5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • dani z
    heh igaz lehet beseteszi többet bt3 mert mozogni kell benne neki!!heh
  • Black Hawk
    azé Wii-ben hogy elfáradhatnak már az emberek?kid buu-s csata után megy tusolni a kövér amcsi gyerek mert leizzadt 8 kilót :D
  • dani z
    kösz
    kárhogy nincs a bt3-ban netplay :(
  • Black Hawk
    nyomvatartod a kör-t és vársz egy két ütést utána meg megynyomod a 3 szöget.
  • dani z
    az ütések elől való elhajolgatást hogy kell?
    a gép csin 3x nekem nagyon vad..
  • dani z
    ütsz,ütsz,ütsz aztán balra kör vagy jobbra kör
    ez alap teleportálás bunyóközben
  • Black Hawk
    nagyütés és 3szög. ha sokat akarsz akkor pedig full Power nagy ütés és sok 3 szög :D lehetQleg egyszer fel utána körbe körbe asszem 3 után nyom egy lövést :D
  • kijozu
    h kell teleportálni a bt3 ban??
  • Black Hawk
    nem annyira mint én :D
    De egy jobban el lesz találva.
    Mire kijön a T4 addigra beszerzek egy Ps3 at. :D
  • Callme
    nah, utoljára offolok, ígérem :) csak még lenne egy kérdésem: Az említett hiba(#4173) nem oldódott meg, hiába próbáltam másik TV... egy chip csere megoldaná szerintetek a dolgot? mert másra már nem tok gondolni, ha a fej lenne gagyi, nem olvasná rendesen a játékot, de azzal nincs gond
  • kijozu
    bt3
  • ronihun
    meilyik részben?
  • kijozu
    jah és oozaruvá változni??
  • kijozu
    hy all!!

ki tudja h kell egy csomoszor egymás után teleportálni??
  • kriszkukac
    Szerintetek Broly kemény a BT3-ban?
  • dani z
    songoku ssj 3ban a 3.ruhában a legkemányebb a bt3-ban.
  • Bakiszaki
    Okés. :)
  • killswitch90
    játék közbe fox mindenre rájönni :)
  • Bakiszaki
    Ja ezt a tenkaichi kettőre értettem, mert én azzal fogok először játszani!
  • Bakiszaki
    Ezekre a combókra hogyan lehet rájönni? Vagy mondjuk a tréningnél le vannak írva? És utána meg lehet jegyezni őket vagy gondolkozol játék közben hogy "húbazmeg hogy is kell lőni kamehamehat?!"? :)
  • killswitch90
    2xüt és háromszög , piccolóval legalábbis :)
  • sheva94
    hogy kell azt a támadást csinálni amibe oda teszi a kezét az ellenfélre és átlő rajta vmi fényt?? má egy csomószor megcsináltam de mindig csak véletenül.
  • Firetrap
    Végülis igaz, így is megoldhatták :D Amúgy lehet hülyeséget beszélek, de mikor megnyersz egy csatát előjön a "clear" szöveg, és hogy mit nyertél potarát, vagy új csatát. Az új részt egy pergamen szerűség jelöli (Mint az új pályát kis fás kép...). Viszont felfigyeltem rá, hogy volt mikor összetekert pergamen jelent meg... Szal lehet semmi jelentősége de én arra gondoltam esetleg ilyen unlock csaták...
  • Callme
    mind1, majd kipróbálom :D asszem ezután a játék után vehetek még 1 joyt XD
  • Black Hawk
    Ui nem tudom hogy mennyi ütés kell hozzá.:D
  • Black Hawk
    Kirugod a lábát (ütütütüt egyszer pedig 3szög leffelé tartva) utána 3szög és két négyzet assszem.
  • Black Hawk
    fogják beállítják a pályát meg a karaktereket duelben és kész is a kép. a story mode elég érdekes lett hol az előnyére hol pedig a hátrányára vált. De engem ez az egész harc rendszer kárpótol amúgy Gt goku rulz nagyon lehet vele osztani :D.
  • ronihun
    te am melyik résszel jáccol?
  • Firetrap
    Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni? Akadt néhány problémám a story móddal... Végigvittem, 100%-os, viszont még mindig hiányzik 7-8 karakter, és jónéhány csatát is hiányolok.
    Nem tudom, hogy alapjában ennyi az egész, vagy előlehet hozni a többit is?! Pl. C-18 & Vegita harca, Cell vs. Piccolo (többiről nem is beszélve ebben a sagában...) Aztán a Bou sagában Goten-Trunks
    fúzió nem is volt, közbe láttam róla képeket a neten. Gotenks egyáltalán nem is harcolt Bouval... Ezenkívül Badibi nagy, behemót, zöld szörnyével (új kari) se harcolt Goku. A Budokain Videl és Spropovits (bocsi, ha rosszul írom)
    csata se volt, pedig aról is láttam képeket, na meg Gohan erengia elszívása. Future Gohanos részek se. Erősen gyanítom, hogy előlehet hozni ezeket a részeket, mert rengetek helyen láttam róluk képeket... Előre is köszi a segítséget!
  • Black Hawk
    Én csak azt tudom mikor elüti és belerepíti a földet. nagy ütés háromszög lehetőleg felfelé utána Kör.
  • kijozu
    még mindig nem megy a sorrend megvan de egyszerre kell őket??
  • Callme
    Sonic Swway - Kör+háromszög, amikor elkezd ütni(én először lenyomva tartom a védekezést, és akkor amikor üt, megnyomom a háromszöget a lenyomva tartott körrel együtt, így biztos, mert egyszerre nehezebb eltalálni a két gombot, és ha nem találod el, akkor csak védekezőállásba áll)
    És azt valaki tudja, hogyan kell csinálni azt a nagyon gyors teleportálást, amikor srégen üti fel-le teleportálással együtt?
  • Black Hawk
    Jah és a 3 ik goku is kell hozzá.
  • Black Hawk
    L2+bal analóg jobbra tolva+jobb görgő lenyomva. ehhez az is hozzátartozik hogy goku mellett a 3 ik tipusu vegita legyen.
  • kijozu
    plz valaki írja le részletesen a fuziót!! nagyon megköszönném
  • Thadius #4213
    sztem ez az egész irányítás meg mittomén a jap verzsön miatt van ugyhogy én várok úgydöntöttem :)
  • kijozu
    valaki nem írnále pontosan??
  • Black Hawk
    vagy fel. vegetto vagy gogeta...
  • kijozu
    nem megy:(:(:(

írd le picit részletesebben ha lehet*.*
  • evil 007
    3 vagy 4 pont kell hozzá majd jobbra s R3