Dragon Ball Z - Budokai játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem nagyon tetszik, grafika is über. (bár nálam még mindig a tenkaichi 2 a best..) frieza sagat megcsináltam... majd folytatom késõbb.
mennék fel livera is, hogy leverjek pár arcot gokuval vagy gohannal, csak amíg nem jelenik meg nem merek. 😞
help
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
PSN: berghold
ez igaz?
vagy a kedves játékos béna?
help
Kinél??
skill list aztán meglesed!:-)
A Tenkaichi 3-ban mire való az "L1"-es gomb???
L1=Blaster Wave
Én még nem jöttem rá...
Please help
köszönöm
mert ha bevan kapcsolva akkor elvileg menni kéne!
,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)
,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)
Ki tudja, hogy az "L1" egy gomb mire való:
L1 = Blaster Wave
Én még nem jöttem rá...
Köszi
egyébbként át lehet alakulni valahogy ssj-be? 😛
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Kösz!:-)
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
A b.t.3ban a yamcha game ben miért nem lehet karaktert választani meg semmit?? MIért ö ad valakit!??
nekem annyira nem teccik grafika fejlõdött de nekem ez a régi budokai 2 re emlékeztet oldal nézet stbstb remélem azért jó irányba fogok csalódni
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}