5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • Fehercsoki
    Köszi.Honnan tom leszedni?:D
  • ronihun
    Dan Dan Kokoro
  • Fehercsoki
    Story modenál ott ha rámek a gtre mi a zene neve ami van?:)Asszem valami gt theme de így nem találom:(
  • Smithie
    Teleport,a legerösebb lövések,dragon homing count 3x+sok utána teleportálás megint...:D
  • Fehercsoki
    Ütni meg lőni kell amíg meg nem hal.
  • kijozu
    ti a bt3 ban a story modban h győztétek le azt a bogarat??
  • redday
    nah figy mindenki itt van néhány unlock!! Katt..
  • Szuperkaraj
    igen, benne van, habár én nem tudom azzal tolni
  • Thadius #4280
    budokai 3ban van asszem de nem 100
  • Lunki88
    Na kipróbáltam végre én is a Tenkaichi 3-at, hát vegyes érzelmeket okozott. Az jó hogy sokkal több karakter van benne de ez hogy a story feleannyira részletes kb. mint a 2-nél az nem igen tetszik benne. Haverom azt mondta 3óra alatt kivégezte a story módot...
  • Bakiszaki
    Ezek Wii trailerek, szóval minket ezek nem nagyon érdekelnek. A francnak sincs kedve így ugrálni játék közben. Szerintem itt a legtöbbeknek PS2-jük van, vagy lesz! :)
  • Elveon
    Új trailerek!
  • Karr
    Nem tudja valaki megmondani, hogy a normál boltban kapható verziójú Tenkaichi 3 mikor jön ki?
  • Drephis
    ha cell sagaban gohan helyett gokuval nyomod le cellt, akkor másképp alakul a story?
  • vki
    Apropó. Mikor a Tenkaichi 3-ban a elsőnek kell Vegita ellen nyomni, akkor gondolom nem muszály karaktert váltani ahhoz, hogy legyőzzem. Ugyanis én váltottam, és átment Oozaru-ba, amit már nem tudtam legyőzni (nem próbáltam meg megint, mert elkellett jönni otthonról.)
  • Smithie
    Az nekem is bejön,a sorozatban bántam is hogy Buu ellen nem abban osztotta!:)
  • Bakiszaki
    Valamelyik Budokai Tenkaichi részben benne van Son Gohan abban a ruhában amiben a Kaioshinek (remélem jól írtam) bolygóján volt? Mert az kurva jó!
  • sheva94
    mármint úgy hogy nem jön be
  • sheva94
    a banner másnak is szar vagy csak nekem?
  • sheva94
    oda mentem aztán ütötem 1000-el aztán 1 kicsit lövöldöztem rá és a végén bedobtam 1 olyan MAX poweres cuccot
  • kijozu
    hy!!

ki hogyan győzte le a bt3 ban story mod ban VEGETA-t??

nekem nem megy:-(

jah és vki tud készíteni vagy fölvenni videót arról ahoy jáccik???
  • Smithie
    nm :)
  • Bakiszaki
    Köszönöm!
  • Smithie
    Nekem a másfeles van meg és full verzió.
  • Bakiszaki
    Az lenne a kérdésem hogy hány megabájtos verzió a helyes a Budokai Tenkaichi 2-nél a letöltésnél? A másfél gigást vagy a 4 gigást kell letölteni vagy mindegy? Vagy azt a legérdemesebb amit a legtöbben szedtek le?
  • redday
    ez budokai topic. külön van dbz is asszem
  • Phoneman
    mondjatok már egykét oldalt ahol képek vannak jo minóségben és nagy felbontásban fent(de nem a játékból) hanem ugy általánosan a dbz ből, főleg vegetto-s! köszi
  • ronihun
    elég régi már....
    és itt azért van több harcemert gondolom duelből hozzávágtak pár harcot
  • kijozu
    köszi
  • Firetrap
    Ha érdekel v.kit itt van egy trailer a story módból. http://youtube.com/watch?v=JrsHnzKxA90 Sokkal több harc van tényleg csak megszerezni nem tudom XD
  • Smithie
    De harapós kedvedbe vagy mostanába!:D
  • Thadius #4257
    a sonynak nemvolt túlsok köze hozzá :D
  • dani z
    sokal jobb lett
    az erőgyütée,támadások minden sokkal jobblett benne nem csalódtam a sony-ban
  • Lunki88
    Az eddigi tapasztalatok alapján milyen a Sparking Meteor? Jobb lett mint az előző? (Mert olvastam hogy pár embernek nem tetszik. :S)
  • Ombredor
    Hello! Kijozu én átérzem amit irtál nekem se volt sokáig:) kb 10-szer kezdtem előről a bt2-őt:)
    ebayről megérkezik az eredeti bt3!!! már rég akartam:Ð
  • Drephis
    gt goten sajnos nincs benne :((
  • sheva94
    na kész a story 100%-on de egy-két ember még hiányzik például future gohan meg GT goten nem tudja vki hogy tudom őket megszerezni?
  • Thadius #4251
    szerinted ez érdekel itt valakit ? :)
  • kijozu
    Hello all!!

LESZ MEMOÓRIA KARIM A PS2-M BE^^ MÁR RÉG AKARTAM:D:D
  • Black Hawk
    Norbi elhúzhat a duci tréningel mert itt a Tenkaichi :D