5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • evil 007
    full power >>>> nagyutés hároszög utána x nagyutés 3szög stb,,,,,
  • kijozu
    ki tudja h kell fuzionálni???
  • Black Hawk
    És azt a sok teleportálgatósat :D
  • evil 007
    L2 x utána még 1x L2 X ez a hipergyors repulés
  • Black Hawk
    Azt én se tudom de bosszant hogy a buzik kihajolnak ha kell ha nem :D.
    Hogy kell hirtelen odaröppenni az ellenfél mögé. Párszor már sikerült de nem jövök rá hogy kell.
  • ronihun
    és rényleg hoyg kell ewlhajolni az ütések elől..az a sonic sway vagy mi szt h kell?
  • Black Hawk
    Kör plusz ball görgő (csakazértis) :D
  • ronihun
    előszőr arra is rá kellet jönnöm h itt nem a jobb hanem a bal analóg kart kell forgatni:S
  • Drephis
    hogy lehet ezeket a "ki labdákat" visszalökni? rám dob egy csomót a Zenemy, és nemtudom visszaütni... bt2-be simán ment
  • kijozu
    megvan ezeket rohatrt könnyű behozni:)
  • Black Hawk
    Sorry tényleg passzolok :D de nekem még hiányzik egy valagnyi karakter :D
  • ronihun
    az az F1-es iizé végig megvan...nemtom mi lehet...de mg igy is maradt pár karakter ami hiányzik spopovich stb...nemtom lehet h megint összekell illeszteni a fülbevalokat
  • Black Hawk
    valamit nem vittél végig mindig akadt valami vacak :D pl Goku vs Aral.
  • kijozu
    nem jáccottam a bt2-vel

ez különben a spiritbomb??
  • ronihun
    nekem csak 95...mért lehet ez?:S
  • Black Hawk
    büszkén kijelentem hogy megvan a 100% de egy kicsit rövidnek tartom :D viszont a karaktereket fingom sincs hogy honnan fogom beszerezni :D.
  • sheva94
    aki már végig vitte a storyt megtudná mondani nekem hogy a buu saga után van még folytatás?
  • killswitch90
    hát ha jáccottál a bt2-vel akkor értelmetlen a kérdés !
    finishing attack : R2+Háromszög , R2+fel+háromszög
    super finishing attack : (fullpower) R2+le+háromszög
  • Patar
    Szerintem a chip a hunyó mint nálam.
  • kijozu
    megvan már nincs semmi gond!!

hol lehet megtudni h a támadásokat mivel kell csinálni??
  • Szuperkaraj
    próbáld ki másvalakinél is ugyanezt a cd-t ha neki jó lesz, és ha ezekszerint a tv ki van zárva, akkor a ps-ed lesz a ludas
  • Callme
    Nah, kibrópáltam másik Tv is, ami 100 hz-es, és nem jó :( attól félek, hogy ez chip hiba... de semmilyen más játéknál nem csinálja ezt, csak pont ennél... ááá, remélem a pal-os már jó lesz
  • Szuperkaraj
    hát kb :)
  • killswitch90
    memcard nélkül nincs élet a ps2-ben :D
  • Szuperkaraj
    Muszáj leszel venni, memóriakártya nélkül játszani hülyeség, mivel nem tudod elmenteni.Másrészt ez nem chat, nem kell egy dolgot háromszor leírni
  • Bullitt
    Hát igazából a TVtől függ, persze a PS2 is közre játszik. A PAL-os PS2-k csak chippel viszik az eredeti NTSCt pl, de az írottat is olvassák. Igaz, csak fekete-fehérben! Amúgy amikor tudjátok játék elején bejön a PlayStation2 felirat, és ott a jobb alsó sarkába van egy ici pici téglalap, akkor az NTSC-s és valszeg szürke lesz...

Na vki tudja, hogy kell nehézséget állítani??
  • Patar
    És amugy sincs DVD írom.
  • Patar
    A tv-nek semmi köze ehez.Nekem csak a másoltat nem viszi színsen mert szar a ps2.Mellesleg kiprobáltam 3 tv-én is ugy is szintelen.72 centisen is probáltam.
  • kijozu
    hallhátok!!

muszáj memo kari a BT3-hoz??
  • Bullitt
    Nálunk is a 72 centis sony tv-nk már viszi színesen. Ez azért van, mert az új PAL TV-k már többnyire támogatják a 6íHz-es NTSC dolgokat, szerencsére.
    Amúgy a game nekem elég nehéz, nem tudjátok, hol kell nehézséget állítani duel módba?? :D
  • kijozu
    nah már nem kell!

mükszik csak kellene az a rohatt memo kari

anélkül be se enged a gameba??
  • kijozu
    hello!!!

nagyon fontos dologról lenne szó!!!

plz vegyen valaki föl msn-re akinek megvan a BT3

[email protected]
  • killswitch90
    a tv-d 50 hz-s a játék mivel ntsc 60hz - főlfelé ! venni kell 1 rgb kábelt , ha az se segít akkor 1 ntsc-s tvt!
  • Szuperkaraj
    szerintem a tv-ddel lehet valami, nemhiszem hogy az írás hibája, mert akkor elméletileg mindenhol hibásnak kéne lennie...nemlehet hogy 60hz-n megy és nem támogatja a tv-d? bár nekem akkor el sem indul, de azért próba szerencse
  • vki
    Na, sikerült kipróbálom. Nero helyett IMG Burn-nel írtam ki. Nekem így elsőre tetszik. Igaz, hogy egy kukkot sem értek belőle, de szerintem jó. Mondjuk még csak 1 meccset vívtam Raditz ellen, viszont a hosszabb meccs szerintem nem rossz. Igaz nehezebb, de így legalább izgalmasabb.
  • Callme
    Azt nem tudja valaki, miért csak egy pályát tudok vállasztani, és a többi miért bugos? Ennek mi lehet az oka? Meg már csinálta ezt a T2ben is, csak ott néhány karakternél
  • Lunki88
    Tudom láma kérés de valaki meg tudna szánni egy ftp címmel ahonnan le lehetne kapni a gamet? Pár torrent oldalt próbáltam de nem jön csak 4-5kb-al... :S
  • Black Hawk
    enyém is pal Tv de mindent szinesen játszik le. Slim ps valami Modbo chippel (nagyon ért ám hozzá :D)
  • Norberto91
    NTSC miatt nem visszi színesen!! a tévéd csak PAL verziót olvass ennyi
  • Patar
    Nekem nincs más lehetőségem mint hogy várjak now 13-ig.Mert a PS-em nem visszi a másoltat színesen.Amugy meg a másolt cd tele van játék hibával.