5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • kijozu
    meg még az kéne h kipörgettem a dbzbt2-t és a gokunak nincs meg a spiritbomb:S
    nem tudja valaki h lehet oda adni?
    ja meg láttam videókat a neten h halott songokuval vagy de nekem az sincs:S
    plz help
  • kijozu
    a Dragon Ball Z Budokai Tenkachi 3 nem lesz ps2-n NetPlay?
  • brodix
    ja,és egyébként ott az online rész is,próbáltam(egyből kikaptam; OMG mások ro*adt jó nyomják)
  • brodix
    hello Kreeder44!
    NEHOGY Z KITÜNTETÉSSEL VIDD VÉGIG!!!!!!!
    Én megszenvedtem max csillaggal minden nehézségi fokon,vagyis nem mindenen,hanem az első hárman,és semmit nem kaptam.
    vagyis kaptam néhány videót: a sagak voltak benne,az alap intró zenéjével(azzal a japánnal,meg egy másikban angol változatával[sry ha esetleg lelövöm a poént-te kérdezted])
    szal azt sem tudom,hogy ezt amiatt kaptam-e,de szerintem nem érdemes ennyiért szenvedni.
    Bááááááár így tovább tart...
    Ja,egyébként itt ki nyomatja a Burst Limit-et?
    És ki az aki ps3-on?(én azon)
  • Smithie
    Hát annyit esetleg egy Tenkaichi széria fog megérni PS3-ra...
  • Kreeder44
    PS3 on tegnap megvettem a burst limitet végig is mentem hamar változó nehézségi szintekkel... van valami bónus karakter gohanbol csak a teengohan a legnagyobb??? vagy trunksbol???vagy végig Z kitüntetéssel kell megcsinálni és kapok valami extrát vagy ennyiben ki is merült a game mert akkor nem ért meg 16000-ret XD tudom lehet máshol olcsóbban is kapni :)
  • megalodon
    Én nemtom,hogykell elöidézni,csak vittem a storyt aztán gyültek a gömbök majd elöidéztem majd a vörös sárkány jött elö.
  • kazuma89
    üdv lécci válaszoljatok rá!!Red Shenron's Wish-t hogy lehet megidézni???ettöl kérhetném chi-chit.A sima Shenront megtudotam onnan lehetett GOhan-t választani..Red Shenron's Wish előjöjjön mit kell csinálni???7 kristálygömböt összeszedtem de csak a simát hozza be..
  • kazuma89
    Pilaf Machine hol lehet meszerezni??eggyik oldal azt irjsa super wolrd turnamentlvl 2 de az nincs meg csak sima world tournament FONTOS:D vki lécci má aki tudja
  • megalodon
    Hát igen R3al de azt ki is jelzi! Én ugy értettem,hogy ugyszeretnél váltani,hogy magadtól!Ugy nemlehet csak mikor a gép kiadja oldalra hogy R3 akkor! :)
  • kazuma89
    #5437 ere tudja vki a választ?:D
  • Spunge
    de lehet valtani R3 mal es mar sikerult elvernem csak rakelet joni a taktikara
  • megalodon
    hali!Nappa ellen nem lehet váltani!!adja magától a gép!!
    És nem baj ha chaos meghal jön tenshin majd piccolo meg aztán Gohan végül Goku.
    De persze ha már tensinnel sikerül akkor a többi nem jön.
  • kazuma89
    üdv bt3 lenne szó..Pilaf Machine hol lehet meszerezni??eggyik oldal azt irjsa super wolrd turnamentlvl 2 de az nincs meg csak sima world tournament
  • Smithie
    Figyeljetek,szerintem meg egy hsz-ben lehetne több kérdést is feltenni,megválaszolni,esetleg nyelvtanilag helyesebben kellene megfogalmazni mit is szeretnétek,akkor talán még én is adnék válaszokat!
  • kijozu
    figyelj!
    tucc kombókat?
    pl olyat h 4x megnyomod a 4zetet de közbe told fölfelé az analógot és utána tartsd lenyomva a 3szöget és x utána asszem kör vagy nem tom!
  • Spunge
    kosz a biztatast :D de mar vagy 1000x kidoglotem ha gokuval kene meni azal siman meglene
  • kijozu
    jaja én is simán legyűrtem de tensinhan meghalhat xD
  • kazuma89
    annál a résznél vagy mikor Nappát kell megölni???? nekem az simán ment chaozzal csak töltöttem közelébe mentem azt lőtem...ha nem megy ragd kisebb fokoztra..szerintem csak tölcs azt lőj:D
  • Spunge
    jooo en felatam sehogy nem lehet ezt a buzit megolni 5 elet van + a pajzs nekem meg van 2 mind 2 emberel
  • kazuma89
    cső super wolrd tournamentem mikor lessz??mer ott lvl2esen kéne végig vinni (pilaf m )de oylat nem látok csak wolrd tournamentet...vkis egítsen lécci
  • Spunge
    jah telleg koszi a helpet
  • kazuma89
    ott bal oldart írja is
  • kazuma89
    Spunge asszem R3
  • ironhorses
    Az 5420-as hozzászólásban elhangzott kérdésre engem is érdekelne a válasz! Mielött elfelejtődne! Köszi!
  • Spunge
    Sziaztok

azt szeretnem megkerdezni hogy lehet history modban embert valtalni most nappa ellen harcolok es teinsinel nem tudom megverni?
  • kazuma89
    tenkaci 3hoz vki tud végigjátszást magyarul??? főleg karik érdekelnek
  • kazuma89
    #5421 vki nem vágja??
  • kijozu
    én most voltam az 576-ban és ott láttam a dbzbt3-at a dbzbt-t a dbzb2,3-at!
  • kazuma89
    én is az 576ba vettem és szerintem 8k-t bőven megér...Most meg majd az 1et is megveszem...Fusion discel milyen lehetőségek nyilnak meg??
  • kazuma89
    hellótok!
    Nemrég vettem meg a budokai tenkaichi 3mat van 1 csomó torna de mindeggyiket más fokozaton lehet jáccani...pl ahol a megszerezhető karakterek vannak azokatat a tornákat sose adja be...pl ha beadja a otherword turnamentet lvl 3-mon és nekem meg lvl 2 kéne akkor végig kell vinnem a lvl 3-mat azt a lvl 1-tt??vagy hogy is van ez?:D
    És chi-chit csak kirástálygömbel lehet idézni?????
  • brodix
    hali!
    nem tudom mondták-e már,de 576.hu-ban eredetiben meg lehet venni a budokai játékokat!(a tenkaichi 1,2,3-at is!)
  • kijozu
    jah bocs h 2x írok!
    Slim Ps2-m van csippelt és van rajta Internet dugasz:D
  • kijozu
    Nem tudja valaki hogy lehet a dbzbt2 vagy 3-ban multizni?
    mert láttam már videót a neten:D
    kösz
  • Smithie
    A hIbA aZ öN kÉsZüLéKéBeN vAn!
  • kijozu
    tök jó tolom a tenkaichi 3-at:D
    kb nem használálok soha ilyen nagy támadásokat csak néha:D
    mindig csak verekedek és tök sok jó kombót találtam:D
    meg kb mindenkit elverek(nem easy bot nem tom mien mert japán)
    egyébként kinek van még olyan h csúszik a hang? xD
    mert nekem pl ha visszaalakulok pl ssj2 ből akkor miután már visszaalakult utána jön a hang:S meg ha jön a pálya bemutatója és egyből eltekerem amikor még nincs zene akkor amikor a karik beszélnek a legelső aki dumál csúszik kb 3-4 mp-t a hang xD
  • ironhorses
    :) Azé köszi!!
  • kijozu
    ja de xD
  • ronihun
    ö nem ezt mondta?
  • kijozu
    nem a japán a Dragon Ball Z Sparking Neo az Eu/Usa Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 2