iwiw

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen azt...Ie al jó lehet??

rotator
Firefoxot használsz? Azt nem nagyon szereti.

Na akkor most b@ssz@ meg magát az iwiw.
A jó életbe, már a 3. meghívót küldi az egyikhaverom és
EZT írja ki...
XML-feldolgozási hiba: nem jól formázott
Hely: http://iwiw.hu/pages/user/registration.jsp?
44. sor, 321. oszlop:
.

lehet, hogy keylogger van a gépeden, a logfilet idõröl idõre elküldi a beprogramozott e-mail címre vagy feltölti ftp-re. onnan tudhatja a másik fél a te újabbnál újabb jelszavaidat. de ez csak tipp 😊

DJ Skyline
ismét szar az iwiw, hát annyira örülök!

PíszLávJuniti
lynx nevû programmal csináld meg.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

David01
Akkor kérd el a haverodtól a progit és küld el nekem is <#vigyor>

rotator
Hmmm?

akyyy
nem viccelek

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

rotator
Na ne viccelj...

Sné Zsuzsa
Sziasztok!
Nem tudtok véletlenül olyan progit, amivel meg lehet fejteni a másik iwiw-es jelszavát? Sztem vki mindig belép az újabbnál-újabb jelszavammal.
Másik: van olyan progi, amivel, ha még be is lépnek az iwiw-emre én azt nem fogom látni az utolsó bejelentkezésnél?
A haverom azt mondta, h a csaját ellenõrízgette, amit a csaja azért nem vett észre, mert vhogyan megcsinálta, h az ucsó bejelentkezésnél ne tûnjön fel....hát majd leesett az állam! <#wow2>
Létezik ilyen?

Canon 450 D

De mi ebben a jó? Cui prodest? Vki ezzel lóvét akaszt? Vagy csak kiqrt módon unatkozik? Se nem szellemes, se nem eredeti.

Fortuna fortes adiuvat.

PíszLávJuniti
kibaszott üzenet küldés lol

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

hykao
...de a fõoldalon is kint van állandóan, hogy õk nem küldenek soha körlevelet...
Ez kamu, myvipen is ez van szórol szóra...

a.carkey
Most láttam az 1077-et ... Sorry az elõzõért!

A medve nem játék.

a.carkey
Ez kamu üzenet vagy komoly?

Gondolom más is találkozott már hasonlóval?

"Üzenet szövege

> Ezúton szeretnénk segítséget kérni, a rendszer
> továbbfejlesztése érdekében. Nyilván Te is észrevetted már,
> hogy az utóbbi idõszakban a szolgáltatás sebessége
> lényegesen lassabb lett, illetve sok funkció nem elérhetõ.
> Ennek az az oka, hogy sok inaktív felhasználó van a
> rendszerben. Ezek sajnos az aktív felhasználóktól veszik
> el, az amúgy is szûkös erõforrásainkat. Hogy kiszûrjük
> ezeket a felhasználókat, a Te segítségedre is szükség van!
> Kérjük,küldd tovább ezt a levelet az összes ismerõsödnek.
> Az üzeneteket regisztrálni fogjuk és ezzel teljes
> biztonsággal meg tudjuk állapítani, hogy tényleg aktív
> felhasználó vagy.
> Fáradozásaidat minden 50 elküldött üzenet után egy új
> meghívóval jutalmazzuk. Ezt az üzenetet küldd tovább
> ismerõseidnek, minden 66. után meghívót küldünk! Ha 3 héten
> belül nem küldöd el ezt az üzenetet egy ismerõsödnek sem,
> akkor sajnos kapcsolatodat törölnünk kell a rendszerbõl,
> hogy így újabb meghívókat adhassunk!

© 2005-2006 Kft.

Felhasználási Feltételek |
Adatkezelési Szabályzat |
Elérhetõség |
Segítség |
Médiaajánlat

Created by:VirgoAds by:VirgoDesign by:"

A medve nem játék.

hykao
Bizonyos esetekben elég nagy...(attól függ mennyire gyakori a név és a becenév...)
magus
heh, mennyi az esély, hogy él vhol Mo.-n egy gyerek nemhogy ugyanazzal a névvel de nicknameval is?-.-

nyamiag
Kussolsz, nem ugatsz, ja amúgy tsa zoolee vagyok.

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

Na kipróbáltam az f5 öt de ez a román sz@rság nem jóóó...

mi???

hykao
me' nem nyomtál F5-öt... 😊
Mér írja ki nekem ezt"XML-feldolgozási hiba: nem jól formázott
43. sor, 321. oszlop:" ez a ge.i????

nyamiag
omg

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

akyyy
hajj de utálom az iwiwbe, hogy én a sima http://iwiw.hu-ra vok bejelentkezbe, a www-sre meg újból be kéne jelentkezni😞
de mgé van wiw.hu meg www.wiw.hu meg egy csomó alolda.:C

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

<#felkialtas> Kedvenc portálunk elérhetõ az IWIW-en is! <#felkialtas>

Jelöld be ismerõsnek az SG.hu-t!

keresõben még nem frissült, de innen elérhetõ (elvileg): SG az iwiw-en

rotator
LOL, ügyes próbálkozás!

Sziasztok!

Errõl mi a véleményetek? Próbálta már valaki? Ez mûködik, vagy csak egy újabb gyenge próbálkozás megszerezni az adainkat, hogy aztán spammel bombázzon minket.

EZT írja ki...
XML-feldolgozási hiba: nem jól formázott
44. sor, 321. oszlop:

Halee...
Nekem most küldtek egy meghívót és ott van 2 link a felsõ nem jó az alsónál még bejön az , hogy másold be a kódot de ott leokézom akor ugyan az mint a fenti linken.

Mi lehet a hiba??
Ez valami jelenlegi hiba vagy valami rossz a meghívóval...?

DJ Skyline
nálam napok óta egy kalpa száraz falevéllel egyenlõ az iwiw! vagy lassú mint a franc, vagy be se jön az oldal! csoda mikor van egy olyan fél nap, hogy normálisan mûködik! ha rákattintok a kijelentkezésre, az természetesen hibátlanul mûködik! 😄

akyyy
én elég sok volt oszt- társat leltem már meg mindkét oldalon, de mos tis jó, hogy vége a középsulinak, és vannak oylanok akikkel tudom, hogy nem igazá fogjuk a kapcsolatot tartani, mégis már az ismerõsimközött vannak, igy ha pl majd osztálytalálkozó lesz, nem lesz nagy kavarás😊

egyedül ami most bosszant, hogy az új suliba jelölnek egy csomoan:C:C:C

PíszLávJuniti
a többi leírtal egyetértek. pláne ha az ember baráti ismeretségi köre kicsit is szétszóródik...

PíszLávJuniti
az utolsó információval nemdicsekednék feltéve ha nem 10 évesek -.-

Gladiator
szerintem jó dolog. fent van egy csomó adat, képek ismerõseimrõl, és tök jó nézegetni a képeiket a 10 éve nem látott barátaimnak. amúgy meg meg lehet ismerni embereket iwiwen. spec én legutóbbi csajommal annak segítségével jöttem össze. sõt! ha már ebben a netes ismerkedésben nem hiszel, akkor még azt is elmondom, hogy tesóm meg a pasija a teveclubon keresztül jöttek össze😄

vegicsek
Nem tudom mit esznek az emberek az iwiwen, meg a myvipen, és társaikon.Én is rajta vagyok myvipen, milgramnál pedig az is örökkévalóságnak tûnt mire a regisztráció a végére ér.Pedig mindig csak a kihagyom-ra mentem.Szoval a lényegüket nem teljesen értem.Arra jó, hogy lenyoomozok valakit, hogy tényleg az akinek mondja magát.Anak nem látom értelmét, hogy bejelelölgetem kit ismerek,, hogy aztán mutogathassam ennek annak.Megismerni pedig nem lehet iwiwen keresztül senkit.Legalábbis vannak erre jobb módserek

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

akyyy
msnes cimre nem mennek el meghívók

rotator
Éppen 4 napot késnek a levelek, ne türelmetlenkedj.

Gladiator
az nem tudjátok miért van, hogy hiába küldök valakinek meghívót, az nem kapja meg? már írtam az iwiwnek is, de gondolom basznak rá válaszolni.

PíszLávJuniti
egy csomó kép nem jön be.
új ablakot nyitneki, azt átis méretezi, majd néhány sec múlva visszaveszi, és közli hogy done, üres ablakkal...

K.András
Ez az iwiw egy nagy kalap szar, semmit nem tud hi5-hoz képest sem, nem beszélve arrol, hogy állandoan terhelt sokszor még egy képet sem tud behozni, ez a szar haldoklik szerintem idö kérdése, hogy mikor válik teljesen használhatatlanná!

http://druglord.buzz.hu/ ;)

The Hedgehog
miért is lenne? nem mi adnánk meg a város nevét... csupán egy kultúráltabb ORSZÁG - MEGYE - TELEPÜLÉS lebontást szeretnék ennyi

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

The Hedgehog
a milgram érdekes mód milyen jól be tudta dobni az összes magyar települést egy legördülõbe... kiválasztod Gyõr-Moson-Sopron megyét és máris jönnek a települései...

ez a szavazás csupán egy felesleges feature

atomboy
Meg hogy ne legyen nem letezo varos se.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Mincsi
ha egy kisfaluban egy emebernek van iwiwe, akkor azért nem fognak új települést létrehozni..sztem

Rush!

The Hedgehog
nem ér semmit... televágták pár AJAX-os megoldással a rendszert, szépítettek a keresõn, de még mindig nevetséges és meg nem értett számomra, hogy miért kell szavaztatni egy település bekerülésérõl...

Balo
Hát ez a hangulatos dolog a "leghasznosabb". Még jó hogy ilyen szarra pazarolják az erõforrásokat.

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

France men
Hello!
Figyi szeretném kérdezni hogy tegnap ugye fejlesztettek valamit a keresõkön de nálam nem akar keresni, beütök egy nevet és 1 óráig tölt és akkor sem hoz ki semmit csak folyamatosan tölt<#confused><#confused>??

München ist ROT!!!

The Hedgehog
és általában basznak is rá 😊