5975
-
hapi #5615 Feliratról senki nem tud semmit? ilyenkor már rég lenni szokott. -
#5614 Am. jó rész volt a mostani is, nem volt olyan izgalmas, de valahogy mégis érdekes volt ahogy a szereplők egymáshoz viszonyultak. Általában nem szeretem amikor egy sorozat elmegy a szereplők kapcsolatainak részletes bemutatásába, de itt most abszolút érdekesen adták elő. Foreman pl. innen jut-e komolyabb szintre, Chase és a 2 csaj is szerintem érdekes lesz. :D
Szóval jó volt. -
#5613 -
#5612 Csak nem... -
#5611 levágják a lábát -
#5610 akkor viszont remélem lesz egy szép kis lezárása a sorozatnak. egyelőre nem tudom elképzelni, hogy hogyan, de nem is az én feladatom szerencsére. :) -
Cike #5609 Igen, ő már ezt rég nem a pénzért csinálja abból már van annyi neki,hogy élete végéig vígan elél.Inkább azért mert imádja játszani ezt a szerepet plusz azért nézettség csökkenés ide vagy oda még mindig áll olyan szinten a sorozat,hogy jó néhány amerikai széria megirigyelheti a nézettségét. -
#5608 nézettség alapján nem sikeres:) -
hugopareiros #5607 "ráadásul a sorozat sem annyira izgalmas és sikeres már, mint az első évadokban volt"
épp amikor újra szárnyal a sorozat ilyet nyilatkozni :D, de amúgy megértem :) -
#5606 Hugh Laurie, a House címszereplője úgy döntött, nyolc évadnyi sántikálás egy életre elég minden normális embernek, ráadásul a sorozat sem annyira izgalmas és sikeres már, mint az első évadokban volt, és akkor arról még nem is beszéltünk, hogy Laurie angol és rohadtul hiányoznak neki a szürkés-esős hétköznapok. A színész ennek fényében adott nyilatkozata cseppet sem meglepő: az évad végén kiszáll a 2004 óta műsor levő sorozatból, sőt a tévézéssel is felhagy egy időre.
-
#5605 Anger management class... :D:D az mikor ránéz az órájára vki be tudná linkelni?:D -
#5604 én töröltem már rég:) -
paly90 #5603 Housenak és Taubnak nagyon tetszett:D:D
am tényleg nagyon jó rész volt MEGINT:)
-
#5602 Nagyon jó rész volt, kicsit több drámával. Szegény Chase. :D -
paly90 #5601 igen
ezért írtam h no comment
én is szinte már csak megszokásból nézem...na meg persze Barney miatt
-
#5600 "himym nézettsége sorozatcsúcson van"
Tényleg?
Az vicc, nem ismerik a távirányítót biztosan. Szerintem iszonyat lejtmenetben van az a sorozat. Nézem, mert csak 20 perc, de már többször gondolkodtam rajta, hogy abbahagyom. -
paly90 #5599 remélem h lesz...mondjuk demoban nem valami jó...:(
amúgy komolyan nem értem az amcsik tv-zési szokásait...
nagyon sok helyen írják h a jó felvezetés számít...ott van pl a Mike and Molly ami elvileg a TAAHM miatt jó...ezek lusták elkapcsolni vagy mi?:D valaki magyarázza el nekem aki érti ezt..:D:D
himym nézettsége sorozatcsúcson van, no comment.... -
#5598 Kell lennie! -
#5597 valszeg nem lesz több évad, szóval mindegy, de legalább egy jó évaddal lesz vége -
#5596 Az a fej a végén....:D
Üt nagyon az éved az tuti :) -
paly90 #5595 nagyon durva h így képes volt megújulni a sorozat..:)
pedig a 7. évadban még küszködtem a kasza gondolatával is...de nagyon jól döntöttem h nem hagytam abba..:) -
#5594 Megint a vége :DDDDDDD -
#5593 Hát ennek a végén berosáltam. :DDD Ez az évad isteni. :D -
gyonax #5592 Ez az új évad valami hihetetlen jó és a vége megint ütött :D -
#5591 Az új dokinéninek milyet vezetett le ééss a vége XD -
#5590 vége :DDDDDDDD -
#5589 bazz könnyezve röhögtem a végén :D -
#5588 wáááááááááá ez mekkora rész volt, vége pedig epic. :D Kegyetlen ez az évad! -
#5587 már előre látom hogy Chase az új dögös dokinénit fogja 'szúrni', Taub meg a kis kertitörpénket :DDD -
#5586 yeeeeeeee Chase és Taub -
#5585 köv rész promo:
-
paly90 #5584 hát ez az évad valami zseniális...nem gondoltam volna h a sorozataim közül ebben csalódok a legjobban(pozitív értelemben) -
#5583 OMG eddig ez az évad ISTENKIRÁLY!!! :D -
hugopareiros #5582 hatalmas epizód :D remélem tudják tartani végig ezt a színvonalat :) -
#5581 fasza rész volt :D
-
#5580 -
#5579 -
#5578 sajnos úgy néz ki, hogy:
"Olivia Wilde úgy érzi, hogy a legutóbbi House-epizód tényleg az utolsó része volt."
avagy:
-
#5577 Ez durván jó rész volt, eddig nagyon király ez az évad. Thirteen come back!!!
Szegény kissrác meg... :DDD -
#5576 Nem tudom te mit néztél, de nincs ilyen a hosszúpuskán és nem is volt.
fmartea Marta Fényes
House 8x03 40%-on
2 hours ago
Viszont NetM is fordítja, de egyelőre ő sem készült el vele.