iwiw
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"jó" hogy megvették az iwiw-et fejlesztés helyett ilyen látszat dolgokra adják ki a milliókat
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
puftuljon av öffef befédhibáf!!!44
Figyelj ha már megtaláltad hogy kiírja hogy tiltva, akkor csak pár kattintés és fel is lehet oldani! Ennyi <#vigyor3>#vigyor3>
Valaki tudna tanácsolni valamit ezzel kapcsolatban?

Az elvileg az lenne, hogy ha valami visszaélés van, vagy valami olyat látsz ami megsérti a jogaidat, vallásodat stb akkor jelented és az iwiw-esek megvizsgálják hogy mi is történt valójában. De szerintem sokra nem mész vele, mert nem nagyon csinálnak semmit.
Fõleg ha egy szórakozó helyet jelentessz!
Én csak azt tudom neked javasolni, hogy ne fogadd el, de ne is utasítsd el! És így megelõzöd hogy minden nap bejelölgessenek! Aztán 1hónap múlva utasítsd el ezt hello!
jópár ilyen olyan parti, szórakozóhely vesz fel szinte hetenként, írtam nekik hogy szálljanak le rólam, nem ismerem õket, de újra és újra bejelölnek.. fuck.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Hogy kérjek és fõleg kitõl segítséget az ügyben, hogy kb. egy hete nem tudom megnézni a képeket az iwiw-en?! Megjelennek kicsiben, de ha rá akarok kattintani, hogy behozza nagyban õket, hogy ugyebár rendesen meg tudjam nézni, akkor nem csinál semmit sem.<#nemtudom>#nemtudom>
Bár ez annyira nem meglepõ. <#vigyor>#vigyor>
Az már más kérdés, hogy honnan a fenébõl tudják, hogy szoktam DC-zni...
(úgy gondolom, mint pl sg-n az img és /img makróval szögletes zárójelekben)
Vivimos por ti, vence por nosotros.
.: mobilize.hu :.
.: mobilize.hu :.
van már egy regem de szeretnék mellette egy másikat, és iwiwes reglapot vennék ami 2006 elõtti (2005 vagy régebbi) regisztrációval rendelkezik!!
ha van valakinek elfekvõ ilyenje, természetesen aktuális kontakt törlés és az iwiwes reglap nevének megváltoztatása után: megvenném! (nekem csak az a fontos hogy 2006 elõtt regisztrált reglap legyen, más nekem nem számít)
privátba írjon akit érdekel!
thx
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Legalább tudod, hogy milyen spiclinek lenni... biztos jó érzés! 😊
én a Commander vagyok én
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
iskolákat, városokat, intézményeket stb.
ilyet láttam hogy "az 1 es villamos" .. szánalmas.
@