Dr House (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
na meg Annable, nos, hogy is mondjam finoman... nem egy született színésztehetség, na.
"The trees move. Do you not see it?"
de azért még jó csaj 13 😄
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
gáz. cserébe jön Charlyne Yi meg Odette Annable... nos, nagyon finoman szólva is: meh.
"The trees move. Do you not see it?"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Armin & Ayu fan
9:00-10:00 p.m. House (Fox)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!
MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!
mikor:
Köszönöm😊
13 éve itt. Szép idő.
Ez nem a lusta emberek menedékhelye. Nem azért vannak a többiek, hogy helyetted utánanézzenek egyszerû dolgoknak.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Armin & Ayu fan
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Szerencsétlen Taub meg.... ááááááá 😄
btw. mi a címe Taub csengõhangjának? 😄
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
De szerencsére az elõzõ rész odavert.
Összességében az egész évad javuló tendenciát mutatott szerintem.
várós a következõ
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"