Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

brodix
kár,hogy eladtam a ps-t.

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

ezzel nem azt mondom hogy sokkal gagyibb annál , sõt ... még igy is mérföldekkel ver minden eddigi DB játékot

Jelentem--> STORY módban nem lehet repkedni a csaták elõtt!!!! Visszamentek a Budokai Tenkaichi 1 szintjére hogy cska képkockákra kell kattintani és megy a csata. Viszont most viszem a Sayan sagat , nagyon rövid , eddig a Sparking Neo story vonala sokkal jobb volt.

Callme
ennyi jött le? Nekem is rohadt lassan megy... néha van egy jó pillanat, amikor éppen felszökik 20 k fölé, aztán visszaesik 2-3 k-ra... Nem tudja valaki feltölteni ezt valahova? mondjuk a dox-ra, vagy valami ftp-re... mert ez így az életben nem jön le :S

,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)

Black Hawk
egy óra alatt 160 kb nem is rosz :S
megkattanok holnap 10 órám van hülyét kapok mire ez lejön.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Nero --> képfájl kiírása és enyi , tök8 milyen sebességgel irod , én kiírtam már több mint 500 PS2 játékot , egyiknek se volt semmi baja

Black Hawk
Néro start mart (ha van) és képfájl lemezre rögzítése.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

brodix
betöltöd demontools-sal,és klónozd vmilyen progival

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

brodix
ami az ison van

ronihun
mázlista😊
nekem ma már sztem nem jön le...majd holnap mire hazajövök a suéibol biztos lejön(remélem nagyon legalábbis)...Kiírást sosem tudom pontosan😊 ISO-t vagy amik az ison vanak fájlok azt kell ráirni?

...

A demonoidon már nem lehet regelni 😞 pedig onnan jobban jönne.
Smithie
Na,én is leszedtem,tökéletesen megy,most egy ideig nem irok a fórumba...nemsoká visszatérek! SeeYaa!😊

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

ja-ja mert én utána 1 mb tal tudok feltolteni😄 s jut belole midnenkinek
nekem átlag 100 kb/s-el jön a demonoid-ról
Fyrex
lol 😄

mindenki kapcsolja ki te meg hagy töltsed, mert ha ez az 5 ember kikapcsolja máris sokkal jobb lesz a többi 400 mellett 😄 logikus

Avanti Crociati!

😄
azért jon lassan mert rengetegen szedik és kevesen toltik fel van 1 ötletem midnenki kapcsolja ki 3 óra hosszája én leszedem s 1mb al megy is felfele
Valaki tud a Sparking MEteor-hoz DVD borítót ???????????????????

( ami a cdcoversen van az portugál készített marhaság )

Úristen szent máriájának egyetlen szent fia jézus! <#buck> hát nem irigyellek. Én reggel suli elõtt beállítottam a letöltést , akkor még kb 4k/sec-el szedtem le és mire hazaértem 100%osan lejött!!! <#eljen>

Drephis
max feltöltési sebességet korlátozd 1-re<#gonosz1>

help

vki
Nincs valakinek egy rapidshare.com-os letöltési linkje? Ahhoz van accountom.

ACER Aspire 5738ZG

ronihun
:S

...

vki
Jó nektek, hogy van torrent! Nekem a koliban letiltották a torrentet, és a Steam-et is úgy kellett engedélyeztetnem a rendszergazdával.

ACER Aspire 5738ZG

ronihun
Na egy ideig jött egész jol 40 kb-al😊 nem mintrha ez hu de gyors lenne de nem roszz...és most meg feltöltési sebesség:56kb/s
letöltési :23kb/s.....
hátralévõ idõ: 21h33m<#ravasz1>

...

ronihun
Jeee jönn végre 0.5 kb-al <#idiota> de legalább jobb mint a semmi legább meglesz majd pár nap mulva ....

...

ronihun
😞(((

...

Drephis
ok, köszi. addig el leszek ezzel!<#smile>

help

Intro: Jobbra számítottam , de ez is baromi jó.
Menü: Rengeteg almenü van ( aki ért japánul az elõnyben )
- Harcmûvészetek nagytornája mód: kb 5-6 arána van ha jól számoltam , sok változáson esett át.
- Sory mód: eszméletlen hosszú ...
- Egyszerû csata/gyakorlás : ez a szokásos sok beállítással
- És a többi fúzió , beállítások , extrák .... ezt nem részletezem

Karakterek: Rengeteg harcos ( és átváltozásaik ) is UNLOCKolva vannak , tehát saccra kb 80 ember tuti választható , van még mit unlockolni...
Egy csomó karaktert átrajzoltak ( formásabbá tettek ) ez jót tett a játéknak.

Pályák: Döbbenet , nem számoltam , de kb 25 rombolható terep tuti van + amit unlockolni kell. ( Beletettek egy VILÁGÛR-ös pályát is !!!!!!!!)

Zene/Szöveg: a szokásos JAPÁN MINÕSÉG , magyarán kíváló , csak stereo és mono hangbeállítás van sajna...

Egy szó mint száz ez a VILÁG LEGJOBB Dragon Ball-os játéka!

<#worship>

ja a 3 az angolnyelvu november 13 addig ezzel ajánlatos tolni
brodix
tényleg a 3.?

Drephis
angol nyelvû mikor lesz?

help

JELENTEM a Demonoidról letöltött Dragon_Ball_Z_Sparking_Meteor_JAP_PS2DVD-rSx verzió TÖKÉLETESEN MÛKÖDIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

francokat 4 giga , kicsomagolva sem nagyobb 3 gigánál!!

ha kitömöríted 4 giga
ronihun
lehet hogy ez a demó azért 1.5 GB..bár nemtom majd timantes megmondja hogy megy-e....

...

killswitch90
timantes megírhatnád hogy az e 😊

én találtam 1 másik verziót ittennek kicsit hihetõbb a mérete
Nekem lejött Demonoidrol , most írom ki , aztán ..... bele se merek gondolni!!

Anno a DB miatt vettem ps2t nem bántam meg , JUHEEEEEEEEE

ronihun
feketemacskán nincs fennt?lehet hogy ott jönne mert nekem vmiért igy egyáltalán nem jön😞(

...

ronihun
1.50 GB ez elég fura O.o

...

ronihun
nekem 0 kb-tal jön....lehet hogy nincs jol beálltiva az utorrent de nemtom😞

...

ez a demó vagy a teljes?
Sziasztok valakinek lejött már? Én most kezdem de ha valakinek lejön kérem ija be hogy tényleg az-e aminek irják. Köszi.
Callme
Türelem, ez torrent, nem ftp...

vagyis jon de nagyon keves már 23% de már 3 óra hosszája megy :S
nemjon seemimivel miért van ez?
EZÉRT fogok ma ellógni az utolsó 4 óráról!!! DBZ forever!!!!!!

Callme
Sparking Meteor Jap Ps2!!!!! Jó töltögetést 😄

hát végülis nagyon nagy a hasonloság
ez az odlalam ps2 es http://www.jateking.extra.hu