Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Drephis
sikerült végre nekem is beszerezni.. 😄
nekem nagyon tetszik, grafika is über. (bár nálam még mindig a tenkaichi 2 a best..) frieza sagat megcsináltam... majd folytatom késõbb.
mennék fel livera is, hogy leverjek pár arcot gokuval vagy gohannal, csak amíg nem jelenik meg nem merek. 😞

help

Nincs vége a cell játékoknál még van utánna pár dolog (2movies dolog meg pl piccolo vs piccolo??!!)

Lunki88
Persze, itt is a pénz beszél. Nyilván lesz még Burst Limit 2-3 is... Szerintem jobban tennék ha a jól bevált Tenkaichi szériát folytatnák.
Smithie
Én is tolom már,nem estem hanyatt töle,Tenkaichi 2-3 még mindig übereli...

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Drephis
torrenten már rég kinn van.

help

De csak nekem meg tudták szerezni most de linket sajnos nem tok adni mert nekem se mondták meg hanem letöltötték.
Szerintem elõször unlockolni kell a képességet a Storyban, és utána RB-vel, de lehet, hogy tévedek, nem játszottam még vele túl sokat...

PSN: berghold

Kreeder44
neked meg honnan van már meg a burst limit??? nem csak 10. én jelenik meg?? 😄

A burst limi-be hogy kell super csillagharcossá voltozni vs-be mert nem tok...

Drephis
"It seems incomplete... when you finish Cell Saga it shows the summary of all levels, and it shows some battles you didn't have (Like Trunks vs Robot Freeza) and some cinematics..."

ez igaz?
vagy a kedves játékos béna?

help

hogyérted h.mire való??
Kinél??
skill list aztán meglesed!:-)
Burst limit 2óra alatt végigjászható(mármint nekem annyi idõ alatt ment <#rolleyes><#sir>tutorialall együtt)

Hali mindenki
A Tenkaichi 3-ban mire való az "L1"-es gomb???
L1=Blaster Wave
Én még nem jöttem rá...
Please help

köszönöm
akkor lehet a joy nm jó
mert ha bevan kapcsolva akkor elvileg menni kéne!
Callme
Jah, és még mielptt vki megkérdi: be van kapcsolva a Tenkaichi 3-mon belül a rezgés

,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)

Callme
Sziasztok! A Tenkaichi 3-ban nem mûködik a rezgõ mód a joystickon. Próbáltam midnen játéknál, még a Tenkaichi 2-nél is, és mindenhol rezeg. Csak nálam ilyen, vagy tényleg nincs?

,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)

Hy mindenki.
Ki tudja, hogy az "L1" egy gomb mire való:
L1 = Blaster Wave
Én még nem jöttem rá...
Köszi
köszönöm szépen de valaki tudna egy jo linket a drgon ball z sparking neot ami a tenkaich 2 japán változata
Valakinek sikerûlt már úgy végig vinnie hogy minden küldetést végre hajtott demoban?
egyébbként át lehet alakulni valahogy ssj-be? 😛

GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650

Black Hawk
Ha lejött és sok kis zip fájlod van akkor megkeresed az elsõt és kicsomagolod így kapsz egy ISO fájlt (képfájl) amit neroval már könnyen ki tudsz írni a Cd kép lemezre rögzítése menüponttal.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Helo sziasztok nem tudna valaki egy gyors linket a dragon ball z sparking meteorhoz és ha lejött hogy kell ki irni.
Kreeder44
de lehet nekem van brit meg amcsis is csinálsz ugye új accountot és ha rámész a sima ps3-as fórumra ott van store generátor.... állítsd be USA-ra és ott kiaud utca házszám írányítószám meg mindent sok sikert 😉

baszus😄 leszedtem énis a demót! hát ez egy atom lesz!! várom a megjelenést! 1. harcot lenyomtam vagy 6szor😄. á isten.
Drephis
hûha! 😊))

help

Istencsászár
Lehet, próbáltam átirni amcsira a dolgaimat, de a postal kódnál mindig hibát ír, valszeg nemlehet😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

greyfox
én sem látom a demot. valszinuleg a uk-s reg miatt?

Steam: greyfox

rapidshare-re... de lehet hogy csak holnap, mert 8-ig van netem, és szeretnék mást is csinálni 😊 amugy new yorki-ként reggeltem a live-omat, és ott van a live-on a demo. Gold kell sajna hozzá, h le tudd szedni, de ha nincs goldod, akkor is látszik, hogy ott van

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Smithie
Valamit mutass,hova tudnád felrakni? <#kerdes><#vigyor2>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

fennt van, mivel má tolom. Ha nem hiszitek, akkor mingyá felveszem kammal, azt felrakom a netre 😄

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Smithie
Most télleg olyan raj ahogy irják vagy túloznak!?<#conf> Live-on fent van akkor vagy sem?

kill3r21
gamedemos/ new arrivalsba van a grid meg a bournce mellet
kill3r21
hát igen tesa...kicsit komoly, de ez még demonak is kevés...bár a graftol az állam nemtudom holvan 😄
Istencsászár
Na mégegyszer, Lájvon nincs mivel én nem látom, csak GIRD demo van fent... ??

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Igaz, ami igaz, én má tolom 😛 bár kár hogy 500megába csak 2 harc fért bele :S legalább egy átváltozás is lehetett volna :/ no de mind1. Az már kiderült, hogy nem lesz piskóta

Istencsászár
Hol? nekem nincs😊

kill3r21
DBZ Burst Limit Demo az Xbox liveon!!!!
Alig 500mb 😊
köszi szépen
ja értem!!
Kösz!:-)
Black Hawk
Ultimate gohan nem tud SSJ be menni 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

A tenkachi 3 az ultimate gohan tud szuper csillag harcos lenni ha valakinek igen az segitesen nekem mert én nem tom behozni
Black Hawk
mert ez a Yamcha Game... 😄

császtok!
A b.t.3ban a yamcha game ben miért nem lehet karaktert választani meg semmit?? MIért ö ad valakit!??
redday
én úgy tom nem lesz

A Budokai Tenkaichi 4-rõl tud valaki valamit? Lesz olyan egyáltalán?
DragonballZ Burst Limit 2008.06.10-én jelenik meg
nekem annyira nem teccik grafika fejlõdött de nekem ez a régi budokai 2 re emlékeztet oldal nézet stbstb remélem azért jó irányba fogok csalódni
helo sziasztok valakinek meg vannak az abc karakterek a dragon ball z budokia tenkachi 3-baha igen küldene kodot mert én nem tom meg szerezni
a dragon ball z evolutionba hogy kell kámehámét csinálni? 😄

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

game spot csak annyit kell tenned hogy leforditod magyarra az angol szöveget azaz cheat akar lenni a game spotban
XanderCage
Hellosztok. Nem tud valaki valami végigjátszást a DBZ Budokai 3-hoz, hogy hogyan tudnám megszerezni az összes embert?

Smithie
Naggggyon ügggyes vagy!<#taps>De,ha már belinkelted ezt a videoportált,akkor linkelhettél volna neki T3-as intro zenét is!<#hehe> (Én ezt elkerülvén nem linkelek soha...)<#mf2>