5975
-
#1486 :DD -
#1485 Jajj:D -
#1484 Tegnap nem kulka volt a szinkronhang!Miért? -
#1483 #1463 óta erről van szó, nincs vége az évadnak. -
#1482 Most tegnap hogyhogy az 1 rész volt?
Vége a 2. évadnak vagy mi? -
#1481 Ki beszélt évadok közti szünetekről? Te be vagy rúgva? Évad közbeni szünet, tudod, amikor még nincs vége az évadnak. Azt meg nem mondtam, hogy nincs rá precedens, mert ott is van hosszabb szünet évad közben néha, de eléggé ritkaság. -
#1480 2 hónapos szünet nem túl gyakori? Te be vagy rúgva? Ott is előfordul fél év szünet is a sorozatok között. Az SG Atlantis is valamikor március táján fejeződött be a 3-dik éved végével, a 4-dik meg asszem szeptemberben jön. A régebbi SG évadok közt is volt egy már-júl szünet. Ez jóval több, mint két hónap. -
#1479 Ömm hol is találhato meg 15 résztól angolul a hozé? :D izé tori? -
#1478 nagy az Isten állatkertje -.-
a retek klub a legrosszabb dolog ami történhet(ett) ebben az országban,megsúgom neked!olyan szinten hülyíti a népet hogy az már fájdalom.politikusok,ugyan már!azok csak learatják a babérokat,miután a média teljesen meghülyítette a népet.nem azt mondom hogy a tv2 különb,egy paraszthajszál választja el a két adót egymástól,de ez esetben ez a paraszthajszál nagyon sokat jelent.
szar filmeket adnak?amire a tv2-nek x pénze van,arra a reteknek 5-7x!ez most lehet megváltozik,hiszen pro7 "mediaösszefosásübervállalat" megvette a tv2-t,és kijelentették hogy le akarják nyomni az rtl "mediaösszefosásübervállalat"-ot.remélem nem úgy,hogy elkezdik adni a maguk győzikéjét(fájdalom volt leírni),maonikáját,balázs sóját...
nem mellesleg egyetlen House rész kb 4 millió forint,csomagban persze olcsóbb,és annyira meg nem hülye a tv2 hogy nyáron adja le a legnézettebb sorozatát... -
runner78 #1477 ez kérdés?
persze...van mikor tv adás után 1 órával már a neten az eredeti kép + szinkron-os verzió... -
Nuki #1476 tényleg, szinkronos szélesvásznut úgy csinálják, hogy felveszik a hangot tévéről, és azt bekeverik az eredeti szélesvásznú alá?
vagy hogy ha máshogy? -
runner78 #1475 nem idegesitem magam ezzel, mondom ezért szedem le a szinkonos filmet másnap a netröl...16:9 eredeti képben, szinkronnal -
Nuki #1474 ne hasonlítsuk németországot magyarországhoz :)
ez az egyetlen érv szól mellettük, hogy nincs minden háztartásban szélesvásznas tévé. mást nem is tudok mondani, úgyhogy ne tessék ezt kikezdeni kérem :D
egyszer majd mi is ott fogunk tartani, addig is be kell érni azzal ami van, és ha idegesítjük magunk ezen, nem lesz jobb. -
runner78 #1473 idövel lesz, már a német adón is ugy adják a house-t, mert mint irtam elégbénák 4:3-ban a sorozatok.
Mivel mind már 16:9-ben készül
de köztes megoldás is:
pl. Rtl Klub-on nézem/néztem a vészhelyzetet, na ott van egy kis szélesvászon, és a 16:9 tv-n meg nyomok egy "széles nagyitást" és pont tök jo teljesben nézhetem a sorozatot.
Akinek meg 4:3 TV-je van még nem annyira zavaró a kis szélesvászon.
Megfigyelhető pl. a Discovery adón, azt is ugy nézem, szinte mindegyik müsorban van kis szélessáv...
Mint irtam a német RTL-en meg a House már szép nyult emberkés, mert azt már eleve 16:9-ben kell nézni...a régi tvm 4:3 volt, de volt rajta pont ilyen esetekre a 16:9 mód... -
Nuki #1472 mikor lesz minden háztartásban szélesvásznas tévé szerinted?
mert szvsz nem túl szép úgy nézni egy filmet (mert emlékeim szerint adtak már ilyet) úgy hogy fekete csík felül-alul beficcen. -
runner78 #1471 nem arrol van szó...
mi a fenéért kezdték akkor el késön?
meg kapkodnak összevissza, hogy: Jaj, lenyom miket a Retek klub...
IDIOTÁK!
mindig is szarabb volt az RTL klubnál, el kéne öket kaszálni azt mehet az RTL klub-on a House...
Sok béna filmet adják, és csodálkoznak nem megy a csatorna...
A másik, hogy egyszercsak megvágják és 1.évad 1.részétöl megy...
IDIOTÁK mégegyszer!
A másik szép, hogy a Szökéssel adják majd egyidöben, hátha megverik a másik csatornát.
BARMOK!
Letöltöm mindet az eredeti képpel, szinkronnal azt jól megnézem akkor.
Amugy feliratosan már megnéztem persze a 3. évadot is.
És mivel 16:9 TVm van, jobb is letöltve, 16:9-ben nézni, és nem jol levágva 4:3 ban...
Mikor lesz már nálunk 16:9 adás?....
Kicsit röhely a TV2-ön nézni a House-t amiben van sok ráközelités is, és kilog Greg feje a képböl mert le van vágva a kép...
Na ennyit mára a LUZER TV2 viláűgárol, és a magyar "TV adókról"....
-
#1470 Nem mintha máshol (nyugati csatornákon) nem lenne szokás a szünet.. :P
Annyi, hogy 2 hónapos szünet tényleg nem túl gyakori... -
#1469 Hát ez kurva jó... -
runner78 #1468 MOCSKOS SZAR TV2!!!
magyar szar adó...
Bazeg, 2.évad 15.részénél vágás, és kezdik elölröl....mert nyári uborkaszezon van....
Menjenek a .... -
#1467 Ennel azert tobb kell, hogy kirugjak oket ;] (ha lattad az s3at, akkor erted miert) -
#1466 Ha majd egyszer vége lesz a sorozatnak, az utolsó részben bejön egy beteg lupussal, de senki nem hiszi el, hogy az, emiatt meghal és kirúgják az egész bandát :D -
Nuki #1465 ójaj csak ki kellett volna nyitnom a szemem :)
köszi ^^ -
#1464 NEM -
Nuki #1463 már megint előről kezdik. ennyi volt? -
#1462 "I think there's an infection" :D -
#1461 #1459 #1460
Jaja :D -
#1460 Ez úgy működik, hogy van 4-5 kór amit az elején mindig felsorolnak pl. a lupus, aztán rájönnek, hogy á ez egyik sem hanem rák/fertőzés/allergia. A négernek mindig a lupus jut :) -
#1459 és sosem lupus -
#1458 Jah, mindig tumora van a betegnek, meg lumbálni is mindig kell :D -
#1457 :))) -
#1456 hanyadik perc?:) -
#1455 2 éved 6. részben van kb a legnagyobb poen :D most sem birom abbahagyni röhögést :D kelj fel és járj :D 5-6 percig vagy még annyi sem áh kész ez totál idióta :D -
#1454 Lehet h megcsinalom, mar csak abbol kiindulva h anyam orvos es a felet en is millioszor hallottam tőle még anno :D innen onnan amonnan, jelenleg o is rakkal foglalkozik szal azt valami egy kaptafa ala vonnam :D -
#1453 a végén mindenből rák lesz, tökmindegy:d -
#1452 kellene egy faq-ot csinalni a gyakran emlegetett betegségekről, pontosan mit is takar, gondolok itt lupusra, vagy egyéb dolgokra (tahicardia, de még embólia is szóbajöhet) :D lehet kicsit hosszu lista lenne? :D -
#1451 sztem mát volt itt, de azért legyen mégegyszer -
#1450 -
Kanál #1449 Elvis Costello - Beautiful
Costello csak a rész kedvéért énekelte fel
[RENDES] -
#1448 Ohh, pedig nagyon tetszik, es nekem is az remlett h csaj enekli, de sokkal jobb ami a houseban van :) de köszi egyenlorre evvel is beérem -
Kanál #1447 waiting on an angel a homokevős kissrácos részben van, Ben Harper az előadó.
amit a végén hallgat az Christina Aguilera - Beautifulja egy másik banda előadásában hogy melyik bandáé, azt én sem tudom :\