23748
-
#20614 Ezen a kepen nekem tovabbra is a tavolba meredo kucsmas Lenin felho tetszik a legjobban :) -
#20613 Csoda, hogy nem próbálták ellopni.. :) -
gabko #20612 találó reklámfelület -
#20611 Hátvazze akkor én rendesen félreértettelek...
A képeid csípem, ezt eddig is tudtad..:D
Én a blog sablonjára gondoltam..:D -
#20610 A színekkel is próbáltam játszani, amíg oda mentünk, és amíg ott voltunk, sokkal élénkebb, amikor már megyünk haza, fekete-fehér, alig vannak már színek... -
#20609 Nekem a sötétebb stílus jön be jobban...de amíg nem rózsaszín a dolog,addig részemről okés!:) -
#20608 Igazad van egyébként...elüt...és azóta sem jött össze egy ennyire valamirevaló képem.
Bevallom őszintén véletlen volt.
Mentem valahová..reggel..köd...szülőfalum szélén megálltam,mondom lövök párat.
Lőttem...akkor nem is tudatosult bennem hogy fasza lett,hanem otthon,amikor láttam a gépen...aztán bejárta a maga útját.
Remélem sikerül még pár hasonlót lőni mielőtt feldobom a pacskert.
Lehet hogy van is már hasonlóm,csak túl szigorú vagyok magammal szemben,és sok képem "hever parlagon" könyvtárakban..:S -
#20607 Nekem tetszik. :) -
#20606 hahaha? ja nem. -
Aspyrin #20605 szemes témák :)
-
G_ArchAngel #20604 Jaja, ez amugy hogy sikerult, mert annyira elter a tobbi kepedtol: tesztfotot lottel a vakvilagba vagy leejtetted a gepet es magatol exponalt?
(nem, nincs a tobbi kepeddel sem bajom, csak nem illik a 'stilusodhoz' ez az egy) -
G_ArchAngel #20603 A blog layoutjanak osszerakoja inkabb sirkoves legyen, mert arra jobban hasonlit ezzel a betutipussal es hatterrel. -
#20602 Mi a véleményetek erről? -
Aspyrin #20601 Értettem korábban is, édibédi vagy. :* :D P -
#20600 Erre gondoltál?
KÉP -
#20599 A kutya belecsahol a juhász és a számadó beszélgetésébe....
Ha érted mit akarok mondani. -
Aspyrin #20598 Egyszerűen csak kurva jó poén volt, hogy egy lezártnak tekintett párbeszédhez még azért hozzászúrt egyet, az utolsó szó jogán! :)
Hogy jön ide kutya? Nekem macskám van. :DDD -
#20597 Látod a hsz-em?
Van az alján egy "aláírás"...a flickr-em....naaa onnan már továbbjutsz! -
#20596 Ja...azt énsem:) -
G_ArchAngel #20595 A Flickr profiljaban van link a PPG galeriahoz.
De az egyetlen jo kepe nincs koztuk, amit nem ertek -
#20594 Hát én hiába nézem az sg-s profilodat, de egy árva linket nem látok ott. -
#20593 Mi a stájsz Eszpi?
Felcsaptál pulikutyának??
:-P -
#20592 Ottvan a flickr-galériám címe,képek ugyan nincsennek most,de a PPG-s galériám linkje megtalálható a profilomon.
Nézelődj nyugodtan!:) -
Aspyrin #20591 Nálad a pont! :DDD -
#20590 Azért majd egy linket a képeidhez szívesen vennék.. Üdv! -
#20589 Tetszenek!
A vágások elég esetlegesek, erre jobban odafigyelnék a helyedben...ám jól elkapod a pillanatokat!:)
Gyúrj a dolgon kicsit, alakul ez!:) -
#20588 Hamár leöregezel...
Kisfiam!:-P
Hol esett arról szó,hogy az én képeim jobbak??
Én nem emlékszem rá hogy azt mondtam volna hogy az enyémek jobbak...
Bár hamár így rákérdeztél...a flickr-em most épp nem elérhető, de pár eredményem már van,amit nevesebb pályázatokon elértem,és jópár kiállításom is volt már.
De!
De attól az intrótól akkor is rosszulvagyok...tudod ahogy Sztyui mondja, ez még közel sem a legalja.
Hagy összegezzem Vincent Versace szavaival a véleményem!
"Az emberek azt hiszik, ha vesznek egy fényképezőgépet, rögtön fényképészek lesznek. Ezek szerint, ha veszel egy csellót... LESZ EGY CSELLÓD."
Vincent Versace
-
#20587 -
#20586 Ez még közel sem a legalja sajnos, ennél én tudnék 100x szarabbakat mutatni,és úgy,hogy sajnos még ismerem is személyesen az illetőket,akik olyan képeket csinálnak,amit még a nagymamám is megcsinálna bármikor a kis kompaktjával,de profinak hirdetik magukat...:D -
-
#20584 Öreg! Hát nem tudom, hogy mi a bajod ezekkel a képekkel? Nekem jóknak tűnnek. Persze vannak kevésbé jó képei, de alapjában véve nekem tetszenek. Nem értem, miért kellett ennyire fikázni a másik képeit ezzel a hozzászólásoddal. Kíváncsi lennék a Te remekműveidre! Csak viszonyítási alapként, ha már ennyire el vagy szállva magadtól! -
#20583 Naa..nemcsak nekem áll a szőr a kezemen tőle??:) -
#20582 hátborzongató az az intro. -
#20581 egész pontosan én sem értem a dolgot, néhol sekélyes a téma, meg úgy zavaros is az akt-babamama-gyerek vonal keveredése, de alapvetően az égegyadta világon semmi baj nincs ezzel. -
#20580 Semmi...abszolute semmi...... -
#20579 Mi ezzel a baj? -
#20578 Mittaláltamvazze....
Csak erős idegzetű nézőinknek!!!
Erősen 18+!! -
#20577 done:) -
#20576 Igen, nagyon nehezen "érzem" a mélységélesség "sávját".. valahogy ezt mindig elrontom. Tényleg csak kísérletezgetek még ezzel (is). Többféle rekesszel kellett volna ezt is elkapni.
Most hogy nézem, szerintem a jobb alsó közeli életlen kő zavarja a szemed (mostmár az enyémet is..) :) -
#20575 De a kövek nem élesek csak egy sávban...tehát így nem passzol..szvsz hajrá,csinálj több beállítással!:)