Dr House (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Értem, köszi.
-------------
Tavaly A szökés-sel egyidõben a Született feleségek második évadja volt, ami A szökés miatt nem aratott nagy sikert. Most House-ban reménykedik a TV2.
😄

"No it's not lupus..."

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

precision
Biztos forrásokból származó info, hogy a House 5. évadában a 'Fejrágók' minden ember felett átveszik az irányítást, csak Dr. Gregory Freeman aka. Gordon House marad aki a differenciáldiagnózis segítségével megállapítja, hogy nagy sz*rban vagyunk 😄

Bazinga!

"Az szerintem nem feltétlenül igaz, hogy elõre szerzõdnek az egész sorozatra"

kurrens sorozatokat elõre megvesznek.

", mert az eddig adásba került részek sugárzási jogait akármikor eladhatják másik tévének,"

akkor is megveszik elõre, aztán max tovább adják. ld. a hetedik mennyország 11. évadát sem kell megvenni a tv2-nek, mert az övé.
már nem emlékszem :\

Apropó, a 38. rész az a második évad közepe? Mert oké hogy eddig az újrakezdett elsõ évad van, de most hirtelen megint az új részek következnek? Hûha, jól össze lett fércelve 😛
link

btw.: szép csata ahogy látom:
House vs. Szökés.
Tavaj is így volt?

passatgt
szept 1.

Attila8805
Mikor lesz 4. évad?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

passatgt
ha nem vennék meg elõre a jogokat, már egybõl megvette volna 3. évadot retekklubb...

Másrészt: mindenért elõre fizetni szerintem nem tudnak, de nem is akarnának... Harmadrészt: amíg egy forgalmazó nem licenszeli, addig szerintem nem lehet megvenni. De ez csak SzVSz, bocsi, ha nincs igazam.
Én egyszer az Origo-n olvastam, hogy meg van véve a 3. évad sugárzási joga is.

Az szerintem nem feltétlenül igaz, hogy elõre szerzõdnek az egész sorozatra, mert az eddig adásba került részek sugárzási jogait akármikor eladhatják másik tévének, és akkor majd az folytatja tovább. Pl. a Hetedik mennyország-ból csak két évad volt a Viasat-on, amit a Viasat átpasszolt a TV2-nek, a TV2 pedig ezután rögtön megvette külföldrõl az összes további évadot, és a TV2 szinkronizáltatta le. (De én sajnálom, hogy nem a Viasat-on maradt.)
azt pedig érdemes mihamarabb elfelejteni, hogy a 3. évad meg van véve. segítek. a 6. és a 8. évad is meg van véve. mivel a house-nál lehet elõre tudni, hogy simán eljutnak a 7. évadig, azt is tudni kell, hogy a tv2 és a csatornák nem évrõl-évre veszik a kurrens sorozatokat, hanem az egész sugárzási jogot megvették elõre
szerintem ilyesmit nem hallhattál. vagy emlékezz vissza, hogy hol volt, de ilyesmirõl nem szoktak írni nagyon
én azt is hallottam valami szennylapból, hogy a harmadik évad is meg van véve, és szinkronizáltan le fogják adni egybõl a második után a TV2-n....
<#pardon1>

ProGabe
folytatják a sorozatot - amit 100-ból 101 tv csatorna ugyanígy félbehagyott volna - de azért mocskos...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

passatgt
én már láttam feliratosan, de megfogom nézni az tuti😊

cime alapján igen!
Végre...38.rész, tehát 2.évad 16.rész...<#vigyor2>
...jah, azért MOCSKOS TV2! <#violent>
port.hu-n azt irják az aug. 29-én dr. House alá, hogy új részek....
csak nem?<#wow1>
passatgt
szep. 1. mindjárt itt van^^

Flamer
és akko ezt mié hozzámírtad?:o

http://loal.atw.hu

ProGabe
honnan az infó?remélem ez biztos!
elõzetes kép van dvdextráról:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

jön az 1. évad DVD-re Október 3.-án 6 lemezes lesz
Scrubsot nem nézem, de Janitor van: http://www.sorozatjunkie.hu/2007/08/18/house-4-evad-promo/
hen-tes
Scrubs rox:o

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Calver
sõt, a Scrubs 6. évadban van egy... khmm... erõsen hasonló (értsd: ugyanolyan) eset mint House 3. évadban, elvileg a két rész vmi 1-2 hét különbséggel ment le...
viszont ami Houseban nincs az Janitor <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

Flamer
<#hehe><#banplz><#felkialtas>

http://loal.atw.hu

még egy jó ideig sehonnan, szerintem még el sem kezdték szinkronizálni
A3.évadot honnan tudnám leszedni szinkronosan? Köszi elõre is

Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.

futrinka utca > minden más...

precision
használjatok publikus külföldi trackereket
mininova.org és/vagy thepiratebay.org

Bazinga!

moobsot most néztem, ott nincs, csak második évad 1-15
de a 3. évad full fent van felirattal 😊

linkeket pls! privátban persze

majomparádét hogy érem el?

passatgt
majom-on fentvan 2. évad 15-tõl, én kezdtem el feltölteni a 22. részig, amikor szóltak már, hogy fent van egybe a 2. évad😊

moobs-on is fent van azthiszem

<#eljen><#nyes>

Sephi
Az se rossz de ezt akkor sem veri semmi 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

bármelyik torrentkeresõn vagy google-n megtalálod a többi részt
hm, a 2. évad 15részétõl nem tudom megnézni. Torrenten nem tudnám letölteni a maradék részt? meg az egyik helyen a 3. évad 16-24. részt le lehet tölteni, de mi van a 1-15. résszel? :/

shaba23
Dr. House > minden más

Talán a Fekete erdõ klinika, ami hozzá márhetõ <#vigyor1>
Ron Ragm
Aki a poénok miatt nézi a Houset, annak erõsen ajánlom a Scrubs-t. Ugyanolyan korházas cucc, csak nem dráma hanem sitcom, és erõsen hasonló (érst: majdnem ugyanolyan) szereplõ is van benne (pedig hamarabb kezdték mint a Houset, khm.)

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Sephi
Nem , most elkeztem a Grey's Anathomy -t. Nem rossz de nem is House 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

PiszkosFred
Aztan majd varnod kell az otodik evadra ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sephi
Hat az a baj velem hogy ugye en nem birok varni uj resszekre. Szal majd jovore latom az egesz negyedik evadot...

Amugy a harmadik evad utso par ressze ... szerintem gyenge volt.

passatgt
Már csak 22 nap-.-

Bannerba lehetne visszaszámláló<#vigyor3>

gman906
Igen, most az elsõ évad megy.

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

az 5ödik meg a karácsonjyi rész,ami 1 hete ment a tvben, ezt is láttam.

jaja azt megismertem. szóval akkor a tv2n is az elsõ évad megyM? mert eljutottam a 4. részig, és az az volt, amikor a csecsemõknek valami bajuk volt. ezt múltkor láttam a tvben.

tnm
igen az, mellesleg a csaj -itt tanárnõ- a "harcsaszájú" Lincoln barátnõ a Prison Break-bõl

gman906
Nincs igazán címe az elsõ rész az úgynevezett "Pilot" rész.

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

hi. megtudnátok mondani hogy melyik volt az elsõ évad elsõ része? amikor a csaj nem tudott beszélni, aztán rángatózott?