2028
A MEGHÍVÓKÉRŐ ÜZENETEK AUTOMATIKUSAN TÖRÖLVE LESZNEK!!!
  • joebacsi
    miért lenne alattomos?
  • DJviolin
    Utóbbi hsz-em visszaszívva. Ha jól látom, a készítőknek van magyar vonatkozása is (gondolom a jobb oldalt található hírdetésekből), így a ROWIW név megbocsátható, elvégre családban marad. :) De a regisztrációért való pénzkínálás attól még alattomos dolog.
  • DJviolin
    Nem az a baj, hogy pénzt kívánnak a regisztrációért (sőt!), hanem:
    -ROWIW név nem picit utal az IWIW-re. Legalább ne ennyire feltűnően csinálnák a román kollégáink.
    -És ilyen aljas módszerekkel akarnak tagokat toborozni, hogy pénzt ajánlanak.
  • John1987
    Ez érdekes...
  • DJviolin
    MADNESSS???

Ebben a spamben hívták fel rá a figyelmemet a "jóakaróim":
    "Szia, elnézést, ha zavarlak a levelemmel, gondolom ez neked is tetszeni fog. Találtam nemrég a neten a myviphez vagy az iwiwhez hasonló oldalt, annyi a különbség hogy itt minden 15. beléptetett tagod után 5 eurot fizetnek neked! Csak akkor fizetnek ki téged, ha van egy feltöltött képed, ami vagy téged vagy bármeik más személyt tartalmazza.

http://rowiw.com/register.php?aid=106887

A linkre kattintva tudsz regisztrálni!"

Az volt az e-mail jeligéje, hogy "Keress pénzt". Szánalmas...
  • BiG G
    ja kicsit meggajdult a kereső, nem épp fully functional -.-
  • TommyC
    nem megy a search engine S:
  • Lipi1980
    Nagy az Isten állatkertje!

IQ betyár az IWIW-en

Csak nem elég magas a kerítés...
  • Kabuki
    A Jobboldalon minnél idiótább valaki annál nagyobb sikere van :)) Az ilyen elhízott zsírosdisznó, adócsaló, sumák mocskok miatt van az ország olyan rossz helyezetben...
  • orkenyid
    Ha valakinek kell meghívó, privi (még 3 napig jó :) )
  • I.C.ram
    Fejezd már be a fröcsögésed...
  • shaba23 #1333
    és betették a bőröndbe a lagot is
  • akyyy
    :D
  • rotator
    Ja még mindig. :)
  • rotator
    Nem, egy iwiwet oltó főoldal volt délutánig...
  • akyyy
    reklkáml
  • rotator
    LOL
  • passatgt
    szerverek:)
  • mod
    KÖLTÖZIK AZ IWIW SZERVER!

• joebacsi
    ehh, már nem lehet email alapján keresni... :(
  • K.András
    Gyerekek, milyen emberkék vannak iwiw-en, én szegény panelproli milyen alapon merek hozzászolni a svédországbol hazajött milliomos emberkének meg én a panelproli fizessek többet, nem politizálok de nem birom ki, hogy ne rakjam fel ide is az emberke fejét:

1064: Igen, majd az ingatlanado érint! meg kell buktatni!!!
    http://www.iwiw.hu/pages/forum/topic.jsp?messageID=16530433#me

ssage16530433
    --------------------------------------------------------------
    "1058: 1059: te kis bolond proli liba. anyám magyar, apam

swed, sok rokonom is van Magyarban, s te kis liba most éppen

csaladostul Tahitotban a nyári rezidenciankon vagyunk, s

élvezzuk a magyar nyarat!!!
    S élvezem ezt a sok bunko hozzaszolásodat, igy nagyon kellemes

egy birka (te) társaságban!!!"

http://www.iwiw.hu/pages/forum/topic.jsp?messageID=16530233#me

ssage16530233
    ------------------------------------------------------------
    " feltétlen meg kell buktatni a jlenlegi kormányt ! ÈLJEN A

JOBBOLDAL! Le a luxus adoval! Fizessetek PANELPROLIK

TÖBBET!!!!!"
    http://www.iwiw.hu/pages/forum/topic.jsp?messageID=16532561#me

ssage16532561

• banok
    Az oldalam az iwiwen

tessék megjelölni :)
  • Vlala #1322
    Szerintem apróhirdetésben gondolkodj, a kéretlen, privát üzenetes reklámokkal nem fogsz jó benyomást kelteni leendő "ügyfeleidre".
  • DarkSly
    Megpróbáltam amit írtál de azzal az a gond hogy csak az ismerőseimet tudom bedobálni csoportokba. Amúgy meg tényleg csak egy hirdetés erejéig akarok "zaklatni" gimnazistákat de mind1 nem csak ez a módja van a hirdetéseknek:)
    Azért kösz a segítséget.
  • DJviolin
    Na mindegy, hiszek neked. (Lehet hogy most nagy hülyeséget csinálok.)

Minden olyan embert dobálj be egy új csoportba, aminek mondjuk a neve legyen a Gimnazisták. Ilyet az Ismerőseim -> Csoportjaim fül alatt tudsz létrehozni. A levél küldésénél a Csoportjaim résznél jobb oldalt add hozzá a kívánt csoportot, és nem kell egyenként a jövőben kiválogatni őket, csak mindig ezt az egy csoportot kell hozzáadni a címlistához.
  • akyyy
    ahoz van apró hirdetés:D
  • DarkSly
    Szeretnék tanítani, korrepetálni szegedi gimnazistákat, és ált. iskolásokat, és ehhez küldenék el egy hirdetést körlevélben gimnáziumok ismerőseinek.
  • atomboy
    Ha spam, akkor felejtsd el.
  • DJviolin
    Sajnos nem lehet. Ez egyfajta biztonsági intézkedés a kőrlevél kűldők ellen, hogy hátha elmegy az egésztől a kedvük.

Amúgy én tudnék egy leegyszerűsített módot, csak előbb szeretném hallani, hogy mi féle okból lenne erre szükséged? :)
  • DarkSly
    HI!

A minap kitaláltam egy dolgot és ennek megvalósításához egy csomó olyan embernek kéne üzenetet küldenem iwiw-en akik NEM az ismerőseim. Hogy lehetne úgy megoldani hogy egyszerre küldjem el ezt az üzenetet sok embernek ne pedig egyenként a profiljukra rámenve az Üzenet küldése gombbal...??
  • II Rocky II
    haljátok mért törlitek a meghivo kéréseket....iwiw topic gondolom egyből arra gondol vki hogy kérjen mivel ezzel kapcsolatos.De ti tudjátok.Jah amugy nekem is van.24 napig érvényes.de lehet elfog menni.:)
  • totya24
    nem is úgy szokták mostanában. akinek kéne egy meghívó, keres egy embert, akinek van és megkéri hogy küldje el arra az e-mail címre, amire ő akarta volna. (kb:))
  • I.C.ram
    az a baj, hogy tudtommal nem lehet átadni a meghívót.
  • szucsy89
    tűzrókát használok:), a mappa törlését meg megpróbálom htx

naésakkor: van meghívóm még 28 napig ha kell vkinek
  • I.C.ram
    Nekem is tetű mostanában, de a képek bejönnek. Szerintem cserélj Firefoxra vagy, vagy töröld az ideiglenes mappád.

MEghívó felkínáló üzik értelemszerűen nem törlődnek :)
  • szucsy89
    nekem múlt hét óta az iwiw nem jeleníti meg a képeket, egyszerűen eltűntek, és az egész rendszer belassult...csak nekem van ez vagy mindenkinek?és ha csak nekem akkor mi a baj?

amúgy a meghívót felkínáló üziket is törlitek?
  • blackgamer
    milgram-ban is van ilyen

esetleg referer-el lehetne trükközni ha találnál egy hibát iwiw-en ahol elhelyezhetnél egy kódot
    de ez csak elméleti eszmefuttatás
  • totya24
    szerintem meg van az oldva, hogy az iwiwes adatlapodba semmiféle html/php/bármi kódot ne illeszthess bele.
  • DJviolin
    Szerintem ennek nem kellene szerveroldalinak lennie, mert például az amcsi Statcounter-nek is van egy olyan szolgáltatása, hogy meg lehet nézni a honlapunk látogatóinak IP címét, és a Google Maps-sal összetársítva meg lehet nézni, hogy honnan neteznek. :)

IWIW-re valami olyan counter kellene, amely naplózza az adatlapunk látogatóinak IP címét, és hozzátársítja az ő adatlapukhoz. Vagy ez technikailag égbekiáltó hülyeség, akkor egy olyan counter, ami simán csak a látogatókat naplózza, és az adatlapjuk címét mutatja.
  • akyyy
    baráti körben van ilyen csak.