23748
  • Higany
    Abban a kezében is van egy vaku...
  • sovatalevi
    A kezet miert nyujtja ki balra minden kepnel?
  • REPS0L
    Az ilyet itthon hányadik kép után pofoznák fel?
  • REPS0L
    Nekem tetszik a römis, bár lehet csak az emlékek miatt a játékkal kapcsolatban :)
  • HappyHunter
    Ha már lángok:

• HappyHunter
    A csigás nekem nagyon tetszik. :D
  • norbre
    a tűznek szépek lángjai, de pl az 5. képen nem nagyon van igazi téma.. ágak kusza sokaságban
  • bency
    Hát tudom hogy van mit csiszolni még bőven :P De csak amatőr szinten fényképezgetek és azt is egy Sony H20-al.
  • DirtyGab3sz
    Remélem nem haragszol meg, de a perspektíva, és a kompozíció témában még rágyúrnék a helyedben a dologra!
    Ne add fel...mindenki hasonló képekkel kezdi...
  • bency
    Hétvége :P

• Higany
    Értem. Szerintem is, csak egy ilyen esti hírtelen jött ötlet volt és első próbálkozás. Leginkább a színvilágra koncentráltam. Köszönöm a hozzászólásod és, hogy megnézted a képeimet!
  • madi 9k
    Nekem személy szerint nem tetszenek, túl sötétek/nem lehet kivennia részleteket.
  • norbre
    ha valaki szeret kicsit olvasgatni képekkel tarkított túrabeszámolót, van egy 2009-es bicajtúra aminek a beszámolói kicsit lassan készülgetnek és ezért még nincs befejezve :) ma értem a 6. nap végére és eszembhe jutott hogy hátha valakit érdekel itt.. a képeket nem akartam külön bepakolgatni, de ha valaki szeretné véleményezni (akár az írást is), azt megköszönöm..
    ha nem ide való akkor bocsi :)

2009.07 - bicajtúra fotoblog

• Higany
    Köszi, hogy legalább Te mondasz rá valamit.
  • sovatalevi
    komoly!
  • Higany
    Kezdetnek készítettem pár képet a revolveremről. Ha érdekel valakit, akkor itt találja a képeket. Köszönöm, ha kommentálod!
    Egyik...
  • Higany
    Ez addig oké, csak gondoltam hátha tudtok egy fotós lapot, ami direkt ilyesmikkel foglalkozik...
  • Zoli007
    Ez esetleg?
  • Higany
    Üdv! Tudnátok valami olyan oldalt mondani, ahol egy csomó fegyverről találok "profi" képeket? Leginkább maroklőfegyveresek kellenének. Csak, mert én is készítenék, csak kíváncsi vagyok, hogy milyen szemszögből, stb. fényképezik a nagyok az ilyesmiket. Előre is köszi! Csá!
  • bency
    Tőled mást nem lehet várni,azt mondtam nekem tetszik szóval mind1.
  • barnie1990
    szar
  • morcosqtya
  • Timber
  • bency
    Tudom hogy semmi extra de nekem valamiért nagyon tetszik :)
  • DirtyGab3sz
    na akkor ez nekem kimarad...nem komálom a PS-t...a Lr3-mal még elbíbelődöm néha..:D
    Én a Hugin progit használom panorámázásra...free..próbáld ki!:)
  • VRSDM
    photoshop -> photomerge ofkorsz :)
  • DirtyGab3sz
    minimum 10mp-es expók...a legjobb a B-mód!:)
    Vagy van egy lehetőség még..
    Állítólag egy villám nem villám..azaz követik egymást.
    Így egy 30mp-es expót akkor indítod amikor villan,ergo esélyes egy ujabb csatt megörökítése!:)
    Nekem bejött ez a módszer!
  • DirtyGab3sz
    Mivel pakolod össze?:)
    Egyébként nekem tecc:)
  • Bobber
    nekem is hasonló szokott lenni az arány:)
  • VRSDM
    részemről 91 expobol lett három amit felraktam. a többi értékelhetetlen égboltzaj :D
  • Timber
    Lusta villamfotosoknak megoldas a hosszuzarido, szuk blende esetleg ND szuro es sorozatfelvetel. Aztan a 2-300 kepbol 3-4 foton ott lesz a villam :)
  • norbre
    ahhaaaaa :)
  • Bobber
    Na akkor a második cikket megpróbálom belinkelni:)
    Ime az áramkör és a leírás:)
  • norbre
    mire időzíti?
  • Bobber
    főleg hogy ha jól látom akkor távvezeték oszlopot nézett ki magának a villámocska:)
    nem volt tűzijáték utána?:)

Amúgy a hobbielektronika.hu oldalon van egy kapcsolási rajz amit megépítve az ember könnyeben tud villámokat fotózni mert az időzíti a kioldót, bár mindenki csak saját felelősségre használja:)
  • VRSDM
    alig aludtam az este annyira leragadtam, annyira szépek voltak :))
    [center]
  • VRSDM
    vagy a beépített lemaradás korrekció de az már csalás szóval énis záridőzök ja :)
  • acsati
    a hosszú záridő :)
  • bency
    Mi a titka hogy elkapj egy villámot? a büdös életbe nem sikerül sose...
  • acsati