Dr House (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magoo
Wazzzzzz ez merész húzás :S
meglátjuk mi lesz így...

"Hát akkor rosszul mondták...
az elõbb a bemutatóban mondták hogy "Most utoljára Szakácsi Sándor magyarhangjával!!!"
Szóval még 1 rész aztán Kulka "

Egyik sem talált, az Index oldalán lévõ cikk alapján a következõ epizód elsõ fele(?) Szakácsi hangjával lesz, a második fele pedig Kulkával. Arra hivatkoztak, hogy ez ilyen kegyeleti dolog, megemlékezés és tisztelgés Szalácsi munkássága elött, stb. Kulka jó szinész, de lövésem sincs milyen szinkronhang, meglátjuk.

Flamer
s03e24
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem semmi ez a The Guardian filmre való uatlás.. és ráadásul a neve is Fisher.. 😄

http://loal.atw.hu

Cuchulainn
Hááát, szépen lezárták - azért Chase kirúgása egy kissé hirtelen és légbõlkapott volt legalábbis nekem 😊

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Na megnyugodtam, tehát lesz folytatás... azt esetleg lehet tudni mikor kezdik adni a 4. évadot?
Shenlong
Na, megnéztem a szezonzáró részt. Nem volt olyan nagy durranás, de tetszett.
Kövezettek meg, de én szeretném ha így lenne vége a sorozatnak. Mindent szépen lezártak. Ne értsetek félre, imádom ezt a sorozatot, de hiányzott valami a harmadik évadból. A második széria tökéletes volt, minden rész fantasztikus volt benne. Csak pár példa: a fiú-lány rész, az All in, az Euphoria, a House vs. God és még sorolhatnám(a szezonfináléról nem is beszélve). Kellett volna egy kis változást, újítást vinni bele. "It's time for a change." Azt rebesgetik, hogy a negyedik évadtól már más fogja írni a részeket. Hogy ez jó vagy rossz? Majd kiderül.

http://gamer-planet.freeblog.hu

tnm
ha Hugh Laurie nem akarná tovább csinálni, akkor az akkora porfelhõt kavarna (már maga az a tény, hogy gondolkodik rajta), hogy nem ilyen pletyka szintû dolgok keringenének. Ha HL valóban fontolgatja az abbahagyást akkor azt vagy csak õ tudja egyelõre, vagy mindenki. Aki kitalálta ezt a pletykát, az valószínûleg valamilyen búlvár médiumnál dolgozik, ezzel jól megnövelte a olvasottságot/nézettséget/hallgatottságot; és szinte biztos vagyok benne, hogy valami iszonyú légbõl kapott kombinálgatásra alapozza.
Mint pár napja a nem tudom melyik magyar búlvár lapban a House válik címû cikkben, amit már lejjebb írtam...

Cuchulainn
Pont errõl volt szó pár hozzászólással lentebb, hogy Hugh Laurie lehet hogy nem akarja tovább csinálni. Nem tudtam, hogy azóta már lefixálódott hogy lesz season 4 de ha igen annak én is csak örülök...

tnm
próbálok olyan finom lenni, amennyire csak tudok:

ilyet többet ne írj.

Kb. addig lesz ouse, amíg Hugh Laurie tudja/akarja játszani.
Ha FOX-on múlna már lenne szerzõdés az 5. évadra is (ki tudja talán van is, csak nem publikus?). 4. évad viszont 100% lesz. (Kivéve vis major esetén: Földet lerohanják az alienek, összeomlik az internet és/vagy atomot kap hollywood, azaz minden olyan, ami megszüntetné a tévézést amerikában.)

Cuchulainn
Hátöööö én nem tartom lehetetlennek hogy végleg vége a sorozatnak mint ahogy a rémhírek terjesztették 😞
Nagyon olyan végzõdése volt az egésznek...így hirtelen minden szálat elvarrni.

Ellenben Cameronnak télleg lehet valami defekciója, mert csak és kizárólag olyan pasik hozzák lázba akik elvileg nem vonzódnak hozzá Szegény Chase hónapokig nyöglõdött hogy "dehát én szeretlek, imádlak " pedig csak annyit kellett volna mondania, hogy "kiafasztérdekelsz" és Cameron egybõl a nyakába ugrott volna 😄

Magoo
Hát akkor rosszul mondták...
az elõbb a bemutatóban mondták hogy "Most utoljára Szakácsi Sándor magyarhangjával!!!"
Szóval még 1 rész aztán Kulka

Shenlong
Elég beteg volt már ebben a részben szegény Szakácsi hangja😞
Pár helyen azt lehet olvasni, hogy végigcsinálta az egész évad szinkronját. <#nemtudom>

http://gamer-planet.freeblog.hu

Magoo
Akkor jövõ hét a búcsú dátuma.... 😞
De fog hiányozni a mester hangja <#szomoru1>
Lemerem fogadni, hogy mielõtt bemutatják House-t új szinkronnal, az Aktív csinál róla egy blokkot amiben bemutatják ki lesz az és milyen lesz õ...
Pontosabban bemutatják Kulkát amint beler próbál rázódni House szerepébe... 😊

Marki
Jövõ héten még Szakácsi lesz.

Én meg meglepõdtem, hogy ugyanolyan maradt a hangja <#gonosz1>

KoЯn

Marki
Tényleg! <#vigyor0> Jó, hogy szólsz.
(mondjuk én mindig meghallgatom, de eszembe se jutott hirtelen)

KoЯn

szolszil
Nahát! Ülök itt tanácstalanul....
És most hogyan tovább? Mi lessz a 4. évadban?
"God only knows."<#vigyor3>

Ash nazg durbatul&#251;k, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatul&#251;k agh burzum-ishi krimpatul.

Magoo
Ha minden igaz már ma ki fog derülni milyen Kulka mint House...ugyanis tutira mutatnak promo-t a jövõ heti részhez, és ha minden igaz megszólal benne House...szóval, füleket odatapasztani a mai epizód után!

Marki
Na, még egy hetet kibírok; bér nagyon furdal a kíváncsiság 😄

KoЯn

Magoo
Jaja...egyetértek 😊

szolszil
OFF
Igazad van! OBE-Officer of the British Empire. Csak a két magasabb kategória tagja hívhatja magát Sir-nek vagy Dame-nak: Wikipedia

Ash nazg durbatul&#251;k, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatul&#251;k agh burzum-ishi krimpatul.

Amugy ez a resz akar sorozatzaronak is elment volna.

Hmm, nem semmi. Amikor az "egre" nez es szettarja a kezet... jol jatszik, na!

Meg nem Sir, ahhoz kell meg egy kicsit lovagiaskodni... meg "csak" az Order of the British Empire tagja!

szolszil
Na itt van ...
Jövõ héttõl Sir Hugh Laurie magyar hangja Kulka János.

szolszil
A mai a tv2-n a második évad 11. része. Én nem emlékszem pontosan, de azt hiszem, hogy Szakácsi Sándor 12 részt tudott leszinkronizálni a második évadból, tehát szerintem még nem kell számítani Kulka hangjára.

Marki
A mai résztõl lesz Kulka a magyarhang?

KoЯn

Magoo
Jó rész volt ez az utsó 😊
De most akkor mi lesz? 4. évad azzal indul, hogy új team-et állít össze House? Vagy mégis visszahozzák majd a régi társaságot?
Nincs valakinek valami infója errõl? 😊

Mincsi
<#eljen>
hehe, Cuddy hogy tud nézni 😄

Rush!

hen-tes
Spoiler lenne. :p

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Calver
a lángokat azért hiányolom a mankóról <#hehe>

"The trees move. Do you not see it?"

Casillas
sztem rohattjok ezek a dvd boritok, mindharom <#eljen>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

ProGabe
<#worship>

TV2 igazán rámozdulhatna az elsõ évadra,elvégre az egyik legsikeresebb sorozatuk...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Köszönöm a megnyugtató választ!

tnm
sorozatok általában õsztõl indulnak. nagyok pláne (és House nagy -a legnagyobb😄DD ) kivétel: szerialzáltak közül egy-kettõ, de House nem számít annak.

ProGabe
na az szép lenne!a doki csak nyaralni megy,õsztõl újra rendel

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Következõ évad 2008-ra várható, vagy elõbb? Tudom, hogy olvastam, csak nem emlékszem...

Szolnokboy1
thx 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

next week

Szolnokboy1
mikor lesz a finálé?

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

a 101 kiskutyásra elõször azt hittem hogy photoshoppolt 😊
<#idiota>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Flamer
101 kiskutya.. 😄D a kutyaütõ 😄 sztyuart little-be meg elõször kerestem hogy holvan.. hát az tényleg készvan. :o

http://loal.atw.hu

BiG G
háuz másképp: 101 dalmatizanz :|||Ww ennélmárcsak a sztyuárt littl' a durvább xC

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Nekem tetszett a resz, bar a gyerek egy kicsit el lett tulozva - szerintem. Na meg egy resz, es utana sok-sok szunet :-( Mar most elokeresem az elso evadot :-)

ProGabe
vajon ugyanazt a részt néztük,szerintem nagyon ott volt,dehát ízlések és pofonok ugye

season finale promo

hát ezek szerintem megint megcsinálják,megint a legütõsebb záróepizód lesz mind közül,esetleg a Heroes "bekavarhat" 😊

Calver
ez meg költõi kérdés volt? <#hehe>

ez azt jelenti hogy picit népszeû (és lesz)...nem? 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Calver
House-rajongók, hideg élelemmel készülni!

Sok egyéb újság is elhangzott az upfronts-on a csatornáktól, majd szép lassan mindre kitérünk, de a hírek sorát mindenféleképpen a FOX bejelentése vezeti, miszerint a 2008-as Super Bowl mögé a House-t fogja bepakolni, ami azt jelenti, hogy rekordmennyiségû ember fogja látni és ezért ennél biztosabbá nem is lehetne tenni egy sorozat elsõ 7 évadát (nem mintha eddig, ilyen nézettség alapjáng nem lett volna biztos a minimum 7 évad) és nyilván csak Hugh Laurie-n múlik, hogy még hány évig cövekel le a figura mellé.

forrás: sorozatjunkie

OFF: bocs, felreertettelek. amugy eleg butan keres a kereso, pedig nem egy nagy moka normalisan megcsinalni...

tnm
OFF: igen, én is így értettem. annak amivel keresel viszont 1 az egyben benne kell lennie a találatban...