5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • Smithie
    Várd meg az angol verzát,tuti nem fogsz csalódni!;)
  • szami2
    köszi de nemértem hogy honnan lehet megrendelni
  • redday
    sztem még nem hülyeség, majd csak nov végén, decemberben :D európában még nem jelent meg, szal magyarországból nem is lehet megszerezni. viszont ebayről meg lehet rendelni (vagy ha ki van chippelve a psed, akkor torrentről le is lehet tölteni:))
  • szami2
    Sziasztok!
    Én most írok ide először és lenne egy kérdésem:HONNAN LEHET MEGVENNI A Budokai Tenkaichi 3 JÁTÉKOT MERT NAGYON SZERETNÉM???????????????!!!!!!!
    (ez lehet hogy hülye kérdés volt de nekem nagyon fontos)
  • TienLevy
    Egyébként mi nem tetszik nektek a Story-ban? Amúgy meg jóhogy a többi karinak a VS-ben van értelme. Úgyis azt játszol.... A story egy nap azt kész. Utána csak VS, meg Tournament. És tök jó hogy van ez az új menüpont is, ahol a C16 , C17 van, ott is gyakni kell:D
  • ronihun
    kb 3 hszt kell visszaolvasnod
  • Norberto91
    jobb a sztory mint a tenkaichi 2 -ben??
  • Thadius #4361
    hát talán majd next gen-en :)
  • Szuperkaraj
    hát mondjuk ha a sztori nem olyan jó, akkor végülis megértem a fikázást, de azért a sok karakter és az imprúvd grafika részben kárpótól...csakhát jólenne mindezt egy kiforott, Budokai 3-nál is jobb vezetésű sztorimódban látni :)
  • Black Hawk
    Annak ellenére hogy mennyire fikázzák :D
  • Szuperkaraj
    mert biztos mindenki tolja a tenkaichi 3-mat mint atom ^^
  • kijozu
    hát ahogy elnézem ma sem olyan jó a fórum
  • Black Hawk
    A Story-t valóban elbaszták de amúgy sztem jobb lett mint a kettő a repülés nekem kifejezetten bejön. Hogy nem azonnal az ellen felé repülök :D
  • killswitch90
    már pedig szarabb ! ha csak a storyt nézed már szarabb... a több karakternek így csak akkor van értelme ha VS-ezel mert storyba a háromnegyedét nem látod
  • TienLevy
    Egyáltalán nem szarabb. Sokkal jobb. Több karakter, jobban kidolgozva, új támadások, jobb, nagyobb pályák. Még változatosabban lehet nyomni.
  • martin23
    asszem a japoba ugy kell fuzonálni h nyomod a jobbrát és még hozzá egy kicsit hosszabban az R3mat
  • Smithie
    Nem aljasabb.Szarabb.
    Elbaszták,a repülés is meg lett bonyolítva,de ez van...Meg kell tanulni játszani vele!
  • Lunki88
    Nem tudom, lehet csak én vagyok így vele de nektek nem tűnik úgy hogy könnyebb a T3-ban a másik háta mögé kerülni mint a 2-ben? :D
    Ez sztem idegesítő tud lenni, mert sokszor véletlenül is azt veszem észre hogy már a hátát sorozom az ellenfélnek, és ez általában veszekedésbe szokott torkollni mikor haverral nyomom. xD
    Szal mintha ez a game kicsit aljasabb lenne mint a 2. :D
  • Black Hawk
    Bázz japánban nem tudok fúziózni :D pedig ma jön át haverom és Gogetával akartam porbaalázni :S sebaj marad a Kid goku (az még megalázóbb :D)
  • Smithie
    Várd meg az angolt.Én sem idegesitem magamat a japóval...
  • evil 007
    én nemjovok rá bazz már mindent betetttem s nincsen + élet a karaktereknek meiket tegyem be mit fejlesszek? special? mert az tele van de semmi a tobbihez is van téve de azok se adnak??? na most mivan?
  • Black Hawk
    NEM
  • belo4
    US: November 13, 2007
    Japan: October 4, 2007
    Australia: November 23, 2007
  • belo4
    A BT3-m hosszabb mint a BT2 storija?
  • megalodon
    mikor jön ki a legujabb játék
  • megalodon
    black h.:
    Kiütöd a lábát majd amig esne hanyatt négyzet négyzet kör azthiszem de egy ilyen kombó! kikell gáncsolni elöször is!
  • vki
    Küldtem pm-et.
  • martin23
    naon köszi!
  • sheva94
    kérni kell a sárkánytól
  • martin23
    hy all!Future Gohan-t hogy lehet megszerezni?:D
  • Black Hawk
    Hogy van az a teleport amikor körbe ütti az ellent és a végén visszaüti a földre?
  • krissz88
    Sziasztok 2napja van ps2-m és leszedtem netről 100%os mentést a budokai 3 hoz. Azt hogy tudom rávarázsolni a gépre?
  • evil 007
    meg hogy nemlehet az egész helyet telepakolni csak osszesen 7et mert annyi ig lehet pénzért fejleszteni max befér 2-3 kapszula 7 pontért:S
  • evil 007
    oks de a tenkaichi 2 ben volt +1 2 3 majd z fejlodott 19 ig itt meg csak ien +3 sokat találok de azok csak specialt adnak vagy mit hát nemtom mivan evvel:S
  • Smithie
    Ecsém,mission failed...:/ Már nem tudok mit kitalálni!Hmmm...
  • kijozu
    hell!

jah persze h müködik:D

meg az ImgBurn is tök jó:D
  • Smithie
    Ez neked akart menni!:D
  • Smithie
    Heh,mingyá' kipróbálom...:D
  • TienLevy
    A capsule-tól... Rá van írva hogy Health +2,+3 vagy jóval több:D A sárgák is adnak. Japul is megtaláltam mindent, hogy mi mit ad, és hogy mennyit... Nem nagy cucc. Ha játzsottál a T2-vel, tudni fogod a sorrendet. Ennyi.
  • evil 007
    sérulés nélkul győzd le vegitást, na nekem is kellene help a tenkaichi 3 ba hogyan lehet az emberekbe HEALTH kapszulát tenni mert ez kurvára idegesít hogy 3 csikunk van az secc pecc lemegy 1 nagyobb támadástol vagy mitol nő az élet pls help