Dragon Ball Z - Budokai játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Ez a dbz sparking meteor lesz a legujabb game? Ps2re is kojön??
Köszi Szevasztok!
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
#3832 - Szép erény is a kitartás 😊 Én beszerzem mindenképp, mert arra pont jó, hogy a kombókat megtanuljam
DDD RRR AAAA GGGG OOOO N N BBB AAAA L L
D D R R A A G O O NN N B B A A L L
D D RRR AAAA G GG O O N N N BBB AAAA L L
DDD R R A A GGGG OOOO N NN B B A A LLLL LLLL
BBB
44
4 4
4 4
4 4
444444444
4
4
EEEE V V EEEE RRRR
E V V E R R
EEEE V V EEEE RRRR
E V V E R R
EEEE V EEEE R R
BT3 demo
Egyébként Japánban már kiadták a demot, most már csak arra kell várnunk, hogy az egyik ügyes kolléga lemásolja és feltolja torrentre <#vigyor>#vigyor>
Amugy Tiennek is lehet majd a félmeztelen ruhát választani...remélem h ugy fognak sérülni mint abban a viedóban goku amikor lesakast rola a ruha...
...

Dragon Ball Z,GT 4ever
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Azt szeretném kérdezni tõletek, hogy az igaz, h a legtöbb dragon ball játék ps2-re jött ki? Kb 1 éve adtam el a psp-met, de azon is csak a shin budokai-val játszottam 😊! Megõrülök ezekért a játékokért! Tehát megérné venni egy ps2?
Elõre is köszi mindenkinek!
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"