Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smithie
Ja,de mér' nem én játszok már vele!!!!!!!!😄DDD

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Ütõs szó szerint😄

nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.

Smithie
Tetszik. 😊

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

ronihun
Smithie
Sajnos... 😞

Ja lehet. Mint a thenkaichi 2 nél a trunks story-ba a shongohan.(Spóroltak az emberekkel😊

Smithie
Nembaj,majd Pöcs3-ra biztos ugy csinálják hogy a Bio Broly-s rész is benne lesz...:/ 😄

Végül is nincs okom panaszkodnom ha szinte minden benne lesz a game-ben.

killswitch90
tuti hogy kimarad 😞 nagyon szomorú 😞 de hát nem hiszem h csalódás lenne a játék 😊 szal megbocsájtható bûn 😊

Lehet hogy megint kimarad a bio brolis rész😞

killswitch90
és gondolom a trailerbe is a 150-et ssj-kkel és transformokkal írták ! szal kb 150-160 lessz ! de ezis több mint a bt2-be 😊 bár van még 1-2 kari akit nem lett volna szabad kihagyni 😊 pl : biobroly , vagy a shenronok-at mert h a fõshenront meg még 1et beraktak , azokon kívül még 5 van 😊 + hamár db-be is belementek akkor 1 zseniális holló alap lett volna mint roshi fõ konkurense 😊

killswitch90
yaya durván 160 kari lessz az ömlesztett képen is számolható 😊

lol, pedig már elképzeltem ahogy rozoga iskolai széken ül, és a kartonpapir asztalon lévõ betárcsázós telefonon szolnak neki hogy 2 ujab bug a gémben ^^

Balyy
Évek óta vesztességes!
Persze ez nem azt jelenti h az igazgató kínai suhogós mackót hord meg lízingelt trabanttal jár! 😄

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

hm gondolom azt a szar anyagi helyzetet 😊

Smithie
Teljesen igazad van!😄 Amugy biztos nem szenved hiányt a kedves Atari góré!😊

Balyy
Ha annyira játszani akarsz akkor inkább atari igazgatói szék! 😄
légkondis iroda, bõrfotel, hdtv,friss játékok, ja meg egy jól kinézõ titkárnõ aki segít minden bajodon! 😄
Mondjuk anyagilag nem biztos h jól járnál! ahogy hallom elég szar anyagi helyzetbe van!

Smithie
Na ez az amit nem tudunk meg soha.De én a megjelenés elöttre tippelek.

Balyy
Lehet kér is csak kitudja mikor! (megjelenés elõtt/után)

Smithie
Ebben igazad van,de japán mind a kettö,és szerintem ha kérne a sony,akkor kapna is egy példányt a T3-ból.

Balyy
Ez mind szép és igaz is de mi köze van ehez a sonynak a konzolon kívül?
Tudtommal az atari csinálja a gémet! Illetve lehet õk csak a kiadó de a sony sehogy se jön képbe!

Callme
úgy legyen! 😄

,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)

Smithie
Majd ha meglesz megszámolom,igérem!😄

Callme
itt ugyebár 14 oldal van, ami 140 karaktert jelent, átalakulásokkal együtt, és akkor még van egy-két új karakter, amit nem raktak még fel a hivatalos oldalra

ronihun
de hát szinte minden karinak van min 1...és alapbol 150 kari...akor a duplája és plusz még van kinek sokkal több alakja van kb 220

...

Callme
hát egy alap demo-t azért kinyomhattak volna... tudom, hogy off, de a Fifa 08 nak már szeptember elsõ napjaiban kint volt a demója HIVATALOS oldalon, Atariék meg... tényleg szítják a tüzet... na mind1, most már nem kell a demo, okt 4-én kint lesz a teljes, igaz csak japánul, de a training része tökéletesen megfelel addig, amig nem jön az eu verzió
Egyébként a karakterek száma átalakulásokkal együtt olyan 175 körül lesz, a 300 azért egy kicsit durva lenne 😊

Smithie
<#worship> Ez igy van!

killswitch90
minden játékot úgy csinálnak h a mikor kész rá 2 hónapra vagy 3 -ra jelentik be a megjelenést ! ez azért van h legyen idejük tesztelni és a hibákat még addig javítani amíg nincs kint ! gondolom a fejlesztõ végigtolja és az alapján javít 😊

Smithie
Mellesleg meg már hónapokkal ezelöt megvolt,csak húzzák az idöt,szitják a tüzet...😄DD

Smithie
De már játszanék vele!😉 És feltenném a demót!😄

Balyy
Attól még nem lenne elõbb kész a játék! 😄

Smithie
Bárcsak a Sony vezérigazgatója lehetnék...😄

kriszkukac
Hát ja!

Nem?

Kb 300 felett.De egyszerûbb lenne elmenni Japánba?<#wink>

kriszkukac
Szerintetek átváltozással együtt hány emberrel lehet lenni a tenkaichi3-ba kb?

ronihun
Fyrex
töltsd fel nekem pls

Avanti Crociati!

ronihun
nekem megvan...de csak 1:30 hosszú

...

Fyrex
továbbra sincs meg senkinek az a szám?

Superior Survivor vagy mi

Avanti Crociati!

Callme
háát, sokat nem mutatnak belõle, de legalább tudjuk, hogy van 😊

Callme
akkor itt egy vidijó, a harmadik percnél Juice-Burter támadása... eszem megáll! 😄

Fyrex
ez jó szöveg 😄😄😄

Avanti Crociati!

Callme
de engem se 😄

Callme
az biztos, hat traktorral nem húzzák majd el a tv elõl XD

Smithie
Evil,ne parázz,ha kijön a game akkor meg az lessz a baj,lesem fogod tudni rakni a dualshock-ot!😄

na mek szedek hangyát......
mikor jön már a game nemsokáig birom má ááááááááááá ez a **** iskola is meg minden kell 1 game ami legyugtat ááááááááááá
killswitch90
ja és 1 kis sdbz ... nekem ami nem teccik az a szinek alapból furik benne , plussz az ienek miatt :

én a mesébe nem láttam frieza-nál kalapácsot XD

killswitch90
vissza a bt2höz 😊 nem tuggyátok hogy ezt meik harná adja meg ?
"Evil Human Cannonball " mert evil buu-hoz ez kéne , de se meg nincsen se megvenni nem lehet 😞