Dragon Ball Z - Budokai játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
valaki megtugya nekem pls mondani hogy hogyan kel a songoku-val átalakulni egyesével ssj1 2 3 áá
és hogy meik az a analog3
elõe is köszönöm
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
hát most ez nm olyan topic szoval nm kezdem h.melyiket miért választanám:-)
amúgy egyforma minkettõn.
én x-es vagyok, de itt bizony a ps3-ra fognak téged rábeszélni 😉
help
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
akkor ugylátszik vennem kell egyet :-)
Melyikre jobb??360ra vagy ps3ra?
---
Valaki letudná írni a bud.t.3ban az összes szereplö nevét! Még 2hiányzik! :-(
Köszi
ID: bigadam87
PSN: berghold
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
やられたらやり返す。倍返しだ!
Egyébként van vmi akkor,ha mindegyik chaptert minden fokozaton full csillagosan csinálom meg?
mert én azt tettem!😄
やられたらやり返す。倍返しだ!
kinek van még meg eredetiben?(nekem ps-re van meg.)
Légyszi adjatok tanácsot tippet ötletet hol lehet neten jó dragonball game-t játszani!?
Találtam párat de elég gázosak!
Elöre is köszi!
DBZ vagy GTA?
mert én is szívesen nyomnám hunokkal a gta-t!
bár nincs sok különbség,hisz nincs headsetem. 😞
X360 warez.
na basszus.
nem csípem a warezt.
namind1
egyébként x360-ra,és PS3-ra is meg lehet venni uberkonzolban
mert olvasom,hogy hogy lehet ssj-be menni,meg hasonlók.
nem elõrendelni,hanem megrendelni lehet.
én ma rendeltem meg,és mondta az egyik ott dolgozó srác,hogy péntekig megérkezik.
kis érdekesség/baki
minden ssj karakternek van pupillája :-)
pedig amúgy nem kellene, hogy legyen sima ssj-ben.
például, vagy pl ez
help
10-bõl 2x nyertem kb.
ráadásul a legtöbben rankedba játszanak, ami hülye pontok alapján megy.. hm
help
Brodix 😊 akkor lehet csak xboxot kellett volna vennem 😄 és semmiben sem különbözik a legális verziótol???
lehet,hogy már tudtok róla,de már megvásárolható a Burst Limit.
ja, sajnos..
amúgy ez nem pc 😛
fel enged
help