Dr House (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://loal.atw.hu
-------------
Tavaly A szökés-sel egyidõben a Született feleségek második évadja volt, ami A szökés miatt nem aratott nagy sikert. Most House-ban reménykedik a TV2.
"No it's not lupus..."
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Bazinga!
kurrens sorozatokat elõre megvesznek.
", mert az eddig adásba került részek sugárzási jogait akármikor eladhatják másik tévének,"
akkor is megveszik elõre, aztán max tovább adják. ld. a hetedik mennyország 11. évadát sem kell megvenni a tv2-nek, mert az övé.
Apropó, a 38. rész az a második évad közepe? Mert oké hogy eddig az újrakezdett elsõ évad van, de most hirtelen megint az új részek következnek? Hûha, jól össze lett fércelve 😛
link
btw.: szép csata ahogy látom:
House vs. Szökés.
Tavaj is így volt?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Az szerintem nem feltétlenül igaz, hogy elõre szerzõdnek az egész sorozatra, mert az eddig adásba került részek sugárzási jogait akármikor eladhatják másik tévének, és akkor majd az folytatja tovább. Pl. a Hetedik mennyország-ból csak két évad volt a Viasat-on, amit a Viasat átpasszolt a TV2-nek, a TV2 pedig ezután rögtön megvette külföldrõl az összes további évadot, és a TV2 szinkronizáltatta le. (De én sajnálom, hogy nem a Viasat-on maradt.)
<#pardon1>#pardon1>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Végre...38.rész, tehát 2.évad 16.rész...<#vigyor2>#vigyor2>
...jah, azért MOCSKOS TV2! <#violent>#violent>
csak nem?<#wow1>#wow1>
elõzetes kép van dvdextráról:
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
viszont ami Houseban nincs az Janitor <#nyes>#nyes>
"The trees move. Do you not see it?"
Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.
de a 3. évad full fent van felirattal 😊
moobs-on is fent van azthiszem
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Amugy a harmadik evad utso par ressze ... szerintem gyenge volt.
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |