iwiw
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Biztos hülye kérdés, de nem tudja valaki, hogy lehet megnézni milyen smileyk vannak?
Fortuna fortes adiuvat.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Az már csak hab a tortán, hogy objektumkezelõje nincs viszont használható ASM-értelmezõvel bír!<#hehe>#hehe>
http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!
teljesen logikus, hogy a meghívókat egy globális változóban tárolják, amit megnövelnek eggyel, akkor TE kapsz egy meghivot... értem
.: mobilize.hu :.
>>>2: count i:=1 to 2;
>>>5: if i= 2 then invitation++;
Így elvileg nem 25 hanem elég 2 embernek is elküldeni.
Szerintem ez egy nagy hülyeség. Ha mûködött is akkor is kijavították ezt a hibát pár nap alatt.
Ezt küld el 25 embernek! Ne külön-külön hanem egyszerre 25nek és kapsz egy meghívót! Tényleg mûkõdik!
>>>1: (php=?) If ref bx=single dx + 0x856 (php= false)
>>>2: count i:=1 to 25;
>>>3: void 0 string push;
>>>4: add reg_minAdmin(invitation);
>>>5: if i= 25 then invitation++;
>>>6: (reg done; asm close)
>>>7: (c++) refer use past xor(phyton done)
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Fortuna fortes adiuvat.
"Sziasztok!
Új funkcióval jelentkezünk, amely reméljük, a kiosztott meghívók mennyiségét és gyakoriságát teszi számotokra és számunkra is átláthatóbbá, kezelhetõbbé.
A változás lényege, hogy mostantól egyetlen egy kattintással lehet meghívót kérni. Ezt követõen az igénylõk számától függõen kapod meg a meghívódat.
Kérünk, várj türelemmel; azonnal értesítünk, ha sorra kerültél, azaz megkaptad a sajátodat!
A meghívók osztása rendszeresen és szigorúan az igénylõk sorrendjében történik. Ha megkapod a tiédet, azt a kézbesítésünktõl számított 30 napig használhatod fel. Ezért felesleges "biztos, ami biztos alapon", pusztán azért kérned, hogy legyen. Ezzel azoknak a felhasználóknak késlelteted a meghívóhoz jutását, akiknek valóban szüksége lenne rá.
Ha a meghívás sikeres - tehát regisztrál a meghívott fél - akkor annak felhasználásától számított 30 napig nem kérhetsz újat.
Ha a meghívás sikertelen (hibás a címzés, a meghívót nem használta a meghívott stb.) akkor meghívódat a kiküldés után 2 héttel visszakapod és újabb 30 napod van arra, hogy ismerõsödnek elküld.
Az új funkció bevezetésével egy idõben megszüntetjük a meghívó átadásának lehetõségét, és minden, meghívóval rendelkezõ felhasználó meghívójának számát egyre csökkentjük.
Üdvözlettel,
gépház"
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
De sztem csak azok nem dolnek be, akik ertenek egy kicsit a programozashoz.
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
"Behalok, ez tényleg mûködik!!! Már egy csomó meghívót
> szereztem!
>
> Elõször én sem hittem el, de amikor megkaptam a meghívót,
> leesett
> az állam
>
> Összeszarom magam, ez hatásos!
> Eleged van az olyan körlevelekbõl, amelyek után nem kapsz
> meghívót?
> Kicsit elmerültem a témában, és felfedeztem egy két hibát
> az programjában. Ha elküldöd ezt a levelet 25 helyre
> (egyszerre 25 helyre, nem külön, külön), akkor már
> érkezik is a meghívód!
> Itt a kód, ami a levél lényege, ez legyen mindenképp a
> leveledben, de elég, ha csak továbbküldöd ezt a levelet.
> a kód:
> >>>1 php=?) If ref bx=single dx + 0x856 (php= false)
> >>>2:count i:=1 to 25;
> >>>3:if i= 25 then invitation++;
> >>>4 reg done; asm close)"
egyre jobb körleveleket találnak ki! :C
remélem az iwiwre meg nem lesz SOHA korlátlan számú meghívó!!!
Én nemrég kaptam meghívót ide: JóBarát.com
Így elsõre egész jónak tûnik, csak még elég kevesen vannak tagok, de több jó dolog is van. Jah és most még szabad regisztráció van de lehet meghívókat is küldeni. Egy próbát megér <#nevetes1>#nevetes1>
e nincs hely! ( ezért is nincsmár, csak mnagyar nyelv, és ezt én nagyon bánom...mocskos T)
majdcsak lesz még valamikor
dixitque deus fiat lux
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu