Dr House (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REALista
"ráadásul Housenak érdes hangja van (most nem Hugh Lauriera gondolok, hanem arra, hogy a karakternek magának érdes hangja van)"

Ezt kifejtenéd bõvebben...😄DDDDDdd

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Casillas
sárga rész win :-C

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Törölt felhasználó
Én ma kezdtem bele a sorozatba. Elsõ részt csekkoltam, de eddig nem valami tetszetõs... Folytatom hátha rákopk az ízére.
KillR
am. ha vele kezdték volna, nekem akkor sem tetszene, nemhogy így...
esküszöm, végig egy hangon beszélt, és olyan tompa volt, h az nemigaz...ráadásul Housenak érdes hangja van (most nem Hugh Lauriera gondolok, hanem arra, hogy a karakternek magának érdes hangja van), ennek a Kulkának pedig nem...tanácsolnám neki, ha találkoznék vele, hogy cigizzen meg igyon sokat 😊 de amíg nem tud a hangjával játszani, a tónusokat meg a beszólások éleit nem lehet a hangjából, csak a szövegbõl kivenni, addig ez nagyon rossz lesz...

Met
hát, én már azt nem fogom hallani<#hehe>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

"Ez az ember nem tud játszani a hangjával!"
Láttam a Kulkát szinházban, hidd el nekem, hogy tud gonosz és cinikus lenni a hangjával. Lehet csak elszokott a szinkrontól, de bele fog jönni.

igen, amit nagyon sajnálok.
PiszkosFred
Gondolom tisztaban vagy vele, hogy ez a valtast az elet idezte elo...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

de nem vele kezdték!<#ejnye1>
REALista

REALista
Mit össze szenvedtek itt!😄
Kulkával nincs semmi gond ha kulkával kezdték volna el nyomni8 most nem nyavajognátok...

PiszkosFred
Igy jartal

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

kulka nagyon szar.reviczky az egyetlen akire gondolni tudnék.de szakácsi volt az etalon!
bauer15
ja igen tényleg köszi az emlékeket

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Infarktus a comb izomban, emiatt nagyméretû izomszövetet kellett eltávolítani, és mivel nem tudták 100%osan eltávolítani a sérült szöveteket azért van krónikus fájdalma. Egyébként el akarták távolítani a lábát pont emiatt a fájdalom miatt, de House nem engedte.
Ha jól emlékszem ezért... 😊

infidel

bauer15
pont pár perce találtam de köszönöm
am. mi is pontosan House lábának baja?

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

bauer15
tudom hogy ezt a kérdést utálja mindenki a sorozatoknál de
House.S02.DVDRip.XviD-FoV
ehhez van már magyar felirat
köszi elõre is és bocs utólag

Met
Na látom az elõttem szólók elmondtak mindent, iszonyat szar Kulkával, egyszerûen nem tud hangsúlyozni.
Marad az angol+felirat😞

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Szakácsi meghalt, nyugodjék békében! Ez van, kényszerhelyzet.<#wow2>
Kulka szerintem sem a legjobb választás, mert lassú, monoton a beszéde. Eredeti hanggal is szoktam House-t nézni, és Szakácsi remek választás volt. <#rinya>
Kulka hangját meg kell szokni, anno borzalmasnak találtam a Szemtõl Szemben - Robert De Niro hangjaként, de aztán már nem, és éppen hogy oda illett, mert olyan volt a karakter stilusa (lassu, monoton). House-hoz sajna nem nagyon illik, de idövel megszokja az ember. Megjegyzem, ebben a részben pont szerencsés volt a hangváltásnál, mivel migrénes volt House, illet hozzá a hang...<#pardon1>

Anno a Lost-ban is megváltoztatták Jack hangját, és borzalmas volt, de azt is megszokta az ember.
Még annyi, hogy Kulka biztos tudta nehéz dolga lesz, és gondolom amit tud, megtesz a hiteles szinkronért...pár rész és megszokjuk...talán <#nemtudom>
Jó volt a szinkron! Ebben a részben House egyébként is sokat "nyöszörög" a migrénje meg az lsd(?) miatt és ezt a reklám után teszi. A 2."fordulóban" nem volt annyi cinikus párbeszéd...stb. Sztem nem Szakácsihoz kellene hasonlítani, mert nem hasonmást kerestek hanem egy jó szinkron színészt, aki néhány rész múlva a hangjátékával ki tudja majd váltani remek elõdjét. Szerintem Kulka János képes erre !

hen-tes
Szinkronhoz képest szerintem nem rossz..(megjegyzem nem tudom milyen volt Szakácsival - néztem pár részt, de nem emlékszem, eredeti rox) Cuddy hangja viszont valami undorító... <#wilting>

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hen-tes
Amúgy a részrõl semmi vélemény? Történetileg értem. 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hen-tes
Na akkor ezt leszedjük, kiváncsi vagyok mire megy itt a sírás. 😄

mennyi rinyálás egy szinkron kapcsán! <#sniffles>

Marki
Na igen, Laurie-hoz sokkal jobban hasonlít, de Szakácsi hangja olyan volt, mint Szabó Gyuláé Columbónak.

KoЯn

Marki
Jaja, én is rá gondoltam egybõl, amikor Szakácsi ... 😞

KoЯn

utso: nem ertem amugy miert alternativa a szinkronos. le lehet tolteni, be lehet dvdn rendelni... :-)))))

Anno ugyanez ment amikor az Angelben David Boreanaz szinkronját lecserélték az elsõ pár részben rettentõ rossz votl aztán idõvel olyan lett mintha mindigisõ lett volna szerintem itt is ez lesz
szakácsi volt az igazi bárki bármit mond, amikor kulkát meghallottam rosszul lettem, nem csak azért, mert gyakorlatilag így én is tudtam volna szinkronizálni ezt a részt, hanem, mert abszolút nem illik hozzá ez a hang, és szerintem is reviczky gábor jobb lett volna
de sajnos ez van, remélem kulka tesz valamit annak érdekében, hogy élvezhetõ legyen, vagy letöltöm és eredeti hangon nézem, a mai rész második rséze katasztrófálisan rossz volt

ne mar, kulka kozelebb all lauriehoz hangban? :-))))) szakacsinak sem ment - szerintem -, de a lehetoseghez kepest maximumot hozott ki - ami szerintem keves az eredetihez kepest. kulka hangja uberszar - ilyet meg nem irtam. monoton, nulla jatek, nulla ironia, semmi nem jon at house szemelyisegebol, amire az egesz sorozat epul. mondjuk kozombos, eddig is csak mazohizmusbol neztem bele a szinkronosba... adnak felirattal.

Revicky Gábor szerintem is jó ötlet lett volna... 😊
De mi akik csak a magyart tudjuk nézni, nekünk szokatlan lesz egy ideig, de hozzászokunk, és Kulka úr is szerintem bele fog jönni elõbb-utóbb 😉

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

PrasCo
Én is ebben bízom, hogy "beletanul".
Én úgy érzem, hogy maga a hang talán egy fokkal jobban House-os, viszont a hangNEM, az hatalmas visszalépés volt. De bízni még lehet. =)
ProGabe
Szakácsi sem úgy kezdte,amilyen pl a 12-ik részben lett,csak egy House létezik,és az Hugh Lurie,Kulkának még egy kicsit bele kell jönnie,igazi cinizmust,nemtörõdömséget,tehát Housism-ot tenni a hangjába,ami nem ennyire mesterkélt,meglátjátok(najó,halljátok) idõvel nagyon jó lesz õ is

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Csak épp a House-ság marad el a játékából amit Szakácsi tökéletesen visszaadott 😛
REALista
Ha Kulkával kezdték volna a sorozatot most nem problémáznátok.Egyébként Kulka hangja jobban hasonlít az eredetire...

RatBaG
hiányzik a szenvedés a hangjából

Per Aspera Ad Inferi.

Sland
Hát így nekem sem tetszik. Asszem meghallgatom az eredeti hangját...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Magoo
Revicky-t nem lehetne inkább? csak egy név aki beugrott hirtelen...de õ azért közelebb áll Szakácsihoz!

Istencsászár
Más, persze hogy más meg nem jön be mer egyedi hangja van mindenkinek, és Szakácsi illett ehhez a karakterhez, de õt is meg fogjuk szokni, de természetesen az eredeti a legjobb. Nem rossz csak furcsa.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

PLackó
hát ez így nagyon nem tetszik...
Vagy lehet nem Kulka a rossz, hanem Szakácsi volt túl jó.
De így egyszerûen nem olyan house amilyennek megszerettem 😞

Vanek
basszus. ilyen nyálas buzi hangot. ilyen alapon friderikuszt is berakhatták volna...na,marad a letöltögetõs feliratozós..

R U Ready?!?!? ...broken soul...

Magoo
Hát ez szánalmasan szar! Ez az ember nem tud játszani a hangjával!
Nincs benne a szarkazmus, a cinikusság, és SEMMI!
Monotonban nyomja! Sírok... 😞
Vártam volna a rész végéig de nem bírom!

REALista
Nem rossz csak szokni kell...

RatBaG
szörnyû

Per Aspera Ad Inferi.

precision
Hát nekem nem jön be...Szakácsi után pláne nem.

Bazinga!

ja elég furcsa...

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

zvaragabor
gyááá de furcsa😊

Chaos Anno Domini

Pár perc és kiderül hogy válik be Kulka ... Kiváncsi leszek!
Marki
Szép volt a megemlékezés a reklám elõtt.

Kíváncsi vagyok nagyon Kulkára.

KoЯn