Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem az eggyik kedvenc csillagharcosom bardock nagyon bánom hogy az ssj szintet nem érte el pedig jól nézne ki
amugy a hivatalos oldalt megint frissítették már van 12 és 13 as screen artok is
ronihun
engem is:/

...

nincs már blekkeccem mert kicsaptak
killswitch90
király nagyon , a bardock saga-ban lehet osztani az ûrben a Vegeta felett !! ez naggggyon állat ! na és h mutattyák a fúiókat is 😄😄 remélem az apróbb lényeges részeket is beleszorították még ha csak 1 videó erejére is pl : mikor yajirobe levágja oozaru vegita farkát (a budokai 1en kívül 1ikbe se láttam 😞 ) , vagy a kid boo elleni uccsó genki dama (monnyuk az a tb2-be benne volt 😊 de ebbe is remélem , vagy ien apróságok h cell beszívja a robotokat meg ienek ! attól lenne véglegesen állatkirálysirályatomász a játék 😊

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Callme
európában a teljes nov 13, japánban valamikor október elején, a demo meg elvileg ma jött ki az usaban is, de lehet hogy csak akcsa volt a hír... na mind1, sasolni kell tovább a torrentoldalakat
és egyelõre ne Tenkaichi 3-mal keress, hanem Sparking Meteorral, mert eu demo nin, sztem nem is lesz

,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)

killswitch90
evil007 akkor van blekkecced ? lécci válaszolj mert nagyon kellene 😞

itt a 9. találat itt tenkaichi 3 torrentet ír de semmi nincs benne miért van ez vagy csak vak vagyok?
amugy a demo megjelenés az mikor van? s a teljes game mikor van? japánban????? euripában??????????
redday
akit érdekel itt megtudja csinálni saját t3as trailerét^^ http://www.atari.com/dragonballz/trailermaker/

odabasz😄
Callme
És akkor van szerencsém bemutatni az eddigi leghosszabb Trailert, több mint 8 perces... Nyami! 😄

Callme
ja,ezzel már tegnap este én is szemezgettem, de elkezdtem letölteni, és azt a játékot tölti, ami a képen van :S és ez biztos, hogy nem a SM demo, mert 3 gb... meg meg is néztem a Bitcometen belül a fájl nevét, és ez a Sengoku Musou 2 Mushouden, legalábbis a név szerint, de valahogy nincs kedvem 3 gb-ot várnmi, és lehet hogy tök feleslegesen...de már tényleg jó lenne, hogyha lenne egy demo, játszani akarooooook 😄

amugy találtam 1 oldalt ahol kivan írva a demo torrentbe de félek nem azt toltom le valaki ellenorizze hogy miis ez eggyaltalán itt a linkitt
redday
én bio brollyt, meg hildegarn from 1et hiányolom nagyon😞

Callme
még 1 video, semmi új, de ezt még nem láttam 😊

killswitch90
azért az kár hogy bio brolyt nem szorították bele , de legalább a normal broly benne van 😊

killswitch90
király hogy babidival is lehet szakítani 😊 itt a vid

Callme
na meg itt egy video, elég gagyi minõséggel, de végre a holdat nézve is átalakul valaki oozaru-ba

killswitch90
evil007 annó mondtad h van blekkecc accot 😊 tudnál adni 1et ? plíz 😊

Callme
sorry, akkor megint csak linkelem:
Arale & General Blue

Callme

Ez az utolsó két új karakter... hát amikor megláttam, azt hittem hanyatt vágom magam a röhögéstõl... Blue tábornok rendben van, na de Arale?
És ez sajna nem fake, mert már hivatalosan is megerõsítették...mind1, belefér 😊

killswitch90
ez így van !! nem hogy viszi , szakítja mint a szél ! haverom is tegnap kapott 1et és mivel nincs blueray írója a motorstorm meg nem sokáig kötött le minket átvittem a 2-es gémeimet és vitte õket...

ronihun
Megtaláltam a zenét de csak rövid és nekem teljes kellene....ha van egyáltalán...amugy a sám cime Super Survivor és Hironobu Kageyama énekli....kéne a teljes mert olyan jó😊

...

Balyy
Itt a bizonyíték! Már mint arra h viszi!

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

Callme
Új vidijó
Ez is nagyon brutál

Callme
jogos, haljak meg, jogos 😄

Balyy
Én nem vitázok de ha meg akarsz róla bizonyosodni akkor menny a ps3 topikba! A ps2-t egyébként tuti viszi! Ebbõl is volt a balhé h nem volt jó a visszafele kompatibilitás mert szarul jelenítette meg a gémeket!
és én nem hinnék egy olyan eladónak aki azt setudja mit ad el! (tapasztalat)

Drephis
fék karakterek jöhetnek!😄

help

én a ps2 ot csak a budokaiért vettem persze jáccok még 1 pár gameval de a budokai orokkedvenc s igy lessz a tenkaichi 3 is
amugy elárulom hogy a ps3 nemviszi a ps1 meg a ps2 játékokat nyugottan nézzetek utána. mert pont ma akartam venni ps3 at s az elado elmondta hogy nemviszi az elodjeit ez a baj vele ugyhogy ezen ne vitázzatok.
Balyy
Ez legyen a legnagyobb baj! 😊
Egyébként sztem jöhetnek a fék cuccok is érdekesség képpen!
Csak írd oda! Addig is látunk vmit! 😊

Callme
jó az észrevétel, a külföldiek is épp ezen gondolgodtak, hogy hogy a rákba van english title screen, amikor még hivatalosan csak a japán demót adták ki, és azt is csak japánban...csak én is ahogy megláttam, egybõl linkeltem, s csak utána olvastam a hsz-eket...hiába, mindenki be van sózva 😄

Balyy
Már csak azért is fura a kép mert nem sparking meteor! Már mint értitek!
Eddig minden anyag a japán verzióból volt!

Smithie
Meg amugy is már a halálomon vagyok,ugy várom a T3-mat!!!!!!!!😄D

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Smithie
Miért szórakoznak ezek??!Kicsit elszomorit hogy egyeseknek ez a szórakozása hogy másokat besz@passanak,föleg minket,vérbeli DB fanokat!

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

ronihun
eza kép?
mondjuk kicsit látszik ha jól megnézzük

...

Drephis
miért jó az embereknek hogy fake cuccokat gyártanak? :-@

help

Callme
bocsi, közben kiderült, hogy fake...

Callme
nah, akkor linkelem:
BT3 title screen

Callme
egy kis ínyencség, a Bt3 title screen-je

Balyy
Már rájöttem!
Ilyet akárki csinálhat!
Ha meg megjelenik ps3ra is az nem baj! A ps2, wii már biztos!

Fyrex
lol akkora kamu mint egy ház

ne legyetek már ilyen szerencsétlenek... hivatalosan be van jelentve: Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3

Avanti Crociati!

Balyy
nem mûködik!

Hát én nem tudom igaz-e de ez engem nagyon agaszt.http://img147.imageshack.us/img147/8026/ps3dbzkr0.jpg

nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.

killswitch90
yaya max annyi szépség hogy az árnyék meg a kontúrvonalak nem pixelesek de bele nem piszkálnak a játék külalakjába

Callme
hát én a general grafikára értettem, az valószínû, hogy szebb lesz, mert jobb cuccos van a gépben, de attól nem lesznek jobban kidolgozva a karik, meg a pályák sem...kb annyi lehet a különbség, mint a Pc meg a konzol között

brodix
HI!
olvasom az üzeneteket,és callme legutóbbi állítását megcáfolom.
olvastam vhol,hogy a ps2-es játékok PS3-mon szebbek,mint kettesen.

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Callme
Az lehet, hogy ps3-ra nem lesz BT3, de attól Ps3-mon még lehet vele játszani...a grafika meg mindenhol ugyanaz, wii-in, ps2-n, meg ps3-n is