20
  • kroki94
    he
  • pepe003
    Meg még el is mondják a film előt h. kinek való
  • smv
    "Megjelölik Ausztriában a nem káros játékokat"

Nagy cucc, nálunk meg sárga vagy piros karikával a filmek... De mi a francért kell egy fél képernyős sárga karikának ott lennie...
  • Razgon
    Ha választanom kellene, hogy a gyerek Győzikét, v. Bajkeverőket nézzen, ill. Serious Sam2-t játsszom, akkor gondolkodás nélkül zavarnám a gép elé, és vele nyomnám multiba', mert ugye a szülői gondoskodás fontos...
  • NEOreg3
    spongyabob haggyán, nade a győzike meg a többi... pfff
  • irkab1rka
    "A legújabb elképzelések szerint pöttyöt kapnának Ausztriában a gyermekek és a fiatalok fejlődését káros irányba nem befolyásoló számítógépes és videojátékok."

Mit nevezünk károsnak? Ha a gyerek doomozik, és addig sem nézi mondjuk az igen kultúrált, jelentőségteljes és magas színvonalú spongyabob-ot, akkor máris 5 pontot adok a fdoomnak.
  • pemga
    A Micimaci, Kis herceg meg a többiek nem kifejezetten gyerekeknek íródtak. Az más kérdés, hogy a Disney mit művel velük.
  • pemga
    Érdekes mert pl. a Juiced meg NFS-U2 is rajta van. Szeeegény gyerekeket gyorshajtásra, meg az utcai bandák értékeire ösztönzi :)))).
  • MacrosTheBlack
    Gondolom a Stubbs meg a Quake4 is felkerül a listára. :D

De most komolyan, ezek a szülők gondolnak arra is hogy vajon a gyerekük a kezébe veszi-e majd azt a pöttyös játékot, vagy alapból hajítja a kukába? Mi is az alapján néztük anno a filmeket a tv műsorban, hogy ez 3 csillagos, akkor biztos jó, amaz meg nem kapott csillagot, tuti gagyi. És igaz is volt. H a jót tiltják, akkor ki fogja komolyan venni? Ezzel csak magukat csapják be a pöttyözgetők. Persze erre is kell egy bizottság, elnökkel, titkárnővel, zsíros fizetésekkel, megértem hogy szükség van ilyesmire...
  • reloader
    Ez tiszta üzlet. Sz@rnak ezek rá, hogy hogyan fejlődik a gyerek, ez egy nagyon jó kis biznisz.

Én az egészből csak a szülőket fogom sajnálni. Szerencsétlenek majd lelkesen veszik meg a játékot, aztán a kissrác enyhe ívben dobja ki az ablakon.

Bár állítom, ez csak saját vélemény, hogy 13 éves korig legózzon csak a gyerek. . . Auzstriában még meg is tehetik.
  • orkenyid
    Ez jó :)
    http://www.bupp.bmsg.gv.at/cms/bupp/spiel.html?id=CMS1132325137584

Plattform: PC, PS2, GameCube,

De azért egy GameBoy-os kép van kint...

Egyébként szerintem ezek direkt kiválogatják az összes debil hülye játékot, amire másnak ránézni se jutna eszébe :)
  • Goth
    aztarohatt. eeeekkora inormösz fakkságot.
    Sztem jobb irányba tereli a gyerek fejlődését mondjuk egy Call of Duty meg egy Far Cry mint lackó ma malackó meg apjukfasza, tuti olyan játékok fognak pöttyöt kapni.
  • abelr
    fuj
  • irkab1rka
    Megit csak egy cég, ami megpróbálja a pénzt a játékgyártókból kisajtolni. 'nem adok pontot, ha nem azt csinálod, amit mondok, és fizess a vizsgálatért'. fck u
  • Cat 02 #6
    amelyk cég többet fizet az kap majd sztem ien jogot szal sztem bármire rá lehet majd húzni
  • Cat 02 #5
    na már a hamis dvd-kre is rá kell írni :D
  • craesh
    Már nem azért de az NHL 2005 miota tartozik oda??? Csak én szerintem van benne olyan mód, hogy ha odabaszol valakit a falnak, akkor mind a két játékos eldobja az ütőt, és Mortal Kombat módban folytatódik a játék???? azaz: a passzolás gomb az Ütés, a hátra a Védekezés, lehet folytogatni a másikat, meg korcsolyával agyon küldeni a másikat.

Ez fejlödést elösegiti? Hát nálam igen :) de náluk is?

Amugy meg ki a fakk fog Winnie the Pooh-ot meg Teletubbies játékot venni? Amint felnö a gyerek ( gyerek >= 7) egyböl dobja el az ilyen szarokat és veszi elő a Quake4-et és henteli a stroggokat. há nem???
  • HUmanEmber41st
    Nah megnéztem az oldalukat..2 ismert EA játék van a foci, meg a hoki. Barbie nincs, de van 1 csomó teljesen ismertlen gamma, ilyen ovisoknak való..meg van Colin...rally
  • BlueGold
    Hát ez jó kérdés és a "kölcsön kapott" játékokat, hogyan fogják ellenörizni a T. szülök. Amikor tisztelet a kivételnek örülnek, ha betudják kapcsolni a számítógépet. De Magyarországon biztos létre hoznak egy ilyen bizottságot, jó pénzért a "politikus úrak" eltesztelgetnek feltéve, ha valaki elmagyarázza nekik hogyan müködnek a játékok
  • NEOreg3
    és mi fog iylen pontot kapni? barbi and the magic pegasus, vagy mi?:D