2028
A MEGHÍVÓKÉRŐ ÜZENETEK AUTOMATIKUSAN TÖRÖLVE LESZNEK!!!
  • Mincsi
    és mail címmel megy?
  • I.C.ram
    Nekem mostanában olyat csinál, hogy beírok egy nevet a keresőbe, és nem dob ki semmit. De akkor sem dob ki semmit, ha csak annyit írok be, hogy Varga, Szabó, Nagy, Kis, Kovács, stb... ami azért igencsak lehetetlen. Szóval bugzik nálam kőkeményen. Nálatok nem?
  • akyyy
    én annak számítóm, de már egy ideje meguntam
  • armageddon666
    kamuregek én is jelentem. általában... az ilyen klubok is kamuregnek számítanak?
  • atomboy
    Tevedni emberi dolog. :)
    Egyebkent, egyszer ismerosnek jelolt egy kamu user, volt 5 ezer ismerose, elkuldtem a jelentest, 1 het mulva toroltek. Nos, 2-3 napig tartott, mire vegleg eltunt, addig neztem, hogy csokken az "ismerosei" szama.
  • rotator
    Milyen kamuregeket? :) A múltkori nagy magentás beszámolón büszkén említették meg, hogy nemrég lefuttattak egy nagyon összetett és király sql lekérdezést, aminek a végén kiköpte az Oracle, hogy 10 alatt van a valótlan regisztrációk száma, LOL.
  • atomboy
    Naja, tobbek kozott ezert van korlat. A kamuregeket meg torlik, allitolag a torlesuk is lassitja a rendszert, kapcsolatbontasokra hivatkoznak.
  • akyyy
    passz, de mindig monjdék hogy fuj szar iwiw nagy lassú, myvip sokkal gyorsabb, csak azt nem modják, hogy iwiwen többen vannak mint myvip-n, ami csak úgy hemzseg a duplikált regekkel.
    igaz iwiwen is már annyi baromság van:(
    csávókám, ahelyett hogy ne igényelne meghívót, igényli és csinál egy klubbot, minthogy ne igényelne, eljutna másnka akiki meg meg szeretne hvni valakit. . .

ráadásul ez a klub, meg szerez magának egy rakat ismerőst, és ezzel is lassítja a rendszert
  • hykao #1216
    Nekem nem volt ilyen, mert egynél több meghívóm sosem volt, mert mindig felhasználásra került. legutóbb meg igényeltem, megkaptam, és még időn belül felhasználtam.
  • TommyC
    "helyesen szerkesztett káposztát képeztünk"

jó mondat =)
    De lehet hogy emiatt törölték =(
    ..de ezt mér kelett csinálni?...túl sokan kezdenek lenni iwiwen vagy mi?...nem az a lényege?...
  • akyyy
    sztme emiatt törölték a mgehívódat.

régen volt hogy tán egy hétig lesz meg annka akinek eddig votl és nem használta fel, megaki kap, annak 10 napja ál rendelkezésére hogy meghívjon valakit
  • TommyC
    =)
    ja nézegettem, hogy lehet igényelni, szal rányomtam...aztán hogy mi lesz...
  • atomboy
    Annyi meg akkor volt, amikor lehetett passzolni a meghivot. Ugy fel eve. Most igenylos modszer van, es nem igazan szuperal a dolog.
  • TommyC
    nem gyüjtögettem, csak nemm volt mire felhasználnom, oszt felgyültek...
    most, amikor kéne akkor meg nemhogy egyet meghagytak volna, hanem még az összeset kitörölték....
    neked volt ilyen?...
  • hykao #1210
    és miért nem használtad fel őket? gyűjtögeted vagy mi?
  • TommyC
    Hogy ezek mekkora Qrvák....=((
    Kitörölték a meghívóimat..volt vagy 3...nektek is volt már ilyen?...pedig vagy 2,5 éve fent vagyok már...
  • hykao #1208
    Viszont a "nagyon okos fiú" a hősies védelmező átlátszó szerepében tetszeleghet... :)))
  • PíszLávJuniti
    nincs, mivel forrásban nem tudsz megadni képet, vagy más külső hivatkozást ami beágyazódna.
  • totya24
    Ilyet találtam az üzenőfalamon:

"Nem is tudjátok,milyen jó,ha van egy nagyon okos fiú,aki ki tudja deríteni,kik nézik meg az adatlapjaidat!
    Engem egy fanatikus "rajongóm" nap,mint nap meglátogat,döbbenet..."

szerintetek van alapja? szóval, tényleg lehet ilyet?
  • Sné Zsuzsa
    :DDDDD
  • joebacsi
    áhh, ilyen hozzáállás mellett inkább maradj kétségek közt
  • Sné Zsuzsa
    nekem nyolc :)
  • joebacsi
    akkor mehet az üzi? :D
  • Sné Zsuzsa
    jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

értem :D
  • uHs Gerzson
    Ne is figyelj rá csak unatkozik szegénykém
  • PíszLávJuniti
    a rafinált terve a következő:
    ír neked iwiwen egy üzenetet, mintha történt volna köztetek valami. ha a barátod be tud lépni a te felhasználóddal, és el tudja olvasni, akkor azt így megtudod :D
  • Sné Zsuzsa
    sztem ezt még egyszer...mert egy szót sem értek

szaftos kaland? Mármint?

A többit sem értem :D
  • joebacsi
    majd küldök neked egy üzit, hogy a múltkori szaftos kalandot mikor ismételjük meg újra...ha a barátod nem akar szakítani, akkor nem hazudott, ellenkező esetben legalább kiderült, hogy nem volt őszinte
  • mateus33
    Coldrexet
    Ez már súlyos iwiw-függőségre vall,ha vki el akarja tüntetni mikor volt fent utoljára:D
  • Sné Zsuzsa
    már kérdeztem tőle, azt mondta nincs is ilyen progi

ááá

már nem is érdekel semmi

• magus
    ez engem is érdekelne...

(amúgy miért nem kérdezed meg tőle?-.-)
  • PíszLávJuniti
    nem igaz, hogy ennyire bele akarsz nyúlni másnak az accountjába!
  • Sné Zsuzsa
    sziasztok

hogy lehet azt megcsinálni, h ne mentse el, h ha valaki belép wiw-re
    a barátom bejelentkezett, de nem írja ki...mi a fenét használ?
  • Esrohnoil
    Max. 200 lehet neki. :D
  • rotator
    Elképzelem, ahogy holnap reggel beloginolsz és 3000 új privát üzeneted van. :>
  • Kata
    Van egy fölös meghívóm, még 3 napig érvényes. Ha szüksége van valakinek rá, jelezzen PÜ-ben. (ne itt)
  • NaNoKuTyA
    az oldalt elérem, de bejelentkezni már nem hagy :(
    azért köszi
  • PíszLávJuniti
    egy próbát megér
  • NaNoKuTyA
    hogy ez eddig nem jutott eszembe...:)
  • cooldoc
    Dógozz a melóban - ne netvörközz.:) Vagy szerezz rendszergazdai hozzáférést, s az IE-n kapcsold ki a tartalmi korlátozót:)