Dragon Ball Z - Budokai játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)
megkattanok holnap 10 órám van hülyét kapok mire ez lejön.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
nekem ma már sztem nem jön le...majd holnap mire hazajövök a suéibol biztos lejön(remélem nagyon legalábbis)...Kiírást sosem tudom pontosan😊 ISO-t vagy amik az ison vanak fájlok azt kell ráirni?
...
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
mindenki kapcsolja ki te meg hagy töltsed, mert ha ez az 5 ember kikapcsolja máris sokkal jobb lesz a többi 400 mellett 😄 logikus
Avanti Crociati!
( ami a cdcoversen van az portugál készített marhaság )
ACER Aspire 5738ZG
letöltési :23kb/s.....
hátralévõ idõ: 21h33m<#ravasz1>#ravasz1>
...
...
Menü: Rengeteg almenü van ( aki ért japánul az elõnyben )
- Harcmûvészetek nagytornája mód: kb 5-6 arána van ha jól számoltam , sok változáson esett át.
- Sory mód: eszméletlen hosszú ...
- Egyszerû csata/gyakorlás : ez a szokásos sok beállítással
- És a többi fúzió , beállítások , extrák .... ezt nem részletezem
Karakterek: Rengeteg harcos ( és átváltozásaik ) is UNLOCKolva vannak , tehát saccra kb 80 ember tuti választható , van még mit unlockolni...
Egy csomó karaktert átrajzoltak ( formásabbá tettek ) ez jót tett a játéknak.
Pályák: Döbbenet , nem számoltam , de kb 25 rombolható terep tuti van + amit unlockolni kell. ( Beletettek egy VILÁGÛR-ös pályát is !!!!!!!!)
Zene/Szöveg: a szokásos JAPÁN MINÕSÉG , magyarán kíváló , csak stereo és mono hangbeállítás van sajna...
Egy szó mint száz ez a VILÁG LEGJOBB Dragon Ball-os játéka!
<#worship>#worship>
Anno a DB miatt vettem ps2t nem bántam meg , JUHEEEEEEEEE