5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • erik10
    Lenne egy kérdésem,a Dragon Ball Z Budokai sokban különbözik a Dragon Ball Z Budokai Tenkaichitől?Mert nekem csak az első van meg a Budokai...
  • Armond
    es tudna valaki segiteni hogy hol kell letolteni a dragon ball z budoka 2 t?
  • Armond
    szerintetek lesz vagy van dragon ball AF episodok?mert en lattam az interneten a videok kozt ahol az oreg PAN edzette a KIS GOKU JUNIORT(JR.) szerintetek igaz vagy sem
  • Armond
    es tudok egy linket amelyken megvan a dragon ball z budokai 3 AF ps2 jatek

www.dbzworld.tx.hu es az angol nyelvu verziot valazt es a legelso hirdetesnel le lehet tolteni torrenten stb.
  • Armond
    itt normalisan latszik
    http://www.gamespot.com/ps2/action/dragonballzbudokaitenkaichi3/hints.html?om_act=convert&om_clk=tabs&tag=tabs;cheats
  • Armond
    neked angolul van meg vagy japanul?en mar vegig vittem100zalekra, minden karakter megvan csak harom palya hianyzik.meg tudom mondani.van egy par amit csak akkor nyersz meg amikor elohivod a sarkanyt a tobit ugy kell hogy a tournamentbe ahol van a nagytorna meg ezek cell games stb. na ott kell meg adok egy linekt amelyen egybol ir minden kari megnyereset ez a link; http://www.gamespot.com/ps2/action/dragonballzbudokaitenkaichi3/hints.html?om_act=convert&om_clk=tabs&tag=tabs;cheats es itt mindent megmont amit szukseges.csak angolul van
  • vixo
    Megcsináltam 100%-ra a Budokai tenkaichi 3-at,de még hiányzik 7 karakter a 160ból,h lehet őket megszerezni?Pl:Frieza apja hiányzik és 6más kari)Valaki segítsen pls!Előre is Kösz!
  • vixo
    Hi all!
    A nehézségi fokozatot hol tudom beállítani???(legkönnyebre kellene)
    Az új budokai tenkaichi 3 japán verziójánál?
    Előre is thx!
  • dani z
    ha ps2re töltöted le akkor kel emu.. és 1komoly gép hogy menjen a játék.
  • killswitch90
    szerintem ezt írhatjuk az évezred legnagyobb HSZ-ének !

Hali lenne 1 olyan kérdésem h a dragon ball budokai-t letöltöttem kicsomagoltam és lett 1 iso és 1 mds fájl.
    deamon tols xal megnyitottam az isot és pár fájl volt rajta de semmi értelmes telepitő
    mivel lehetne elinditani?
    emu kell hozzá? és ha igen milyen és honnan lehetne letölteni. elöre is köx a segítséget.

by : Kolix

:D:D:D:D:D:D:D:D
  • Drephis
    dejó, hogy így se akar átalakulni nekem...
  • Patar
    egyet értek
  • TienLevy
    Csak ritka esetekben jobb esetleg szinkron
  • TienLevy
    Miért, van olyan, aki nem Japánul nézte a DB-t? Öcsém... Sztem term. hogy egy animét Japánul nézze meg az ember már nem azért...
  • Fehercsoki
    Angol zenék és hangok nagyon szarok szerintem,japán viszont nagyon jó,az animet is japánul néztem meg.
  • vki
    Elméletileg asszonták még anno, hogy most nem lesz eredeti hang, hanem eredeti zene. De hogy ebből mi igaz, majd csak később tudjuk meg.
  • Patar
    Sziasztok az lenne a kérdésem:Ha megveszem az angol verziót akkor eredeti japán hang,zene lessz benne??
  • Al Age
    Célhardver szükséges hozzá, 30.000 Forint környékén juthatsz hozzá újonnan. PS2 a neve.
  • Kolix
    Hali lenne 1 olyan kérdésem h a dragon ball budokai-t letöltöttem kicsomagoltam és lett 1 iso és 1 mds fájl.
    deamon tols xal megnyitottam az isot és pár fájl volt rajta de semmi értelmes telepitő
    mivel lehetne elinditani?
    emu kell hozzá? és ha igen milyen és honnan lehetne letölteni. elöre is köx a segítséget.
  • TienLevy
    Sztem is érdemesebb a Jap-al nyomni. Mégiscsak az az eredeti nyelv... Én nem szedtem le mentést, és most ott vagyok, hogy két ember hiányzik:D
  • Fehercsoki
    Én leszedtem egy mentést és most csak vs-be nyomom,majd az angolt viszem végig.(de a japán sokkal jobb a hangok és zenék miatt)
  • TienLevy
    Ok. Télleg Oozaru a sima majom is (Oozaru - Great Monkey) Ti hogy haladtok amúgy a gammel?
  • TienLevy
    Hogyne néztem volna. Összes részét láttam.... Ha akarod, megkeresem neked amikor ezt mondják. Lényeg hogy írtam hogy tudsz átalakulni. Nincs mit...
  • Bakiszaki
    www.youtube.com
  • kill3r21
    videokat hol tudok nézni a tenkaichi 3 rol? :D
  • Fehercsoki
    Oozaru a fekete is...Látszik hogy nem nézted az animet.
  • Smithie
    Azthiszem ezzel meggyőzted a hitetlenkedöket!
  • ronihun
    [URL=http://en.wikipedia.org/wiki/Oozaru]"Az Oozaru az az aranymajom"-.-[/URL]
  • TienLevy
    Nem:D Ott kezdődik, hogy az nem Oozaru... Az Oozaru az az aranymajom...
    Szóval az átalakuláshoz 3pont kell, és az előre + R3-at kell megnyomni.
  • Fehercsoki
    Átalakulni úgy kell,hogy kiválasztod a karaktert aminek megvan az oozaru,pl az 1. vegita neki megvan,vagy kid goku.Kezdődik a játék megnyomod az R3-t és átalakul.
  • vixo
    Oozaruvá,hogyan lehet átalakulni???
    Mert csak választani lehet,mondjuk,amikor vegitát vagy nappát kiválasztom és utána választhatom,h rögtön oozaru vagy csak simán.De játék közben,hogyan tudnék átalakulni Oozaruvá?Meg még 1 átalakulással kapcsolatos kérdés,ahhoz,h ssjbe mennyek hányszoros kék izé kell? :D
    vagy,h bármelyik karakterrel tovább alakuljak?Mert a =es sárkány átalakulásához kellett vagy 2szeres kék izé:D
    Nah,ezt jól leírtam XD
    Remélem azért értitek,h mire gondolok.
    Előre is Kösz a választ!
  • Smithie
    Mindenki maga dönti el hogy melyiket válassza.Én maradok az angolnál,a japánt 100%-ig végig vittem,de az angolt fogom full-ra (karakterek fejlesztése,pályák,stb...)megcsinálni.
  • Patar
    Nekem a tenkaichi2 is japánul van meg.Eleinte semmit nem értettem belőle de most könnyebben tudom irányítani mint az angolt.MINDENKINEK JAVASLOM HOGY NE DOBJON KI FELESLEGESEN LÓVÉT AZ EU VERZIÓÉRT.Hogyha 1 napot töltötök vele hogy megértsétek akkor utána nem hinném hogy az amerikai kell nektek.HIDJÉTEK EL.
  • Szuperkaraj
    a japán biztos vagyok benne hogy jobb, csak sajnos azt nem értem
  • vki
    Zenében szerintem is a japán jobb, viszont az angolt legalább megértem. Bár ha jól emlékszem, azt írták, hogy a japán karakterhangok helyett most a japán zenéket rakják be a game-be. Vagy talán rosszul emlékszem?
  • Patar
    szerintem is a legjobbbb verzio a japán.Az amerikai szar.(szerintem)De akinek az angolt tetszik.
  • vixo
    Hi all!
    Az új budokaiban a japán verziónál hol tudom beállítani a nehézségi fokozatot???Mert most még csak vegitánál tartok,de nem bírom legyőzni.
    Valaki help pls!
    Előre is kösz!
  • TienLevy
    Én maradok a Jap verziónál, mint eddig:D Az eredeti hangok a jók. Meghát ki tud már addig várni... Már csak két ember hiányzik. Elég nehéz összegyűjteni a 7gömböt. De ez a jó benne, legalább nem rakom le olyan hamar a gamet:D
  • belo4
    itt a válasz
  • szami2
    és az mikor jön?