2028
A MEGHÍVÓKÉRŐ ÜZENETEK AUTOMATIKUSAN TÖRÖLVE LESZNEK!!!
-
#1384 lol, ugye csak magyar nyelv... most csak 1024-es felbontás... mikor már mindenkinek sokkal nagyobb a felbontása, avagy szélesvásznú... akármin néztem, ráismert és ahoz optimizálta, de most már csakis 1 felbontás van.
fogadok 2 év mulva csakis budapestiek érhtik majd el . . . -
#1383 1381 és 1382 kössz ezekből jobban leesett hogy miis lenne a megoldás..mgéegyszer kössz. :) -
#1382 bazz, a hozzászlások végén katt a számra, és a böngésző cimsorába lévő linkel éred el hogycsak az az egy hozzászólás látszk szövegértés 1es -
#1381 Ha mar megvan a "Valasz erre", akkor nezd tovabb jobbra. Ott latsz kettoskeresztet, mellette nehany szamot. :p -
#1380 e meg mi? hogy 57 és 77 ?:D véletlen azegész...ha ez ha nem akkor nem vágom:D -
#1379 ma 13:57 | privát | válasz erre | [u]#1377 :) -
retrolove #1378 nem tudom berakni a képet..... miért nem ??? mármint ide nem tudok egyet.... innen szerettem volna egy képetés nem tudom.... -
#1377 ezt amugy hogyan tudod megcsinálni,hogy csak az adott hsz legyen az oldalon? :) -
Eldián #1376 Ja bazz múltkorinál nem figyeltem, de azért köszi! -
#1375 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1133170646&no=1370]#1730[/URL] -
#1374 -
Eldián #1373 Valaki tudna segíteni? Iwiwnek a nyelvét hol lehet beállítani? Régen sikerült oroszra (cirill betűs meg minden...:) )De most nem találom hogy hol lehet! Valaki segítsen please! Köszi! -
goofy1984 #1372 Sajnos ez sem sikerült. Bejelentkezés után ez várt engem:
The requested URL /pages/user/login.jsp was not found on this server.
Sajnos az összesnél, amivel valamire jutottam idáig jut csak el.
Próbáltam IP cím alapján is. Úgy meg csak sima szöveges módban jön be az oldal, amin nem lehet belépni sajnos.
Azért köszönöm a tippeket! -
#1371 Jol tudod. -
#1370 Én ugy tudom mikor megvette kedvenc rózsaszin szlgáltatónk, azota csak magyarul érhető el! -
Eldián #1369 Valaki tudna segíteni? Iwiwnek a nyelvét hol lehet beállítani? Régen sikerült oroszra (cirill betűs meg minden...:) )De most nem találom hogy hol lehet! Valaki segítsen please! Köszi! -
#1368 én ezt ajánlom -
#1367 mindegyik címe le van tiltva?
IP alapján próbáltad? -
#1366 központi server, vagy router beálliítások... sztem renszergazda nélkül nem lesz könnyű... -
goofy1984 #1365 Az igaz, de ha lenne ilyen megoldás, akkor az nem menne ki kör e-mailben hogyan lehet megcsinálni. Csak 1-2 "kiválasztott" tudna róla, tehát nem menne a munka rovására -
#1364 értem én, de a munkáltató nem hiszem h örül h munkaidőben leterheled holmi virtuális kapcsolatépitéssel :D -
goofy1984 #1363 Azért, hogy meg lehessen nézni.
Amúgy mert több embernek nincs lehetősége máshol megnézni. -
#1362 ne vedd személyeskedésnek, de minek? -
goofy1984 #1361 Hello!
Nem tudom tudtok-e segíteni, de azért megkérdezem. A cégnél, ahol dolgozok, le van tiltva az iwiw. Próbáltam különleges oldalakon keresztül (Anonymouse, ilyesmik) rámenni, de a bejelentkező oldalnál tovább nem jutok. Néhány ilyen oldalnál szépen bejön minden, aztán ha a bejelentkezésre kattintok, hibát ír ki, hogy nincs ilyen oldal, másiknál meg valami másfélét.
Tud valaki olyan oldalt, amin keresztül el lehetne érni az iwiw-et? -
#1360 Van egy meghívóm.!
privátot küldj :) -
blackgamer #1359 Ha már nincs kit bejelölni az iWiW-en -
WaRnInG666 #1358 ostoba spammer vagyok -
#1357 azt nem értem hogy a győri helyi kisbolt mért hirdett barcikán?:X -
#1356 amiről itt beszélnek?
Ez egy egyszerű fake oldal, ilyet már mindennel csináltak
1. a tárhelyszolgáltatók kb fél nap alatt törlik
2. elég nagy balf*szság kell, hogy valaki bedőljön neki.
Az egész annyiról szól, hogy valaki lemásolta az iwiw bejelentkező oldalát, aztán feltölti a saját tárhelyére, te beírod a jelszavad ő meg elmenti magának. Elég primitív megoldás szerintem. Bár ki tudja.. valaki biztos beveszi. -
zozo1976 #1355 Sziasztok!
Ismeri valaki ezt a programot? ( iWiW Password Logger v1.0 )
Elmagyaráznátok pontosan,hogy kell működtetni?Köszi! -
#1354 IWIW Gadget Windows Xp alá -
#1353 Na, jelöljetek még bátran. -
#1352 Egy havernak van felesleges meghívója. Akinek kell privátban írjon egy mail címet. -
#1351 Mutasdapofád! :P
-
#1350 Tevagy. -
#1349 Rohattkamureg! :PPP -
#1348 Jelöljetek. -
#1347 bizonyos helyzetekben összességében olcsóbb, és hatékonyabb így látogatókat szerezni, mintha hirdetnék magukat egy forgalmasabb oldalon, szóval semmivel sem alattomosabb, mint mondjuk a tévén keresztül pofádba tolt hirdetések :) -
#1346 Én Gyurcsányt nem nevezném elhízottnak -
DJviolin #1345 Valószínűleg a pénzzel való user csábítás azt sejteti, hogy nem valami látogatott. Vagy hírtelen akarnak berobbanni...