Dr House (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaba23
O RLY
Flamer
fék. :|

http://loal.atw.hu

passatgt
Nem úgy volt hogy a középkorban játszódik?

shaba23
...szóval a hírek szerint a 4. évad mexikóban játszódik majd...

passatgt
REALista
Valaki megtudja mondani mi annak a számnak a címe ami az elsõ évad 3. részének a legvégén szól?thx

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

passatgt
-Vizsgálják meg amit kell, bla bla bla amit a többi orvos is elvégzett, ha negatív akkor pocak ultrahang, ha az is akkor medence ct kontrasztanyag nélkül is. Kihagytam valamit?
-A mosogatót
-Jogos, arra kapjon akkor...😄

shaba23
nem tudtam megszokni, mert gyorsan a feliratos részekhez értem, és az eredeti hang sokkal jobb 😊 fõleg a beszédhiba 😄
közben megtaláltam,és töltö ezerrel a 2.évadot. Kulka hangját is meglehet szokni,a karakter ettõl még jó marad.

Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.

passatgt
szujó zoli jobb lenne?😄

shaba23
ez még mindíg nem elegendõ indok arra, hogy "antenna kábelt" csatlakoztassak a tvhez😊

nem szeretem Kulka hangját 😞
ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

shaba23
meglumbálta a punkciódat?<#vigyor1>
Bocsesz, de ez hirtelen eszemebe jutott.
Amúgy meg tényleg lehet élvezni feliratosan is, és nem kell kancsalnak lenni.
Mivel hogy nem is vagyok kancsal. Már nem. DR.House ki gyógított az afrikai kancsalság lázból. <#guluszem1>
Na jó befejeztem, töbet ilyet nem írok.

Sziasztok! Szinkronosan honnan tudnám letölteni? Végignéztem a topikot,de a 753# hozzászólásban 404errort ír ki. Köszi elõre is.

Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.

ProGabe
azokat simán lehet követni sub mellett is.amúgy én csak ezt és a maffiózókat(r.i.p. hüp,hüp) néztem felirattal,mert engem meg pont hogy zavar,amikor nem értem az orvosi kifejezéseket.volt hogy elkezdtem sub nélkül,értettem mindent,kivéve azt hogy mi a baja a betegnek,nagyon frusztráló :S maffiózóknál meg ugye a durva ameriakai és "olasz-bevándorló" 😊 szleng miatt kellett,még tanult is belõle az ember!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

precision
<#wilting>

Bazinga!

Nekem nincs ilyen gondom kancsalvagyok és egyik szemmel olvasom a feliratot, a másikkal ,meg nézzem a sorozatot. <#zavart2>

Sephi
Sok arckifejezest , mondanivalot veszitesz ha kozben olvasol. A nyelvtudas meg egy elonnye hogy vegig vigyeled a a filmed es a szemed nem ugral fel le.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

shaba23
Vége van a 3. évadnak <#rinya>
hen-tes
És mégis minek? Van felirat minden egyes részhez..

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Sephi
Erre azt reagalnam hogy tanuljatok mar meg angolul es kesz.
Nem rosszindulatbol mondom. Kb a 90% az orvosis beszelgeteseknek nem ertem de attol nalam ez a number one musor.

Ennel jobb nincs. De... az Oz 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ProGabe
de mondd már meg hogy miért?nyár van,csak úgy száguldanak a napok(igen,még a munkanapok is)!ráadásul sokan nyaralnak,így nem néznék,még ráadásulabb 😊 neked is jobb lesz majd,amikor nem kell 6 hónapod várnod a 3-ik évad kezdésére,mert valószínûleg nem fognak annyit várni,egybõl belecsapnak a lecsóba a 2-ik évad utolsó része után!najó,lehet egy gyors délutánonkénti 2-ik évad ismétlés után <#vigyor5>

#1546: 😄Ddd ez jó volt (Y)

shaba23
jah, és vigye az rtl klubot is
Zomil
ah köszi megvan😊
akkor meg menjen a tv2 a fenébe😄DDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

passatgt
olvass vissza

Zomil
szisztok! lenne egy kérdésem: a tv2 befejezte a 2. évadot? mert most vettem észre h már kb 4 hete ismételnek és ahogy nézegetem az epizodleirásokat sehogyse emléxem kb a 15. résztöl semmire:S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sephi
EZT A POFAT NALA 😄DD

passatgt
Mikor kezdõdik negyedik évad?
3. évadot harmadszorra nézem, már kicsit unom😄

passatgt
LOL

😛

BUDA > miskolc.

shaba23
"One small feel for man,
one giant ass for mankind!" <#vigyor5>
Sephi
En nem tudom , de totalisan elvagyok ragatattva ettol a sorozattol. Egyszeruen nem ertem hogy lehet ennyire jo valami 😄

Sephi
Jah en is a 8-asnal vok de annyira antipatikus hogy az mar faj!!!

shaba23
most tartok a 3x09-nél és szét b*sz az ideg a köcsök rendõr miatt 😊
shaba23
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
3x01-ben nem derül ki az igazság, mert elmenekült a fickó, de a 2. évad haluzós uccsó részében egy férj volt akinek megmentette a feleségét, viszont elmondta neki, hogy a férje megcsalta, ezért a nõ öngyilkos lett, de ismétlem ez csak House halucinációja volt, nemtom mi az igazság
Sephi

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Emlekeztessetek pliz hogy ki is love le House-t es miert is?

shaba23
most végeztem a 2. évaddal, durva volt az uccsó rész😊 volt benne pár jelenet, ami akkor is fájt ha csak néztem
Sephi
Hat ez a 4-5 resz a harmadik evadbol totalisan kikeszitett. Ennyire jo hogy lehet egy sorozat? Izgalmas , komoly es kozben szejjel rohogom magam 😄

ne haragudj, de megnyugodtam :-))) az hittem csak en vagyok igy ezzel. Mar a kezdetektol gyanus volt, hogy ugye elpi-t mondanak es nem elef-et :-) szoval nekem is kellett par resz, na! :-)

passatgt
lol😄

shaba23
fenébe...másfél évad kellett hogy kiderüljön, nem lumbálfunkció, hanem lumbálpunkció<#hehe><#idiota>
passatgt
igen?
megnézem mégegyszer😄

ProGabe
pár rész és visszajön az eredeti csapat 😊
ez kb olyan lesz mint a 3-ik évad elsõ pár része,ugyebár ott nem a megszokott dokit láthattuk

Met
megszokott dolog a kissebb fõszereplõket lecserélni de hogy az 5-bõl 3-at egyszerre, érdekes
kíváncsi vagyok mi lesz 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

precision
hm, merész húzás House köré egy új castot csinálni
de én akkor is szeretni fogom, márcsak Hugh Laurie miatt, a többiek nem érdekelnek 😛

Bazinga!

többek között 5 új szereplõ
wordsworth
Hát végignéztem, 3. 24. rész érdekes volt, de mi lesz akkor 4.ben 😄

PSP user n\' soon ps3 user too :)

nem kell nyilvánosan keringetni. vannak ilyenek.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

precision
nézd végig gyorsan, kíváncsi vagyok mit mondasz majd az utsó rész után 😄 😄 😄😄

Bazinga!