Dragon Ball Z - Budokai játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
itonhorses!
próbáld a BitChe nevû progit!
itt:Googe Your Friend!😄😄
és ott majd írd be Dragon Ball Z és nyomd meg a SEED gombot😄
és nézd végig a listát és ha meglátod a Dbzbt3-at(pesze nem így😄😄) arra katt 2x és open torrent ha van jó seed akkor lejön pillanatok alatt ha nincs kb 2-4 nap😄
na hello
^^Arielle Forever^^
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
aztán nem tudtam legyõzni a dagi buu-t így hajnali fél 1-kor földhözbasztam a joy-t és jöttem pécézni😄😄😄^^
^^Arielle Forever^^
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
valaki legyen szives elárulni,h tom budokai 3ban feloldani a maradék karaktereket, amiket nem tok a dragon universe összes fajta végigvitelével (pl. uub, android #16, és még másik 5 karaktert vettem észre az "fight-introk"ban, ha nem nyomok start gombot)
aztán...
a 7 slotbol h a rákba lehet csinálni többet? jutubon láttam pcsx2 emurol csinált videot, ahol min. 10 slotja volt a tagnak!
aztán...
már mindenkihez megnyertem joformán mindent dragon universbõl, akikkel nem lehet azt tolni, ahhoz meg joformán minden tudást megvettem a skillshopban, szarrá nyerem magam a world tournamentben... báááár, az igaz, h az 5 meccsesre nem kapok belépõt, hiába van pár100e zenitem...
probáltam már easy-weak -kombinácioktol elkezdve a hard-very strong -ig mindent, de ez uccso még nekem is huzos, de legalább a leg1. ellenfélért soxor annyit kapok, mintha easy-weak kombinácioban a 6.-7. ellenfél ellen nyomnám... ugyh igy gyorsan fejlõdnek a karakterek 😊
ja, és utálom songokut, ha nem baj 😊
szoval tna bárki segiteni azon kivül,h szedjek le 100%os mentést? én magam szeretném végigszenvedni 100%-ig 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
az a lejobb régebben megvolt a pal multi5 és az nagyon szar volt fõleg a zenék:S
^^Arielle Forever^^
én asszem az Armax Evo Pal DvD-t!
és tökkéletesen mûködik😄😛
na hello
^^Arielle Forever^^
csak nekem nem megy, mert egyszerûen nem látja a pendrivera rakott mentéseket... <#szomoru1>#szomoru1>
help
ide írd be!
^^Arielle Forever^^
kb rádiccot csak gokuval vertem le😄 mint vmelyik vidiben youtbon😄😄
a nappát azt többel vegetát pedig gokuval pár spiritbomb kíséretében😄😄 xD aztán csak úgy jött😄😄
na jó éjt
^^Arielle Forever^^
talán megtalálom! abban a rar-ban benne van a leírás mit és h kell!
nincs már meg törölte a rapidshare😞
bocs de a neve armax evo pal.
sry
^^Arielle Forever^^
én amikor végig vittem utána leszedtem egy mentést és fölraktam😄(de ezt sztem nem tudod😄😄)
^^Arielle Forever^^
A BT3-ban a "Fasha" nevû csillagharcos hölgyeményt hogy tudom feloldani?
Minden harcom kész a játékban (Mission 100, Survival, stb.). Shenron-tól már csak lóvét tudok kívánni...
Köszi
Have Fun!
hát én azt úgy csinálom amikor két támadás egybeütközik hogy azonnal mind a 2 analog karra rárakom a jobb tenyerem és jobbra forgatom mint állat!
és nem muszály majommá változtatni mert ha nem nyomod meg az R3-at akkor nem változik át és ha nem változik át akkor csak megölöd és mész tovább^^
ennyi!
heló
^^Arielle Forever^^
Nem bántam meg hogy megvettem, jót szórakozok vele a hibák és hiányosságok miatt 10/7 de minden más nagyon jó benne.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
segítségre lenne szükségem. Budokai Tenkaichi 3-ban (meg úgy általában Playstation-körökben) elég új vagyok 😊 Dragon History módban a harmadik meccsnél járok, Vegetát kéne megverni SonGokuval. Bunyú közben eljutunk egy kis videóig, aminek a végén Vegeta rámküld egy Galick Gun-t, ami ellen én automatikusan küldöm a Kamehameha-t. Na és ekkor jön a problémám. A képernyõn kis ikon jelzi, hogy valamelyik forgatható kis joystickal kéne babrálnom (sztem körbeforgatni), de hiába forgatom körbe, mint a hülye 100szor is, a Galik Gun mindig erõsebb. És innentõl kezdve lehetetlenség megnyernem a meccset, mert utána még hatalmas majommá is átváltozik Vegeta, és arra már nincs elég életem, hogy azt lenyomjam.
kicsit hosszú lett, sorry 😊
és elõre is kösz!
Ps2-n a Budokai 3 jobb ennél sztem, bár ez csak az én véleményem.
nekem lenne egy nagy kérésem😄
ha van aki Budapest-en lakik és megvan neki a Dragon Ball Z Budokai 1,2,3 és a Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 1,2,3 gémek Ps2-re akkor írjon ide vagy privit vagy vegyen föl msn-en: [email protected]
mert megvenném mindet😄
jó éjt!
^^Arielle Forever^^
pls valaki segitsen nekem abban ,hogy
Hogyan lehet azt beálitani (ha egyátalán van oyaln )
,hogy a karakterek közöt legyen erõviszony ????
elöre is köszönöm
vettem ps2-t😄
tök jó csak már nem tudom olyan jól tolni a bt3-at xD
na mind1
csá
^^Arielle Forever^^
de ha van ismerõsöd akinek megvan kérdezd tõle!
én nekem nem nagyon jön be az oldalnézet xD
^^Arielle Forever^^