5975
  • szando
    fuh, akkor nemsokára vége a szezonnak a magyar tv-n.. szeptembertől vajon lesz-e s4? gondolom igen..
  • Pyx #2411
    s03e18 volt a mai
  • dragon11
    Tetszik ez a mai rész :):):):):):):) csak nem tom melyik részeket kell letölteni, ami e rész után mennek ><
  • Pyx #2409
    04.28.
  • chapog
    Hello Mindenkinek!
    Kedvenc doktorunk új része mikor várható?
    Előre is köszönöm.
  • diszmarna
    lol:D
  • mac100
    Köszi szépen az sg forum még soha nem csalodtam
  • ProGabe #2405
    első évad 14-ik része
  • mac100
    Valaki nem tudja hányadik rész volt az a elején mikor House azt képzelte hogy zenél, aztán meg benyitott a dagadt fekete főnöke? Különben én is imádom ezt a sorozatot.
  • jugen
    Minden részben van valami új hatalmas:))))
  • mama2
    BazzegXDXDXD. Tegnapi rész is nagy volt. Annyit röhögtem:D.
  • Szolnokboy1
    ez kurvanagy! :D:DDDDDDD
  • Kmarha
  • ffxi
    Azaz április 28? Az még messze van :(
  • Calver
    innen
  • Fujiryu
    Honnan van az info?
  • diszmarna
    jupii:):)
  • herczeg
    04.28 House - 4 új epizód
  • diszmarna
    :)
  • szando
    jeeeee :)
  • ProGabe #2392
    na én most néztem meg egymás után a 10,11,12-t.hát,elég jó volt,na :D a háromból a legjobban az északi sarkos tetszett
    az ütött volna igazán,ha a sztrájk nem tesz be,és dupla rész lett volna helyette.ugyebár a super bowl miatt lett volna,így már meg sem írták

csoda,hogy még senki nem írta:

"House
    Expected to shoot 4 new episodes to air in April/May."

és ez 100%!
  • Lipi1980
    Nem tudom pontosan felidézni, de a lényege az volt, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mivel egyre jobban közeledett a börtönbe jutás lehetősége, House (asszem az igazgatónő előtt) azon morfondírozott, hogy elkezdje-e feltetováltatni a börtön alaprajzát a testére...
  • gabi89
    Nincs mivel a részek elfogytak és sztrájk volt tehát nem tudtak készíteni most,hogy vége van a sztrájknak várható,hogy 4-5hét múlva már lesznek új részek.
  • pries
    Ezen a héten nincs új rész?
  • dragon11
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Így nem tiltott a warez, szerintem...hát az lenne a kérdésem hozzátok: A 2. évadot, és a 3 évad első 12 részét, honnan tom letölteni?(őőő torrenten belül!!!!!!!!!!!!linkkel) Thank You.
  • K4nCzY
    és mi volt az az utalás?
  • Lipi1980
    Ezt is ugyanúgy meg fogjátok szokni, mint anno a Szakácsi Sándor helyett Kulka János hangját...

Egyébként a tegnapi részben volt utalás a Prison Break-re, ami nagyon tetszett :):):)
  • KeKKSZike
    Nekem se tetszik... :) Valahogy nem hozzá való szerintem! :)
  • mama2
    Nekem sem tetszik az új szinkron:(. Túl megöregíti Willsont:(. R.I.P Selmeczi:(.
  • pzolika978
    Háát? Eléggé szar lett a szinkron,talán tudjuk be annak,hogy hírtelen kellett valaki. House hangját pedig már elég jónak találom,az elején ott is volt egy kis Magenheimes beütés,de sikerült alkalmazkodnia Kulkának a szerephez. Majd 2-3 rész és Wilson is jó lesz.
  • gabi89
    Igen Szabó Sipos Barnabás de a főcimben mondták is meg a sorozatjunkie-n is megírták.
    Nekem nem tetszik amúgy valahogy nem passzol szóval ennél annak idején még Kulka is jobb volt.
    Szerintetek?
  • ChaosTeam
    Régi Vészhelyzetes "Ross" doktor hang :D

Amúgy Szabó Sipos Barnabásnak hívják :)
  • Szolnokboy1
    wilsonnak ma már az új hangja volt, én igy első blikkre kauczky armandot tippelem, bár szinkronban nagyon nem vagyok otthon
  • tnm #2379
    azért lehet, kicsit több lesz, az egy hónap az kb a minimum, van még műsorszerkesztés is a világon, de mindenesetre nem szeptember...
    hooray!
  • Casillas
    nem kamu, most tényleg vége végre
  • herczeg
    tegnap éjjel véget ért a sztrájk (kivéve ha ez is fals infó, de sztem nem az) úgyhogy elvileg 1 hónap múlva megint beindul a house
  • PiszkosFred
    A criminal minds-nak (remelem jol emlexem, es tenyleg ebben a sorozatban) volt egy resze, amikor egy pszihopata egy lepukkant gyartelepen(hasznalaton kivuli korhazban?) rendezett be egy orvosi labort, es rengeteg hajlektalant es k*rvat "elkapva" kiserletezett veluk, mutott, stb. Ott is mintha lett volna ilyen jelenet.
  • diszmarna
    hát sztem vészhelyzetbe több ilyen van mint housebba...
  • akyyy
    nem:D bár jó lenne
  • szando
    nem hagyták abba