5975
  • tnm #2248
    illetve... psszt! ;)
  • tnm #2247
    *sigh*

sokszor volt már róla szó, az nem egy szám, azt csak azért készítették, mert a Massive Attack-ot nem licenszelték csak Amerikán belül. Az a dallamocska pont olyan hosszú, mint a főcím

sajnos linket nem tudok így, de már volt ebben a topikban is...
  • cucumber87
    igen igen a főcímre, de arra ami magyarországon megy, nem a massive attack-ra..egyik ismerősömnek lenne farangra:) de sehol nem találom.
  • Calver
    inkább kettő az az egy sztem, de szerda reggel már szedhetjük az a lényeg...
  • wordsworth
    már csak 1 nap :D
  • tnm #2243
    mmint főcímre gondolsz?
  • cucumber87
    legyetek kedvesek adjatok egy címet v. egy linket a magyarországi betétdalról. köszönöm
  • passatgt
    Jópár igéynt kielégítettem, de a nadrág rajtam maradt
  • passatgt
    nem, már rég felment

Próbáld meg inkább letöltsévezérlővel, pl flashget, ha megszakad tudod folytatni
  • mama2
    Most ment fel? Mert amikor elküldted a linket, akkor én elkezdtem, te megszakadt a kapcsolat a kiszolgálóval, meg hogy az internet expoler nem tudja letölteni a fájlt. Akkor azért lehetett, mert még nem töltötte fel 100%-osan?
  • passatgt
    felment, akinek kell privi
  • Kmarha
    köszike! :D most kezdem el probálkozni vele, de akkor nem szenvedek
  • passatgt
    Akinek kell küldjön pirivit, adok linket, de még tölti fel
  • passatgt
    ne töltse senki már töltöm fel tárhelyemre:)
  • tnm #2234
    jah, de majd csak akkor, ha befejeztem az angol változat olvasását [tehát csak valamikor vizsgák után :S]
  • ProGabe #2233
    piratebay

legnagyobb,free,ilyenre ezt érdemes használni!

ti tényleg képesek vagytok végighallgatni egy könyvet? :P
  • mama2
    Valahol pedig bizti van regisztráció. Ha meg em találsz, akkor htp://www.bd-t.net
    Ide meghívó kell, nekem van kettő, adj egy mail címcet, azt küldök meghívót és itt van regisztráció gomb:D:D.
  • Kmarha
    látsz valahol regisztrációt? :D
  • mama2
    http://1sttorrent.no-ip.org/
  • Kmarha
    lustaság a fő erényem (meg félezer dolgom van). Mondj egy ilyen nyilt torrentet, ahol max egy gyors reg után lehet is tölteni (fel/le) és igérem szakítok rá időt
  • tnm #2228
    nem akarok nagyon pofátlan lenni, de nem lenne egyszerűbb egy nyílt trackere feltölteni torrentet, és akkor ha a többieknek is kell (sztem akadnak), beszálhatnak a leech-be?
  • Kmarha
    kiprobáltam, nálam müködik.. probáld ki más verziójú tömörítővel. Vagy szedj le Total Commandert, azzal bele tudsz menni a zip fájlba, és ki tudod másolni a dolgokat. Ha nem jó, elküldöm majd újra.
  • mama2
    Kiakarom csomagolni, de azt írja ki, hogy hibás a csomagolt fájl. Miért???
  • Kmarha
    nem, mert nálam a rapid is meg a mega is szórakozik. Felfele töltéssel nem tudom miért, a lefelével pedig a koleszháló beállításai miatt :P
  • mama2
    Megjött, húzom lefel. Reggelre meg van. Nagyon széepn köszönöm. Ezért 15 év mulva, vezsek neked egy Porsche 911-et (vickel). Köcce.
  • mama2
    nagyoin köcc, nézem is meg:).
  • szando
    nem egyszerűbb feltolni rapidshare-re?
  • Kmarha
    porsche 911-et ide az ablakom alá :D

csak a kedvedért csináltam egy citromailes vagy mifene postafiókot, elvileg már száll is a cucc feléd.

Aztán ha sokan kérnék itt még tőlem, átveheted a küldözgetés terhét tőlem ;)
  • mama2
    mijjé?:D. Bármit megteszek akármit is kérjen Kmarha:D.
  • sz4bolcs
    Sokba kerül az neked. :D
  • mama2
    jah:D. Citromailllal 1 gigát lehet küldeni:D. Úgy hogy át lehet küldeni. Vagy egyszerűnn, ha Kmarha küld meghívót, azt letöltöm én is:D.
  • sz4bolcs
    mind a 700 megát? :D
  • mama2
    elküldöd? E-mailom: [email protected]
  • akyyy
    most néztem meg magellánt, aki benne volt szekeres viktor mint house forditó az ugyanaz aki az sgre is szokott cikkeket írni???
  • sz4bolcs
    Nekem nehezebb rákoncentrálnom, mint egy sima könyvre. :D
  • Kmarha
    onnan :D már megvan.. egész érdekes, hangos könyvet még soha nem probáltam. Furcsa, hozzá kell szokni :D
  • sz4bolcs
    moobs? :D
  • Kmarha
    király :D kár hogy kevés a seeder és még mindig csak vánszorog lefelé :P
  • Attila8805
    nem fake nekem is megvan.
  • Rohamoszti
    Valószínűleg nem fake.

http://www.hangoskonyv.hu/catalog/product_info.php?products_id=546