Egyéni domain végződéseket kínál egy holland cég
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most akkor szabad lenne a vásár és amikor már 2 millió különféle végzõdés van, azt ki tartja észben, hogy mikor melyiket kell bepötyögnöd?
Ha pedig automatikusan végigfutna az összes végzõdésen a rendszer, az meg egy akkora adatbázist követelne, hogy csak na.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Domén...esszem-faszom megáll...picsába...
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
én ugyan nem vettem volna ilyen bõre, és csak annyit írtam volna, h az amerikai kormányé és aztán tõlük fakadóan az iparágé (amiben megint csak az USA jeleskedik a legjobban).
tehát semmiféleképpen nem kollektíven az embereké.
Akkor kié??????
Az UFOké ?????
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
http://www.dexterweb.dex/
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
//cikkhez:
a dolognak a jóságát az fogja eldönte, h mennyire lehet majd visszaélni vele. pl mivan ha én beregelem, h googlecom és ha vki elgépelve kihagyja a pontot, akkor az oldalamra jut. de lehetne éppen erstebankhu is.
ezeknek a végzõdéseknek alapvetõen az volt a dolguk, h jól belátható kategóriákba sorolja a címeket, a cikkben említett megoldás pont ezt borítja fel. természetes, h ez sokaknak nem tetszik.
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
A net az emberekért van nem????
Vagy mi szolgáljuk az ICANN-t ?????
Vegyenek már vissza !!!
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce