5975
-
szando #2412 fuh, akkor nemsokára vége a szezonnak a magyar tv-n.. szeptembertől vajon lesz-e s4? gondolom igen.. -
#2411 s03e18 volt a mai -
#2410 Tetszik ez a mai rész :):):):):):):) csak nem tom melyik részeket kell letölteni, ami e rész után mennek >< -
#2409 04.28. -
chapog #2408 Hello Mindenkinek!
Kedvenc doktorunk új része mikor várható?
Előre is köszönöm. -
diszmarna #2407 lol:D -
mac100 #2406 Köszi szépen az sg forum még soha nem csalodtam -
#2405 első évad 14-ik része -
mac100 #2404 Valaki nem tudja hányadik rész volt az a elején mikor House azt képzelte hogy zenél, aztán meg benyitott a dagadt fekete főnöke? Különben én is imádom ezt a sorozatot. -
#2403 Minden részben van valami új hatalmas:)))) -
#2402 BazzegXDXDXD. Tegnapi rész is nagy volt. Annyit röhögtem:D. -
#2401 ez kurvanagy! :D:DDDDDDD -
#2400 -
#2399 Azaz április 28? Az még messze van :( -
#2398 innen -
#2397 Honnan van az info? -
diszmarna #2396 jupii:):) -
#2395 04.28 House - 4 új epizód -
diszmarna #2394 :) -
szando #2393 jeeeee :) -
#2392 na én most néztem meg egymás után a 10,11,12-t.hát,elég jó volt,na :D a háromból a legjobban az északi sarkos tetszett
az ütött volna igazán,ha a sztrájk nem tesz be,és dupla rész lett volna helyette.ugyebár a super bowl miatt lett volna,így már meg sem írták
csoda,hogy még senki nem írta:
"House
Expected to shoot 4 new episodes to air in April/May."
és ez 100%! -
Lipi1980 #2391 Nem tudom pontosan felidézni, de a lényege az volt, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mivel egyre jobban közeledett a börtönbe jutás lehetősége, House (asszem az igazgatónő előtt) azon morfondírozott, hogy elkezdje-e feltetováltatni a börtön alaprajzát a testére... -
#2390 Nincs mivel a részek elfogytak és sztrájk volt tehát nem tudtak készíteni most,hogy vége van a sztrájknak várható,hogy 4-5hét múlva már lesznek új részek. -
pries #2389 Ezen a héten nincs új rész? -
#2388 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Így nem tiltott a warez, szerintem...hát az lenne a kérdésem hozzátok: A 2. évadot, és a 3 évad első 12 részét, honnan tom letölteni?(őőő torrenten belül!!!!!!!!!!!!linkkel) Thank You. -
K4nCzY #2387 és mi volt az az utalás? -
Lipi1980 #2386 Ezt is ugyanúgy meg fogjátok szokni, mint anno a Szakácsi Sándor helyett Kulka János hangját...
Egyébként a tegnapi részben volt utalás a Prison Break-re, ami nagyon tetszett :):):) -
#2385 Nekem se tetszik... :) Valahogy nem hozzá való szerintem! :) -
#2384 Nekem sem tetszik az új szinkron:(. Túl megöregíti Willsont:(. R.I.P Selmeczi:(. -
pzolika978 #2383 Háát? Eléggé szar lett a szinkron,talán tudjuk be annak,hogy hírtelen kellett valaki. House hangját pedig már elég jónak találom,az elején ott is volt egy kis Magenheimes beütés,de sikerült alkalmazkodnia Kulkának a szerephez. Majd 2-3 rész és Wilson is jó lesz. -
#2382 Igen Szabó Sipos Barnabás de a főcimben mondták is meg a sorozatjunkie-n is megírták.
Nekem nem tetszik amúgy valahogy nem passzol szóval ennél annak idején még Kulka is jobb volt.
Szerintetek? -
#2381 Régi Vészhelyzetes "Ross" doktor hang :D
Amúgy Szabó Sipos Barnabásnak hívják :) -
#2380 wilsonnak ma már az új hangja volt, én igy első blikkre kauczky armandot tippelem, bár szinkronban nagyon nem vagyok otthon -
#2379 azért lehet, kicsit több lesz, az egy hónap az kb a minimum, van még műsorszerkesztés is a világon, de mindenesetre nem szeptember...
hooray! -
#2378 nem kamu, most tényleg vége végre -
#2377 tegnap éjjel véget ért a sztrájk (kivéve ha ez is fals infó, de sztem nem az) úgyhogy elvileg 1 hónap múlva megint beindul a house -
#2376 A criminal minds-nak (remelem jol emlexem, es tenyleg ebben a sorozatban) volt egy resze, amikor egy pszihopata egy lepukkant gyartelepen(hasznalaton kivuli korhazban?) rendezett be egy orvosi labort, es rengeteg hajlektalant es k*rvat "elkapva" kiserletezett veluk, mutott, stb. Ott is mintha lett volna ilyen jelenet. -
diszmarna #2375 hát sztem vészhelyzetbe több ilyen van mint housebba... -
#2374 nem:D bár jó lenne -
szando #2373 nem hagyták abba