Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Drephis
õ is csak egy megmenekült saiyan. sokan aztmondják, hogy goku testvére õ is. 😮

help

lehet amugy nem ide vág meg tudom hogy Turles egy movie ban van benne de ki ö amugy?
Callme

,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)

Smithie
Ezt sasold meg.: http://www.cdcovers.cc/view/295658/front/dragon-ball-z:-sparking-meteor-portuguese-custom

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Fehercsoki
Igen énis ismerem régebben kb 1 hónapja regeltem de nem fogadta el a felhasználó nevet és jelszót,most jó?

Ha valaki egy letölktési linket a Sparking METEOR-os dvd borítóhoz akkor annak a nevét örökké áldani fogom!! Ugyhogy aki tud borítót az HELP!

Tombi
én tudok egy oldalt, sztem meg fogod találni 😊

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Callme
én is 19 vok... de volt angoltanárom például 32 évesen beveretett az egyetemre dragonballos tolltartóval 😄 Nincs ez korjoz kötve 😊

Smithie
A legdrágább megoldás érdekel?😊 Mert ha kicsit körülnézel torrentes berkekben akkor megleled e japán remeket!😄

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Fehercsoki
Nem tudtok egy oldalt(smsweb is jó) ahonnan le lehet szedni az összes eddig ps2re megjelent játékot?

Smithie
Mutattam egyik havernak,az meg lemeredt,22 éves létére ugy várja a gamet hogy már tövig lerágta a körmeit!<#vigyor2>😄

ez aszott egy jó game lessz harc kozben a bejáccások nagyon jó ötlet csak a vége nem stimmel még pl dermeszto ketté van vágva mikor meghal radiccal eggyutt pedig goku is meghal de nembaj ninsc tökéletes game de ez kozel van hozzá😄
Callme
jaja, külföldi fórumokon is azon ették magukat, hogy ez kellene legyen az eredeti borító

Smithie
Ez a rajongói art nagyon jó,sztem...

Callme
Site update

Raditz vs. Goku & Piccolo story mode
Freeza story mode
Egy-két kép a játékból:

És egy rajongói boxart, sztem naon jóra sikerült:

A Japán az király

nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.

killswitch90
énis a jackass-el nyugtatom az agyam ! nagyon beteg játék 😊

Smithie
Japán

vki
Három nap múlva melyik verzió jelenik meg?

ACER Aspire 5738ZG

türelem emberek, szerintem nem kell túlzásba vinni a várakozósdit, szépen el lehet játszogatni mással is amíg nem jön ki 😊
De azért a karod ne rág le

Black Hawk
A körmömet már lerágam 3 nap alatt lerágom a karomat azután meg azon fogok boszankodni hogy nincs miel játszanom.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Fyrex
hát ilyen hozzáállással remélem nem is jut el hozzád

emberek próbáljunk már meg kultúráltan viselkedni, ne kelljen házigazdát választani

Avanti Crociati!

Callme
most már csak 3 nap... csigalom és nyugavér 😄 a demót meg egyébként tényleg nem szándékozták feltenni... ez van

Lusták ezek feltenni???!!!!!

Drephis
szvsz fake... de igazán seddelhetné a feltöltõje >_<

help

öcsém mikor jon már ki ez a *** game hát ez már beszarás hogy itt várok má 5 évet a demora s nemjon most meg okt 4 a megjelenés japánul oszt arra is várjak mert sztem azt se teszik fel:@
Hops, bocs full vak vagyok ez a sima budokai csak tenkaichi 3 keresésre dobta ki és én csak a 3-ast néztem. Bocsi
Sziasztok, már én is várom ezt a játékot és most találtam egy torrentet ezt: Dragon Ball Z: Budokai 3 itt?: http://www.torrentreactor.net/view.php?id=582912
Valaki probálta már? mert én elkezdtem 4.33Gb Iso fájl,de nem nagyon reménykedem. Ha valaki akarja töltse le de ha lejött megírom hogy milyen (de lassan jön 30kb/sec körül egyenlõre).
Már rég olvasója vok a fórumnak!És egyszerûen imádom,mert mindig van új infó!<#vigyor2><#vigyor>
Én nagyon nagyon,de nagyon várom a Bt3-at csak egyet sajnálok,hogy nincs benne Gt Goten vagy Z végén lévõ Goten!<#csodalk><#wow1><#gun><#boxer>
Hellosztok!
Köszi!
redday
valószínüleg igen:/

ronihun
googlebe találtam letöltést a full Meteorrol...ezek csak virusok megi lyen fake-ek?:S

...

brodix
Az a ds verekedõs nem is tûnik oly rossznak

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

killswitch90
ds-re van dbz játék

Dragon Ball Z: Harukanaru Densetsu (kártyás)

Dragon Ball Z: Supersonic Warriors 2 (2d verekedõs)

Drephis
úisten....

help

Bazz ezt a nyomorékot Aralét beteszik,de nem képesek Hildegarn elsõ formáját betenni.Vagy Bio-Brolit.

Hi!
Létezik dragon ball játék DS-re?
gyönyörû!

Callme
itt egy video, wii-s irányításokat mutat be, na és kiderült, hogy 160 kari lesz, úgyhogy nem kell számolgatni 😄

Callme
Goten+Trunks fúzió, na meg a híres Father - Son Kamehameha... húúú de várom már okt 4-ét 😄

ronihun
lol..ez nem fake😊 már játék közbe is láthattuk....és van köze a DB-hez...

...

ez sztem hülyeség nem lesz benne ez a kiscsaj.. tuti fake sztem.. Nics is köze a dragon ball -hoz..

Smithie
Arale vs. General Blue,besz@rás!😄

killswitch90
a képen a pálya rohatt jó! fõleg az a vigyorgó nap 😊

Callme
Új V-jump scan

killswitch90
a budokai 2 nincs psp-re max shin budokai 😊

nincs valakinek psp-re egy 100%os mentése BUdokai 2bõl?? akinek van az dobjon már egy pm lgyszi!