5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • Lunki88
    Köszi, majd én is kipróbálom.
  • Drephis
    így
    csak nekem nem megy, mert egyszerűen nem látja a pendrivera rakott mentéseket...
  • Lunki88
    Lehet hülye kérdés de a letöltött mentést hogy rakod rá a memóriakártyára?
  • Drephis
    azt hiszem megvan, thx :)
  • kijozu
    GamesFaq
    ide írd be!
  • Drephis
    pff. úgy látom csak az angol változathoz van..
  • Drephis
    valaki linkeljen nekem egy sparking meteor mentést legyen szives :S
  • feci001
    Helloztok lenne egy kérdésem:Viszem a budokai 3 storyt és amikor Krilinnel,Gokuval,KidGohannal,Vegetaval,Piccoloval vagyok a Namekon,akkor a Friza-s pályát nemakarja betölteni!!!Talán keváés a szintem,vagy nincs meg minden támadás?
  • kijozu
    hát én mostmár jobb vagyok mint régen^^
    kb rádiccot csak gokuval vertem le:D mint vmelyik vidiben youtbon:D:D
    a nappát azt többel vegetát pedig gokuval pár spiritbomb kíséretében:D:D xD aztán csak úgy jött:D:D
    na jó éjt
  • mixxy
    szia! köszi a segítséget. akkor ezek szerint eddig is jól csináltam, csak nem elég gyorsan :) kijozunak is köszönöm, és üzenem, hogy egyszer már próbáltam, hogy direkt nem nyomtam R3mat, de még jó ideig verekedtünk, és egyszercsak magától átváltozott, de ha neked ezzel sikerült, akkor megpróbálom mégegyszer :D
  • Black Hawk
    igazából kívánni lehet a karakterek feloldását vagy pediga tornákon mész folyamatosan. :D
  • kijozu
    ööö...nekem küldtek még régen itt egy pm-et abba rakta bele:D
    talán megtalálom! abban a rar-ban benne van a leírás mit és h kell!
    nincs már meg törölte a rapidshare:(
    bocs de a neve armax evo pal.
    sry
  • Wory007
    Hogy raksz be mentést és honnan lehet megszerezni?
  • kijozu
    heló!
    én amikor végig vittem utána leszedtem egy mentést és fölraktam:D(de ezt sztem nem tudod:D:D)
  • Wory007
    Hali everyone!
    A BT3-ban a "Fasha" nevű csillagharcos hölgyeményt hogy tudom feloldani?
    Minden harcom kész a játékban (Mission 100, Survival, stb.). Shenron-tól már csak lóvét tudok kívánni...
    Köszi
  • Wory007
    Szia mixxy. Vegita Galick Gun-ját úgy tudod lenyomni, hogy a bal oldali(L3) joy-t pörgeted ezerrel. Az irány mindegy. Én pl. pont ellenkezőleg tekerem, mint amit a kis ikon mutat.
    Have Fun!
  • kijozu
    mixxy:
    hát én azt úgy csinálom amikor két támadás egybeütközik hogy azonnal mind a 2 analog karra rárakom a jobb tenyerem és jobbra forgatom mint állat!
    és nem muszály majommá változtatni mert ha nem nyomod meg az R3-at akkor nem változik át és ha nem változik át akkor csak megölöd és mész tovább^^
    ennyi!
    heló
  • Istencsászár
    Már kijátszottam normalon a Burst Limitet... egész jó, bár én nemjátszottam egyik PS2essel csak vidókon láttam. Mint minden sorozatnál ebbe is érződik hogy mindent nemakartak belepakolni és ellőni és a következő részre tartogatnak még uj dolgokat. A story lehetett volna hosszabb, bár majd ujra nekiállok nehezebb fokozaton. A harcal nincs baj, látványos és kiváló, talán több látványos kombó belefért még volna. Pályákból lehetett volna több ,aztmeg végkép nemértem miért nincs benne egy jól kidolgozott "harci torna" ( asszem igy hívják, a mese egy részét nagyon sok évvel ezelőtt láttam... ). Annak is örülnék hogy ha a story mód kidolgozottabb lenne... nemhiszem hogy nagy munka lenne megcsinálni valami ötletes dolgot.

Nem bántam meg hogy megvettem, jót szórakozok vele a hibák és hiányosságok miatt 10/7 de minden más nagyon jó benne.
  • mixxy
    hupsz, csak a lényeget nem írtam bele :) szóval kérdésem az lenne, hogy itt mit kell csinálnom ahhoz, hogy lenyomjam Vegeta Galick Gunját? Forgassam körbe a kis joyt? és ha igen, akkor a jobb, vagy a balt, esetleg mindkettőt? vagy nyomjam is le közben? vagy nemtom :)
  • mixxy
    sziasztok!
    segítségre lenne szükségem. Budokai Tenkaichi 3-ban (meg úgy általában Playstation-körökben) elég új vagyok :) Dragon History módban a harmadik meccsnél járok, Vegetát kéne megverni SonGokuval. Bunyú közben eljutunk egy kis videóig, aminek a végén Vegeta rámküld egy Galick Gun-t, ami ellen én automatikusan küldöm a Kamehameha-t. Na és ekkor jön a problémám. A képernyőn kis ikon jelzi, hogy valamelyik forgatható kis joystickal kéne babrálnom (sztem körbeforgatni), de hiába forgatom körbe, mint a hülye 100szor is, a Galik Gun mindig erősebb. És innentől kezdve lehetetlenség megnyernem a meccset, mert utána még hatalmas majommá is átváltozik Vegeta, és arra már nincs elég életem, hogy azt lenyomjam.
    kicsit hosszú lett, sorry :)
    és előre is kösz!
  • Lunki88
    Nektek tetszik ez a Burst Limit? Igaz én eddig csak videókat láttam róla de én azt mondom gagyi. :S Grafikán kívül (ami már nem is hasonlít az animére...) semmi új dolgot nem láttam.
    Ps2-n a Budokai 3 jobb ennél sztem, bár ez csak az én véleményem.
  • kijozu
    heló!
    nekem lenne egy nagy kérésem:D
    ha van aki Budapest-en lakik és megvan neki a Dragon Ball Z Budokai 1,2,3 és a Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 1,2,3 gémek Ps2-re akkor írjon ide vagy privit vagy vegyen föl msn-en: [email protected]
    mert megvenném mindet:D
    jó éjt!
  • norbert1992
    JA azt elfelejtetem odairni hogy a Tenkaichi 3
  • norbert1992
    Sziasztok
    pls valaki segitsen nekem abban ,hogy
    Hogyan lehet azt beálitani (ha egyátalán van oyaln )
    ,hogy a karakterek közöt legyen erőviszony ????
    elöre is köszönöm
  • Smithie
    Jaaa!:D
  • kijozu
    xD
    az nem jött össze
  • Smithie
    Pár hsz-el lentebb még azt irtad 360-at veszel!Ez kicsit visszafejlődés nem?
  • kijozu
    nagyon kihalt a fórum:D
    vettem ps2-t:D
    tök jó csak már nem tudom olyan jól tolni a bt3-at xD
    na mind1
    csá
  • kijozu
    állítólag nem jó játék csak a grafikára gyúrtak!
    de ha van ismerősöd akinek megvan kérdezd tőle!
    én nekem nem nagyon jön be az oldalnézet xD
  • futuregohan
    sziasztok valaki mondja már meg, hogy érdemes-e új konzolt venni az új Dragonball Burst Limitért vagy nem ér annyit a játék?
  • Sátán666
    Köszi a segítséget sikerült!
  • Smithie
    A japó verziókban minden eredeti.
  • ironhorses
    A japán budokai játékokban az eredeti anime hangjukon beszélnek a karakterek? Vagy más hangokat kaptak?
  • ironhorses
    Sátán666: Nézz vissza a 4623-as hozzászóláshoz és ott a válasz(kb. 8. old) Norbert1992: Jó lenne tudni, hogy melyik Db-vel játszol! De, ha az R3-at keresed akkor valószinülek Tenkaichizol. Nyomd le az analog gombjaidat és megleled az R3 és a az L3 gombjaidat!
  • norbert1992
    sziasztok
    valaki megtugya nekem pls mondani hogy hogyan kel a songoku-val átalakulni egyesével ssj1 2 3 áá
    és hogy meik az a analog3
    előe is köszönöm
  • Sátán666
    Sziasztok! tudna valaki segíteni?!Nekem megvan a dbzbt2 és nemtudom hogylehet előhozni KidGokut a storymód meg 91%,pedig az összes storyrészt megcsináltam ottvan a csillag mindeggyik mellett!Ha valaki tudja segítsetek köszi!
  • Smithie
  • kijozu
    heló!
    nemsokára talán lesz xbox 360-am^^
    flashelt!!
  • huntofa
    nemtudjuk , nekünk csak eredeti játékaink vannak...
  • GTGoku
    ha letöltöttem a t3-at emulátorrar hogy indítom el?