5975
-
#2492 tavaly balatonsoundon osztogatták a tv2-sök.ahogy tnm is írta:a legegyszerűbb,ha csináltatsz egyet! -
#2491 Sziasztok!
Csak egy kérdés:) Láttam ma az utcán egy srácon egy pólót.. Fekete színű volt,hátul nagy narancssárga felirat: [H]ouse ( elől nemtudom mi volt,nem láttam előlről) A kérdés: ismer valaki ilyen pólót,hol lehetne ilyet szerezni? Köszi! -
#2490 azt nem tudom, de sztem bármelyik polónyomóban megcsinálják, kb annyiért, mint amennyit ezek a polók általában kóstálnak ~3000 HUF -
#2489 valaki nem tudja véletlenül lehet e magyarországon "Everybody lies" felsőt kapni? -
Kanál #2488 csütörtök. -
#2487 ebben semmi okos húzás nem volt :D, sztrájkoltak az írók így nem tudták folytatni a sorozatot :D, ami megvolt írva azt megcsinálták és leadták...ezeket meg a sztrájk után írták a kedves sorozatírók :) -
#2486 Akkor csak én akartam beleérteni a 4 new episodes in a row-ba az egy napot :) Mindenesetre lényegesennagyobb felhajtást kapott így ezzel a csúsztatással a video.Okos húzás a foxtól :) -
#2485 úgyérti egymást követő heteken adják le, nem konkrétan egymás után :|
szal következő rész jövőhéten, sígytovább -
#2484 http://www.freevlog.hu/video/12224.html
Itt amúgy 4 részről van szó, hogy leadják egymás után.Nem tudja valaki mi történt a másik 3-mal?Csak mert sehol nem találni :) -
tatarzsolt #2483 Hali,nem tudjátok mikorra várható az új részhez felirat? -
#2482 Bithun fennvan.Csorog is lefele:) Kicsit későn keltem de nembaj.10 perc és lennvan :) -
bracsek #2481 még 4:30
már csak earl hiányzik :) -
#2480 reggel öt körül lesz belőle rilíz. -
bracsek #2479 Nah még hány óra? Kezdek visszaszámolni :) -
#2478 Nem, amíg nem állsz neki elolvasni a topicot, innen fentről kezdve. -
#2477 LiNK
(lassan tényleg mehetne banner alá) -
vinec #2476 hellosztok!
tudnátok segíteni,hogy az első évadd
14 része végén a zene kinek a zenéje?
előre is köszi aki megtudja mondani!!!! -
#2475 heh, kössz az emlékeztetőt, azt hiszem ma se alszom reggelig -
bracsek #2474 Akkor holnap reggelre megnézhetem :) vá, az utorrentet kezdem melegíteni :) olyan rég volt használva, lehet be se gyúl :) -
#2473 Amerikába (nálunk az már éjszaka...) -
bracsek #2472 hol? -
#2471 este House :) -
#2470 huuuu köszi örök hála -
#2469 Brett Dennen "Ain't No Reason" ez volt elvileg a végén
AC/DC "Highway To Hell" ez meg korábban, mint ahogy korábban is írták
de még mindig újra és újra be kell linkelni ezt -
#2468 Sziasztok!
Kéne 1 kis segítség a Dr House Április 23 ment.Az epizód végén mikor Wilson vitte el a kutyát milyen zene zendült fel mert én már mindenütt kerestem.Valaki nem tudja annak a számnak a címét.Nagyon kéne.köszi -
#2467 nekem is fura, az a hsz majdnem egy éves, már 6x elfelejtette az is aki írta.... -
r4pt0r #2466 Csak neked fura. Szerintem nincs benne semmi fura. -
#2465 hát bocsánat, de sztem nem szokványos egy ennyire régi hsz-re reagálni. de ha ez csak nekem fura, akkor elnézést kívánok, meg se szólaltam -
#2464 nemrég kezdtem el azt csinálni hogy amit megnézek, nforcal kikeresem mikor volt belőle feliratos változat, kikeresem azokat a hsz-eet és elolvasom a véleményeket:D nemtudok rá reagálni már ugye, kivéve most, mert láttam másnak se tetszett az a két rész ráadásul én meg pont egymás után néztem meg (letöltve nézem én is most, mert belecsúszik a bk-ba, és inkább nézem zt dvdripbe, mint a másik fost tvripbe -.-) -
#2463 és mindjárt jön a kérdés hogy hol a letöltés gomb :D :P -
#2462 magában a hszben is bele volt írva hogy 3x21 akár erre is kereshet
vagy, jelen esetben ott volt hogy negró, lehet azt írta be :)
akármit beírhat ami alapján megtalál egy olyan hozzászólást, amire emlékezett hogy valaki írt ilyesmit
vagy ha neked ez jobban tetszik, akkor mazochista volt és végigolvasta mind a ~2500 hsz -t, hogy hátha mást is zavartak e már a színesbőrüek a sorozatban:) -
#2461 de ne hangoztasd! -
#2460 alul a kereső megmondja neki, hogy melyik hsz-ek tartoznak melyik részhez???
:P -
#2459 Torrent és egyébb warez site-ok amit ide most nem linkelek be. -
#2458 Sziasztok!
Tudtok segíteni?????,
Honnan lehet megszerezni a sorozat 3.évadját?
Sajna szinte minden részről lemaradtam eddig!
Előre is köszi!:) -
#2457 alul a keresővel? -
#2456 Sehova nincs kiírva, magánügy, hogy magyarul nézed. Csak meglepett, hogy több mint 1000-rel ezelőtti hsz-re reagáltál. Hogy tartod számon, hogy melyik hsz-ek tartoznak az egyes részekhez, amik már itthon adásba kerültek? (Nem kötözködés, halál komolyan kérdezem.) -
#2455 most miért baj h én nem feliratosan nézem? ??? hol van kiirva hogy ide csak a fox nézői jöhetnek? -
#2454 pff :D:D
költözz svédországba, ott csupa szőkehajú, kékszemű árjaemberkék vannak :)
vagy esetleg nézd a jegesmedvék párzási szokásai az északi sarkon...ott is minden fehér
-
#2453 Nézzetek náci filmeket akkor, azok valók nektek -.-