5975
  • ProGabe #2492
    tavaly balatonsoundon osztogatták a tv2-sök.ahogy tnm is írta:a legegyszerűbb,ha csináltatsz egyet!
  • greg benz
    Sziasztok!

Csak egy kérdés:) Láttam ma az utcán egy srácon egy pólót.. Fekete színű volt,hátul nagy narancssárga felirat: [H]ouse ( elől nemtudom mi volt,nem láttam előlről) A kérdés: ismer valaki ilyen pólót,hol lehetne ilyet szerezni? Köszi!
  • tnm #2490
    azt nem tudom, de sztem bármelyik polónyomóban megcsinálják, kb annyiért, mint amennyit ezek a polók általában kóstálnak ~3000 HUF
  • Akos 001
    valaki nem tudja véletlenül lehet e magyarországon "Everybody lies" felsőt kapni?
  • Kanál
    csütörtök.
  • kas123
    ebben semmi okos húzás nem volt :D, sztrájkoltak az írók így nem tudták folytatni a sorozatot :D, ami megvolt írva azt megcsinálták és leadták...ezeket meg a sztrájk után írták a kedves sorozatírók :)
  • Fujiryu
    Akkor csak én akartam beleérteni a 4 new episodes in a row-ba az egy napot :) Mindenesetre lényegesennagyobb felhajtást kapott így ezzel a csúsztatással a video.Okos húzás a foxtól :)
  • Pyx #2485
    úgyérti egymást követő heteken adják le, nem konkrétan egymás után :|

szal következő rész jövőhéten, sígytovább
  • Fujiryu
    http://www.freevlog.hu/video/12224.html
    Itt amúgy 4 részről van szó, hogy leadják egymás után.Nem tudja valaki mi történt a másik 3-mal?Csak mert sehol nem találni :)
  • tatarzsolt
    Hali,nem tudjátok mikorra várható az új részhez felirat?
  • Fujiryu
    Bithun fennvan.Csorog is lefele:) Kicsit későn keltem de nembaj.10 perc és lennvan :)
  • bracsek #2481
    még 4:30
    már csak earl hiányzik :)
  • Pyx #2480
    reggel öt körül lesz belőle rilíz.
  • bracsek #2479
    Nah még hány óra? Kezdek visszaszámolni :)
  • PrasCo
    Nem, amíg nem állsz neki elolvasni a topicot, innen fentről kezdve.
  • precision
    LiNK

(lassan tényleg mehetne banner alá)
  • vinec
    hellosztok!

tudnátok segíteni,hogy az első évadd
    14 része végén a zene kinek a zenéje?

előre is köszi aki megtudja mondani!!!!
  • Calver
    heh, kössz az emlékeztetőt, azt hiszem ma se alszom reggelig
  • bracsek #2474
    Akkor holnap reggelre megnézhetem :) vá, az utorrentet kezdem melegíteni :) olyan rég volt használva, lehet be se gyúl :)
  • gabi89
    Amerikába (nálunk az már éjszaka...)
  • bracsek #2472
    hol?
  • jugen
    este House :)
  • zoliii
    huuuu köszi örök hála
  • tnm #2469
    Brett Dennen "Ain't No Reason" ez volt elvileg a végén

AC/DC "Highway To Hell" ez meg korábban, mint ahogy korábban is írták
    de még mindig újra és újra be kell linkelni ezt
  • zoliii
    Sziasztok!

Kéne 1 kis segítség a Dr House Április 23 ment.Az epizód végén mikor Wilson vitte el a kutyát milyen zene zendült fel mert én már mindenütt kerestem.Valaki nem tudja annak a számnak a címét.Nagyon kéne.köszi
  • herczeg
    nekem is fura, az a hsz majdnem egy éves, már 6x elfelejtette az is aki írta....
  • r4pt0r
    Csak neked fura. Szerintem nincs benne semmi fura.
  • tnm #2465
    hát bocsánat, de sztem nem szokványos egy ennyire régi hsz-re reagálni. de ha ez csak nekem fura, akkor elnézést kívánok, meg se szólaltam
  • akyyy
    nemrég kezdtem el azt csinálni hogy amit megnézek, nforcal kikeresem mikor volt belőle feliratos változat, kikeresem azokat a hsz-eet és elolvasom a véleményeket:D nemtudok rá reagálni már ugye, kivéve most, mert láttam másnak se tetszett az a két rész ráadásul én meg pont egymás után néztem meg (letöltve nézem én is most, mert belecsúszik a bk-ba, és inkább nézem zt dvdripbe, mint a másik fost tvripbe -.-)
  • precision
    és mindjárt jön a kérdés hogy hol a letöltés gomb :D :P
  • precision
    magában a hszben is bele volt írva hogy 3x21 akár erre is kereshet
    vagy, jelen esetben ott volt hogy negró, lehet azt írta be :)
    akármit beírhat ami alapján megtalál egy olyan hozzászólást, amire emlékezett hogy valaki írt ilyesmit

vagy ha neked ez jobban tetszik, akkor mazochista volt és végigolvasta mind a ~2500 hsz -t, hogy hátha mást is zavartak e már a színesbőrüek a sorozatban:)
  • tnm #2461
    de ne hangoztasd!
  • tnm #2460
    alul a kereső megmondja neki, hogy melyik hsz-ek tartoznak melyik részhez???
    :P
  • gabi89
    Torrent és egyébb warez site-ok amit ide most nem linkelek be.
  • marsu
    Sziasztok!
    Tudtok segíteni?????,
    Honnan lehet megszerezni a sorozat 3.évadját?
    Sajna szinte minden részről lemaradtam eddig!
    Előre is köszi!:)
  • precision
    alul a keresővel?
  • tnm #2456
    Sehova nincs kiírva, magánügy, hogy magyarul nézed. Csak meglepett, hogy több mint 1000-rel ezelőtti hsz-re reagáltál. Hogy tartod számon, hogy melyik hsz-ek tartoznak az egyes részekhez, amik már itthon adásba kerültek? (Nem kötözködés, halál komolyan kérdezem.)
  • akyyy
    most miért baj h én nem feliratosan nézem? ??? hol van kiirva hogy ide csak a fox nézői jöhetnek?
  • precision
    pff :D:D
    költözz svédországba, ott csupa szőkehajú, kékszemű árjaemberkék vannak :)

vagy esetleg nézd a jegesmedvék párzási szokásai az északi sarkon...ott is minden fehér

• GregSB
    Nézzetek náci filmeket akkor, azok valók nektek -.-