Dr House (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen akárhogy nézem a mai jó volt, engem a szinkron egyáltalán nem zavart 😊)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Magoo
Hát nekem Kulka teljesen elüt tõle...mintha hangalámondásos lenne a sorozat mikor House beszél. Mikor Szakácsi beszélt, úgy éreztem mintha tényleg Hugh Laurie beszélne...Kulkánál nagyon elüt 😞
Mit megadnék Reviczky hangjáért mint House...

REALista
<#nevetes1><#eljen>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Marki
Teljesen jó volt a mai részben a szinkron.
Meg ez a jelenet is jó volt.

KoЯn

Magoo
Ezt találtam a szinkronhangok.hu-n: Reviczky MINTA
Ez még bele is illene a House egyik jelenetébe 😄DD Bár ez rajzfilmhez készült szóval erõsen nem életszagú a beszéd....de ez alapján el lehet képzelni House-ként is sztem!

Magoo
Nos hiába mutatnám, hogy más filmekben milyen, az rossz következtetés lenne. Volt már Schwarzenegger hangja az Emlékmásban és az Ítéletnap-ban is, de volt már Joe Pesci hangja a Halálos fegyverekben, ugyanakkor Robert DeNiro gyakori hangja, valamint Pokolfajzat magyarhangja is...de még sorolhatnám. Ezekbõl nehéz levonni a következtetést, mert esetek többségében mély morgós hangot kell produkálnia. (kivéve mondjuk Leo Getz-nél) De jól tud magasabb hangfekvést is produkálni...a cinikusság meg alapba beépített tartozék az õ hangjában! 😄

kirol
Hát most nem ugrik be, milyen a hangja.

Magoo
Én arra csinálnék petíciót hogy Revicky legyen az új hangja 😊 Akárhányszor hallom angolul House-t (és ugye én úgy néztem szinte minden részt), mindig Revicky jut eszembe mint lehetséges szinkron hang!

REALista
Szerintem jó az új szinkron!Szakácsi 2. évados szinkronja egyébként is furcsa volt nagyon megváltozott az elsõ évadhoz képest valószínû a betegsége miatt...😞

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

precision
ha kezdetõl fogva õ lett volna a szinkronja most nem lenne furcsa
én ezért néztem kezdettõl fogva angolul, ott nem érhet csalódás

Bazinga!

kirol
Nincs valami petíció, hogy inkább feliratozzák House szövegét Kukla hangja helyett?

Iszonyat szar szerintem. Múlt héten próbáltam megszokni, de nagyon gáz. Aki alkalmazta az sík süket volt, vagy mi?

z0ty
hbd Ház.

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

"hi! honnan a fenébõl veszitek hogy lesz 4. évad mondja már meg valaki hogy milyen hivatalos oldalon látta ezt???"

amúgy ez úgy mûködik, hogy lesz mindig folytatás. ha nem lenne, akkor már hivatalos oldal sem nagyon lenne. általában a nemfolytatás a hír.
"hát én ezen nem igazodok el...az a lényeg h legyen...azért nagyon köszike😄"

minden új sorozat õsztõl indul. ahol fel van tüntetve, hogy nem, az nem.
tnm
# Kedd:

* 20.00 New Amsterdam
* 21.00 House

# Kedd januártól:

* 20.00 American Idol
* 21.00 House

Nem a House változik, hanem ami elõtte van. House már õsztõl is lesz (rendesen indul a legtöbb nem szerializálttal együtt)

hát én ezen nem igazodok el...az a lényeg h legyen...azért nagyon köszike😄
tnm
nem, õsztõl. nézd meg alaposabban😊

tehát januártól?
tnm
hivatalos forrásból dolgoznak:
így gyorsban mondjuk ez

hi! honnan a fenébõl veszitek hogy lesz 4. évad mondja már meg valaki hogy milyen hivatalos oldalon látta ezt???
tnm
balfalság😊

Seth

PSN ID.: Beegabor

precision
ok fõnök

Bazinga!

z0ty
Najó, annyira untat már ez a szinkrontéma, hogy hozzá kell, hogy hányjak valamit énis.
SENKI NEM NÉZHETI szinkronnal Házat. Köszönöm.

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

hen-tes
Úr isten.. ilyenkor döbben rá az ember, hogy milyen buta emberek léteznek ezen a földön. Éljetek, és torzítsátok az emberiséget. :Bazmeg

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

KillR
<#eljen>

Count Adyn
<#eljen>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

PiszkosFred
Az illeto, tokeletes jatekkal/erdekes hanggal mas sorozatban kapta volna meg a szerepet, egy masik probalkozas alkalmaval. A casting soran megneztek x tucat videot, a jobbakat kivalogattak azok, akiknek ez a feladata, aztan gondolom megneztek a jobbakat eloben is, aztan kivalasztottak a vegso megoldast, es vartak a reakciokat.

Kar az sgre fogni a dolgot. Egyszeruen felvetettel egy gondolatot, amely hamisnak bizonyult, nincs ezzel gond. A problema ott kezdodik, hogy makacsul ragaszkodsz az allitasodhoz, ahelyett hogy regen belattad volna, tevedtel. Az ilyen szituaciora nem csak az sgn mondjak hogy ostobasag...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

KillR
erre most csak annyit, h nem tudom, h ha herélt hangú színész ment volna be, amúgy tökéletes játékkal, mennyire szerzõdteték volna...
az ostoba úgylátszik mindenkinek más, de fura, sg-n eléggé alap dolgokra mondják emberek, h ostobaság/hülyeség...

Flamer
meddig foktokk mék a szarozs szinkronon tenyészni?:o ez van. kész. ne nézzétek szinkronosan. :C

http://loal.atw.hu

végre ^^
amikor angliában jártam, fájó szívvel néztem a kupacokban heverõ dévédéket 😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

hú., van pár ostobaság alant, de ez húzós.

"nem érthetõ, h az írók által megformált Dr. Gregory House egy olyan személy, akinek egyik fizikai jellemzõje, h baszott rekedtes/érdes hangja van? Szted az írók nem dolgozzák ki a karaktert? "

fizikai jellemzõt nem dolgoznak ki. house-ra kerestek egy 40-es férfit. ennyi volt. a karakter jellemzõinek többségét a színész határozza meg a játékával. amint megvan, ráírják a szerepet. a fizikai jellemzõk egy az egyben a színész húzásai, ez természetes.
KillR
bakker, navégre!
bár 2008 kissé messze van még <#wilting>

ProGabe
Igaz, már csak 2008-ban, de a Universallal történt egyeztetéseknek köszönhetõen nálunk is megjelenhetnek DVD-n olyan klasszikus sorozatok, mint a Columbo és a Magnum, valamint a sokkal frissebb, de legalább annyira népszerû Dr. House is. És ez még nem a teljes lista. Sorozathoz méltóan: folytatása következik...

igeeeeeeeeeeeeeeeeeeen,van Isten!!!!!!!!!!mennyire de mennyire vártam én erre,de mire fel 2008? :S

ja ige,a teljes cikk

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

KillR
jah, és ha akarsz még vmit, azt mostmár okosabb, ha PÜ-ben akarod

KillR
jólvan, elsõ kettõt bizonyítottam, a harmadik meg nem érdekel, akkor ne vitatkozz, vagy kötekedj, nevezd aminek akarod, FE-LES-LE-GES
PONT

tnm
-ott, ahol egy fiktív személy hangjáról beszéltél
(és nem olyan vonatkozásban, hogy milyen hang hiteles egy karakternek, hanem, hogy "hangja van")
-ott, ahol azt állítottad, hogy House jellemzõen iszik, és dohányzik (ráadásul régóta, ami azért is poén, mert House láb-ügye elõtti idõkrõl szinte semmit nem tudunk)
-ott, ahol azt hiszed, hogy a vita=kötekedés (én se azt mondtam, hogy hülye vagy, hanem azt, hogy hülyeséget írtál)

KillR
nem tudom, hol írtam hülyeséget, csak azt tudom, h feleslegesen kötekedsz, ráadásul a semmin...

tnm
1. azt mondja, hogy a cigire szokott rá, az hol uaz, mint " "régebben" cigizett (valszeg nem is kicsit)", és még nem csak nem is biztos, hogy igaz, lehet csak poénból mondta (mintahogy valójában nem is volt rehab a rehab -mert figyeltem😉 )
az ivásról meg annyit, hogy: neked vagy olyan nõ ismerõseid vannak, akik sose isznak, vagy tenor énekesek? mert amennyit iszik, az nem nevezhetõ soknak, de a hangjára nem lenne hatással az tuti (abban sem vagyok biztos, hogy a piának egyáltalán köze lenne a hangodhoz)

de mostmár kicsit unom ezt a vitát, sztem mások is. hülyeséget írtál és már nem tudsz belõle hova kihátrálni, csak újabb hülyeségekkel, ha meg valaki kritizál, akkor az egybõl kötözködési mánia

House egyébként se önkárosítóan romlott ember( a Vicodin függés meg egészen más tészta szvsz). Életunt és egoista.

hen-tes
Ne szenvedjetek, inkább nézzétek meg a német szinkront.. 😄
link

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

KillR
dehát nem is értem, hogy nem tudod elhinni...még ha nem is lett volna utalás, vagy konkrét dolog ezekre, hát Istenem, House egy romlott ember, márpedig azoknak nem éppen a rubikkocka szokott lenni a káros szenvedélyük...

KillR
hogyhogy honnan? 😊 te nem figyeled ezt a sorozatot...Inni állandóan látni, most hadd ne vágjam ki a millió és egy részbõl, amikor felhörpint egy kis "almalevet" 😊 a cigizés meg ugyancsak így, 1: volt róla szó vmelyik részben, õ maga mondta 2: a Tritteres részek vége felé, amikor "rehabra" ment, nah mire szokott rá? a cigire...
szal csupán "innen veszem", mert én figyelem is a sorozatot, nem csak nézem...

tnm
most azt honnan veszed, hogy House, mint fiktív emberi lény dohányzott régebben meg, hogy ivott? sztem erre sose volt utalás, dohányzásra tuti nem. és hidd el, hogy egy karaktert csak vázlatosan dolgoznak ki, és utána a színész egyedisége (amit a saját jellemébõl kölcsönöz a karakternek*) teljesíti ki az elõzetesen vázolt szereplõt.

ha nézel youtube-on A bit of Fry and Luarie részeket, akkor ott is lehet látni, hogy általában roppant magabiztos, de alapvetõen sértett karaktereket játszik (House-hoz annyiban több, hogy bunkó, de okos; ellenben azokban a sketch-ekben általában õ a hülye)
Egyébként is érdemes megnézni a következõket, ahol sztem ezek jól megfigyelhetõek:
Bent Spoon
Derek Nipplé

Sex talk

Vigyázat! Szigorúan angol humor!!!

btw. eredetileg Bruce Willis lett volna House, csak nem tudod a jobb lábára hitelesen sántítani...XD

KillR
nem hiszem el...nem érthetõ, h az írók által megformált Dr. Gregory House egy olyan személy, akinek egyik fizikai jellemzõje, h baszott rekedtes/érdes hangja van? Szted az írók nem dolgozzák ki a karaktert? És hát Kulka nem lenne jó erre a szerepre...se keménysége, se cinizmusa, se éle nincs meg hozzá, hangjátékban legalábbis.
A lényeg a lényeg, egyenlõre a váltásól is eltekintve, és félredobva House hirtelen hangváltozását sem lehet azt mondani, h megfelelne az elvárásoknak az új hang...

ProGabe
"most nem Hugh Lauriera gondolok, hanem arra, hogy a karakternek magának érdes hangja van"

akkor ez mit jelent?nem Laurienek van érdes hangja,hanem a karakternek,értem én,persze 😄
jó,tényleg értem mit akarsz mondani,a karakter megkívánja azt amit Laurie egybõl eltalált,csakhogy a készítõk nyilatkozták azt,hogy a HL által megformált karakter az maga House,nem voltak 100%-os elképzeléseik,de amik voltak azokat HL teljesítette,sõt felül is múlta,a meghallgatáson egybõl eltalált valami olyan játékot,amire õk rábólintottak,mondván ez az amit kerestek,de nem tudták volna ezt így,ilyenre elõre megfogalmazni
hát persze hogy a hangjátékát figyelték,hozzávéve a mimikát,ami szintén nagyon jól látszik a felvételen,biztos õk is észrevették 😛 és biztos bicegve ment be 😊 (persze hogy mellékes hogyan tud bicegni,de csak azért jegyzem meg,mert HL még ezt is írtó jól csinálja,lehet van valami trükk benne nem?meg van kötözve a térdénél,vagy ilysemi :S)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

KillR
nyílván õ a karakter, mivel õ játsza...de nem Lauriera írtak egy sorozatot, hanem írtak egy sorozatot, aminek a fõszereplõje Laurie lett...
és amúgy tényleg a hangját-hagnjátékát figyelték, hisz egy székben ülve olvasta fel a szöveget 😄 biztos megfigyelték, milyen jól biceg 😄
"nem írhatsz olyat hogy a karakter és nem Lurie,mert maga Laurie a karakter"
mivan?? mirõl beszélsz? nem írtam ilyet...de ez hihetetlen, h bele kell kötni a másikba...

ProGabe
mivan?a JÁTÉKÁT nézték,nem azt hogy milyen a hangja,ez a lényeg,egybõl hozta House karakterét Laurie,mármint azt és úgy ahogy a készítõk elképzelték a fickót,nem írhatsz olyat hogy a karakter és nem Lurie,mert maga Laurie a karakter

KillR
és ezt a nagyon buta párhuzamot amúyg sem értem:
1. nem írtam ilyet sose, h Hugh Laurie szar színész, és nem is utaltam erre
2. még ha szar színész is lenne, Kulka azért nem tud azonosulni a karakterrel, mert Hugh Laurie sem tud? mivan?

KillR
nem, nem erre gondoltam...
de ha House-ra gondolsz, meg h milyen hangja lehet, akkor mivel "régebben" cigizett (valszeg nem is kicsit), és "máig" iszik, nem is lehet tiszta a hangja...
és akkor ugye arról nem is beszélek, h Hugh-nak nagyon is illik a hangja ehhez a karakterhez (nyílván elõször ezt nézték, youtube-on fennt is van egy videó a castingról, hát ott tuti nem a mozgáskoordinációját nézték, hanem csak a hangját figyelték, h megfelelõ-e ennek a karakternek

PiszkosFred
Pedig vilagos mint a nap. Hugh egy sz*r szinesz, nem volt kepest visszaadni House rekedtes hangjat. Ezek utan hogy kepzeljuk mi azt, hogy Kulka vissza tudja? 😄D

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”