Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kijozu
nincs megtiltva a linkelés!<#vigyor>
Youtube

^^Arielle Forever^^

Smithie
Nem irom ki de you-val kezdödik,és tuba-l végzõdik!<#vigyor2>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Sziasztok! Letöltöttem a tenkaichi 3 zenéjét, de az intró zenéje ami igazából engem érdekelne, nem volt közte! Szóval, ha valaki tudja, hogy a BT3 intrójának zenéjét honnan lehetne megszerezni az segítsen már! Köszi!

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

Smithie
PS2 emulátor topik?<#kerdes>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Hali! meglehet valahogy oldani hogy a Budokai Tenkaici elindoljon PC-n? És ha igen melyik EMulátor szükséges hozzá ? valami leírás van hozzá ?

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

kijozu
örülök h segíthettem^^' oO

^^Arielle Forever^^

erik10
huh,kösz ,jó😊király

sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.

erik10
héhh ,héjj,héjj,,ennyire hülyének nenézz lécci!XDigen perrsze,kivan chippeltetve BT 3 is irott és megy.Amúgy kösz,megpróbálom,bár alcohollal szoktam kiirni.

kijozu
erik! csippelt a ps2-d xD
nah ha igen akkor használd az Img Burn nevû progit!

ezzel úgy kell írni h feltelepíted, elindítod, beraksz egy dvd-t a legelsõt Write image file to disc betallózod a mittomén mien fájlt pl dbzbt2.iso-t! és kiírod 4x-es seben!! Nekem is volt ps2-m ezzel írtam ki és mindegyik mûködött!<#wow1>

^^Arielle Forever^^

erik10
Amúgy meg már kétszer is kiirtam,de azt irja ki hogy:this disc cannot be played.

De miért??:S<#confused>

erik10
Hali!Lenne egy kérdésem:nemtudjátok,hol lehet megrendelni DBZ BT2-õt?fontos lenne!
elõre is kösz

Smithie
Ez egy jó game lesz,és végre online is lehet majd DB-vel játszani!Vártam már ezt nagyon.<#eljen><#felkialtas>

szevasztok 88 szalékon vagyok a capsulánál,hogykell 100-ra meg csinálni: minden kari meg van budokai 3-nal thanx
A Dragon Ball Online-ról nemtudtok valami? Mikor fog kijönni?
Nekem is lenne néhány kérdésem.A következõk😞A BUDOKAI 3-ROL LESZ SZÓ)
-Hogykell megszerezni az alábbi karaktereket😮mega shenron,Hercule,Bulma,Suprem Kai,Videl,C16
-És hogyan kell megszerezni az alábbi karaktereknmek a szuper trükkjét:Majin Buu,Cooler,Dermesztõ,Dabura,Raditz,Nappa,Cell,Bardock és még sorolhatnám.A válaszokat elõre is köszönöm.

nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.

Kösz a segítséget !
Hát jó pár embertfuzionálni kell.
Ehez segitségért vissza kell olvasnod picit!2006 decemberéig
sajna pntosan nmtom mert az lemaradt mikor kinyomtattam de Gotenks ssj5 irta le
www.sg.hu/listazas.php3?id=1133049445
ha mindenigaz
nekem is ez volt a gondom,h.nmvolt 100%csak már nmtom hogy sikerült.
Kb 2006dec körül olvasgass,mert ugye akkor ment ez a game inkább.
bocsánat, elírtam az elõbbinél, teinkachi 2, nem sima budokai...
Heló! Én új "tag" vagyok és lenne pár kérdésem. Nemrég megszereztem a DBZ budokai 2-t, kipörgetem, de csak 86%-ot írt ki és pár embert pl:Broly, Cooler ...stb nem adott meg! Mit csináljak, hogy meglegyen az összes karakter? (a kódokat mellõzve) Csináljam meg level3-al? bár nemhinném hogy az segít... Ha van valakinek használható ötlete, tanácsa, akkor azt nagyon megköszönném.......
szerintem a burst limit olyan lesz, mint a régi budokai 1
nem égetés képpen akarom mondani de szerinte lesz ennek is vagy 6 része és az utolsók lesznek nagyon ütõsek
de persze remélem, hogy csak tévedek és a sima burst limit is tökéletes lessz
Vagyishát hülyeségeket beszélek itt össze vissza!!
AMI DRAGONBALL AZ MIND JÓÓÓÓ!!!Lehet hogy van benne valami hiba amiért nem egyformán tetszik vagy nemtetszik az összes de mid jó valamilyen szempontból.
Ha az egyikben a storyvezetés nmjó akkor jó a másikban,ha a karakterfejlesztés nmjó itt jó ott!!<#guluszem1>
Szerintem a B3 a király game, de másik kettõ is tarol.

nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.

nekem a b.t.2tetszik de a b.t.3 is jó
Hi.

Melyik a jobb?
Dragon ball budokai 3, db budokai tenkachi 2, vagy a tenkachi 3?

jaja.
végülis cell is android volt.
kösz.És nmlehet tudni róla semmit??
hogyan lesz uj ruhája???
Hát pl zseniális t.nek csak szétszakad nem? A SSJ-nek meg marad.Bár mikor Gokunak fekete a haja akkor piros amikor meg szöke akkor narancsosabb.
Bár Te gondolom a fuziora gondolsz..Azt én sem tom.
Meg pl amikor ssj3-ból 4lesz ugyebár...kell hozzá a sorozatban h.aranymajom legyen tehát a ruha szétszakad aztán meg csak gatya van rajta.
de találtam egy ruhásat:Raditz õ fõellenség félesség volt a robotoknak is volt ruhájuk

szerintem csak a barbár népnek nem volt szerelése, mert õk csak gyúrtk és nem törõdtek a külsõségekkel
azért cell bermudában kemény lett volna 😊
szerintem október vége fele fog kijönni

én azon csodálkozok mindíg hogy ha átváltozik valaki akkor hogyan lesz új ruhája?
nekem ez a legfúrcsább
azt nemtudja valaki pontoan,hogy ps3ra mikor jön ki dragonball game??
hát csak egy kicsit furák a támadások
de tényleg...
Piccolo megtért nem?? Mert nem puccér...
Vegeta sem stb... végülis akik haverok lesznek meg akik ellenség csak nem hal meg(tao pai-pai) az mind puccér<#wilting>
Végülis van benne valami! 😄DDDD
erik10
Én is most találtam,eléggé meglepett 😮ne Piece,Naruto,Dragon Ball karakterek vannak benn.ÉS mellesleg nem néz ki olyan rossznak sztem se😊

Üdv. A Dragon Ball Shin Budokai 2 (another road) elindul Ps 2-n?
Én rájöttem a fõgonoszok miért kapnak ki!!
MErt nincs cipöjük és amugyis meztelenek!!!!
<#banplz><#wilting><#ijedt><#pias><#buck><#vigyor1><#nyes>
ja ez mi??
Még talán jó is lehetne...
talán.
szami2
hát ez meg mi?

Az emberek azt hiszik, hogy a számítógéppel elkerülhetik, hogy hibázzanak. Tévednek. Számítógéppel is hibáznak, de sokkal gyorsabban. - Adam Osborne

erik10

igen az nekem is jól jönne
Én az b.t 2ben értettem a felerösitést de a b.t.3ban nemigazán én nmis vágom mi mit ér.
Nmtudna valaki segiteni??
Még nyár körül volt valaki aki a fuziokat leirta meg hasonókat!
VAlami segitség kéne.
Az Evolution Z menüben mindent megtalálsz!
és kb mennyi pont kell egy embernek a feltuningolására?
nekem van kb 30000
vagy ezek ingyen is kaphatóak?
Sokkal erõsebb lesz és könnyebb nyerni vele ha felturbózod! Mondjuk gyorsabban tölti a KI-t vagy bizonyos kombók többet sebeznek, stb.
amúgy az nagy baj ha én még semmi cuccot nem vettem?
mert nem igazán értem -több mindent tud ha veszek itemeket?
mondjuk én csk normálba viszem mindíg nem costum-be
Azért az durva hogy (BT3-ról van szó) egy csomó nagyon gyenge karakter kurva jól harcol! Például az Arale nevû kislány, vagy Garlic Junior, vagy Piccolo Daimao tök nehezek. Arale nagyon gyors! Ahogy elütöm jó messzire, már vissza is jött. 😄
erik10
Hát nemmtom...Sztem Vegeta volt a legnehezebb(a Saiyan Sagaba)meg Dr.Wheelo(bár kamehamehaval könnyû)...Sztem ezek voltak durvák,vagyis nehezek.<#vigyor3><#vigyor2>

hát a story módban nemlehet csak ha engedi hogy ki irja R3.
ja buu val én is szenvedtem
Csá mindenkinek jól haladok a BT3-ban már a GT saga-nál tartok. Szerintem Nappa és Kid Buu az egyik legnehezebb.
Amúgy átlehet alakulni harc közben a BT 3-ban.
Már csak a budokai 3 kéne.
erik10
picit nehéz lenne<#merges2><#bdead> amúgy jó ötlet lenne😊