Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

killswitch90
ps3-ra nem fogják kiadni a bt3-at sõt úgy néz ki semmit mert elvileg majd adnak még ki 1 db játékot ps2re ami tejjesen eltérõ irányítással lessz mint az eddigiek (remélem mászkálni kell maj benne 😊 ) és aztán kalap ! de ps3ra nem dobnak ki ! reménykedek még azé hogy a japók nem haggyák abba ezt a "csoda" gyártását 😊

Callme
Nem tudom, ki hogy van vele, de én örülök: végre egy játék, amire majd nem mondhatják, hogy jobb nála a Budokai 3...mondjuk én a Tenkaichi-val kezdtem, szal nekem ez jött be, az elsõ tényleg gázos, de nekem már a T2 is jobban tetszik mint a B3...a T3-ba meg tényleg beleadnak mindent,ahogy ígérték 😊

,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)

Smithie
Ja,én is ugy tudom hogy ez az utolsó DB game ps2-re.

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Én úgy tudom p3-ra is lessz a sparking meteor.Ezt az 1 játékot még kiadják ps2 és utána már csak ps3-ra fognak gyártani Dragonballos játékokat.<#gun><#violent><#bdead>

nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.

Smithie
És persze Wii-re...:>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Smithie
Miért nem azt irtad neki hogy csak ps2-re jön!😄

killswitch90
hát a db-k között a legújjabb igen és jön ps-re !

Szevasztok! Ha hülye a kérdésem nézzétek el nekem de ritkán jutok gép elé.
Ez a dbz sparking meteor lesz a legujabb game? Ps2re is kojön??
Köszi Szevasztok!
ronihun
ez remek

...

Callme
de ha még nem vagy eléggé felspannolva, akkor itt az 5. demo video 😄

Callme
hát, ezt senki nem tudja, majd amikor valaki megszerzi az usa-ban, és feltolja torrantre, mert ezek a japok nem nagyon akarják

ez a várakozás áhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kellene már a játék!!!!!!!!!!!!valaki hozzon már valami hírt mert már az õrulet határán vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 még 1 lépés és megorulko bazz hogy várom ezt ez nemigaz már nemkot le semmi játék ezt várom már nyáriszunet óta jaj mikor lesz már meg
mikor jon már a demo?
Fehercsoki
PM ment!

Tombi
akit esetleg érdekelne megjelent a Budokai 3 AF végleges verzioja, angol nyelvü oldalam tetején a torrent link 😊

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Callme
huhh, a demonak a zenéje valami Super Survivor, vagy mi...nem tom, nézd végig a youtube-on a t3-as videók kommentjeit, valamelyiknél le van írva

#3832 - Szép erény is a kitartás 😊 Én beszerzem mindenképp, mert arra pont jó, hogy a kombókat megtanuljam

killswitch90
én a demüt szerintem kihagyom , csigázom még magam a fullig 😊 a bt2-t is a zenék miatt szettem le japánul is 😊

ronihun
ÁÁ ez nagyon jû lesz..váro a demot😄
A zenéje is nagyon jó!Nem lehet vhonnan azt elérni?

...

Hello Fehercsoki! Megvan még a géped? Mi van hozzá? Slim? Mennyi lenne? Köszi!
Callme
további videók a demóból:
Demo 2
Demo 3
Demo 4
Hát ez a játék naaaaaaggyon odab*sz 😄

áhh.. az huyleség láthatatlan fal akkor meg haverom abba kotne bele mert neki ien "hiba észrevevõ" szeme van néha már idegesít de amugyén már a demot várom nagyon sztem 1-2 hét s már lehet is tolteni
killswitch90
a fake-et úgy értettem h a mesébe nem így volt szal ez 1 kitalált szinezés ! a mozgáskorlátozót igen arra a hálóra értettem ! szerintem megoldhatták volna h csak 1x-ûen vége a pájának és nem lehet tovább menni szal valami láthatatlan fallal ...

redday
a mozgáskorlátozó alatt azt érted hogy van-e vége a pályának? mert van, a bt2ben volt a kék, itt meg asszem zöld lesz. az az ezüst hajú nekem nem nagyon tetszik, mert olyan mintha csak negatívba tették volna az egészet. és nem tom mért fake. benne lehet simán is. a t2ben is volt

killswitch90
reméltem h benne haggyák az ezüst hajú gogetát 😊 nekem naon teccik bár fake de jól néz ki : http://www.youtube.com/watch?v=wcDqW4vqtJc&mode=related&search= viszont a pályát nézzétek ebbe a videóba ! iszonyatosan jó !!! és ahogy nézem eltünt a mozgáskorlátozó háló is ???

killswitch90
na ez hülyén néz így ki nem szenvedek tovább és bocs 😊

killswitch90
MÁR NAGGGYON VÁROOOM 😄

DDD RRR AAAA GGGG OOOO N N BBB AAAA L L
D D R R A A G O O NN N B B A A L L
D D RRR AAAA G GG O O N N N BBB AAAA L L
DDD R R A A GGGG OOOO N NN B B A A LLLL LLLL
BBB
44
4 4
4 4
4 4
444444444
4
4
EEEE V V EEEE RRRR
E V V E R R
EEEE V V EEEE RRRR
E V V E R R
EEEE V EEEE R R

killswitch90
szerintem nem kell majd küldözgetni mert véleményem szerint nem sok torrent oldal lessz ahol nem lehet majd lehúzni 😄

valaki linkeljen pls torentet ha lesz vagy vegyen fel msnre s kuldje el koszonom ([email protected]
Callme
Végre egy eseménydúsnak mondható videó:
BT3 demo
Egyébként Japánban már kiadták a demot, most már csak arra kell várnunk, hogy az egyik ügyes kolléga lemásolja és feltolja torrentre <#vigyor>

ronihun
Itt egy kis érdekesség...a Story modról...Hát nagyon jónak néz ki😊
Amugy Tiennek is lehet majd a félmeztelen ruhát választani...remélem h ugy fognak sérülni mint abban a viedóban goku amikor lesakast rola a ruha...

...

Callme
ja, és még az artwork-ök, hogy ne maradjon ki semmi 😊

Callme
Néhány kép a gammából:

Callme
Itt egy kis video a gammáról, nem mond semmi újat, csaka szokásos rizsa...

martin23
t2-ben😄

Dragon Ball Z,GT 4ever

martin23
hy all! vki tudna nekem abban segiten h a support typeben mi a neve a 6. azaz a regeneration ability alatti és a 19. a Hit Essence alatti potarának ?elõre is kössz😄

Dragon Ball Z,GT 4ever

Black Hawk
Vedekezés és kétszer a karaktered hátafelöli gomb.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

megtudja valaki mondani hogy b3-ban hogyan kell töltõdni?Olyan rég nem jáétszottam vele hogy elfelejtettem 😄

Fehercsoki
Szia!Akarsz ps2-t venni?Nekem van egy 1,5 éves használt kitûnõ állapotban és eladnám nagyon olcsón!(kell a pénz gc-re😄)

tudjátok milenne igazán jó?Ha csinálnának egy olyan Tenkaichit amiben mászkálni lehet.El lennék vele 1 darabig😊

jol kenik a srácok😄
http://www.youtube.com/watch?v=C8VK3GmFr60

URL=http://www.youtube.com/watch?v=C8VK3GmFr60]Ezt[/url] nézzétek meg!

Tombi
+

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Hello mindenkinek!
Azt szeretném kérdezni tõletek, hogy az igaz, h a legtöbb dragon ball játék ps2-re jött ki? Kb 1 éve adtam el a psp-met, de azon is csak a shin budokai-val játszottam 😊! Megõrülök ezekért a játékokért! Tehát megérné venni egy ps2?
Elõre is köszi mindenkinek!
Fehercsoki
Ami a végén van az dragon ball z online és az valami mmo,úgytûnik eddig hogy csak japánban fogják kiadni.

Sziasztok.itt van egy videó nem tudom miez ami a végén van.Ezt lehet hogy valahogy összehozták.http://it.youtube.com/watch?v=24QWLM6DAu0&mode=related&search=??

Callme
jaja, õ volt az öreg Son Gohan elõtti ellenség

Black Hawk
ügye azzal a Denevérpofával akkor küzdött amikor a Baba katonái ellen harcoltak?

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

helyes, legalább jó részletes lesz a játék

ronihun
Rmek

...