iwiw

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

matyi08
ezek torrent oldalak. és ha küldesz meghívót az valamelyikre, akkor megkapod.

akyyy
ezek mik? iylen nem létezik? de nekem elküldheted a meghívódat😊

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

matyi08
Nekem van egy IWIW-es meghívóm, egy endless-es, vagy bithumenes meghívóért cserébe elküldöm(meghívlak) vagy átadom(ha regisztrálva vagy már átadom, és te tudsz meghívni egy embert). a többit pm-ben.

ajem kisa
jol van sracok!
en alulrol kezdtem az olvasast,es csak amikor elkuldtem az uzenetet,azutan lattam csak feljebb...na...bocs

Majdcsak küld valaki...Szerintem magyarra és külföldön élõre egyaránt vonatkoznak a szabályok. Persze, ha valaki megsajnál - lelke rajta!

Fortuna fortes adiuvat.

bestof:

csaj bejelöl Gyõrbõl (!! Nyíregyi vagyok).. látom irt levelet is.. nézem:

"van msncimed"

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Királylány
Miért?

Super Mario
Ha tényleg külföldi, ezesetben lehetne kivételt tenni.

https://supermario4ever.wordpress.com

akyyy
fent mi van kiirva, te se latod?:

ajem kisa
halo mindenkinek!
en ugyan semelyikotoket nem ismerem,ti sem engem...
en kulfoldon vagyok,en az itteni magyarokat keresnem...
nekem ezert kellene egy meghivo...
ha valakinek volna egy szabad..megkoszonnem

N3TuddKi
ez nemigaz. nekem is volt 10 meghívóm.

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

valaki jó viccnek gondolta a munkahelyén...
a jelszót meg valahogy megtudta

atomboy
"Amúgy hallottam olyat is hogy ha valakinek van 10 meghívója akkor korlátlanul tud meghívót küldeni. Magyarán nem vonogatja le õket. Nem tudom hogy ez igaz e... 😊"

Kamu volt az. Korlevel formaban kuldettek tovabb csak azert, hogy leterhelodjenek a szerverek.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

akyyy
hogy hogy letörölték?:S

Unokatesómnak pl volt 10 meghívója, mert a pécsiek nyertek valami városszavazáson aztán minden pécsi kapott jópár meghívót. Meg is volt neki mind a 10 addig amíg valaki ki nem törölte a regisztrációját poénból 😄DDD

Amúgy hallottam olyat is hogy ha valakinek van 10 meghívója akkor korlátlanul tud meghívót küldeni. Magyarán nem vonogatja le õket. Nem tudom hogy ez igaz e... 😊

Hja, volt egy, abban én is részesedtem. Azóta is õrizgetem azt az egyet.

akyyy
régebben egész pestmegye, illetve néhány déli megyeszékhely kapott!

Azon is el lehet gondolkodni, vajon honnan van az a sok meghívó.

Én például akkor se kaptam egyet se, amikor felregisztráltam.

Egyeseknek milyen jó hogy ilyen sok felesleges meghívójuk van... :/

DJ Skyline
rákerestem,van 3 Moszkva Tér! :\

Sajnos az egyetlen megoldás, ha jelentitek ezeket a baromságokat.
Én már bejelentettem egy kamu Gyurcsány profilt, ki is törölték, de 1 hétre rá valaki újra csinált egyet. <#pardon1>

gamerboy91
Engem nemrég megkapaszkodni omg LOL A MOSZKVA TÉR JELÖLT ISMERÕSNEK!!!!!<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#buck>

Én most regeltem. Szerintem elég jó.
Mondjuk kiábrándító, hogy regelve van Micimackó meg hasonlók, de ezt gondolom ugyse lehet fullra kiszûrni.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

DJ Skyline
én vissza se írok,nem ismerem és kész! szerencsére nem vesznek fel minden nap,és ez is csak a myvip-en fordul elõ,hogy bejelölgetnek

Teljesen ismeretlem pasik rendszeresen ismerõsnek jelölnek, mikor megkérdem, miért, leadnak egy tök halandzsa szöveget fotózásról, ismerkedésrõl stb. Mire jó ez?

Carmen25

Én felkerestem õket. Némelyik szóba sem állt velem. Régi barátok, osztálytársak. Az utóbbiból elegem van. De persze lehetnek rendes emberek is a világon, akik hosszú évek után sem fordítják el a fejüket, ha köszönsz nekik...

akyyy

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

DJ Skyline
szüksége van rá,mert szeretné felkeresni a régi barátait,osztálytársait,nem mindenki az ismerõsgyûjtésre hajaz (bejelölök mindenkit)! 😊 ennyi

Kérdeznék valamit. Miért van szüksége valakinek meghívóra? Divatból? Kíváncsiságból? Mert mást nem nagyon tudok elképzelni. Ezt a szüksége van rá szöveget úgy írtad, mintha írtó beteg lenne az illetõ, és szüksége lenne gyógyszerre. Vagy, ááá, tudom, az iwiw egy gyógyszer. 😄DD Receptre is lehet kapni?

Super Mario
Ebbe semmi vicc nincs. Tényleg alig osztanak meghívót, és gyakran le van tervelve a rendszer. Nagyon kéne egy nagytakarítás.

https://supermario4ever.wordpress.com

DJ Skyline
elégé õ nem is tudom...szomorú,vagy vicces inkább,hogy valaki a meghívóját ilyen hülyeségekre pazarolja,miközben alig osztogatnak meghívókat! tehát ha valamelyik ismerõsöm azt mondaná,hogy adjam neki a meghívómat,mert beakar regelni Kovács Pingvinember,vagy Lakatos Kétarc néven,akkor lehet,sõt biztos azt mondanám,hogy keress mást...akkor inkább olyannak adom,akinek tényleg szüksége van rá

N3TuddKi
tegnap volt a fókusban, hogy micimackótól kezdve a natúr joghurtig már minden van az iwiwen...

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

DJ Skyline
engem sziget fesztivál jelölt be tegnap!

t0mmy
nem semmi engem már zuglo is bejelolt pedig nem is ott lakom! <#idiota>

Tegnap bejelölt Bob Sinclar. <#nyes>

Erre csak azt tudom mondani: LOL
De azért visszaigazoltam. <#vigyor><#idiota>

t0mmy
sajnos

Királylány
lenne olyan, aki elhiszi...

t0mmy
<#idiota>

DJ Skyline
ja,kemény vagyok...majd odaírom a képhez,hogy ez én vagyok a Hortobágyon puskával,és bõr cuccban<#idiota>

akyyy
😄DD

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

t0mmy
mácsó

DJ Skyline
hát ha neki ebbõl az jön le,hogy én vagyok! :SS

t0mmy
<#idiota>
lehet azt hitte te vagy az?? :S

DJ Skyline
a Mel Gibsonos képem a Mad Maxbõl?😄

t0mmy
ott mindenki jelöl mindenkit...
lehet tetszettél neki! 😊

DJ Skyline
engem olyan is bejelöl,aki nem is ismer! tegnap is bejelölt myvipen valami csaj,soha a büdös életbe nem hallottam a nevét

Harly18
Van aki csak arra megy, hogy minél több ismerõse legyen bejelölve. Lehet ,hogy 2 szót beszélt az illetõvel 5 éve, lehet csak látásból ismeri, mégis bejelöli. Azt hiszik ettõl menõbbek lesznek ,hogy 500 ismerõsük van, s lehet ebbõl csak 10 olyan avn, aki a barátja.......

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

t0mmy
az iwiw "meghívótlansága" szerencsére szelektál
myvip katasztrófa tényleg... azért van csak mert lehet ott is találok embert ha esetleg keresek. még képet sem töltöttem fel! 😄

arra az újra lennék kiváncsi hogy miylen ilyen szempontból! (milgram.hu)

amugy az orkut a legjobb ISMERKEDÉS szempontjábol, mert ott tényleg jönnek hozzád külföldrõl aki mondjuk volt már Magyarországon és kérdezgetnek hogy mi a helyzet itt. Aranyosak! 😊

akyyy
iwiwen szüröm ezeket, ha vmki ismeretlen felvesz, megnézem msncimét felveszem és udvariasan megkérdezem h mégis ki õ és honnan ismer😄

aztán kiderült h eccer volt nálunk, lol..😄

myvip-n katasztrofálisabb a helyzet, ott már tényleg jelöl be minden flée névrokon meg ááá:CCCC

t0mmy
engem is most talált meg szerencsére egy olyan srác aki ált.isk.-ben volt osztálytársam és jó haverok voltunk cask kiköltözött külfödre!
ezért jó az iwiw... de hogy a sok marha adott esetben miért jelöl be arról fogalmam sincs, sõt ha meg merem kérdezni hogy bocs nem tom ki vagy akkor megsértõdik, anyázik, de kapcsolatot nem töröl mert akkor neki kevesebb lenne, ezzel nekem okoz bosszúságot hogy keressem meg és töröljem és akkor erre is kapom az üzenetet hogy szemét vagyok miért töröltem... háttt.... pfff