Dr House (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REALista
Hát ez kurva jó...<#levele>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

MOCSKOS SZAR TV2!!!
magyar szar adó...

Bazeg, 2.évad 15.részénél vágás, és kezdik elölröl....mert nyári uborkaszezon van....

Menjenek a ....<#violent><#gun><#violent><#violent><#violent>
PiszkosFred
Ennel azert tobb kell, hogy kirugjak oket ;] (ha lattad az s3at, akkor erted miert)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Cuchulainn
Ha majd egyszer vége lesz a sorozatnak, az utolsó részben bejön egy beteg lupussal, de senki nem hiszi el, hogy az, emiatt meghal és kirúgják az egész bandát 😄

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

ójaj csak ki kellett volna nyitnom a szemem 😊
köszi ^^

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

már megint elõrõl kezdik. ennyi volt?

precision
"I think there's an infection" 😄

Bazinga!

Marki
#1459 #1460

Jaja 😄

KoЯn

Shep
Ez úgy mûködik, hogy van 4-5 kór amit az elején mindig felsorolnak pl. a lupus, aztán rájönnek, hogy á ez egyik sem hanem rák/fertõzés/allergia. A négernek mindig a lupus jut 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tnm
és sosem lupus

Marki
Jah, mindig tumora van a betegnek, meg lumbálni is mindig kell 😄

KoЯn

wordsworth
😊))

PSP user n\' soon ps3 user too :)

passatgt
hanyadik perc?😊

wordsworth
2 éved 6. részben van kb a legnagyobb poen 😄 most sem birom abbahagyni röhögést 😄 kelj fel és járj 😄 5-6 percig vagy még annyi sem áh kész ez totál idióta 😄

wordsworth
Lehet h megcsinalom, mar csak abbol kiindulva h anyam orvos es a felet en is millioszor hallottam tõle még anno 😄 innen onnan amonnan, jelenleg o is rakkal foglalkozik szal azt valami egy kaptafa ala vonnam 😄

passatgt
a végén mindenbõl rák lesz, tökmindegy:d

wordsworth
kellene egy faq-ot csinalni a gyakran emlegetett betegségekrõl, pontosan mit is takar, gondolok itt lupusra, vagy egyéb dolgokra (tahicardia, de még embólia is szóbajöhet) 😄 lehet kicsit hosszu lista lenne? 😄

wordsworth
<#worship><#worship><#worship>

Elvis Costello - Beautiful
Costello csak a rész kedvéért énekelte fel

BUDA > miskolc.

wordsworth
Ohh, pedig nagyon tetszik, es nekem is az remlett h csaj enekli, de sokkal jobb ami a houseban van 😊 de köszi egyenlorre evvel is beérem

waiting on an angel a homokevõs kissrácos részben van, Ben Harper az elõadó.
amit a végén hallgat az Christina Aguilera - Beautifulja egy másik banda elõadásában hogy melyik bandáé, azt én sem tudom :\

BUDA > miskolc.

wordsworth
SZiasztok, 2. évadban, amikor a rákos kislány van (asszem 2. rész?) a Végén hallgat egy számot house, amikor motorozik. Annak mi a címe? waiting on an angel? Valaki tudna nekem kuldeni egy privátot ez ügyben? 😊 Nem céloztaaam 😛

Ez télleg. House megtanult repülni LOL
Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Igazabol nekem tokmindegy, ugyis eredetiben nezem, a szinkronvaltas utan meg a maradek ketsegem sincs, sot regen azert bele-beleneztem a tv2-be ezert, most ez a veszely nem fenyeget :-)

Örüljetek, hogy megvették a 3. évadot is. Én nagyon örülnék annak, ha a nézettsége leverné a szökést. Csakhogy az RTL-esek sem hülyék, ráadásul lehet, hogy olvasták a cikket. :-)
Malakai
Én lemaradtam róla, hogy szünetet tart a TV2, de kösz az infót.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

hen-tes
Azért a cím kicsit félrevezetõ és kamus, így próbálják olvastatni a buta cikkejiket? :S Az meg csak hab a tortán, hogy semmi újdonság nincs benne az igazi rajongóknak.. :|

Egyedül azon akadt fent a szemem, hogy a prisonbreak-kel egyidõben fog menni? :S Az elég gáz.. :\
Így szvsz sokan lesznek akik vagy ezt, vagy azt letöltik..

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Count Adyn
Bleh, új szinkornhang, most meg ez... holnap indul az angol verzió nézés nállam:/

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

http://www.sg.hu/cikkek/53179/a_tv2_inkabb_leveszi_a_musorrol_a_house_t

passatgt
jah ok azt nemfigyeltem, elfelejtettema végére😊

Malakai
Ja amúgy én láttam rosszul, vagy TV2 tart a szezon közben szünetet és jövõ héten ismétlés (1x01) lesz?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Az elején fogadtak abban, hogy boldog-e a fickó és a nõ házassága, House nyert. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Count Adyn
Fogadtak, nem figyeltél?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

passatgt
szerdai részbe miért adott neki a végén pénzt? dugtak?😄

Ez az egyik kedvenc sorozatom aki dr Houset játsza egy kíváló színész a mostani magyar hangal egy kicsit eröltetet, de akor is szenzációs.<#vigyor2>
akkoris az a legjobb páciens akihez hozzá sem nyúlsz de már meggyógyul 😄

hen-tes
Kidurrant az agya a konyhapadlóra de house meggyógyítja!

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

a következõ részben összeér a két egymás után következõ sorozat a tévékettõn:
A sorozatban szerepelni fog a hõsökbõl megismert gondolatolvasós-rendõrbácsi 😄

MerlinW
10 másodperc google lenne, hogy megtudd õsszel kezdõdik, szeptermber-november között... Tudom, hogy nem divat manapság gondolkodni, de mit tegyek, ódivatú vagyok. Éljen a retro...

[merlinw.org]

Szolnokboy1
nagyon butus. hogy nem lehet képben valaki egy ilyen evidens dologban? már ne is haragudj, de ez azért túlzás...nem mindenkinek olyan egyértelmû, mint neked

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

"U.I.: tud vki vmit a 4. évadról, mikortól játszák?"

akkortól, amikor a 3.-at és a 2.-at és az elsõt. buta kérdés.
REALista
Gondolom az eredeti hangra gondolt...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

PiszkosFred
Eredeti szinkronnal? Aki tudja? Miva'?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Az eredeti szinkronnal sokkal jobb. Aki teheti úgy nézze!
U.I.: tud vki vmit a 4. évadról, mikortól játszák?
A Desire nem kicsit joooo! :-) Szerencsere azt nem szinkronoljak :-)

Én már megszoktam Kulkát.
PrasCo
Na meg ahhoz, hogy ezt a sorozatot elcsesszék, egy szinkron kevés. =) (ehh, az a Ryan Adams - Desire mekkora volt már a végén... Meg fogok dögleni a negyedik évadig.)