5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • evil 007
    van mobilra dragon ballos játék? nagyon meghkoszonném ha tudna valaki adni. amugy van valakinek mobiljátékszerkesztő programja vagy valami iesmi amugy TENAICHI+ POWA!!!!!!!!!!!!!! duelbe rányomok a customra betettem ezt+azt de eggyik se ad + életet meik kapszula ad + egy csikot vagy + 3 csikot???????????????,
  • brodix
    nekem az megvolt eredetiben
  • belo4
    itt keress rá
  • ironhorses
    A dragon ball z budokai tenkaichi 1.-ő része merre lelhető fel?
  • gercse
    valószínűleg, hisz pal-os (európai)
  • Phoneman
    Ez az angol változat?

köszi
  • ironhorses
    Köszi! :)
  • Szuperkaraj
    :)
  • Drephis
    csinálni hozzá csinálni:

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1133049445&no=2222
  • ironhorses
    Kéne még 1 kis segítség! öszzekombináltam a fülbevalókat a tenkaichi 2 ben, és megvan majdnem minden ember, de nem vágom, hogy mit kell összekombinálni, hogy megnyíljon a bonus saga. Vagy mit kell csinálni hozzá csinálni?
  • vki
    Köszi!

Az isten áldja meg, hogy nincs a koliban torrent :S.
  • ironhorses
    köszi redday a segítséget!!!!!!
  • Callme
    itt
  • vki
    Hol és mennyi?
  • Seth
    Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3 PAL PS2DVD-STRiKE 1.91 GB
  • TienLevy
    Jóhogy nem. Mivel a grafal nincs semmi gond, bug meg minden gameben van, és ebben szerencsére nagyon kevés. Úgyhogy ennyi időbe a szerződések meg az, hogy megvették és lincenszezték emg angolra fordították. sztem
  • ronihun
    nem csináltak rajta semmmit szvsz
  • Black Hawk
    - . - 5 Hsz-t kellet volna visszolvasnod- . -
    Nov 9.-től torrenten.
  • cocobanana
    kijött már európában a játék? mármint angol nyelven kijött már?
  • Black Hawk
    Engem pl kifejezetten zavar amikor megdöglik az ellen és egy dombra esik akkor a fél teste beleépül a földbe :S
  • killswitch90
    hát pl kis grafika finomítás vagy bugszűrés , akármit , nemtom de ennyit nem szenvedhettek a szövegfordítással :)
  • ronihun
    nemhiszem h mást csináltak volna...vagy mire gondolsz?
  • Lizardman
    1. ps3-at nem lehet flahselni/chipelni (egyelöre)
    2. csak az eredeti ps2 gammák mennek rajta
  • killswitch90
    2007.10.31

A Spike büszkén jelenti, hogy befejeződtek a Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3 fejlesztési munkálatai, a játék még karácsony előtt megjelenhet!

A Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3 egy vérbeli manga verekedős játék lesz Playstation 2-re, és Nintendo Wii konzolokra. A sorozat harmadik részében immáron több, mint 150 irányítható karakter lesz, 20 helyszín, és megannyi harci stílus. A játék november 9-étől lesz megvásárolható világszerte.

Szal október végéig csinosítgatták és nemhiszem hogy a nyelvátírással bajlódtak volna ennyit :) legalábbis remélem
  • Drephis
    ps2-re nem jön több. ps3-ra szerintem fog még db játék jönni.
    a többi kérdésre nemtudom a választ :P
  • evil 007
    jön még ki valamien dragon ballos játék ps2re?????? és ps3 ra????? mrt arra is jó lenne mert van XD amugy a ps3 viszi a ps2es játékokat ha kivan csippelve vagy flashelve????? mert idáig még nem jutottam
  • redday
    vannak benne 3 plusz saga, amit ha megcsinálsz 100% lesz a story. az embereknél meg fülbevalókat kell összerakosgatni. (a menüben kaitó bolygója, utána meg a legalsó, és jobbra az utolsó elötti. nem tom máshogy leírni:D Evolution Z vagy mi a menü neve) de itt van mindenhez az unlock:
    http://www.gamespot.com/ps2/action/dragonballzbudokaitenkaichi2/hints.html?om_act=convert&om_clk=tabs&tag=tabs;cheats
  • ironhorses
    Sziasztok! Kérdésem lenne! A tenkaichi 2 kijátszottam, de csak 91% ig van meg, és hiányzik egy csomó karakterem. Mit csinálok rosszul? Vagy, ha valaki tud írhatna password.t! Köszi!
  • evil 007
    LOL azért gondolkozzatok már a budokai 3 sehol nemjobb mint a tenkaichi sorozat (jó kivéve a tenkaichi 1) a tenkaichi 2 meg a 3 az korulbelul 1 szinten van én a T3 mal szoktam jáccani jó játék nagyon haverokkkal szoktam nyomni duelbe amugy alapbol a nézet jobb mert hátulnézetes a budokai 3 meg 2D-s (oldalnézetes) youtuben nézzetek videot azért s utána lehet írkálni egy FAQ meg nem ártana mert mindig mindenki majdnem ugyanazt kérdezgeti hol ott már leirták 10-15 hozzászolással lejjebb
  • Patar
    na meg hogy a leglátványosabb játék A Budokaik és a tenkaichik közt.
  • redday
    hát a nézet, az említett emberek, a pályák, az irányítás, meg a harc rendszer
  • ggeerryy
    Miben jobb azt le tudnád írni???az igaz hogy több karakter van a t2-ben de sztem ennyi...meg nekem az vette el nagyon a kedvem a t2-tő amikor megláttam a kis animációt amit bevágtak akkor amikor Goku a Spiritbombot vagy mit a Földre nyomja...
  • redday
    nekem a t2 is jobban tetszik mint a sima b3:/
  • Thadius #4415
    hátez azért ezígy egy kicsit túlzás szerintem :)
  • ggeerryy
    Igen sokban különbözik!a Tenkaichi végig hátnéztből van és nem is olyan jó,nincs meg az a hangulata mint a budokaiknak meg a grafika is egy kicsit furi néha, ha egy nagyon jót akarsz Dragon Ball-ozni szerezd be a Budokai 3!!!!veri az összes DB-os játékot,nagyon kivan találva a szerintem./még a legújabb Tenkachi 3-at is lazán veri/
  • ronihun
    plz egybe ird már le a gondolataid ne 5 hszbe egymás után...thx
  • Armond
    nagyon nagy a kulonbseg a budokai es a budokai tenkaichi kozott.nagyon nagy.csak annyiban hasonlit hogy mind a katto dragon ball (Z,GT,)
  • Armond
    az utolso resz
  • Armond
    milyen gt specialban
  • ronihun
    az a GT specialban vlt