5975
-
Borg #5575 De ami még jobb, hogy a letöltésben angol nyelvű van magyar helyett... -
Borg #5574 Baszki itt várom a feliratot, hogy asszonnyal meg tudjam nézni, erre már rég fent van hosszúpuskán, csak rossz néven... s06e03-nak tették fel :s -
#5573 13ast még ki kell nyírni, House megígérte neki és nekünk is!!!
ennyi jár :D -
#5572 az epizod vege nagyon kis konnyfakaszto szerintem...viszont volt 4-5 jelenet ahol borultam a nevetestol. Szoval szerintem marha jo resz volt. -
#5571 illetve pontosabban még régebbi hírből:
"Olivie Wilde (13) a House – 8×03-ban benne lesz, de utána pápá jó időre."
avagy mostani epizódban még benne van (amit még én spec nem láttam), és várhatóan még később is fel fog tűnni.
de akkor is -
#5570 Kár. :( -
#5569 sorozatjunkieról:
House: 13 elbúcsúzott, Chase és Taub a november 7-i epizódban tér vissza. -
#5568 looool :D de édi -
#5567 ki tudja? :D lehet..
még csak 24éves talán majd fizetéséből megújul? :D -
TDantes #5566 Basszus, ha levenné azt a rémes szemüveget, és normális hajat csináltatna...bár az arca így sem lenne túl csinos, de legalább kinézne valahogy, nem ilyen debilnek tűnne.
Vagy ez a színésznő arra játszik rá, hogy lehetőleg még csúnyábbnak tűnjön? -
hugopareiros #5565 nekem szimpi a csaj, jó kis karakter lesz ő -
#5564 hülye haj, hülye szemüveg, hülye hangszín, amúgy aranyos :-D -
#5563 Annyira béna, irritáló, hogy már tetszik. :D -
#5562 -
#5561 +1 -
#5560 Engem meg baromira idegesített, hogy a Flintstones magyar szinkronos verziójában rímekben beszéltek. -
#5559 "hogy par orszagban atvettek a stilust, es ujraszinkronizaltak rimekbe szedve a sorozatot."
Igen én is ezt hallottam róla. :) Iszonyat jó szinkron volt. Ha jól tudom azóta újraszinkronizálták és olyan is lett.
Na [/OFF] :D -
#5558 Flintstones eseteben a magyar szinkron annyira unikum volt (Romhanyi forditasa es rimjei) a vilagon, hogy csodajara jartak. Ha jol emlekszem meselte valami filmes guru a trubadurladaban, hogy par orszagban atvettek a stilust, es ujraszinkronizaltak rimekbe szedve a sorozatot. -
#5557 Pl. hogy régi sorozatokat említsek: Szvsz a jóbarátok szinkronosan jobb, Knight rider szintén (bár ez mese), a régi Flinestones szinkron is jobb, mint az eredeti amiben nincsenek rímek (ez is mese mondjuk).
Az újabb szinkronok tényleg nem valami jók, bár nekem pl. a Mentalista szinkronja majdhogynem jobban tetszik, mint az eredeti hangok. -
gyonax #5556 Nem azt mondtam, hogy nincsenek, de számomra csak egy-két olyan film/sorozat van ami magyarul eléri azt a szintet, amit eredeti angol nyelven nyújtott. Ettől függetlenül tényleg vannak jó szinkronok, de én még olyannal nem találkoztam, ahol pl. a magyar jobban tetszett volna, mint az eredeti. -
#5555 :O -
Borg #5554 -
#5553 Én imádom, nagyon aranyos csaj. :D -
#5552 Fenéket, vannak nagyon jó szinkronok. Persze nem a Houseról beszélek. :) -
gyonax #5551 Ízlés kérdése: engem például nem zavar... Bármelyik magyar szinkront magasan túlszárnyalja. -
Ariakus #5550 Olyan idegesítő hangja van ennek az új csajnak egyébként. -
#5549 HOUSE - Interview with Charlyne Yi (Part 1) -
#5548 omg 3 csaj egy epizódban... -
hugopareiros #5547 Episode 3 promo -
Borg #5546 Hááát... ha az elmegyógyintézetes 10pont volt, akkor ez azért a 8.at is éppenhogy csak súrolja... a börtönös témát igen rövidre zárták, ez a tüdős bénázás szerintem nem érte meg. -
hugopareiros #5545 újra a régi magaslatokban a sorozat :) 10/10 volt mindkettő eddigi rész :) -
Renegade #5544 hát az utolsó 30 mp mindent vitt, 10 pont :-) -
#5543 A vége "ütött" !
:-D -
#5542 S08E02 Magyar felirat
-
#5541 Ez kurva jó rész volt. :D
Kiscsaj pedig love -
#5540 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Istenem, ez az új kiscsaj annyira irritál, hogy inkább nézném magyar szinkronban - az is csak jobb lehet. -
#5539 :D:D:D:D:D -
#5538 köszi! -
#5537 Hétfőn este (nálunk kedd éjjel). -
#5536 Eleve ott lakik.