Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi a segítséget!

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

kijozu
hmmm...😄
itonhorses!
próbáld a BitChe nevû progit!
itt:Googe Your Friend!😄😄
és ott majd írd be Dragon Ball Z és nyomd meg a SEED gombot😄
és nézd végig a listát és ha meglátod a Dbzbt3-at(pesze nem így😄😄) arra katt 2x és open torrent ha van jó seed akkor lejön pillanatok alatt ha nincs kb 2-4 nap😄
na hello

^^Arielle Forever^^

Ha valaki tudna a sparking meteorhor egy olyan linket ahonnan lejön de 100%-igazt nagyon megköszönném! Mer én találtam egyet, de az 9% után teljesen megáll.

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

kijozu
én tegnap lejáccottam gokuval a budokai 3-ban a storyt és vegetával asszem a dagi buu ig és kaptam vhol egy kristály gömböt😄😄
aztán nem tudtam legyõzni a dagi buu-t így hajnali fél 1-kor földhözbasztam a joy-t és jöttem pécézni😄😄😄^^

^^Arielle Forever^^

Smithie
Helyes!<#eljen> Én !ONLY! Tenkaichi szériával foglalkoztam!

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

soulhunter
nem akar nekem is választ adni? már totál nemtom, kit h oldjak fel 😞 100%os mentéshez meg még mindig nincs humorom, én a saját nevem akarom hozzátenni a 100%hoz 😛

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Smithie
Éreztem hogy remegett az ujjad mikor ezt irtad.Nem itt kell rajoskodni,eredményeket mutass fel és értelmes hozzászólásokat!<#banplz>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

kijozu
egy csomót😄

^^Arielle Forever^^

Black Hawk
Helyes a dörgés 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Smithie
Fejezd már be ezt a mentéses hülyeségedet!Van aki szeret játszani,szenvedni az adott játékkal hogy a végén élvezhesse a munkája gyümölcsét!Te hány játékot vittél már végig?Egy vérprofi játékosnak ilyet ne is emlitsél hogy cheat,mentés,etc,etc...

kijozu
mentést rakj föl<#wow1>

^^Arielle Forever^^

soulhunter
nos, ugye én "hülye" vettem ps2-t anno, miután meguntam a pcsx2 hülyeségeit😊

valaki legyen szives elárulni,h tom budokai 3ban feloldani a maradék karaktereket, amiket nem tok a dragon universe összes fajta végigvitelével (pl. uub, android #16, és még másik 5 karaktert vettem észre az "fight-introk"ban, ha nem nyomok start gombot)

aztán...

a 7 slotbol h a rákba lehet csinálni többet? jutubon láttam pcsx2 emurol csinált videot, ahol min. 10 slotja volt a tagnak!

aztán...

már mindenkihez megnyertem joformán mindent dragon universbõl, akikkel nem lehet azt tolni, ahhoz meg joformán minden tudást megvettem a skillshopban, szarrá nyerem magam a world tournamentben... báááár, az igaz, h az 5 meccsesre nem kapok belépõt, hiába van pár100e zenitem...

probáltam már easy-weak -kombinácioktol elkezdve a hard-very strong -ig mindent, de ez uccso még nekem is huzos, de legalább a leg1. ellenfélért soxor annyit kapok, mintha easy-weak kombinácioban a 6.-7. ellenfél ellen nyomnám... ugyh igy gyorsan fejlõdnek a karakterek 😊
ja, és utálom songokut, ha nem baj 😊

szoval tna bárki segiteni azon kivül,h szedjek le 100%os mentést? én magam szeretném végigszenvedni 100%-ig 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Black Hawk
Használlhatattlanná vált a budokai 3 lemezem 😄 át kellett írnom egy másik lemezre hogy tovább használlhassam 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

már csináltak egy otthoni verziót is ami angol de japán zenék és beszédek vannak benne...

kijozu
nekem is a japán van meg😄
az a lejobb régebben megvolt a pal multi5 és az nagyon szar volt fõleg a zenék:S

^^Arielle Forever^^

Drephis
A Sparking meteor a Budokai Tenkaichi 3 japán változata.

help

A Sparking meteor-os DBZ játék a tenkaichi 3 japán változata? Ha nem akkor valaki segítsen ki egy japán tenkaichis linkkel! Köszi!

Drephis
Armax Evo, Action Replay MAX Evo
szerintem ugyanaz

help

kijozu
én nem ezt a progot használom😄
én asszem az Armax Evo Pal DvD-t!
és tökkéletesen mûködik😄😛
na hello

^^Arielle Forever^^

Sziasztok! Nem tud valaki egy linket tenkaichi 2 vagy 3 japán verzióhoz?

Lunki88
Köszi, majd én is kipróbálom.
Drephis
így
csak nekem nem megy, mert egyszerûen nem látja a pendrivera rakott mentéseket... <#szomoru1>

help

Lunki88
Lehet hülye kérdés de a letöltött mentést hogy rakod rá a memóriakártyára?
Drephis
azt hiszem megvan, thx 😊

help

kijozu
GamesFaq
ide írd be!

^^Arielle Forever^^

Drephis
pff. úgy látom csak az angol változathoz van..

help

Drephis
valaki linkeljen nekem egy sparking meteor mentést legyen szives :S

help

Helloztok lenne egy kérdésem:Viszem a budokai 3 storyt és amikor Krilinnel,Gokuval,KidGohannal,Vegetaval,Piccoloval vagyok a Namekon,akkor a Friza-s pályát nemakarja betölteni!!!Talán keváés a szintem,vagy nincs meg minden támadás?
kijozu
hát én mostmár jobb vagyok mint régen^^
kb rádiccot csak gokuval vertem le😄 mint vmelyik vidiben youtbon😄😄
a nappát azt többel vegetát pedig gokuval pár spiritbomb kíséretében😄😄 xD aztán csak úgy jött😄😄
na jó éjt

^^Arielle Forever^^

szia! köszi a segítséget. akkor ezek szerint eddig is jól csináltam, csak nem elég gyorsan 😊 kijozunak is köszönöm, és üzenem, hogy egyszer már próbáltam, hogy direkt nem nyomtam R3mat, de még jó ideig verekedtünk, és egyszercsak magától átváltozott, de ha neked ezzel sikerült, akkor megpróbálom mégegyszer 😄
Black Hawk
igazából kívánni lehet a karakterek feloldását vagy pediga tornákon mész folyamatosan. 😄

kijozu
ööö...nekem küldtek még régen itt egy pm-et abba rakta bele😄
talán megtalálom! abban a rar-ban benne van a leírás mit és h kell!
nincs már meg törölte a rapidshare😞
bocs de a neve armax evo pal.
sry

^^Arielle Forever^^

Hogy raksz be mentést és honnan lehet megszerezni?
kijozu
heló!
én amikor végig vittem utána leszedtem egy mentést és fölraktam😄(de ezt sztem nem tudod😄😄)

^^Arielle Forever^^

Hali everyone!
A BT3-ban a "Fasha" nevû csillagharcos hölgyeményt hogy tudom feloldani?
Minden harcom kész a játékban (Mission 100, Survival, stb.). Shenron-tól már csak lóvét tudok kívánni...
Köszi
Szia mixxy. Vegita Galick Gun-ját úgy tudod lenyomni, hogy a bal oldali(L3) joy-t pörgeted ezerrel. Az irány mindegy. Én pl. pont ellenkezõleg tekerem, mint amit a kis ikon mutat.
Have Fun!
kijozu
mixxy:
hát én azt úgy csinálom amikor két támadás egybeütközik hogy azonnal mind a 2 analog karra rárakom a jobb tenyerem és jobbra forgatom mint állat!
és nem muszály majommá változtatni mert ha nem nyomod meg az R3-at akkor nem változik át és ha nem változik át akkor csak megölöd és mész tovább^^
ennyi!
heló

^^Arielle Forever^^

Istencsászár
Már kijátszottam normalon a Burst Limitet... egész jó, bár én nemjátszottam egyik PS2essel csak vidókon láttam. Mint minden sorozatnál ebbe is érzõdik hogy mindent nemakartak belepakolni és ellõni és a következõ részre tartogatnak még uj dolgokat. A story lehetett volna hosszabb, bár majd ujra nekiállok nehezebb fokozaton. A harcal nincs baj, látványos és kiváló, talán több látványos kombó belefért még volna. Pályákból lehetett volna több ,aztmeg végkép nemértem miért nincs benne egy jól kidolgozott "harci torna" ( asszem igy hívják, a mese egy részét nagyon sok évvel ezelõtt láttam... ). Annak is örülnék hogy ha a story mód kidolgozottabb lenne... nemhiszem hogy nagy munka lenne megcsinálni valami ötletes dolgot.

Nem bántam meg hogy megvettem, jót szórakozok vele a hibák és hiányosságok miatt 10/7 de minden más nagyon jó benne.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

hupsz, csak a lényeget nem írtam bele 😊 szóval kérdésem az lenne, hogy itt mit kell csinálnom ahhoz, hogy lenyomjam Vegeta Galick Gunját? Forgassam körbe a kis joyt? és ha igen, akkor a jobb, vagy a balt, esetleg mindkettõt? vagy nyomjam is le közben? vagy nemtom 😊
sziasztok!
segítségre lenne szükségem. Budokai Tenkaichi 3-ban (meg úgy általában Playstation-körökben) elég új vagyok 😊 Dragon History módban a harmadik meccsnél járok, Vegetát kéne megverni SonGokuval. Bunyú közben eljutunk egy kis videóig, aminek a végén Vegeta rámküld egy Galick Gun-t, ami ellen én automatikusan küldöm a Kamehameha-t. Na és ekkor jön a problémám. A képernyõn kis ikon jelzi, hogy valamelyik forgatható kis joystickal kéne babrálnom (sztem körbeforgatni), de hiába forgatom körbe, mint a hülye 100szor is, a Galik Gun mindig erõsebb. És innentõl kezdve lehetetlenség megnyernem a meccset, mert utána még hatalmas majommá is átváltozik Vegeta, és arra már nincs elég életem, hogy azt lenyomjam.
kicsit hosszú lett, sorry 😊
és elõre is kösz!
Lunki88
Nektek tetszik ez a Burst Limit? Igaz én eddig csak videókat láttam róla de én azt mondom gagyi. :S Grafikán kívül (ami már nem is hasonlít az animére...) semmi új dolgot nem láttam.
Ps2-n a Budokai 3 jobb ennél sztem, bár ez csak az én véleményem.
kijozu
heló!
nekem lenne egy nagy kérésem😄
ha van aki Budapest-en lakik és megvan neki a Dragon Ball Z Budokai 1,2,3 és a Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 1,2,3 gémek Ps2-re akkor írjon ide vagy privit vagy vegyen föl msn-en: [email protected]
mert megvenném mindet😄
jó éjt!

^^Arielle Forever^^

JA azt elfelejtetem odairni hogy a Tenkaichi 3
Sziasztok
pls valaki segitsen nekem abban ,hogy
Hogyan lehet azt beálitani (ha egyátalán van oyaln )
,hogy a karakterek közöt legyen erõviszony ????
elöre is köszönöm
Smithie
Jaaa!😄

kijozu
xD
az nem jött össze<#pardon1><#szomoru1>

^^Arielle Forever^^

Smithie
Pár hsz-el lentebb még azt irtad 360-at veszel!Ez kicsit visszafejlõdés nem?<#kerdes><#vigyor4>

kijozu
nagyon kihalt a fórum😄
vettem ps2-t😄
tök jó csak már nem tudom olyan jól tolni a bt3-at xD
na mind1
csá

^^Arielle Forever^^

kijozu
állítólag nem jó játék csak a grafikára gyúrtak!
de ha van ismerõsöd akinek megvan kérdezd tõle!
én nekem nem nagyon jön be az oldalnézet xD

^^Arielle Forever^^

sziasztok valaki mondja már meg, hogy érdemes-e új konzolt venni az új Dragonball Burst Limitért vagy nem ér annyit a játék?