2028
A MEGHÍVÓKÉRŐ ÜZENETEK AUTOMATIKUSAN TÖRÖLVE LESZNEK!!!
-
#1424 jaja mükszik. köffi -
Verseghy #1423 Lehet hogy belekopztad a Vista Gadget-et is a végére:D
Próbáld itt! -
#1422 nemjó a link nekem. -
Verseghy #1421 Nah, nem birtam ki és irtam az iwiw infónak és a válasz talán sokaknak segít:
Szia,
az alábbi linken éred el:
http://static.iwiw.net/widgets/wv/105/iWiW.gadget Vista Gadget
üdvözlettel: gépház
-
Verseghy #1420 Nekem is.. ááh, de senki se tudja honna lehet a frissebb verziót leszedni... -
#1419 Már jó ideje kiiktatták a funkciót. Merthogy így minden ember adatai között keresgélt, úgy, hoyg ők nem is tették publikussá az e-mail címüket. -
#1418 emailcím alapján mióta nem lehet keresni? -
#1417 Léci kellene gadget:D -
#1416 karácsonyi ajándék ?:) -
cicabogyesz #1415 Nekem is van 1 meghívóm... -
#1414 Ha valakinek kell egy meghívó az még 6 napig kérhet tőlem. -
Verseghy #1413 Hello
Nemtudom, hogy az előttem levőknél felmerült-e a probléma, szóval letöltöttem az iWiW Gadgetet Vistára (azért hívom fel a figyelmet, mert nem az XP-re átkonvertáltról beszélek) és valamiért amikor be akarok jelentkezni azt irja ki, hogy töltsön le újabb verzióját az iwiw gadgetnek. De én nem találtám az 1.0-nál újabb verziót, létezik újabb, vagy nálam van valami probléma? Köszi -
#1412 #1398
(nekem is van) -
#1411 Szerintem töröld magad az iwiwről, mielőtt elhatalmasodik rajtad ez a paranoid állapot. :-| -
#1410 csinálj egy alreget magadnak ^^ -
#1409 :) köszi -
#1408 nagy mákod van pont most leltem rá egy ilyenre!!!!
itt van ni
nincs mit! -
#1407 hali!
van vmi "megoldás" arra,amivel megtekinthető,hogy kik/mikor kattintottak az adatlapomra?? -
Vlala #1406 Köszi, megkönnyebbültem. (tilosban járok néha... :) ) -
#1405 Én feleslegesnek tartom, akkor mindenki majd csak azt fogja figyelni hogy ki nézte meg, meg ki nem. Szerintem az iwiw fejlesztői eléggé csalódotak lehetnek, biztos nem ilyet akartak, ahol az emberek AAA-kat írnak a nevük elé, hogy az ismerősök listáján elöl legyenek. Meg ha belegondolunk, nehéz úgy megtalálni egy ismerőst, ha ilyen a neve. Bár őt nem is keresem.:) Na meg ott vannak a "horvátba", "olaszba", "spanyolba" című képek:)
Persze ez csak az én véleményem. De biztos vagyok benne, hogy másként használják ki az emberek az iwiw-et, mint ahogy szereték volna a készítők. -
gabr #1404 Azért jó lenne egy ilyen lehetőség! -
#1403 Az iwiw motorja elvileg nem figyeli, ki nézte meg az adatlapod. Legalábbis tuti nem tudod megnézni. Ez nem myvip (szerencsére) :) -
Vlala #1402 Belefér még egy hülye kérdés?
Hogy tudom megnézni, hogy kik látogatták az adatlaopomat? (bocs, lámpa vagyok az iwiw-hez.) -
#1401 kinyerhetjük vele az ismerőseink adatait -
#1400 Rejtve mod nincs, a titkositott csatorna meg SSL. -
Vlala #1399 Előre is bocs a láma kérdésért.
Az iwiw-en van "rejtve kapcsolódik" üzemmód? Vagy a "belépés titkosított csatornán" ezt jelenti? -
#1398 ha kell valakinek egy meghívó dobjon egy privit. -
#1397 Kéne az iwiw gadget plz:D nemjó az 1.0 mer aztírja ki hogy rossz a versio kell frisebb blablabla.. valaki tudna linkelni vista alá gadget et? -
#1396 pont ez az, most nyissam meg minden egyes ismerősöm adatlapját, és nézegessem meg hogy minek a tagja, mikorközösségekből van eddig összvissz vagy 7 darab. oda miért nem lehetett beletenni hogy közösség tagjai, majd leszükiteni ismerősökre:( -
gabr #1395 iwiw meghalt... teljesen káosz az egész már több hete -
öregember #1394 -
#1393 nem lehet valahol megnézni hogy ismerőeim mely közösségnek a tagjai? egyenként necces lenne mindet végignézni:C -
#1392 Script nelkul is megoldottam, hogy szeles legyen. Siman Adblock plus-ba dobtam az 1024.css-t. :) -
#1391 huha ezek am nagyo jó, végre újra széles az iwiwem jee:D -
gaspy #1390 megjavult magától... -
#1389 http://iwiw.blogter.hu/?post_id=206202 -
#1388 Egyre több script van az iwiw-hez. A törölt ismerős figyelő pl egész szimpatikus ötlet. Bár szerintem, korrekt, hogy nem írja, ki ha egy kapcsolatot megszakítanak velem. Én is havonta ritkítom az ismerőseimet:)
http://iwiw.blogter.hu/?post_id=206202 -
gaspy #1387 Lenne egy kérdésem:
namost nekem elvileg 387 ismerősöm van,de az ismerőseim között csak 385 ember van
ma például visszaigazolt egy srác de nem jelenik meg az ismerőseim között,ugyanakkor én benne vagyok az ismerősei között,valamint ha 1 harmadik embernek az ismerőseit nézem,akkor zöld kerektbe rakja a nevét,ugye hogy nekem is ismerősöm...
De ha a saját ismerőseimet nézem akkor nem látom
-
#1386 lál -
#1385 elég pihent agyú ember programozhatta az iwiw rendszerét, képes ilyen hibaüzenetet kiirni egy sima script hibánál:
"XML-feldolgozási hiba: xml deklaráció külső entitás kezdetétől eltérő helyen"
:D