iwiw
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
en alulrol kezdtem az olvasast,es csak amikor elkuldtem az uzenetet,azutan lattam csak feljebb...na...bocs
Fortuna fortes adiuvat.
csaj bejelöl Gyõrbõl (!! Nyíregyi vagyok).. látom irt levelet is.. nézem:
"van msncimed"
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
en ugyan semelyikotoket nem ismerem,ti sem engem...
en kulfoldon vagyok,en az itteni magyarokat keresnem...
nekem ezert kellene egy meghivo...
ha valakinek volna egy szabad..megkoszonnem
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
a jelszót meg valahogy megtudta
Kamu volt az. Korlevel formaban kuldettek tovabb csak azert, hogy leterhelodjenek a szerverek.
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Amúgy hallottam olyat is hogy ha valakinek van 10 meghívója akkor korlátlanul tud meghívót küldeni. Magyarán nem vonogatja le õket. Nem tudom hogy ez igaz e... 😊
Én például akkor se kaptam egyet se, amikor felregisztráltam.
Én már bejelentettem egy kamu Gyurcsány profilt, ki is törölték, de 1 hétre rá valaki újra csinált egyet. <#pardon1>#pardon1>
Mondjuk kiábrándító, hogy regelve van Micimackó meg hasonlók, de ezt gondolom ugyse lehet fullra kiszûrni.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Carmen25
https://supermario4ever.wordpress.com
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Erre csak azt tudom mondani: LOL
De azért visszaigazoltam. <#vigyor>#vigyor><#idiota>#idiota>
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
myvip katasztrófa tényleg... azért van csak mert lehet ott is találok embert ha esetleg keresek. még képet sem töltöttem fel! 😄
arra az újra lennék kiváncsi hogy miylen ilyen szempontból! (milgram.hu)
amugy az orkut a legjobb ISMERKEDÉS szempontjábol, mert ott tényleg jönnek hozzád külföldrõl aki mondjuk volt már Magyarországon és kérdezgetnek hogy mi a helyzet itt. Aranyosak! 😊
aztán kiderült h eccer volt nálunk, lol..😄
myvip-n katasztrofálisabb a helyzet, ott már tényleg jelöl be minden flée névrokon meg ááá:CCCC
ezért jó az iwiw... de hogy a sok marha adott esetben miért jelöl be arról fogalmam sincs, sõt ha meg merem kérdezni hogy bocs nem tom ki vagy akkor megsértõdik, anyázik, de kapcsolatot nem töröl mert akkor neki kevesebb lenne, ezzel nekem okoz bosszúságot hogy keressem meg és töröljem és akkor erre is kapom az üzenetet hogy szemét vagyok miért töröltem... háttt.... pfff