, de azért van egy szint, Urak!
Mindenkinek Szép Napot!
Fortuna fortes adiuvat.
A mai nappal egy fontos újítás került ki az oldalra: minden 2006. július 28-a után lejáró, és fel nem használt meghívó visszaszáll a küldõjére, aki újra felhasználhatja azt.
Ezzel egyidõben a mától kiküldött meghívók érvényességét 2 hétre csökkentettük, tehát ha pl. a címzetthez valamilyen oknál fogva nem érkezik meg, 2 hét elteltével újra kiküldheted.
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
sz matytól kaptam egy nagyon megindító privát üzenetet, amiért írtam itt a fórumon. #882 hsz-em nem tetszett neki.
pü: "Te nekem pofázol?"
Na látod, ennyire vagy SÖTÉT, mint az éjszaka, hogy
1. olvasni NEM tudsz.
2. szánalmas, hogy ezt privátban írod, mert nem mered vállalni önmagad.
kérdezem én: 3 éves vagy? annyi biztos nem, mert a 3 éves unokahugom is értelmesebbnek tûnik nálad.
ON
késõbb meg fogod köszönni 😊
Ha kiosztanak még pár száz ezer meghívót akkor még gagyibb lesz.
Fortuna fortes adiuvat.
vagy ez ennyire bonyolult??