2028
A MEGHÍVÓKÉRŐ ÜZENETEK AUTOMATIKUSAN TÖRÖLVE LESZNEK!!!
-
Hajnalcat #1264 Ezeket a tíltásokat hogy lehet feloldani? Megtaláltam, hogy miért nem engedi behozni a képeket az iwiwen, márcsak tudnom kell, hogy ezt hogy állítom át.
Valaki tudna tanácsolni valamit ezzel kapcsolatban?
-
#1263 Jah a jelentés.... hát az elárulom hogy semmire sem jó!
Az elvileg az lenne, hogy ha valami visszaélés van, vagy valami olyat látsz ami megsérti a jogaidat, vallásodat stb akkor jelented és az iwiw-esek megvizsgálják hogy mi is történt valójában. De szerintem sokra nem mész vele, mert nem nagyon csinálnak semmit.
Főleg ha egy szórakozó helyet jelentessz! -
#1262 Heh, van ez így
Én csak azt tudom neked javasolni, hogy ne fogadd el, de ne is utasítsd el! És így megelőzöd hogy minden nap bejelölgessenek! Aztán 1hónap múlva utasítsd el ezt hello! -
#1261 ez engem is érdekel hogy működik.
jópár ilyen olyan parti, szórakozóhely vesz fel szinte hetenként, írtam nekik hogy szálljanak le rólam, nem ismerem őket, de újra és újra bejelölnek.. fuck. -
#1260 ha jelentek valakit, hogy müködik az? mert jelentettem a no'maan-es felhasználót, hogy nem igazi személy, vártam vagy 2 hetet, nem történt semmi. jelentettem volna ujra, de a jelentés szövege, ugyan ott van, minth a el sem küldte volna:S -
Hajnalcat #1259
Hogy kérjek és főleg kitől segítséget az ügyben, hogy kb. egy hete nem tudom megnézni a képeket az iwiw-en?! Megjelennek kicsiben, de ha rá akarok kattintani, hogy behozza nagyban őket, hogy ugyebár rendesen meg tudjam nézni, akkor nem csinál semmit sem. -
#1258 engem meg a vezeték, és keresztnevem klubjai :D -
Daza500 #1257 Manapság DC++ Hubok szoktak előszeretettel bejelölni.
Bár ez annyira nem meglepő.
Az már más kérdés, hogy honnan a fenéből tudják, hogy szoktam DC-zni... -
nick 2 #1256 halika -
#1255 sziazstok
-
#1254 sztem sem lehet, olyan mint a pm... -
#1253 nem hiszem max szmájlikat -
#1252 belső üzenetben (nem üzenőfalon) lehet valahogy képet megjeleníteni?
(úgy gondolom, mint pl sg-n az img és /img makróval szögletes zárójelekben) -
#1251 és igen, a február 5-én kért meghívó végre ma befutott majdnem másfél hónap várakozás után! -
#1250 Ez főleg akkor vicces ha több 100 km-re laksz Miskolctól :D Engem pl debreceni szarságok szoktak bejelölni, végül is csak az ország másik végén vannak :D -
#1249 engem vmi miskolci discoclubb fan club jelölt be -
#1248 mi a f*sz, ilyenek jelölnek be gecc -
PinkTiger #1247 ne kérdezd miért, de ez egy személyes hülyeség, én 2005ös vagy régebbi reget szeretnék:) -
#1246 Nem mindegy, mikor regisztraltal? -
PinkTiger #1245 hello skacok
van már egy regem de szeretnék mellette egy másikat, és iwiwes reglapot vennék ami 2006 előtti (2005 vagy régebbi) regisztrációval rendelkezik!!
ha van valakinek elfekvő ilyenje, természetesen aktuális kontakt törlés és az iwiwes reglap nevének megváltoztatása után: megvenném! (nekem csak az a fontos hogy 2006 előtt regisztrált reglap legyen, más nekem nem számít)
privátba írjon akit érdekel!
thx -
#1244 Raakadtam Pumukli nevu juzerre, 29 es fel ezer ismeros... -
#1243 A két ember egy profilban (főleg pároknál) gyakori jelenség. Értelme természtesen nulla. -
Daza500 #1242 -
#1241 Az "Üstben Fortyogó Bagoly"-hoz mit szóltok? :O -
Daza500 #1240 "Nyomja nyuszi", meg "a francia", meg "a kisüsti pálinka" is van. -
#1239 bassz...ilyenek is vannak??? -
#1238 Biztos beköpte atomboy :D -
#1237 jé banoltak :o
köcsög -
Daza500 #1236 Én már olyat is láttam, hogy 2 ember 1 profilban. -
#1235 én is szoktam küldeni jelentést. -
Cmdr #1234 "elkuldtem a jelentest"
Legalább tudod, hogy milyen spiclinek lenni... biztos jó érzés! :) -
#1233 Nincs itt semmilyen új rendszer, egyszerűen szar a kereső... -
#1232 Gyufa nevu felhasznalonak 12 ezer ismerose volt. Ha az emlekezetem nem csal, csaknem behalt a rendszer torlesetol... -
#1231 egyik ismerősöm egy koliszoba -
#1230 az összes nem személyt töröltetni kéne.
iskolákat, városokat, intézményeket stb.
ilyet láttam hogy "az 1 es villamos" .. szánalmas. -
#1229 jah ezt nálam is produkálja... -
#1228 Új rendszer. A neveknek nem lesz értelme. Mindenkire rásütnek majd egy azonosítót és azzal fognak....AZONOSÍTANI! -
#1227 ejj, nálam sem megy... -
#1226 Megnéztem. email alapján megy, de név szerint még magamat sem találom. -
#1225 Hát azt nem tudom, mert nem tudom a keresendő emer mailcímét. de megnézem mindjárt egy ismerőssel.