23748
-
#20574 Nem kell a "bocs", mivel minden kritikát megköszönök. :-)
Ezt is.
Próbálok tanulni belőle.
Nekem egyébként épp a háttér szándékos elmosásával lett a kép egyensúlyos az élő objektek visszaszorításával az élettelen kövek javára. Így azt érzem, hogy a természet élettelen elemei is "megelevednek", szigorúbbá válnak. Leginkább egy hangulatot szerettem volna rögzíteni. :) -
#20573 Az lesz az, korán van -
DecenS #20572 szerzői jogok..? -
#20571 Van-e olyan oldal ahol leírják a fotós jogait, illetve hogy milyen törvények vonatkoznak arra az esetre ha lopják a képünket mindenféle engedély nélkül? -
#20570 +1 -
#20569 Én hagytam volna élesre a hat-tyúkat (sic) is!:)
Így baromi súlytalan a kompó...van egy vonal ami elvezeti a szemet a semmihez.
Bocs. -
#20568 -
#20567 trendi ugye? :D -
#20566 made my mornin :) -
#20565 Bob Caputo (aki nem ismeri, az üljön le egyes!!) megmutatja hogy kell embereket fotózni közterületen...
Itt pedig géptisztítási tanácsokat osztogat...
-
#20564 Jajjjbazzeg...et pont Tőled nem vártam volna..:D:D -
#20563 jaíííígeeeen... :) -
#20562 Mondja kisasszony, hat tud maga urduul??? :) -
#20561 Nekem az a tapasztalatom, hogy ha nem tokolsz tul sokat akkor nem leszel 'gyanus' nekik es ha emelle meg mosolyogsz is es esetleg egy ket kedves szoval illetted oket akkor nem igazan panaszkodik senki.
Amugy meg: Eric Kim POV -
#20560 Mondjuk bangladesben a bozótvágóval mászkáló helyiektől kérnék engedélyt.. -
#20559 Vadidegenek voltak, nem is tudnak a kép létezéséről, de mivel arcuk nem látható, nem kértem engedélyt, és remélhetőleg személyiségi jogokat sem sértek..
Tudom az etikett megkívánja, hogy a fotózott alanytól engedélyt kérjünk (legalább is így olvasom több helyen)... ahogyan itt néhányatok (talán Timber és Angyal) írta: hajléktalanoknál ez néha érdekesen sülhet el... -
#20558 Az nem én vagyok.. :) -
#20557 Éppen kilopod az ezrest a zsebéből? -
#20556 Csend!Élet!
-
#20555 mostanság kicsit meg van borulva az agyam
így készülök a BKF pótfelvételire, ettől művészi -
Aspyrin #20554 Szeretem az erős színeket, de itt talán egy kicsit túllőttél a célon, szvsz. :) -
#20553 OMFG... te kihuztad a szaturacio csuszkat a kepernyobol is... -
#20552 vérkutya-e
-
#20551 késői óra, rossz tab, rossz helyre, rossz post.
törölnétek? :) -
#20550 2004-es a facebook.
az hogy az utóbbi években lett ennyire népszerű nem azt jelenti hogy pár éve indult.
ki regisztrálta volna / használta volna / találta volna meg az ismerőseit rajta 5-6-7-8 éve ? ^^
na ennyi a véleményem.
továbbá ma sem volt hajlandó betölteni a levelezéseimet.
15-56likeokat irt oda ahol 1-2 volt, a cset ismét (mint mindig) megbizhatatlan és szétesett.
na nekem ez a bajom vele :) -
#20549 A kiegessel nincs gond ha az jol van hasznalva (high key stb) de itt most ez nem all fenn... de emelle meg a fokusz se van jol elhelyezkedve. -
#20548 a kiégés néha szerintem jól néz ki.
nekem fókuszparáim vannak.
/de nem gecizek :D -
#20547 Hát a fene tudja, direktbe kiégetett a baloldal, de ahogy látom ez nem jön át senkinek csak nekem, leszokok róla :D -
Aspyrin #20546 Jó meglátás és megvalósítás, nekem is tetszik. :) -
Aspyrin #20545 A csajokat imádom a képeiden, de ez a fotó szerintem minden szempontból megkérőjelezhető: mintha életedbe először lett volna gép a kezedben... -
#20544 Nagy grat! Megerdemelt az az elso hely ;) -
#20543 jelentése? :D -
#20542 Príma...grat!!:) -
#20541 amúgy a "pózt" is elég jól kitartotta magától :) néha elfordította a fejét, de azt is lassan.. aztán 30-40 mp-ig nem mozdult :) szóval szerencsém volt vele :) -
#20540 Mikor odaértem már ott ücsörgött, gyorsan csináltam pár képet, aztán mikor láttam, hogy még nem nagyon akar elmenni, lövöldözgettem még párat :) negyed óra múlva már volt miből válogatni, uh otthagytam :) -
#20539 Grat!
"A öreg" magától maradt úgy vagy valami trükkhöz folyamodtál? :) -
#20538 szombatonként itt vásárolok, láttam a kiírást és egyik nap pont volt időm :)
köszi ;) -
#20537 arra jártam középiskolába. mindig átjártunk a csirke-csibészbe ^^
jó képek. -
#20536 ó.. másik valamiért nem jelent meg
-
#20535 kicsit off a felhőtémától.. had dicsekedjek picit, még sosem nyertem pályázaton :) Lehel piac fotópályázat, első kép lett az első :)