23748
  • morcosqtya
    Nem kell a "bocs", mivel minden kritikát megköszönök. :-)
    Ezt is.
    Próbálok tanulni belőle.

Nekem egyébként épp a háttér szándékos elmosásával lett a kép egyensúlyos az élő objektek visszaszorításával az élettelen kövek javára. Így azt érzem, hogy a természet élettelen elemei is "megelevednek", szigorúbbá válnak. Leginkább egy hangulatot szerettem volna rögzíteni. :)
  • REPS0L
    Az lesz az, korán van
  • DecenS
    szerzői jogok..?
  • REPS0L
    Van-e olyan oldal ahol leírják a fotós jogait, illetve hogy milyen törvények vonatkoznak arra az esetre ha lopják a képünket mindenféle engedély nélkül?
  • madi 9k
    +1
  • DirtyGab3sz
    Én hagytam volna élesre a hat-tyúkat (sic) is!:)
    Így baromi súlytalan a kompó...van egy vonal ami elvezeti a szemet a semmihez.
    Bocs.
  • morcosqtya
  • REPS0L
    trendi ugye? :D
  • VRSDM
    made my mornin :)
  • DirtyGab3sz
    Bob Caputo (aki nem ismeri, az üljön le egyes!!) megmutatja hogy kell embereket fotózni közterületen...

Itt pedig géptisztítási tanácsokat osztogat...
  • DirtyGab3sz
    Jajjjbazzeg...et pont Tőled nem vártam volna..:D:D
  • morcosqtya
    jaíííígeeeen... :)
  • Timber
    Mondja kisasszony, hat tud maga urduul??? :)
  • Timber
    Nekem az a tapasztalatom, hogy ha nem tokolsz tul sokat akkor nem leszel 'gyanus' nekik es ha emelle meg mosolyogsz is es esetleg egy ket kedves szoval illetted oket akkor nem igazan panaszkodik senki.

Amugy meg: Eric Kim POV
  • morcosqtya
    Mondjuk bangladesben a bozótvágóval mászkáló helyiektől kérnék engedélyt..
  • morcosqtya
    Vadidegenek voltak, nem is tudnak a kép létezéséről, de mivel arcuk nem látható, nem kértem engedélyt, és remélhetőleg személyiségi jogokat sem sértek..

Tudom az etikett megkívánja, hogy a fotózott alanytól engedélyt kérjünk (legalább is így olvasom több helyen)... ahogyan itt néhányatok (talán Timber és Angyal) írta: hajléktalanoknál ez néha érdekesen sülhet el...
  • morcosqtya
    Az nem én vagyok.. :)
  • hungary27
    Éppen kilopod az ezrest a zsebéből?
  • morcosqtya
    Csend!Élet!

• REPS0L
    mostanság kicsit meg van borulva az agyam

így készülök a BKF pótfelvételire, ettől művészi
  • Aspyrin
    Szeretem az erős színeket, de itt talán egy kicsit túllőttél a célon, szvsz. :)
  • Timber
    OMFG... te kihuztad a szaturacio csuszkat a kepernyobol is...
  • REPS0L
    vérkutya-e
  • VRSDM
    késői óra, rossz tab, rossz helyre, rossz post.

törölnétek? :)
  • VRSDM
    2004-es a facebook.

az hogy az utóbbi években lett ennyire népszerű nem azt jelenti hogy pár éve indult.

ki regisztrálta volna / használta volna / találta volna meg az ismerőseit rajta 5-6-7-8 éve ? ^^

na ennyi a véleményem.

továbbá ma sem volt hajlandó betölteni a levelezéseimet.
    15-56likeokat irt oda ahol 1-2 volt, a cset ismét (mint mindig) megbizhatatlan és szétesett.

na nekem ez a bajom vele :)
  • Timber
    A kiegessel nincs gond ha az jol van hasznalva (high key stb) de itt most ez nem all fenn... de emelle meg a fokusz se van jol elhelyezkedve.
  • VRSDM
    a kiégés néha szerintem jól néz ki.
    nekem fókuszparáim vannak.
    /de nem gecizek :D
  • REPS0L
    Hát a fene tudja, direktbe kiégetett a baloldal, de ahogy látom ez nem jön át senkinek csak nekem, leszokok róla :D
  • Aspyrin
    Jó meglátás és megvalósítás, nekem is tetszik. :)
  • Aspyrin
    A csajokat imádom a képeiden, de ez a fotó szerintem minden szempontból megkérőjelezhető: mintha életedbe először lett volna gép a kezedben...
  • Timber
    Nagy grat! Megerdemelt az az elso hely ;)
  • REPS0L
    jelentése? :D
  • DirtyGab3sz
    Príma...grat!!:)
  • norbre
    amúgy a "pózt" is elég jól kitartotta magától :) néha elfordította a fejét, de azt is lassan.. aztán 30-40 mp-ig nem mozdult :) szóval szerencsém volt vele :)
  • norbre
    Mikor odaértem már ott ücsörgött, gyorsan csináltam pár képet, aztán mikor láttam, hogy még nem nagyon akar elmenni, lövöldözgettem még párat :) negyed óra múlva már volt miből válogatni, uh otthagytam :)
  • morcosqtya
    Grat!
    "A öreg" magától maradt úgy vagy valami trükkhöz folyamodtál? :)
  • norbre
    szombatonként itt vásárolok, láttam a kiírást és egyik nap pont volt időm :)
    köszi ;)
  • VRSDM
    arra jártam középiskolába. mindig átjártunk a csirke-csibészbe ^^

jó képek.
  • norbre
    ó.. másik valamiért nem jelent meg

• norbre
    kicsit off a felhőtémától.. had dicsekedjek picit, még sosem nyertem pályázaton :) Lehel piac fotópályázat, első kép lett az első :)