5975
-
#2289 4x09 óta jött már új? -
#2288 mar van angol felirat -
#2287 ez jó volt, múlt szerdán :
"-Kicsoda maga?
-Maga Doktor House!
-Nézi a sorozatomat?"
:DDd -
bracsek #2286 Addig éhenhalunk. -
#2285 még angol sincs:)
gondolom szokásos csütörtök -
#2284 11-hez felírat mikorra várható? earl? :D -
#2283 ezzel nem vagy egyedül :P nekem is megvan minden eddig megjelent rész:D -
#2282 Nem hiszem,hogy itt kellene reklámozni mivel ez illegális... -
#2280 jelentem, 4x11 kint már egy ideje, és kegyetlen.
"- That should be hints to what you're supposed to say...
- We're sorry.
- Wrong!
- I love you.
- ... Wrong!"
többet kéne szép lassan használni az újakat, ha már Kal Penn kapja újabban a legnagyobb szövegeket -
#2279 pardon, nem négy, összesen hat különböző időzóna van USA-ban -
#2278 lehet hogy inkább azért kevertem össze mert egy ideig abban a hitben éltem h másodikán lesz a rész mindenesetre a 4 időzónájával elmehet Amerika a fenébe... a lényeg h 4x11 magyar idő (GMT +1) szerint 4:15kor kezdődik, szóval szerintem reggel 6-7 körül már nézhetjük itthon is... jól számolom? -
bracsek #2277 csak holnap hajnalban... azért az időzóna naptévesztést nem szokott okozni [nekem] -
#2276 RIP Selmeczi btw, szegény House magyarországon szép sorban elveszíti az összes szinkronhangját -
#2275 csak engem őrjítenek meg az időzónák? totál abban a hitben éltem h ma, kb mostanra lesz új House... -
#2274 hát igen mikor megláttam a 10.ik végét lefordultam a székről :D -
#2273 De,de.... hogy? Ne már. Biztos? Nem lehet, ki fogja szink....szinkronizálni Wilsont??? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ... Először Szakácsi, msot meg Selmeczi... Pedig olyan sok filmben hallottam már, az ő nevét, mint szinkron szinész. Hihetetlen. Nyugodjék békében. Hát nem igaz. -
#2272 :( -
#2271 pontosabban a kérdés, hogy hibás volt-e [nem többen ütköztek] -
#2270 Szegény. :(
Nem egy életbiztosítás a Dr. House sorozatban szinkronizálni.
Legalább ő volt a hibás? -
#2269 Elhunyt Selmeczi Roland, többek között Dr. Wilson magyarhangja.
Tragédia. -
#2268 lehet keresni újabb szinkroszinészt:( -
#2267 © tottigr ma 19:24 | Válasz | #164
másik oldalon earl holnap estére ígéri ;)
Hosszúpuska fórum. -
zorden #2266 Vegre egy kis House, mar nagyon hianyzott... Annyira lekotott a kis "jateka", hogy alig emlekszem a betegsegre (kis tulzassal) -
bracsek #2265 megnézve :(
earl veled vagyunk hajrá, plz...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nekem amikor kiütötte magát morfiummal-os karácsonyi rész jobban tetszett, de a taplosága ebben a részben is csalhatalan.... -
#2264 House 4x10 kint van durván 2,5 órája és igen jó
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!legalábbis én az utolsó pár képkockában lelőtt poénon igen jót vigyorogtam -
#2263 viszont utána elfogyta magát... (mmint a köv. 3 lesz az utsó 3 leforgatott, ezért is halogatták eddig) -
#2262 engem nagyon nem izgat mi lesz, csak legyen már végre:) -
#2261 az már 4x11 lesz ám -
#2260 Superbowl döntő után lesz, azt meg annyian nézik, mint amennyi pénzt keresel egész életedben + egy 0. -
#2259 ma (holnap) -
#2258 Miért is fog rekordot dönteni a nézetség? És mikor? Holnap? -
#2257 látom már sokan szenvednek elvonási tünetektől, nem én vagyok az egyetlen -
#2256 most fog rekordot dönteni nézettség -
#2255 Most akkor mikor lesz a 04.10? :D -
#2254 mea culpa!tényleg így van!micsoda meglepetés ért most :)
a meccs után lesz,nagyszünetben koncerteznek.gondolom még mindenki emlékszik a melltartó leszakításra à la janet jackson & timberlake :) -
#2253 tudtommal és tv.com szerint is, nem.
egy héten belül 3 House lesz. az első (ha minden igaz a karácsonyi részt csúsztatták ide) holnap este/ma hajnalban. a második egy két részesnek a első fele (tehát nem lesz a végén lezárva a sztori) a Super Bowl-kor (eddig azt hittem a szünetben, de lehet, hogy utána: am. foci nem érdekel, nem tudom mennyi szünet van) majd kétnapra rá a történet másik fele (így akarnak minél több embert rávenni arra, hogy rászokjon a House időpontjára, no meg a Superbowl-lal két rész nézettségének is boost-ot adni) -
#2252 az megint csak ismétlés lesz!
a következő rész a superbowl után lesz,febr 3-án!nem mellesleg ezzel elérik azt,hogy még minumum 3 évig ne kelljen a top5-ön kívül látni a sorozatot :) -
bracsek #2251 Ja 10+ az időeltolódás....
thnx -
#2250 hajnali 4 körül valszeg már tölthető (nem 10 óra múlva lesz a FOX-on...)
feliratot majd megmondja earl itt, vagy feliratok.hu-n. nem tudom pl., hogy neki most bekavar-e a vizsgaidőszak -
bracsek #2249 Valaki kisegítene, hogy mennyi a sorozat terjedési sebessége, hány km/h és mikorra várható felírat az új részhez, ami 10 óra mulva lesz a fox-on? thnx