2028
A MEGHÍVÓKÉRŐ ÜZENETEK AUTOMATIKUSAN TÖRÖLVE LESZNEK!!!
-
#1344 miért lenne alattomos? -
DJviolin #1343 Utóbbi hsz-em visszaszívva. Ha jól látom, a készítőknek van magyar vonatkozása is (gondolom a jobb oldalt található hírdetésekből), így a ROWIW név megbocsátható, elvégre családban marad. :) De a regisztrációért való pénzkínálás attól még alattomos dolog. -
DJviolin #1342 Nem az a baj, hogy pénzt kívánnak a regisztrációért (sőt!), hanem:
-ROWIW név nem picit utal az IWIW-re. Legalább ne ennyire feltűnően csinálnák a román kollégáink.
-És ilyen aljas módszerekkel akarnak tagokat toborozni, hogy pénzt ajánlanak. -
John1987 #1341 Ez érdekes... -
DJviolin #1340 MADNESSS???
Ebben a spamben hívták fel rá a figyelmemet a "jóakaróim":
"Szia, elnézést, ha zavarlak a levelemmel, gondolom ez neked is tetszeni fog. Találtam nemrég a neten a myviphez vagy az iwiwhez hasonló oldalt, annyi a különbség hogy itt minden 15. beléptetett tagod után 5 eurot fizetnek neked! Csak akkor fizetnek ki téged, ha van egy feltöltött képed, ami vagy téged vagy bármeik más személyt tartalmazza.
http://rowiw.com/register.php?aid=106887
A linkre kattintva tudsz regisztrálni!"
Az volt az e-mail jeligéje, hogy "Keress pénzt". Szánalmas... -
#1339 ja kicsit meggajdult a kereső, nem épp fully functional -.- -
#1338 nem megy a search engine S: -
Lipi1980 #1337 Nagy az Isten állatkertje!
IQ betyár az IWIW-en
Csak nem elég magas a kerítés... -
Kabuki #1336 A Jobboldalon minnél idiótább valaki annál nagyobb sikere van :)) Az ilyen elhízott zsírosdisznó, adócsaló, sumák mocskok miatt van az ország olyan rossz helyezetben... -
orkenyid #1335 Ha valakinek kell meghívó, privi (még 3 napig jó :) ) -
#1334 Fejezd már be a fröcsögésed... -
#1333 és betették a bőröndbe a lagot is -
#1332 :D -
#1331 Ja még mindig. :) -
#1330 Nem, egy iwiwet oltó főoldal volt délutánig... -
#1329 reklkáml -
#1328 LOL -
#1327 szerverek:) -
mod #1326 KÖLTÖZIK AZ IWIW SZERVER!
-
#1325 ehh, már nem lehet email alapján keresni... :( -
K.András #1324 Gyerekek, milyen emberkék vannak iwiw-en, én szegény panelproli milyen alapon merek hozzászolni a svédországbol hazajött milliomos emberkének meg én a panelproli fizessek többet, nem politizálok de nem birom ki, hogy ne rakjam fel ide is az emberke fejét:
1064: Igen, majd az ingatlanado érint! meg kell buktatni!!!
http://www.iwiw.hu/pages/forum/topic.jsp?messageID=16530433#me
ssage16530433
--------------------------------------------------------------
"1058: 1059: te kis bolond proli liba. anyám magyar, apam
swed, sok rokonom is van Magyarban, s te kis liba most éppen
csaladostul Tahitotban a nyári rezidenciankon vagyunk, s
élvezzuk a magyar nyarat!!!
S élvezem ezt a sok bunko hozzaszolásodat, igy nagyon kellemes
egy birka (te) társaságban!!!"
http://www.iwiw.hu/pages/forum/topic.jsp?messageID=16530233#me
ssage16530233
------------------------------------------------------------
" feltétlen meg kell buktatni a jlenlegi kormányt ! ÈLJEN A
JOBBOLDAL! Le a luxus adoval! Fizessetek PANELPROLIK
TÖBBET!!!!!"
http://www.iwiw.hu/pages/forum/topic.jsp?messageID=16532561#me
ssage16532561
-
#1323 Az oldalam az iwiwen
tessék megjelölni :) -
Vlala #1322 Szerintem apróhirdetésben gondolkodj, a kéretlen, privát üzenetes reklámokkal nem fogsz jó benyomást kelteni leendő "ügyfeleidre". -
#1321 Megpróbáltam amit írtál de azzal az a gond hogy csak az ismerőseimet tudom bedobálni csoportokba. Amúgy meg tényleg csak egy hirdetés erejéig akarok "zaklatni" gimnazistákat de mind1 nem csak ez a módja van a hirdetéseknek:)
Azért kösz a segítséget. -
DJviolin #1320 Na mindegy, hiszek neked. (Lehet hogy most nagy hülyeséget csinálok.)
Minden olyan embert dobálj be egy új csoportba, aminek mondjuk a neve legyen a Gimnazisták. Ilyet az Ismerőseim -> Csoportjaim fül alatt tudsz létrehozni. A levél küldésénél a Csoportjaim résznél jobb oldalt add hozzá a kívánt csoportot, és nem kell egyenként a jövőben kiválogatni őket, csak mindig ezt az egy csoportot kell hozzáadni a címlistához. -
#1319 ahoz van apró hirdetés:D -
#1318 Szeretnék tanítani, korrepetálni szegedi gimnazistákat, és ált. iskolásokat, és ehhez küldenék el egy hirdetést körlevélben gimnáziumok ismerőseinek. -
#1317 Ha spam, akkor felejtsd el. -
DJviolin #1316 Sajnos nem lehet. Ez egyfajta biztonsági intézkedés a kőrlevél kűldők ellen, hogy hátha elmegy az egésztől a kedvük.
Amúgy én tudnék egy leegyszerűsített módot, csak előbb szeretném hallani, hogy mi féle okból lenne erre szükséged? :) -
#1315 HI!
A minap kitaláltam egy dolgot és ennek megvalósításához egy csomó olyan embernek kéne üzenetet küldenem iwiw-en akik NEM az ismerőseim. Hogy lehetne úgy megoldani hogy egyszerre küldjem el ezt az üzenetet sok embernek ne pedig egyenként a profiljukra rámenve az Üzenet küldése gombbal...?? -
#1314 haljátok mért törlitek a meghivo kéréseket....iwiw topic gondolom egyből arra gondol vki hogy kérjen mivel ezzel kapcsolatos.De ti tudjátok.Jah amugy nekem is van.24 napig érvényes.de lehet elfog menni.:) -
#1313 nem is úgy szokták mostanában. akinek kéne egy meghívó, keres egy embert, akinek van és megkéri hogy küldje el arra az e-mail címre, amire ő akarta volna. (kb:)) -
#1312 az a baj, hogy tudtommal nem lehet átadni a meghívót. -
#1311 tűzrókát használok:), a mappa törlését meg megpróbálom htx
naésakkor: van meghívóm még 28 napig ha kell vkinek -
#1310 Nekem is tetű mostanában, de a képek bejönnek. Szerintem cserélj Firefoxra vagy, vagy töröld az ideiglenes mappád.
MEghívó felkínáló üzik értelemszerűen nem törlődnek :) -
#1309 nekem múlt hét óta az iwiw nem jeleníti meg a képeket, egyszerűen eltűntek, és az egész rendszer belassult...csak nekem van ez vagy mindenkinek?és ha csak nekem akkor mi a baj?
amúgy a meghívót felkínáló üziket is törlitek? -
blackgamer #1308 milgram-ban is van ilyen
esetleg referer-el lehetne trükközni ha találnál egy hibát iwiw-en ahol elhelyezhetnél egy kódot
de ez csak elméleti eszmefuttatás -
#1307 szerintem meg van az oldva, hogy az iwiwes adatlapodba semmiféle html/php/bármi kódot ne illeszthess bele. -
DJviolin #1306 Szerintem ennek nem kellene szerveroldalinak lennie, mert például az amcsi Statcounter-nek is van egy olyan szolgáltatása, hogy meg lehet nézni a honlapunk látogatóinak IP címét, és a Google Maps-sal összetársítva meg lehet nézni, hogy honnan neteznek. :)
IWIW-re valami olyan counter kellene, amely naplózza az adatlapunk látogatóinak IP címét, és hozzátársítja az ő adatlapukhoz. Vagy ez technikailag égbekiáltó hülyeség, akkor egy olyan counter, ami simán csak a látogatókat naplózza, és az adatlapjuk címét mutatja. -
#1305 baráti körben van ilyen csak.