Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Callme
Itt egy új scan, úgy látszik a készítõk ezúttal ráálltak a sima Dragonball-ra is:

,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)

Drephis
igen

help

a tenkaichi 2 ben benne van baby vegeta?
redday
kár😞

okok, megvan, közbe erõt vettem magamon és kigugliztam róla képet, szal ugynéz ki mint mikor félbe volt csak egybe <#ravasz1>

ronihun
ez

...

melyik is az említett elsõ formája? nem rémlik, csak az hogy külön volt a felsõteste a maradéktól

Callme
sajna nem lesz Hildegarn first form, akkor már benne lett volna a mostani artwork-ökben, meg most olvastam utána...pedig milyen jó lett volna!

redday
Ha minden embert megcsinálnak, akkor kb 15 oldal lesz😊 és remélem ebben megcsinálják hildegarn elsõ formáját

kösz a választ
Callme
nah, egy Site update-ünk már van is

Callme
valószínûleg majd torrent, baró lesz, felrakják az oldalra, aztán 2 percen belül lesz vagy 200 000 leecher XD

Fyrex
honnan lehet letölteni? xD

Avanti Crociati!

Callme
és képzeld el, milyen káosz lesz, ha kijön a gém novemberben! 😄D

killswitch90
biztos hogy a nagy feszültség okozza a dühöt ami a várakozás miatt van 😄😄😄

Callme
Te atya isten, hogy fel vagytok spannolva 😄 Felõlem aztán még habverõnek is hívhatják, az is jól forog XD Nah, a friss infókról annyit, hogy már nem sokban lesz részünk, valószínûleg még e hónapban(vagy október elején) kapunk egy demót, de addig még lesznek hivatalos oldal frissítések, néhány scan, meg a szokásos havi v-jump magazinból szedett cuccosok...hacsak atariék meg nem lepnek bennünket valamivel 😊

easy, easy emberek 😄
mindegy ki hogy hivja, csak ha a másik rákérdez akkor egyértelmüsitse hogy miröl van szó
peace

ronihun
és még én kötekedek..hát grat

...

ronihun
én csak elmondtam énhogy hivom fra számomra a görgõ nemtom mit kell itt játszanod az agyadat-.-

...

Black Hawk
Amúgy én a Left Analogot Laurának a Right Analogot pedig Rékának hívom. De te is becézgesd nyugodtan. Nem lesz olyan egyhangú mikor ránézel és elkezdesz beszélni velük.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Black Hawk
Muszáj mindig kötekedned májerkém?

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

ronihun
görggõ?:S
én analógnak hívom

...

Black Hawk
Tag mecsben L2+a két görgõt lenyomod de lehet elég csak a két görgõ

helo mindenkinek!
kérdésem lenne a tenkaichi 2 ben amikor tag mecset játszunk valahogy lehet embertváltani vagy csak amikor meghalt?
ronihun
nem...a 3-ban lehet majd valszeg de nem bitos

...

a tenkaichi 2 ben tényleg lehet úgy fuzionálni amik pl az animében nem voltak láthatok?😄
így van, örüljünk annak ami lesz, hisz az is nagyszerûnek ígérkezik

Callme
sztem ez épp elég lenne, a bonyolultabb formáját sztem még ha tudnák, akkor sem akarnák berakni a gémbe(pedig ezt a játékot tényleg odarakják rendesen😄), az már ps3-on lesz

nézem a videót és azt mondja hogy : "...and we will also add 5 new stages with time and weather variations..."

ez ha jól jön le akkor csak annyi hogy választhatsz hogy nappali, éjszakai, esõs, ködös, napos legyen a pálya :S de azért reménykedünk 😊

az idõjárás szerintem azt jelenti hogy elkezdessz mondjuk nappal harcolni és beesteledik, ezt "egyszerü" lenne megoldani, de ha esõt, ködöt, egyebeket is raknak bele akkor.....ejjha! 😄

Callme
Itt egy videó az IGN-rõl, tegnap rakták fel, ugyan nem mondd semmi újat, csak a szokásos dolgokat: minden jobb lesz, karakterek kidolgozva, bla-bla...Meg valamit mondtak az idõjárásról is, de ezt még a külföldiek se tudják biztosan, hogy mit jelent, csak találgatnak(lehet, hogy változik majd az idõjárás harc közben!?), meg valószínûleg eltûnik a Tenkaichi 2-bõl jól ismert item fusion, hogy úgy kell összerakni a karikat... ehelyett lesznek a "what if" részek, mondjuk pl a Cell sagaban ha megölöd Gokuval Cell-t, akkor nincs SSJ2 Teen Gohan, hanem máshogy folytatódik a történet, és más karaktert kapsz
Developer Diary 2

Black Hawk
Ezt a videót is a Belgás gyerek csinálta. Ez Pl nagyyon jó.

hát tetszeni nem tetszik, márcsak alapból sem hallgatok ilyet, de az illetõ dolgozott azért vele, szal respekt

Callme
jelenleg nincs, de amint van valami, azt postázom 😊
#3762-Ízlés kérdése, nekem tetszett, meg ahogy néztem a youtube-on, még egy jópár emberkének, persze ez nem jelenti azt, hogy mindenki viccesnek kell találja

Nincs valami új info??<#szomoru1>

Black Hawk
a srác másik munkája viszon tényleg jó.

ronihun
ezen én mégcsak nem is mosolyogtam:\
Nemtom miért vicces:| jó munka csak szvsz nem vicces:\

...

Callme
ja, és bocs az off-ért, de ezt látni kell 😊

Callme
Itt egy AMV, Belga szól alatta, és szét röhögtem magam, ahányszor csak megnéztem😄
DBZ Belga

Callme
Jah, tudom, de azt már valószínû postáztam, a youtube-ra egy kicsit elõbb kijött😊

Császtok! Már elég rég jártam erre és egy darabig megint szünetelek! Még mindig nyomjátok! Végre megvan 100%ra a game! Szerintem én már verhetetlen vagyok! Nemlehet ezt online játszani vagy valami? Nemsoká veszek sz.gépet aztán ott is nyomom majd a d.b.-t,
Ugyhogy majd infokat kérnék akkor hogy pc-re milyen és honnan van game!
Megkérném a kedves segitökész embereket,h. mostne irjanak pl.-kat mert nemtom mikor lesz gépem! Majd akkor érdeklödöm!
Szevasztok!
Jó játékot!
a Movies részleg alatt van egy tegnap felrakott videó, nem tudom pontosan mi az mert Operából nemtudom megnézni xD

Callme
Hivatalos Oldal Update
Megnyílt a 10. oldal is, egész karajok lettek az art-ok 😊

Black Hawk
Örülnék ha lennének átvezetök a sorozatból (ucse lesznek). Ennyiböl tetszett a Sagas.

Buuza bazz ez kész XD

gercse
reggel még fog az agyam😄
amúgy nagyon várom már, ez lesz szerintem minden idõk egyik legjobb dbz játéka(Ps2-re)

Callme
Buuza... baaaz, ez nagyon ott van<#nevetes1><#taps>

gercse
ja mondjuk, ha benne lesz én is csak poénból próbálom ki, nem szeretek eltérni a "valóságtól"

á búza lol, ez most reggelre ütött 😄
egyébként nem rossz ötlet, de remélem nem lesz majd kötelezõ ezeket csinálni, szóval erre biztos figyeltek hogy a játék hangulata megmaradjon 😊

gercse
Amúgy karakter lista van? hogy kik szerepelnek majd a T3-ban?(biztosan)

vki
Vazz... 😄

ACER Aspire 5738ZG