iwiw
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Egyebkent, egyszer ismerosnek jelolt egy kamu user, volt 5 ezer ismerose, elkuldtem a jelentest, 1 het mulva toroltek. Nos, 2-3 napig tartott, mire vegleg eltunt, addig neztem, hogy csokken az "ismerosei" szama.
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
igaz iwiwen is már annyi baromság van😞
csávókám, ahelyett hogy ne igényelne meghívót, igényli és csinál egy klubbot, minthogy ne igényelne, eljutna másnka akiki meg meg szeretne hvni valakit. . .
ráadásul ez a klub, meg szerez magának egy rakat ismerõst, és ezzel is lassítja a rendszert
jó mondat =)
De lehet hogy emiatt törölték =(
..de ezt mér kelett csinálni?...túl sokan kezdenek lenni iwiwen vagy mi?...nem az a lényege?...
dixitque deus fiat lux
régen volt hogy tán egy hétig lesz meg annka akinek eddig votl és nem használta fel, megaki kap, annak 10 napja ál rendelkezésére hogy meghívjon valakit
ja nézegettem, hogy lehet igényelni, szal rányomtam...aztán hogy mi lesz...
dixitque deus fiat lux
most, amikor kéne akkor meg nemhogy egyet meghagytak volna, hanem még az összeset kitörölték....
neked volt ilyen?...
dixitque deus fiat lux
Kitörölték a meghívóimat..volt vagy 3...nektek is volt már ilyen?...pedig vagy 2,5 éve fent vagyok már...
dixitque deus fiat lux
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
"Nem is tudjátok,milyen jó,ha van egy nagyon okos fiú,aki ki tudja deríteni,kik nézik meg az adatlapjaidat!
Engem egy fanatikus "rajongóm" nap,mint nap meglátogat,döbbenet..."
szerintetek van alapja? szóval, tényleg lehet ilyet?
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
ír neked iwiwen egy üzenetet, mintha történt volna köztetek valami. ha a barátod be tud lépni a te felhasználóddal, és el tudja olvasni, akkor azt így megtudod 😄
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
szaftos kaland? Mármint?
A többit sem értem 😄
Canon 450 D
Ez már súlyos iwiw-függõségre vall,ha vki el akarja tüntetni mikor volt fent utoljára😄
hogy lehet azt megcsinálni, h ne mentse el, h ha valaki belép wiw-re
a barátom bejelentkezett, de nem írja ki...mi a fenét használ?
Canon 450 D
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
[/cserf][/fülünyúl]
Fortuna fortes adiuvat.
\':..:\'
ezért csináltam külön mailcímet erre.