iwiw

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mincsi
és mail címmel megy?

Rush!

I.C.ram
Nekem mostanában olyat csinál, hogy beírok egy nevet a keresõbe, és nem dob ki semmit. De akkor sem dob ki semmit, ha csak annyit írok be, hogy Varga, Szabó, Nagy, Kis, Kovács, stb... ami azért igencsak lehetetlen. Szóval bugzik nálam kõkeményen. Nálatok nem?
akyyy
én annak számítóm, de már egy ideje meguntam

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

armageddon666
kamuregek én is jelentem. általában... az ilyen klubok is kamuregnek számítanak?

@

atomboy
Tevedni emberi dolog. 😊
Egyebkent, egyszer ismerosnek jelolt egy kamu user, volt 5 ezer ismerose, elkuldtem a jelentest, 1 het mulva toroltek. Nos, 2-3 napig tartott, mire vegleg eltunt, addig neztem, hogy csokken az "ismerosei" szama.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

rotator
Milyen kamuregeket? 😊 A múltkori nagy magentás beszámolón büszkén említették meg, hogy nemrég lefuttattak egy nagyon összetett és király sql lekérdezést, aminek a végén kiköpte az Oracle, hogy 10 alatt van a valótlan regisztrációk száma, LOL.

atomboy
Naja, tobbek kozott ezert van korlat. A kamuregeket meg torlik, allitolag a torlesuk is lassitja a rendszert, kapcsolatbontasokra hivatkoznak.

akyyy
passz, de mindig monjdék hogy fuj szar iwiw nagy lassú, myvip sokkal gyorsabb, csak azt nem modják, hogy iwiwen többen vannak mint myvip-n, ami csak úgy hemzseg a duplikált regekkel.
igaz iwiwen is már annyi baromság van😞
csávókám, ahelyett hogy ne igényelne meghívót, igényli és csinál egy klubbot, minthogy ne igényelne, eljutna másnka akiki meg meg szeretne hvni valakit. . .

ráadásul ez a klub, meg szerez magának egy rakat ismerõst, és ezzel is lassítja a rendszert

hykao
Nekem nem volt ilyen, mert egynél több meghívóm sosem volt, mert mindig felhasználásra került. legutóbb meg igényeltem, megkaptam, és még idõn belül felhasználtam.
TommyC
"helyesen szerkesztett káposztát képeztünk"

jó mondat =)
De lehet hogy emiatt törölték =(
..de ezt mér kelett csinálni?...túl sokan kezdenek lenni iwiwen vagy mi?...nem az a lényege?...

dixitque deus fiat lux

akyyy
sztme emiatt törölték a mgehívódat.

régen volt hogy tán egy hétig lesz meg annka akinek eddig votl és nem használta fel, megaki kap, annak 10 napja ál rendelkezésére hogy meghívjon valakit

TommyC
=)
ja nézegettem, hogy lehet igényelni, szal rányomtam...aztán hogy mi lesz...

dixitque deus fiat lux

atomboy
Annyi meg akkor volt, amikor lehetett passzolni a meghivot. Ugy fel eve. Most igenylos modszer van, es nem igazan szuperal a dolog.

TommyC
nem gyüjtögettem, csak nemm volt mire felhasználnom, oszt felgyültek...
most, amikor kéne akkor meg nemhogy egyet meghagytak volna, hanem még az összeset kitörölték....
neked volt ilyen?...

dixitque deus fiat lux

hykao
és miért nem használtad fel õket? gyûjtögeted vagy mi?
TommyC
Hogy ezek mekkora Qrvák....=((
Kitörölték a meghívóimat..volt vagy 3...nektek is volt már ilyen?...pedig vagy 2,5 éve fent vagyok már...

dixitque deus fiat lux

hykao
Viszont a "nagyon okos fiú" a hõsies védelmezõ átlátszó szerepében tetszeleghet... 😊))
PíszLávJuniti
nincs, mivel forrásban nem tudsz megadni képet, vagy más külsõ hivatkozást ami beágyazódna.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

totya24
Ilyet találtam az üzenõfalamon:

"Nem is tudjátok,milyen jó,ha van egy nagyon okos fiú,aki ki tudja deríteni,kik nézik meg az adatlapjaidat!
Engem egy fanatikus "rajongóm" nap,mint nap meglátogat,döbbenet..."

szerintetek van alapja? szóval, tényleg lehet ilyet?

Blues, Peace and Jimi Hendrix...

Sné Zsuzsa
😄DDDD

Canon 450 D

joebacsi
áhh, ilyen hozzáállás mellett inkább maradj kétségek közt <#duhos2>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Sné Zsuzsa
nekem nyolc 😊

Canon 450 D

joebacsi
akkor mehet az üzi? 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Sné Zsuzsa
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

értem 😄

Canon 450 D

uHs Gerzson
Ne is figyelj rá csak unatkozik szegénykém <#mf1>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

PíszLávJuniti
a rafinált terve a következõ:
ír neked iwiwen egy üzenetet, mintha történt volna köztetek valami. ha a barátod be tud lépni a te felhasználóddal, és el tudja olvasni, akkor azt így megtudod 😄

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Sné Zsuzsa
sztem ezt még egyszer...mert egy szót sem értek

szaftos kaland? Mármint?

A többit sem értem 😄

Canon 450 D

joebacsi
majd küldök neked egy üzit, hogy a múltkori szaftos kalandot mikor ismételjük meg újra...ha a barátod nem akar szakítani, akkor nem hazudott, ellenkezõ esetben legalább kiderült, hogy nem volt õszinte <#idiota>

mateus33
Coldrexet<#buck>
Ez már súlyos iwiw-függõségre vall,ha vki el akarja tüntetni mikor volt fent utoljára😄

Sné Zsuzsa
már kérdeztem tõle, azt mondta nincs is ilyen progi

ááá

már nem is érdekel semmi

Canon 450 D

magus
ez engem is érdekelne...

(amúgy miért nem kérdezed meg tõle?-.-)

PíszLávJuniti
nem igaz, hogy ennyire bele akarsz nyúlni másnak az accountjába!

Sné Zsuzsa
sziasztok

hogy lehet azt megcsinálni, h ne mentse el, h ha valaki belép wiw-re
a barátom bejelentkezett, de nem írja ki...mi a fenét használ?

Canon 450 D

Esrohnoil
Max. 200 lehet neki. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

rotator
Elképzelem, ahogy holnap reggel beloginolsz és 3000 új privát üzeneted van. :>

Kata
Van egy fölös meghívóm, még 3 napig érvényes. Ha szüksége van valakinek rá, jelezzen PÜ-ben. (ne itt)

[/cserf][/fülünyúl]

NaNoKuTyA
az oldalt elérem, de bejelentkezni már nem hagy 😞
azért köszi

\':..:\'

PíszLávJuniti

NaNoKuTyA
hogy ez eddig nem jutott eszembe...😊

Dógozz a melóban - ne netvörközz.😊 Vagy szerezz rendszergazdai hozzáférést, s az IE-n kapcsold ki a tartalmi korlátozót😊

Fortuna fortes adiuvat.

NaNoKuTyA
nincs meg valakinek az iwiw összes elérhetõsége...a munkahelyemen letiltották az összes általam ismertet! elõre is köszi😉

nyamiag
úgy van, ja

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

Dynamic
ühüm...köszi
csak azok látják akik az ismerõseid (asszem)

Dynamic
Csak mert sok helyen azt látom az e-mail címnél, hogy "nem látható".Úgy gondoltam be lehet állítani, hogy ne lehessen látni.
PíszLávJuniti
szerintem sehogy.
ezért csináltam külön mailcímet erre.

Dynamic
Helló!Most regisztráltam.Hogy tudom láthatatlanná tenni az e-mail címemet?Egyelõre csak azt látom, hogyan tudom megváltoztatni.
rotator
Jaja, de abból is az IE6 a kedvence. 😊

rotator
Legrövidebb útnál nincs xml hiba?

hykao
Nálam teljesen jó firefox-szal...